Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Canan az kalmış hayırlısıyla ınşallah sende doğurursun, sonrada hiç buralara uğrayamazsın

anamm wavy cim gelmişşşş burçinle snei konuştuk bizde bugün kanamaların durdumu sağlığın sıhhatin nasıl iyisin dimi aşkımmm

kızlar hymaryy ile konuştum bu arada herkese selamı varrrrr

Canan az kalmış hayırlısıyla İnşallah sende doğurursun, sonrada hiç buralara uğrayamazsın

evet canım az kaldı belki yarın belki yarındanda yakınnn günler geçti vallaha ya anlamadım gitti ne zaman bu kadar büyüdü bu karnım daha dün oynasalar artık hissetsem diye bekliyodummmm

ilk zaman giremem sanırım ama düzene koydummu kaçar kaçar gelirimmm canım benimmm sende durumlar nasıll alışveriş durumlarını ne yaptınnn

Ya bende sabırsızlanıyorum aslında hayırlısı herşey güzelolsunİnşallah. Bayağı bişeyler aldım aslında ama eksikler çok tabi, 25 tane falan alttan çıtçtılı bady aldık 0-3 ve 3-6 ay karışık onlar yetermi sence daha alıyımmı

cananım elbet kalkarsın canım altından valla resimlerden tanıdığım kadarıyla seni güpgüçlüsüüün maşallah hem evine hem bebeklerine yetişirsiiin. ama bişey daha ekleyim bebekler doğduktan sonrayorgunluktanmıdır lohusalıktanmıdır her şey üstüne geliyor bunalıma giriyosun o dönemi yaşamassın inş. ben sanki ara sıra hala yaşıyorum. aynaya baktığımda özellikle kocişe sarıyorum sen beni sevmiyoon ben çok şişko oldum üüüü diye :) aman siz yaşamayın emi :Ç)

vilcim canımmm iyyiz biz emiyolar durmadan abarttım sanırım emzirmeyi göğsümün biri kopmak üzereee.. oyy yaaa herşeyin en güzelini sizede versin rabbim

wavy imm kanamanmı var canım yaaa uff hiç konuşamadık senlede ama yoğunsundur yarende hasta olmuş kıyamam çok geçmişş olsun tatlımmmm

yeter yeteer şimdilik canımmm zaten çabucak küçülüyo doğsunlar sonra alırsın küçülüp ziyan olmasınnn

amin pamukcum aminnn...oğluşları büyüt yzın toplanalımm ankaralı ikizleri tanıştıralım dimi :)

as canım nasılmış hymaryy

iyiymiş canım ya kızının hasretini çekiyo biraz annesindeymiş kızı bizi unuttu diyo ona biraz üzgün ama alıcam artık diyo eşide işe başlamış ama eli hala alçıdaymış birazda eve kapanmış olmanın verdiği gerginlik var malum biizm marry pek gezgindi şimdi eve kapanınca zorlanıyo bi kk var diyo onada girmek için zaman lazım diyo

canım neyaptın sen çok almışsın gelen felanda olur tulum felanda alırsın daha onlara daha fazla bebişler hızlı büyüyo ben o kadar çok almadım kullanmadan elimde kalmasın diye eminönü bana yakın ihtiyaç oldukça gider alırım dedim tulumum badilerim patikli altlarım felan var annem pantolon felanda ördü bizim wavy ile konuştum mesela oda çok almıştı bazılarını sadece 1 kere giydirebildim dedi seninde aklında olsun güzel gördüğümüz herşeyi almak istiyoruz ama giydirememe ihtimalinide düşünnn
aldıklarını güle güle giydir canımmmm benimmmmm

Valla eşime söz geçiremedim adam görünce kendini kaybediyor ben almayacaktım aslında, neyse çok ucuza aldım zaten carrefour'dan tanesi 2-3 lira

Benim kızlarda aynı, kız yazın toplanırsak pamukun oğullarının gözleri döner bizim kızlardan delikafadulden

anaaa o açıdan hiç bakmamıştım olaya :) hihh bayram ederiz dimi ohh :) şimdi siz cici cicide giydirirsiniz ohh misss ...ama abi olcaklar benimkiler tatlım dimiiii belki yürürler delikafadulden konuşurtlarda diyim olsun bitsin :roflol:

bu arada en rahat giydirilen tulum kızlar. rahat yumuşak tulumlar alın özellikle beyaz YATARKEN SÜPER OLUYOR..

ay kızlarrrr çocukların çamaşırlarını yıkamıştımmm ben önce özel deterjan almadım dalin hacı şakir felan çok pahalıma geldi bi tavsiye üzerine dalan marka roxy deterjan aldm sabun granülü bebekler için emizlik malzemeleri satan yerlerde satılıyo 3 liraya aldım ben mis gibi kokuyo süpermiş anlatamam size yaaaa çok para vermeyin dalin ve hacışakire roxy harika bi ürünmüş haberiniz olsunnnn

Benim kızlarda aynı, kız yazın toplanırsak pamukun oğullarının gözleri döner bizim kızlardan delikafadulden

ayy ewt yaa :)

roxy el deterjanımı yoksa makinemi canım bende sorucaktım ii oldu söylediğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…