Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Canım benim hoşgeldin aramızaa.s.,Demek seninde ikizmiz ne güzel çok sevindim.sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim.
Valla bulantılar kişiye göre değişiyor ama,benim hala devam ediyor bulantılarım.hele sabahları içim sökülecek resmen.Ama ilk haftalar gibi değil,gün boyu şiddetli olmuyor bulantılar.Rabbim kolaylık versin.
Herkese iyi günler arkadaşlar........bugün dışarısı çok soğuk,ev bile buz gibi sanki.ya ben çok üşüyorum.kansızlığımda yok kan testi yaptırdım 1 hafta önce.ama ısınamıyorum.
Bugün öğleden sonra eşim izinli bende seviniyordum beni şöyle bir dolaştırır diye.
Ama eşim ne dedi çıkarken,artık senin yasaklı günlerin başladı.havalar ısınana kadar dışarı çıkmak yoooook.Hayal kırıklığı bende.akannehir

günaydın kızlar........ eskişehir çok soğuk bu sabah ......... sizler nasılsınız..............

istanbulda çok soğuk kayracğm.sen nasılsın iyimsn ağrılar devammı

cevabın için teşekkür ederim canım.bence 7li olan daha uygun.bol bol al ikisi iki günlük eder 7 tane bile olsa:)

bende cnm karar veremedim 7'li olandan 2 paketmi alsam diye

numara yap kız sende kocana sıkıldım hava almam lazım falan de opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım hoşbulduk.rabbim hepimizin evladını ailesine bağışlasın hayırlısıyla sağlıkla.bonibon şeker yiyorum şuan :) biraz bastırdı ama çok kilo kaybettim.1 ayda 5 kilo verdim ve daha 10. haftadayım.inşaallah bebişlerime bişey olmaz.
benide herkes gezdirmek istiyo ama ben korkumdan dışarı adım atamıyorum dr dışında.
negüzel herkes bebiş kıyafetleri almaya başlamış bile rabbim tamamına erdirsin inşaallah cümlemizinkini.
nerocum bence ilk olarak bu 7li olanı al belki daha sonra farklı modelleri renkleri görürsün.hem hediyede çok gelir böyle şeyler.yine en doğru karar senin.

nero cum ağrılar durmayacak sanırım..... çünkü ağırlıktan ağrıyor.... gece ne tarafıma yatsam o taraf ağrıyor... çok sık dönüyorum...kendim minyon biriyim... sanırım kaldıramıyor vücudum...

kıslar alainaya dua edin sancıları vamrış çok allah yardımcısı olsun iinşallah

rabbim vakitlice kurtarsı inallah hepimizikaydirigubbakcemile5

Kayracığım geçen hafta bir yazısında bebekleri alın diorum demişti bende o zaman haftasına bakmıştım 31 + lardaydı sanırım şuan 32 + larda

33 kadar tutsalar yaa ....benim tutmuşlardı o kadar sancım vardıki
heran doğum olacak diye bekliyoardı ...açılmam vardı üstelik

Canım merak etme sen yavruların besliniyorlar,senin depodan faydalanıyordur onlar.ilerki aylarda senin yediklerinden beslendiniyorlar,yani ilerki haft.daha önemli senin beslenme düzenin.
Benim ilk hamileliğimde ilk 3 ay her kontrolümde kilo vermiş oluyordum tartıda.eşim dr.ya bu hep kilo veriyor,bebekler nasıl beslenecek demişti.dr.şimdi kilo veriyor diye şikayet ediyorsun,ilerki haft.kilo alıyor diye şikayet edeceksin demişti.
Valla gerçektende öyle oldu ben doğuma kadar 32 kilo aldım.
sende merak etme şu bulantılar geçsin yeme düzenin yerine oturuyor.daha rahat olursun o zaman..

Kayracım rabbim yardımcın olsun.Zor haftalardasın artık.sabah yataktan kalktığında kemikler birbirine geçmiş gibi oluyordur.

kıslar alainaya dua edin sancıları vamrış çok allah yardımcısı olsun iinşallah

Rabbim şifa versin.hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.

kızlar hepinize merhabalar nasılsınız geçmişi okuyamadım başımı ağrıtıyor. aman kimsenin zamanı gelmeden doğum falan yapıyım demesin. inşallah son güne kadar bekliycez

aynen öyle oluyor artvinlim................ daha iyi bir açıklama bulamazdım ben bu ağrılara valla....

dırıcım alaina bugün 31-5 deymiş...

kıslar ben bugun dogururum dedi bide bana bakalım aksama kadar ses cıkmaz ıse arıyacagımm inş durmuştur sancıları
benden tam 2 hafta kucuk o 31 artı 5

merhaba kızlar nasılsınız, ne var ne yok?

slm canım hoşgeldin,
Rabbim bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,
bulantı bu zamanların için çok normal,ama zamanı kişiye göre değişiyo,
benim azaldı sabahları rahatsız ediyo sadece,
bende kilo vermiştim senin gibi başlarda,
75 le hamile kaldım 4.ayım bitti şuan 70 kiloyum,
merak etme, ilk aylarda bebişler senin daha önceki yediklerini alıyo vücudundan,
şuan senin yediklerinle bi bağlantıları yok yani,
3.aydan sonra senin yediklerinle beslenmeye başlıcaklar,
oyüzden çok yemek için kendini zorlama,
ben 1 buçuk ay sadece meyve yemiştim doktorum bunun zararlı olmadığını
onların alması gereken vitaminleri aldığını söyledi
rahat ol bebişlerinide strese sokma
kendine dikkat et bebişlere de iyi bak hoşçakal...

hituci canım hoşgeldiiiiinn,
araya almak ne demek,direk dalacaksın guclubacismilekaydirigubbakcemile3
hamileik çok güzel harika bir süreç inşallah sıkıntısız geçer,bu topikte daha da kayifli geçer tabi hehehhehe
tekrar sağlıklı bir gebelik ve doğum diliyorum canımopuyorumnanaktan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…