herkese merhaba benide aranıza alırmısınız:)10 haftalık hamileyim ve ikiz beklediğimi yeni öğrendim.:))deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum.şuan bulantım var pek bişey yiyemiyorum.sizin bulantılarınız genelde kaçıncı haftada geçti.ikiz olunca daha uzun sürüyo bulantı diye duydum.bebek bekleyenlere rabbim hayırlısıyla sağlıkla bebeklerine kavuşmak nasip etsin.büyütenlere de hayırlısıyla sağlıkla büyütmek nasip etsin.sağlıcakla kalın sevgielr...
günaydın kızlar........ eskişehir çok soğuk bu sabah ......... sizler nasılsınız..............
cevabın için teşekkür ederim canım.bence 7li olan daha uygun.bol bol al ikisi iki günlük eder 7 tane bile olsa:)
Canım benim hoşgeldin aramızaa.s.,Demek seninde ikizmiz ne güzel çok sevindim.sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim.
Valla bulantılar kişiye göre değişiyor ama,benim hala devam ediyor bulantılarım.hele sabahları içim sökülecek resmen.Ama ilk haftalar gibi değil,gün boyu şiddetli olmuyor bulantılar.Rabbim kolaylık versin.
Herkese iyi günler arkadaşlar........bugün dışarısı çok soğuk,ev bile buz gibi sanki.ya ben çok üşüyorum.kansızlığımda yok kan testi yaptırdım 1 hafta önce.ama ısınamıyorum.
Bugün öğleden sonra eşim izinli bende seviniyordum beni şöyle bir dolaştırır diye.
Ama eşim ne dedi çıkarken,artık senin yasaklı günlerin başladı.havalar ısınana kadar dışarı çıkmak yoooook.Hayal kırıklığı bende.akannehir
Canım benim hoşgeldin aramızaa.s.,Demek seninde ikizmiz ne güzel çok sevindim.sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim.
Valla bulantılar kişiye göre değişiyor ama,benim hala devam ediyor bulantılarım.hele sabahları içim sökülecek resmen.Ama ilk haftalar gibi değil,gün boyu şiddetli olmuyor bulantılar.Rabbim kolaylık versin.
Herkese iyi günler arkadaşlar........bugün dışarısı çok soğuk,ev bile buz gibi sanki.ya ben çok üşüyorum.kansızlığımda yok kan testi yaptırdım 1 hafta önce.ama ısınamıyorum.
Bugün öğleden sonra eşim izinli bende seviniyordum beni şöyle bir dolaştırır diye.
Ama eşim ne dedi çıkarken,artık senin yasaklı günlerin başladı.havalar ısınana kadar dışarı çıkmak yoooook.Hayal kırıklığı bende.akannehir
nero cum ağrılar durmayacak sanırım..... çünkü ağırlıktan ağrıyor.... gece ne tarafıma yatsam o taraf ağrıyor... çok sık dönüyorum...kendim minyon biriyim... sanırım kaldıramıyor vücudum...
kıslar alainaya dua edin sancıları vamrış çok allah yardımcısı olsun iinşallah
teşekkür ederim canım hoşbulduk.rabbim hepimizin evladını ailesine bağışlasın hayırlısıyla sağlıkla.bonibon şeker yiyorum şuan :) biraz bastırdı ama çok kilo kaybettim.1 ayda 5 kilo verdim ve daha 10. haftadayım.inşaallah bebişlerime bişey olmaz.
benide herkes gezdirmek istiyo ama ben korkumdan dışarı adım atamıyorum dr dışında.
negüzel herkes bebiş kıyafetleri almaya başlamış bile rabbim tamamına erdirsin inşaallah cümlemizinkini.
nerocum bence ilk olarak bu 7li olanı al belki daha sonra farklı modelleri renkleri görürsün.hem hediyede çok gelir böyle şeyler.yine en doğru karar senin.
Kayracım rabbim yardımcın olsun.Zor haftalardasın artık.sabah yataktan kalktığında kemikler birbirine geçmiş gibi oluyordur.nero cum ağrılar durmayacak sanırım..... çünkü ağırlıktan ağrıyor.... gece ne tarafıma yatsam o taraf ağrıyor... çok sık dönüyorum...kendim minyon biriyim... sanırım kaldıramıyor vücudum...
herkese merhaba benide aranıza alırmısınız:)10 haftalık hamileyim ve ikiz beklediğimi yeni öğrendim.:))deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum.şuan bulantım var pek bişey yiyemiyorum.sizin bulantılarınız genelde kaçıncı haftada geçti.ikiz olunca daha uzun sürüyo bulantı diye duydum.bebek bekleyenlere rabbim hayırlısıyla sağlıkla bebeklerine kavuşmak nasip etsin.büyütenlere de hayırlısıyla sağlıkla büyütmek nasip etsin.sağlıcakla kalın sevgielr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?