Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

,İyi olduğu söylediğin bende düşünüyodum almayı, kızlar eşim çağırıyo ben çıkıyorum iyi akşamlar

anneliğe geçiş zor bir süreç tüm duygular değişiyo öncesinde en önemli şey kendimizken şimdi canımızdan bi parça ve o dünyadaki herşeyden üstün onları uğruna hiç düşünmeden ölecek kadar seviyoruz bir damla karşılık beklemeden seviyoruz umarım bu geçiş sürecini ben ve diğer hamişle yumuşak geçiririz benim fena bi kaynanam var en çok ondan korkuyorum annem felan söylesede ona lafımı söyleirm ama kaynanaya bişi denmiyo bide üst katımda oturuyo beni şimdilik en çok geren onun çok karışacak olmasıı işallah herşey keyifli olurrrr

Valla eşime söz geçiremedim adam görünce kendini kaybediyor ben almayacaktım aslında, neyse çok ucuza aldım zaten carrefour'dan tanesi 2-3 lira

:))) bazı eşler alma der seninkide tam tersi heheh güzelmiş ama hep böyle olur işallah babanız çocuklarına düşkün onları düşünennnn

ayy bende aynı snein gibi düşündüm tuluma daha çok ağırlık verdimm yalnız şuna takılıyorum tulumda bacakları üşür altına bi kat daha bişey giydirmem gerekir külotlu çorapta giydiremem diyorum sen nasıl yapıyosun bi tulum bi yelek yetiyomu canımmm

ayy ewt yaa :)

roxy el deterjanımı yoksa makinemi canım bende sorucaktım ii oldu söylediğin
canım makine için makinede kullanılıyooo
,İyi olduğu söylediğin bende düşünüyodum almayı, kızlar eşim çağırıyo ben çıkıyorum iyi akşamlar

iyi akşamlar canımmmm

kızlar bende kaçıyorum bugün kendimi pek iyi hissetmiyorum günlerin uykusuzluğu var üstümde mide şu reflü olayı uykusuzluktan başım ağrıyo dua edinnde azıcık uyuyabileyimmm öpüyorummm

doudoucum canancım ii geceler mışıl mışıl uyuyun inşallahhh..öpüyorummm..bende yatağa doğru geçiyorumm...

Cok sevindim canım kaydirigubbakcemile5
Benimde kayınvalidem gitti ne sıkıcı günler geçirdim aman 20 gün stresten ölüyodum bilmiyorumkismile

canancım ben tulum giydirdiğimde altına bi tane patikli pantolon giydiriyorum kilotlu çorap için havalar daha iyice soğumadı gibi geliyor terletirse diye. sadece banyo yaptığımız günler bi tanede kilotlu çorap ekliyoruz. .uzun kollu çıtçıtlı altını patikli pantolon üstede tulum. gece yatarken kadife tulum giydirmiyorum terletir diye havlu veya penye.

Bende uyyamıyanlardannım
ARtık midemde yanma var soda içtim rahatlarım die ama yanıyo

uykum kaçtı kızlar..yarın saat 12de randevumuz var..heyecan bastı, ağrılar da cabası tabii..
baby einstein cd miz vardı onu açtım şimdi rahatlamaya ve bebekleri rahatlatmaya çalışıyorum..umarım işe yarar..
yarın güzel haberlerle aranıza gelmek dileğiyle iyi geceler.. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydın herkeze .güzel huzurlu bir gün diliyorum hepinize .
burçincim hayırlı haberlerle gel canım bugün cananda gidecekti tahlil için kontrolede girerim demişti inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz.sakın dogurayım filanda da deme canan varya çıldırır .dr bile dese sen yinde deki dr cananın sıra olmaz hahaha delikafadulden .
bende bugün gezmeye gidecegim anca akşama bakarım ne yapmışsınız .
kayra inşallah iyisindir canım çok geçmişe bakamadım ama girmedin heralde dün aman dikkat .:teytey:
allaha emanet olun hepiniz .
kocaman öptümmmmmmopuyorumnanaktan

herkese merhaba benide aranıza alırmısınız:)10 haftalık hamileyim ve ikiz beklediğimi yeni öğrendim.:))deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum.şuan bulantım var pek bişey yiyemiyorum.sizin bulantılarınız genelde kaçıncı haftada geçti.ikiz olunca daha uzun sürüyo bulantı diye duydum.bebek bekleyenlere rabbim hayırlısıyla sağlıkla bebeklerine kavuşmak nasip etsin.büyütenlere de hayırlısıyla sağlıkla büyütmek nasip etsin.sağlıcakla kalın sevgielr...

merhaba canım hoşgeldin.allah sağlıkla vaktinde kucagına almanı nasipetsin bebişerini.
canım bulantı kişiden kişiye deyişen bişey ama çogu kişide 3. aydan sonra durur .

kızlar dün mothercare baktım indirim vardı,alttan çıtçıtlı ama kolsuzdu badiler 22 tl 7 tane nasıl fiyatı uygunmu,3 lü de 11 tl,benimkiler zamanında olursa mayıs ayı olacak işime yarar diye düşünüyorum ??

hoşgeldin aramıza hituci canım,allah bebişlerini kucağına almayı nasip etsin (hepimizin) bende 3.5 ay sürdü bulantılarım ama herkesde farklı oluyor inşallah en kısa sürede geçer cnm bulantıların,ben maden suyu ile rahatlatıyordum kendimi,

merhabalar kızlar evime pazar günü döndüm ama netimde sorun vardı gelemedim geçmişe bakamadım nasılsınız ....ben evdeyim malesef çocuklarım yine huysuz ömer 3 cü aliş ise 4 dişini çıkarıyor
bugün daha sakin gibiler....bende evi süpürdüm etrafı topladım yatağımın yerini değiştiridim çocukları doyur alt al derken bu saat oldu daha şimdi kahvatı yapacağım hazırlıyorum yani
b,irde kablosuz nete geçtim..aman şifrelemesini yapamadım sabahtan beridir ..tlf onla uğraştım neyseki başardım da....

kevser ve burcini gördüm rüyamda yaaa

cevabın için teşekkür ederim canım.bence 7li olan daha uygun.bol bol al ikisi iki günlük eder 7 tane bile olsa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…