Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Çok sevindim burçinciğim ..haberler güzel maşallah..kilolarda süppeeeerrrrrrrrrrrr çok az kalmış canım ömrünün en güzel gününe.....çok şanslısın o güzel gün önünde bekliyor seni ..çok heyecanlandım inan...Sağlıkla alırsın inş.meleklerini kucağına..opuyorumnanaktan

maşallah dırımım yorgunluğunuz geçti miii,
kız o kırmızı papyonları sakla bak hee,düğün bohçalarına koyarsınopuyorumnanaktan

:roflol::roflol:kız çok güldüm neden bohçeye koyacam kızzzz
ben onları saklıyom evleninde vereceğim herkese....saklasın hatunları çocuklarına göstersin......

cnm yorgunluk bittimi dersen biz hiç dinlenebilirmiyiz diyorum sana?

valla kuzum eve geldik ama alişle ömer evlerindede diş çıkarıyolar doğal olarak mızmız huysuzlar odadan dışarı çıksam ağlama krizleri oluyor bacaklarıma asılıyolar
ama çok şükür bugün daha iyiler

evimi süpürdüm topladım koltuk örtülerini halı üzerindeki örtüleri kaldırdım yenilerini yerdim
azcık yamalı gibi oluyoz ama olsun devamlı silemem ...
yatağımı cam ağzına ittim bişiler yaptım yani...onlara çorba yap mıç al yedir...

neyse şimdi kendime ayırdım vaktimiiiii uyuyor ikiside süperrr bişii

selam kzılar artık eskisi gibi giremiyorum her yerim ağrıyor belim kopuyor oturamıyorum ara ara size bakıp kaçıyorum

merhaba kızlar ben doktordan geldım..agrılarım gecmedı ama azaldı..1-2 hafta dayanmam lazım..hepınızın ılgısıne tesekkur ederım..

yakısıklıların annesı nasılmışş............yogunluk bıttı darısı hepımızın basına ınşşş.........

bu arada hamışler gun yaklasıyoo sanırım alaın bıv kayra ve tum ıkız annelerı ıyı bakın azcık daha kendınıze.........rabbıuım kolaylık versın ınşş sızlere

Ooooooooh maşallah yavrulara kiloları gayet iyi.
doğum şubatta demekki,sağlıkla gelsinler yavruların
dr.spinal istemedimi,acaba zararı var diyemi?
Haberler çok güzel,çok sevindim senin adınahihoyyyt

tatlım zararından konuşmadık spinal ya da epiduralin..fakat önce bebekler 2 tane olduğundan gerek duyacağımız kadar eğilemeyebilirsin ya da eğilmek uğruna bebekleri huzursuz edebilirsin dedi..bir de malum benim doğumla,ameliyatla ilgili korkularım eyvahedigeldismile var artık herkes biliyor..doktor durumun travmatik bir hal almasından korktuğu için böylesini tercih ediyor sanırım..ama mesela aniden suyum veya sancım gelirse epidurale almak zorunda kalabilirim o zaman bebekler için sıkarsın dişini dedi..çünkü genel anestezi için 12 saat kadar önceden bişey yememiş olmak gerekiyomuş..hatta geçenlerde genel anestezi yapacağı bi anneciğin yemek sofrasında suyu gelmiş mesela mecbur epidural olmuş..hakkımızda hayırlısı artık..

Cok sevindim canım iyi olmana
bebeklerin kilolaları cok iyi masaALLAH ...
ALLAH hayırlısı nasip etsin...

burçiiin canımcım hoşgeldin...çooook sevindim..maşallah kuzulara kocaman olmuşlar..................

oh oh maşallah kilolarına,ay artık geri sayım başladı tarih belli olduopuyorumnanaktan

çok şükür kızlar..iyi dilekleriniz ve desteğiniz için çok ama çok teşekkür ederim..inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur..

burcin cnm bursaya gelmişim ......aaaa kevserle buluşacağım diyorum
hatta araba bile kulanıyorum .....ama kimseye ulaşamıyorum burcin de var ya diyorum

hayrolsun canım..artık birbirimizin rüyalarına girer olduk boshayallersmile bu arada rüyada araba kullanmaya çok iyi derler..

canım çok sağol..evet kiloları çok mutlu etti beni de..
bu arada ben de 30 ocak doğumlu bir kovayım..evde kova nüfus patlaması olcak inşallah..bu arada en başından beri doğumgünleri 14 şubat olsun istiyorum ben ama 14 şubat pazara geliyor..kısmet artık..hakkımızda hayırlısı..

ayy canım ne güzel, ne sıcak bir mesaj bu böyle..içimi ürperttin valla..çok sağol güzel dileklerin için..inşallah herkesin hepimizin hakkında hayırlısı olur..

merhaba kızlar ben doktordan geldım..agrılarım gecmedı ama azaldı..1-2 hafta dayanmam lazım..hepınızın ılgısıne tesekkur ederım..

canım çok büyük geçmiş olsun..inşallah sıkar dişlerini yumurcaklar..sen de bolca dinlen, kendine dikkat et..öpüyorum çok..

alaina cnm inş.bebişlerin dayanır kuzummm

muallim aplam iiyiyiz çok şükür dişlerle uğraşıyoruz

yaza kadar iyi hal alırmıyız acaba diyorum yawww

çocuklarla zaman akıyorrr
bugün 20 ocak olmuş ay sonu geldi çattı yani

KASWA hiç slm vermiyorsun
ölümene kankalarını aradın aşkkkkkkkk olsun alınganlık yaptımm

canımmm haftan ilerlemiş maşallah.. valla benim kıslar canavar be canım.. gece 4 te yatıyolar. gündüz uykusu ıng bıng yani hep ellerim üstünde olacak .annem yanımda allahtan. ama inan benim yavrulara iki kişi az. en az 3 olmalı iki kişi onlarla ilgilenecek üçüncü ortalığı toplayacak ve bize mama verecek. valla ayak üstü höpletmekten göbiş aldı başını gidiyor.. işte bizde durum böyle olunca neti açıyom hooop net açık ama ben yokum ..

