Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

inşallah ablacım hep aklımda ve dualarımdasın inan

canım benım çok sagol..........rabbım sana ve burdakı herkese cok fazla old ıçın adlarınızı yazamıyorum ama bılınkı bılıyorum okuyorum sızı...........rabbım yard etsın...........zamanında gelsın bebışler ınş............:Saruboceq:

günaydın koca göbüüşş,naaberropuyorumnanaktan

gece geziyom gündüz yatıyom selinim bebişler gece uyumuyor yaaa..deşiyorlar bağırsaklarımı

hehe desene hepimiz aynıyız ben gece belime kaçıyorlar gibi hissediyorum ben de ne zaman rahat edeyim desem onlar kudurmaya başlıyorlar aman keşke hareket etsinler hep etmeyince de tedirgin oluyorum çünkü kiloları nasıl ben dün dr a gittim 30+0 kızım 1300 oğlum 1500 olmuş 2500 civarı doğarlar dedi tabii 36 37 yi beklerlerse kaydirigubbakcemile5

bende 28-4 de gittim.... 1350 biri 1400 diğeri dedi. bu cumartesi 30-4 tekrar gideceğim.... bakalım bu hafta kaç olacaklar...

tuzlu su demek istedim burcin

ben de anlamaya çalışıyodum yahu kaydirigubbakcemile3

günaydın kızzlaaaaar

birazcık geç oldu benim gelmem o yüzden şöyle diyorum herkese tünaydııııınnnnnnnnn!!!

gece geziyom gündüz yatıyom selinim bebişler gece uyumuyor yaaa..deşiyorlar bağırsaklarımı

ah o yaramazlar yok mu o yaramazlar..hapur hupur yicem o pıtırcıkları ben..benimkiler de gece bekçisi yahu kafamçokkarıştı

maşallah onlara canım..inşallah görürsünüz 36-37yi de sağlıkla tontik tontik gelirler..

Canım senin bugun keyfin yerinde ALLAH bozasın zemuszemus

Ya zaten ben cok az yiyyorum hep diyorum ya 1 tabak yemeği bile zorla yiyyorum ama aradan az bi zaman gecince gene yiyyorum ama gece öyle yemessem midem bulanıyo cıkartıyorum midemdekini ne kasiyim ya boshayallersmile

magnesyumu banada geçen hafta verdi doktorum,ağrıları hafiflettiği için belim çok ağrıyodu benim bide sağ göğsümün altı kaburgalarım sanki çatlak gibi inanılmaz ağrıyodu
Canım suan ihtiyacım yok şükür agrım olamdı bacagımda agrı oluyodu bi tek

canım aslında vitaminlerin dahi dr tavsiyesi olmadan kullanılmaması lazım benim de demek istediğim telefonlada belki bilgi verilebilir bi tüp bebek dr una danışması gerekir kimin neye nasıl reaksiyon göstericeği belli olmaz benim kocam apranaxtan ölüyodu ben günde 3 tane içerdim yani ben o iğneyi günde 4 tüp bile vuruldun diyorum ama kendi için kullan mutlaka demek doğru olmaz bana düşmez yani ilaç sonuçta

kızlar hepinize teşekkürler bol bol c vitamini alıyorum bugün daha iyiyim çok şükür. bu hamileyken bayağı zor oluyo grip ilk aylarda da sürekli hastaydım manda mikrop çıkmıştı doktor bağışıklık sistemin zayıflamış dedi. aslında hiç bi yere çıkmıyorum . insanlara kırmadan bu durumu duyurdum ki gripken falan yanaşmasınlar diye. geçen uzun zamandır bi komşuya gitmiştim çok kalabalıktı ordan gelirgelmez başladı ama şükür atlatıyorum

nefescim benim de kalçamda ağrı vardı bi yerde tesadüf okudum kalçan çok büyük değilse büyüdüğü için yaparmış canım

tşk ederim canım ... bayanssulusmile

Canım geçmş olsun eger yanında biri yoksa gercekten zor oluyo kayınvaliden yaptırsaydın keske boshayallersmile

Cok tşk ederim .. Amin inş..
medinecim aslında annem de istanbul da o geliyor yardım ediyor ben de az az yapıyorum ama annem anca yemeklerimi falan yapıp koyuyor olduğu zaman biraz iş de yapar ama dizleri ağrıyo hepsine yetişemiyo kayınvalidem de daha yakın annemden ama yapmaz canım düşük yaptığımda bile gelmediler. ilk defa pazartesi kaldı ben de ama nasıl diyim ki zaten istese yapar misafir odamı hep temiz tutuyorum ama orada da sigara içmişler , dağılmış kültablası kahve gibi dolmuş ben . kahvaltıyı bile eşimle topladık gitti. aslında çok genç ama yapmıyo işte. düşmez kalmaz bi Allah . kimseye muhtaç etmesin inşallah eşimle ben yapıyoruz napalım.

canım eleviti sabah kahvaltı arasında mı içiyosun ben öyle yapıyorum biraz yedikten sonra ilacı içip yemeye devam ediyorum o zaman miden belki bulanmaz.
ya kızlar bben nefret ediyorum su laçlardan vitamin verdi içmiyorum
KAlsiyum dedi içmiyorum bişi olur mu ki gercekten midemi cok bulandiriyo
Magnezyum ne işe yarıyo ?
canım sen de nefese dediğim gibi yemek arasında bi dene istersen

şükür canım iyiler .bu hafta üçlü tarama yapıldı ikiside iyi teyzesi minicikler daha ayyy kıymadım bakmaya bile biri 139gr biride 146 gr olmuş .:Saruboceq:
yerim ben onları çok sevindim nefescim maşallah parmak çocuklara hani bi çizgi film vardı ya hatırlıyomusun parmak çocuk onun gibiler düşünsene ne şirin kaydirigubbakcemile3 bak nefesim ne güzel geçiyo zaman inşallah son haftalar da da böyle konuşucaz

kayracım maşallah 30lara geldin canım sanki benim için 30lara çok zaman varmış gibi geliyo ama seni görünce çabuk geçiyomuş dedim inşallah son güne kadar kalıcaklar bebişlerin canım

Eylülcüm boswer canım ya ALLAH kimseyede muhtac etmesin...
Rabbim yar ve yardımcın olsun inşaALLAH yacas yavas yap kendini yormadan ben bilirim cok zor oluyor gercekten insan ayakta zor duruyo ben böyleydim ablam var şimdi hiç bişi yapmıyorum ben
Duamdasın inş..

kayracım maşallah 30lara geldin canım sanki benim için 30lara çok zaman varmış gibi geliyo ama seni görünce çabuk geçiyomuş dedim inşallah son güne kadar kalıcaklar bebişlerin canım

evet geldim şükür eylülcüm çabuk geçti ama artık yavaşladı evdeyim hep sıkılıyorum

Muallim, profilindeki resim beni eritti. ben senin kadar cesur olamadım iki oğlumun yaşam şansını arttırmak adına 3. den vazgectim O zamandır da üçüz annelerini takip ediyorum. Sen ve minik prenseslerin hergün aklımda, ne kadar mücadeleciler, umarım hiçbir rahatsızlılkarı kalmadan yakın zamanda evlerinde olurlar.

neydiyonuz bacılarrrr benim yarın misafirim gelecek patatesli börek tarifi arıyom şöyle değişik bişiler varmı diyeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…