Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kesinlikle hymarryy bu topic olmasa hamilelik böyle zevkli geçermiydi yawww...

mesai gibi sabahın köründen akşam herüfleri uyutana kadar otururduk,
doktora gittim,şekerüm çıktı,tansiyonum düştü,şu kadar gr aldı...........
birimize bişey olsa topik dökülürdüüüüopuyorumnanaktan

günaydın kızlarrr,burcin cnm hayırdır sen sabahları pek olmazdın,iyimisin

canım dr a gittim de sabah heyecanım vardı..bastırmaya gelmiştim :))

hoşgeldiiiinnn..
Allah sağlıklı ve vakitli doğumlar nasip etsin..

bence çok hesaplı, kaçırma derim..

ayyy hayırdır inşallah anlatsanaaaa...

kıslar alainaya dua edin sancıları vamrış çok allah yardımcısı olsun iinşallah

Allah yardımcısı olsun canım..lütfen haber alırsan bize de bildir..meraktayım..

kesinlikle hymarryy bu topic olmasa hamilelik böyle zevkli geçermiydi yawww...

kaydirigubbakcemile5

Burcin canım hoşgeldin.nasılsın.
Dün nasıldı kontrolün vardı.herşey yolunda inşallah.
DR.tarih verdimi?

kızlar kontrole gidip geldim..şu an çok uygun değilim..hemencik yazıyım..1 saat sonra falan gelicem uzun uzun konuşuruz o zaman..
herşey yolunda çok şükür..bebekler yaklaşık 2400 olmuşlar..herşeyleri çok iyi gidiyor çok şükür..
ben de iyiyim..2 haftada 1 kilo alıyorum..doktor az bile hiç takma kafana dedi..çatlaklarım çok fazla ama kremini bol bol kullan bırakma artabilir çatlaklar dedi..doğum şeklim genel anestezi olacakmış,o belli oldu..kısmetse doğum 10-15 şubat arası olacakmış..
daha detaylı konuşuruz..
iyi olduğumu söylemek için geldim ben..
öpüyorum şimdi hepinizi..

ay dimi amaa yaaa. ne günlerdi. şimdiki arkadaşlarda inşallah bizim gibi birbirlerine bağlı olurlar. hastanedeyken herkes aramıştı beni ve her telefonla bi o kadar duygulanmıştım.

Hoş geldin canım
ALLAH hayırlı şekilde geçmesini ve kucagına almayo nasip etsin..
Benim bulantılar nerdeyse 5 aya kadar devam etti halada var ama eskiye göre cok az ALLAH yardımcın olsun boshayallersmile

kıslar alainaya dua edin sancıları vamrış çok allah yardımcısı olsun iinşallah

Amin ALLAH hayırlı zamanda gelmelerini nasip etsin ..
Cok erken vakit ama inş hayırlısı olsun

Ooooooooh maşallah yavrulara kiloları gayet iyi.
doğum şubatta demekki,sağlıkla gelsinler yavruların
dr.spinal istemedimi,acaba zararı var diyemi?
Haberler çok güzel,çok sevindim senin adınahihoyyyt

Cok sevindim canım iyi olmana
bebeklerin kilolaları cok iyi masaALLAH ...
ALLAH hayırlısı nasip etsin...

oh oh maşallah kilolarına,ay artık geri sayım başladı tarih belli olduopuyorumnanaktan

burcin cnm bursaya gelmişim ......aaaa kevserle buluşacağım diyorum
hatta araba bile kulanıyorum .....ama kimseye ulaşamıyorum burcin de var ya diyorum

meraba kızlar valla ilgilenmiyorum sanmayım inanın hep yatıyorum:sinifsinif: birden göçertti beni oğlanlar nedense kalsiyum eksikliğimi ne başladıysa inanın el parmaklarım bile sanki çok iş yapar bez sıkar bişiler kazırsınız ya ertesi gün elleriniz zonklar öyle zonkluyo göbüştede ağrılarım oluyoeyvahedigeldismile o yüzden bitek yemek hazırlamaya kalkıyorum sizler napıosunuz wavy pek yok yok ortalarda kızlar fena galiba canım napıosun anlatta bilelim öğrenelim hymarrycim sende pek gelemiyosun sanırım eşin iyidir umarım pek göremiyorum yada denk gelmiyorz sen napıosun canım nasıl gidiyo dırım diş buğdayın pastan bi harikaydı valla üşenmezsem bende böyle biişi kesinlikle düşünebilirim diye düşünüyorum ama önce bi doğsunlarda alainaya da Allahım kolaylık sağlık versin bebeklerinede inşallah aceleci davranmaz da çocuklar biraz daha erteleyebilirler enazından 33 e kadar yeni katılan arkadaşımız hoşgelmiş aramıza sağlıkla zamanında kucağına alırsın canım umarım hepinizi öptüm kızlar çok geçmişede gidemedim atladığım bişiler varda kusura bakmayın öptüm hepiniziopuyorumnanaktan

Hymarryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy olumunekankayizsmilewavyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyolumunekankayizsmile ne olurdu biraz daha bekleseydiniz yaaaa.....kaçırmışım sizi...

yarında ayrıntılıya giricem kızlar bebeklerim bugun ve dün akşamdan beri hiç hareket etmiyo gibi bişiler ya dün akşamdan beri hele yukarıdaki oğluşum 5 kere vurmamıştır belki tedirgin oldum tabii ama benim sakinliğimle alakalı olabilirmi çünkü bi işler yapıp yattığımda daha çok hareket ediyolardı bu iki gündür hep yatıyorum ondan mı acaba yoksa daha düzenli hareketleri için beklemelimiyim yani şu 1 saatte 10 hareket olayı nerdeyse bugun dr a gidicektim yedim tatlıları devirdim kendimi vurdular bir ikide rahatladım vazgeçtim

kaswam burdayım kuşuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmŞeniz

burçinim canım maşallah yavrularaaaa,kiloları harikaaa,
sen de öyle ol inşallahhh,
bu arada muhtemel doğum tarihi de harika,
14 Şubat Sevgililer Günüüopuyorumnanaktan,
15 Şubat da benim doğum günümmm öhöömm öhöömmmbayanssulusmile
hemde kova burcuuuuuu olceklerrrrrrralkisalkisalkis

maşallah dırımım yorgunluğunuz geçti miii,
kız o kırmızı papyonları sakla bak hee,düğün bohçalarına koyarsınopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…