inşallah ablacım hep aklımda ve dualarımdasın inan
gece geziyom gündüz yatıyom selinim bebişler gece uyumuyor yaaa..deşiyorlar bağırsaklarımı
bende 28-4 de gittim.... 1350 biri 1400 diğeri dedi. bu cumartesi 30-4 tekrar gideceğim.... bakalım bu hafta kaç olacaklar...
tuzlu su demek istedim burcin
günaydın kızzlaaaaar
gece geziyom gündüz yatıyom selinim bebişler gece uyumuyor yaaa..deşiyorlar bağırsaklarımı
hehe desene hepimiz aynıyız ben gece belime kaçıyorlar gibi hissediyorum ben de ne zaman rahat edeyim desem onlar kudurmaya başlıyorlar aman keşke hareket etsinler hep etmeyince de tedirgin oluyorum çünkü kiloları nasıl ben dün dr a gittim 30+0 kızım 1300 oğlum 1500 olmuş 2500 civarı doğarlar dedi tabii 36 37 yi beklerlerse kaydirigubbakcemile5
kıss gece yemek yemekte nerden çıktı ne işe yarıyo bak çok yeme sonra şişer sin haaaa sağlıklı ye az az ye sıksık yee
bugünün ilk günaydını benden olsun bakalımmmm herkese günaydın ağrısız sancısız kasılmasız güzel bi gün olur işalahhhhhopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:CüvCüv::CüvCüv:sırnaşık şeysırnaşık :1hug::1hug:şeya.s.:icecream::icecream::teytey::teytey:
Canım suan ihtiyacım yok şükür agrım olamdı bacagımda agrı oluyodu bi tekmagnesyumu banada geçen hafta verdi doktorum,ağrıları hafiflettiği için belim çok ağrıyodu benim bide sağ göğsümün altı kaburgalarım sanki çatlak gibi inanılmaz ağrıyodu
canım arkadaş yurtdışında (fransa'da)..sanırım oradaki uygulama size yapılandan farklı..o yüzden bilgi almak istiyoır..önce bu iğne doktor vermeden kendi kararıyla kullanılabilir mi bence onu bir söyleyin..ben çok korkarım iğneden ilaçtan..doktorun verdiği ağrı kesici, gaz giderici vs ilaçları bile kullanmamaya dişimi sıkmaya gayret ediyorum..sonra yanlış bişey yapmasın arkadaşımız da..Allah korusun..
nefescim benim de kalçamda ağrı vardı bi yerde tesadüf okudum kalçan çok büyük değilse büyüdüğü için yaparmış canımcanancım bişey soracagım .şuson bir aydır sol kalçam sanki yerinden çıkmış gibi ağrıyor biraz yürüyeyim hareket edeyim baya sıkıntı veriyor sendede oldumu bu yada diyer arkadaşlarda dr söylemedim gidince. adamda bıkacak benden diye
medinecim aslında annem de istanbul da o geliyor yardım ediyor ben de az az yapıyorum ama annem anca yemeklerimi falan yapıp koyuyor olduğu zaman biraz iş de yapar ama dizleri ağrıyo hepsine yetişemiyo kayınvalidem de daha yakın annemden ama yapmaz canım düşük yaptığımda bile gelmediler. ilk defa pazartesi kaldı ben de ama nasıl diyim ki zaten istese yapar misafir odamı hep temiz tutuyorum ama orada da sigara içmişler , dağılmış kültablası kahve gibi dolmuş ben . kahvaltıyı bile eşimle topladık gitti. aslında çok genç ama yapmıyo işte. düşmez kalmaz bi Allah . kimseye muhtaç etmesin inşallah eşimle ben yapıyoruz napalım.tşk ederim canım ... bayanssulusmile
Canım geçmş olsun eger yanında biri yoksa gercekten zor oluyo kayınvaliden yaptırsaydın keske boshayallersmile
Cok tşk ederim .. Amin inş..
canım eleviti sabah kahvaltı arasında mı içiyosun ben öyle yapıyorum biraz yedikten sonra ilacı içip yemeye devam ediyorum o zaman miden belki bulanmaz.vitamin elevit alııyorum ama hergündeyil midem bulanıyor onuda içtimmi aralıklı içiyorum dr söylemiyorum tabi ilk oğlumdada kan haplarını verirdi ben bir kutudan iki tane içmiştim
tahlil yapardı herşey iyi çıkardıkan bende baya fazla .tabi bu kuzular iki tane gerekiyor belli dudaklarımın içi yara yara oluyor kimi zaman ama bu hafta hergün içmeye başlıyacagım bakalım yine midem bulanacakmı .
canım sen de nefese dediğim gibi yemek arasında bi dene istersenya kızlar bben nefret ediyorum su laçlardan vitamin verdi içmiyorum
KAlsiyum dedi içmiyorum bişi olur mu ki gercekten midemi cok bulandiriyo
Magnezyum ne işe yarıyo ?
yerim ben onları çok sevindim nefescim maşallah parmak çocuklara hani bi çizgi film vardı ya hatırlıyomusun parmak çocuk onun gibiler düşünsene ne şirin kaydirigubbakcemile3 bak nefesim ne güzel geçiyo zaman inşallah son haftalar da da böyle konuşucazşükür canım iyiler .bu hafta üçlü tarama yapıldı ikiside iyi teyzesi minicikler daha ayyy kıymadım bakmaya bile biri 139gr biride 146 gr olmuş .:Saruboceq:
kayracım maşallah 30lara geldin canım sanki benim için 30lara çok zaman varmış gibi geliyo ama seni görünce çabuk geçiyomuş dedim inşallah son güne kadar kalıcaklar bebişlerin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?