kesinlikle hymarryy bu topic olmasa hamilelik böyle zevkli geçermiydi yawww...
günaydın kızlarrr,burcin cnm hayırdır sen sabahları pek olmazdın,iyimisin
herkese merhaba benide aranıza alırmısınız:)10 haftalık hamileyim ve ikiz beklediğimi yeni öğrendim.:))deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum.şuan bulantım var pek bişey yiyemiyorum.sizin bulantılarınız genelde kaçıncı haftada geçti.ikiz olunca daha uzun sürüyo bulantı diye duydum.bebek bekleyenlere rabbim hayırlısıyla sağlıkla bebeklerine kavuşmak nasip etsin.büyütenlere de hayırlısıyla sağlıkla büyütmek nasip etsin.sağlıcakla kalın sevgielr...
kızlar dün mothercare baktım indirim vardı,alttan çıtçıtlı ama kolsuzdu badiler 22 tl 7 tane nasıl fiyatı uygunmu,3 lü de 11 tl,benimkiler zamanında olursa mayıs ayı olacak işime yarar diye düşünüyorum ??
merhabalar kızlar evime pazar günü döndüm ama netimde sorun vardı gelemedim geçmişe bakamadım nasılsınız ....ben evdeyim malesef çocuklarım yine huysuz ömer 3 cü aliş ise 4 dişini çıkarıyor
bugün daha sakin gibiler....bende evi süpürdüm etrafı topladım yatağımın yerini değiştiridim çocukları doyur alt al derken bu saat oldu daha şimdi kahvatı yapacağım hazırlıyorum yani
b,irde kablosuz nete geçtim..aman şifrelemesini yapamadım sabahtan beridir ..tlf onla uğraştım neyseki başardım da....
kevser ve burcini gördüm rüyamda yaaa
kıslar alainaya dua edin sancıları vamrış çok allah yardımcısı olsun iinşallah
kesinlikle hymarryy bu topic olmasa hamilelik böyle zevkli geçermiydi yawww...
ay dimi amaa yaaa. ne günlerdi. şimdiki arkadaşlarda inşallah bizim gibi birbirlerine bağlı olurlar. hastanedeyken herkes aramıştı beni ve her telefonla bi o kadar duygulanmıştım.mesai gibi sabahın köründen akşam herüfleri uyutana kadar otururduk,
doktora gittim,şekerüm çıktı,tansiyonum düştü,şu kadar gr aldı...........
birimize bişey olsa topik dökülürdüüüüopuyorumnanaktan
herkese merhaba benide aranıza alırmısınız:)10 haftalık hamileyim ve ikiz beklediğimi yeni öğrendim.:))deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum.şuan bulantım var pek bişey yiyemiyorum.sizin bulantılarınız genelde kaçıncı haftada geçti.ikiz olunca daha uzun sürüyo bulantı diye duydum.bebek bekleyenlere rabbim hayırlısıyla sağlıkla bebeklerine kavuşmak nasip etsin.büyütenlere de hayırlısıyla sağlıkla büyütmek nasip etsin.sağlıcakla kalın sevgielr...
kıslar alainaya dua edin sancıları vamrış çok allah yardımcısı olsun iinşallah
kızlar kontrole gidip geldim..şu an çok uygun değilim..hemencik yazıyım..1 saat sonra falan gelicem uzun uzun konuşuruz o zaman..
herşey yolunda çok şükür..bebekler yaklaşık 2400 olmuşlar..herşeyleri çok iyi gidiyor çok şükür..
ben de iyiyim..2 haftada 1 kilo alıyorum..doktor az bile hiç takma kafana dedi..çatlaklarım çok fazla ama kremini bol bol kullan bırakma artabilir çatlaklar dedi..doğum şeklim genel anestezi olacakmış,o belli oldu..kısmetse doğum 10-15 şubat arası olacakmış..
daha detaylı konuşuruz..
iyi olduğumu söylemek için geldim ben..
öpüyorum şimdi hepinizi..
kızlar kontrole gidip geldim..şu an çok uygun değilim..hemencik yazıyım..1 saat sonra falan gelicem uzun uzun konuşuruz o zaman..
herşey yolunda çok şükür..bebekler yaklaşık 2400 olmuşlar..herşeyleri çok iyi gidiyor çok şükür..
ben de iyiyim..2 haftada 1 kilo alıyorum..doktor az bile hiç takma kafana dedi..çatlaklarım çok fazla ama kremini bol bol kullan bırakma artabilir çatlaklar dedi..doğum şeklim genel anestezi olacakmış,o belli oldu..kısmetse doğum 10-15 şubat arası olacakmış..
daha detaylı konuşuruz..
daha detaylı konuşuruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?