oy canan canan napıyonnn dolabınız pek ciciymişti şekerim güle güle kullanın. ayrıcada geçmiş olsun.. öptüm kocaman göbüşünden pek ciciydi göbüşünde çatlama matlamada yok ayrıcaaaa
hymarry ve wavy orada doğum yaptı hastanenin dr ile memnunlardı haberin olsunya kızlar bişey sorucam medical park göztepede doğum yapmış tanıdığınız varmı doğum fiyatını merak ediyorum
ah canım benimmm sne bide yakındna bak o göbüşe ben uzaktan koyuyomki çatlaklarımı görmeyin hehhe
çatlak dedinde kimsede ben kadar olmamıştır herhalde...kafamçokkarıştı
dünya hairtası oldum..
seninde çokmuu ne durumdasın.
bana göre en hafif araba pegprego ariatwin.
yanyana bir model. tek elimle rahatça kaldırıyordum. ama arabaya sığıp sığmadığına bakmadık.
ama oda 3 ay üstü idi.tam yatmıyordu.o nedenle almamıştım.
şimdi kraft alacağıma onu alsaymışım diyorum.
zaten ilk 3 ay binmediler ki . çok beğenmiştim o arabayı.aklım hala ondaaa..
jane çok pahalı olduğu için üstünde pek durmadım.
anamm kimseler kalmamış nefesss izmir güzeli neydiyon bakimmmm msn varmı sende yavrummm özelden yazsana varsaa
ah canım benimmm sne bide yakındna bak o göbüşe ben uzaktan koyuyomki çatlaklarımı görmeyin hehhe
çatlak dedinde kimsede ben kadar olmamıştır herhalde...kafamçokkarıştı
dünya hairtası oldum..
seninde çokmuu ne durumdasın.
ben gördüm gördüm kız hamda belinde vardı bir kaçtane :lepi:
ben gördüm gördüm kız hamda belinde vardı bir kaçtane :lepi:
birkaçtene mi...
bende kaç birkaçtene vardı..mafoldumben
Nefes
hep bu saatlerde bu topikte sen oluyorsun. geçmi yatıyorsun ben gibi.
ne işle meşgulsün
canım ben işi bıraktım kendi şirketimizdeydim muhasebede hamile oldugumu öğrendigi gibi eşim işime son verdi evdeyim şimdi.ama önümüzdeki hafta iyi hissedersem arada gidecegim evde yapmaya çalışıyorum olmuyor yeni yıla girdik malum yenilemek gerekiyor herşeyi .
canım bence hiç takılma valla benim bir arkadaşım var kollarının üstleri dahil çatladı hiçte
umrum deyil diyordu onları takarakmı yaşayacagım hayatımı aksesuar onlar diyordu .bence sende öyle yap .benim hiç olmadı ilk hamileligimde ama bunlarda bekliyorum iki tane sonuçta napalım canım bebiş doguruyoruz olacak okadar sallaaaaaa
:teytey: :teytey:kaydirigubbakcemile2
Herkes uyudumuuu:sinifsinif:
iyi geceler tatlı rüyalar.
yok kuzum ben uyumadımda oğlum uyandı yanında yatmamı istedi onun yanındaydım .
ama bende yatayım sabah dr randevum var .iyigeceler hayatım opuyorumnanaktan
geramino canım geçmiş olsun inşallah bir an önce atlatırsın ama korkma çoğu hamilede çıkıyor.iyi geceler kızlar giremiyorum çok keyifsizim ben bu ara ya kolum kalkmıyo sandalyede bile oturamıyorum noldu bana birden böyle anlamıyorum şimdi biraz oturdum inanın karnım ağrıyo belim ağrıyo hemen yatmak istiyorum idrar yollarımda enfeksiyon çıktı dr ilaç verdi o ilaç mı böyle beni keyifsiz yaptı hiç anlamadım bu güne kadar ne güzel gidiyoduk yokda artık bebeklerim beni yatırıcakmı
aynen canım ben de bir sürü kız ismi buluyorum ama erkek isinlerini hiç beğenemiyorum. gerçi ben cinsiyetlerini daha öpğrenmedim bakalım haftaya ne diyecekşevvalnur zulal naz harika issimler .canım allah sağlıklı ömür vrsin kuzucuklara bende kız issimlerine bakıp duruyordum heralde birisi kız olur diye ayyyy ayyy ama erkeklerim geliyor şimdide erkek issimlerine bakıyorum bir taneside güzel gelmezmi insana nasıl koyacagız biz bu kuzukların ismini bilmem valla şöyle enterasan güzel issim gelirse aklınıza yazın kızlar
kızlar Allah yardım etsin hepinize inşallah ne bu bilinmezlik ne kadar kötü oldu gerçi benim için çok bi farklılık olmayacak çünkü ben her şeyi ücretli karşılıyorum . yine size şükürCanan desene o zaman işler sallantıya girecek.eeeee fiyatlar tam benim doğuracağım zaman değişirse.
ya benim derdim küvez o sabit kalsında,doğum ücretini takmıyorum.
Eşimde diyorki götüreyim seni bursaya doğuma kadar orda kal,doğumuda bahar hast.nagihan hanımda yap.içimiz rahat etsin.olduuuu dedim bende evim nerde bende ordayım.
kızlar bişey soracagım size.bebek arabasını nasıl aldınız siz.yan yanamı yoksa arka arkayamı ona takıldım bu aralar arka arkaya olanlarda kullanışlı esasında arkadaki birazdaha yukarda .yan yana olanda epey bi geniş heryerden girip çıkılırmı ki evdede iki tane bebek arbam var biri baston biride craftın şu üç tekerlekliler tabi kullanamam heralde onlarıda .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?