Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

oy canan canan napıyonnn dolabınız pek ciciymişti şekerim güle güle kullanın. ayrıcada geçmiş olsun.. öptüm kocaman göbüşünden pek ciciydi göbüşünde çatlama matlamada yok ayrıcaaaa

ah canım benimmm sne bide yakındna bak o göbüşe ben uzaktan koyuyomki çatlaklarımı görmeyin hehhe

ya kızlar bişey sorucam medical park göztepede doğum yapmış tanıdığınız varmı doğum fiyatını merak ediyorum
hymarry ve wavy orada doğum yaptı hastanenin dr ile memnunlardı haberin olsun

ikisinede baktım şimdi pegrego fiyatı iyi kullanım olarakta iyi gibi janeyede baktım hatta paglanmış bile .zaten ilk oğlumdada ben pek araba kullanmadım ilk üç ay hep anakucagı kullandım daha rahat geliyordu arabaylada gidince her yere sorun olmuyordu

birkaçtene mi...
bende kaç birkaçtene vardı..mafoldumben

canım bence hiç takılma valla benim bir arkadaşım var kollarının üstleri dahil çatladı hiçte
umrum deyil diyordu onları takarakmı yaşayacagım hayatımı aksesuar onlar diyordu .bence sende öyle yap .benim hiç olmadı ilk hamileligimde ama bunlarda bekliyorum iki tane sonuçta napalım canım bebiş doguruyoruz olacak okadar sallaaaaaa
:teytey: :teytey:kaydirigubbakcemile2

Nefes
hep bu saatlerde bu topikte sen oluyorsun. geçmi yatıyorsun ben gibi.
ne işle meşgulsün

canım ben işi bıraktım kendi şirketimizdeydim muhasebede hamile oldugumu öğrendigi gibi eşim işime son verdi evdeyim şimdi.ama önümüzdeki hafta iyi hissedersem arada gidecegim evde yapmaya çalışıyorum olmuyor yeni yıla girdik malum yenilemek gerekiyor herşeyi .

anladım canım. evden idare ediyorsun yani.
meslekdaşız seninle.
en yoğun dönemler..
ben 28. haftaya kadar çalışabildim.
riske girmek istemedim. işyerinde çok stres ouyor.
ve beni çok etkiliyordu.
en güzeli evinde dnlene dinlene çalışman..

haklısın. doğru valla. kendimle dalga geçiyorum ben çatlaklarımla.. aslında bende rahatım bu konuda. -tatlicadiarzu-

geramino canım geçmiş olsun inşallah bir an önce atlatırsın ama korkma çoğu hamilede çıkıyor.

aynen canım ben de bir sürü kız ismi buluyorum ama erkek isinlerini hiç beğenemiyorum. gerçi ben cinsiyetlerini daha öpğrenmedim bakalım haftaya ne diyecek
kızlar Allah yardım etsin hepinize inşallah ne bu bilinmezlik ne kadar kötü oldu gerçi benim için çok bi farklılık olmayacak çünkü ben her şeyi ücretli karşılıyorum . yine size şükür

canım ben bebek arabası almayı düşünmüyorum bizde de iki tane var aslında ayrı ayrı iki tane kullanılmaz ama ben yalnız zaten onlarla çıkamam burda eşimle dolaştırmak istersek iki tanesi yeterli. çoğunlukla arabayla çıkıyoruz zaten. burası vesait açısından ters biraz çünkü. ama ben alıcak olsam şu arka arkaya olanlardan alacaktım onlar daha mantıklı geliyor bana ötekisi çok büyük kullanmak çok zor olur
canım doktora gidiyosun sanırım güzel haberlerle dön inşallah

günaydın kızlar.
cumanız mubarekolsun hepinizin .
dırımcim afiyet olsun canım .
evet eylül bugün gidecektikte ben uyuya kalmışım valla randevu saatini kaçırdım pesdedim ya uyku ilacı içtim sanki dr. erken çıkıyor bugün ondan erteledim pazartesiye .vardır bundada bir hayır napalım. pek hefeslenmiştim erkeklerimi görecegim diye amaaaa üzüldümmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…