canımmm yavrular iyi üzme kendini. senin haftanda bvende evham yapmıştım. yeni hareketlendikleri için bazen değişken olabiliyor. üzme kendini ve yavrularıopuyorumnanaktan
KASWA hiç slm vermiyorsun
ölümene kankalarını aradın aşkkkkkkkk olsun alınganlık yaptımm
alınganım yakışıklılarımın tatlı annesiiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

burçinn canım vakit yakşlaşıyor ve ben senin için kayra ve canan için çookk heyecanlanıyom sanki tekrar doğurcam vallabayanssulusmilebayanssulusmile hayırlısıyla hwerşey yolunda gidecxek ve mucizelerini kucağına alıcaksın. stres yapma bitanem...

ayy canım çokkk ama çok teşekkürler..
inşallah herşey çok güzel olsun..Allah dualarımızı kabul etsin inşallah..

kızlar bugün joker başka bir adıyla maxi toys'a gittim..mc laren bir bebek arabası beğenmiştim ona bakmak istedim ancak cosatto you 2 ikiz puset diye bir ürün gösterdiler..hem çok kullanışlı hem de nasıl şık anlatamam..daha benim gibi bebek arabası almayanlara tavsiye ederim baksınlar..iki kız için ayrı, iki erkek için ayrı ,bir kız bir erkek için ayrı model ve renkleri var ve inanılmaz şık..baston modelde,yanyana ve açıp kapaması falan da çok kolay, gayet hafif..ben bu halimle kullandım..iki tarafı da aynı ebatta, bir çok ikiz arabası gibi bi tarafı geniş bi tarafı dar değil o yüzden de her yerden rahatça geçebiliyor..henüz almadım ama çooooookkkk beğendim..siz de bir bakın derim..internetten de görebilirsiniz..üstelik çin malı falan da değil ingiliz malı o da önemli bir detay benim için :))

ben şimdi yaprak dökümüne gidiyorum, dönüşte görüşürüz..öpüldünüz :))

merhaba kızlar ben 5 gün önce bebeklerden birinin hareketini hissettim ama bayağı belirgindi yani şu gaz zannettiklerimizden değil hatta eşim de yanımdaydı o da hissetti. dokunuşları. ama o günden beri daha bişey hissetmedim şimdiye kadar hissettmemen normalmi zaten o da ilkdi. bi daha da olmadı yarın akşam doktora gidicez ama insan tedirgin oluyo. siz ce daha erken mi ben mi anlamıyorum

evet bende senin gibi giydiririm sanırım tek tulumla olmaz külotlu çorabida ufaklar ya giydirmeye korkarım diyorum bakalım nasıl olcekkkk
Bende uyyamıyanlardannım
ARtık midemde yanma var soda içtim rahatlarım die ama yanıyo
uykumu ben unuttum uykuyu yaaa gözleirmin altı koca koca mor halkalar oldu vallahiiii
hehe rahatla yavrum bebekleride rahatlat bende uyanıktım o saatte burda olduğunu bilsemgelirdim kk ya

evet kimse benden önce doğuramazzzz zaten bende bu gidişle yakın zamanda doğuracak gibiyim sancılarım arttı epey bizde bu gün tahlil eflan verdik nst ye bağlandık muayne olduk bizde 2400 gram olmuşuzz doğum heran olabilir devlete gittim çok ayrıntılı bişi anlatmıyolar o yüzden bende kısa kısa öğrendin cuma günü kendi dr gidicem o zaman anlatırım neler olduğunuuuu

ay aramıza almak demek hoş geldin aramıza hemencecik bırakıp kaçmada
canım bulantı kişiye göre değişiyo ben hiç bulantı sorunu yaşamadım mesela benim çok rahattı güzel bi hamileleik dönemi diliyorummm

canım doğumun mayısada gelse kısa şeyler giydiremezsin çok kalın olmasada kışlıklara devam edeceksin çünkü üşür bebişler ama birer paket alabilirsin içten giydirirsin bide 3-6 aylıklardan alabilirsin mesela

günaydın kızlar........ eskişehir çok soğuk bu sabah ......... sizler nasılsınız..............

ayyy istanbuluda görmen lazım kar bile tutmuşşş çok soğuk bırrrrr

beniniye görmedin benide gör benide görrrrkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
artık evindesin demek seni bolcana görecezzzz

14 şubatta doğur burcin aşk çocuğu olsunnnkaydirigubbakcemile5
maşallah benim kuzularıma kocaman olmuşlar anneyide hiç üzmüyolarrrr

dayan canım ciğer gelişimleri için dayanman laızm 34 ü çıkartmaya çalışşşş bolca yattttolumunekankayizsmile

canım nasılsın kanaman nasıl oldu yazdım ama geçen görmedin sanırım bizide işte doğum heyecanı bastı ve son günlerin çekilmez yanlarııı ağırlaştı maalesef tabiri caizse bıktık biraz hamileleikten ağrılar arttı bi fena oldum yaniii:sinifsinif:

canım hareketleirni hissetmen müthiş bişi yalnız 22 haftaya kadar düzenli hareketlerini hissetmeyi bekleme 3 günde birde hissedebilirsin sabırlı ol normal şeyler bunlarrr 22-24 haftadan sonra her hareketi hissedersin ama zemuszemuszemuszemus
iyi akşamlar kızlar nasılsınızzz

iyiyizz vilcimmm sen nasılsınnnnn:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…