Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

canım valla sen bu tempoyla eritirsin o göbüşü merak etme en kötü emeklemeler başladımı yada hiç olmadı bu zamanda iki kız zzor valla bizim oğluşlarda yetişiyo kızların peş,nden koşucam diye bi deri bi kemik kalırsın hareket etmeleri apayrı bi huzurmuş ama işte olmadımı insan hemen stres yapıo doğdularmıda ayrı artık ömür böyle geçicek sanırım Allah herkezin kuzularına sağlık versin huzur versinde anaları bunlada en büyük mutluluğu duyar zatenopuyorumnanaktan

şimdi baktım burçincim o pusete acayip güzelmiş hakkatten orjinal bişi yapmışlar çokta kullanışlı ben arkasaşımın ikizleri var onun arabasını almayı düşünüyorum vazgeçersem kesinlikle favorim bu oldu accayip beğendim

medine kız haftana baktım baya büyümüşsün
kuzum bulantılarında iyi durumda sanırım
neysee kızlar 1 saattir cananla lak lak yaptım gidiyom yatmaya gece mama servisine kalkamayacam öptüm sizleri

Canan nasılsın canım
Uyku sorunu yaşıyosun demi
hemde nasıl yaşıyorum o uyku problemini eroinmanlar gibi oldum gözleirm mormor
kız hakketten sen ne kadar ilerlemişsin 25 haftaya gelmişsin bitmiş sneinde hamileleik yawwww ne zaman geliyosun istanbulaaa
medine kız haftana baktım baya büyümüşsün
kuzum bulantılarında iyi durumda sanırım
neysee kızlar 1 saattir cananla lak lak yaptım gidiyom yatmaya gece mama servisine kalkamayacam öptüm sizleri

daha buralardamısın sen git yat çabukkkk Şeniz

bu sıcak karşılama için herkese teşekkür ederim.ben teki bile zor hayal ederken şimdi ikiz bekliyorum Allah nasip ederse.çok acemiyim çok :) sohbetlerinizi okuyorum çok hoşsunuz gerçekten.bebek eşyaları bakıyor çoğunuz.ben daha evhamlı dönemi atlatamadım galiba.küçüğüz biz daha :))ama fikir oluyo banada.Allah herkesin evladını bağışlasın inşaallah.

doğum yapmış arkadaşlar çocuklardan fırsat bulup burada sohbet edebiliyorsunuzya bıravo gerçekten.maşaallah diyim:)
bana tuvalete gidecek vaktin olmayacak diyorlar:)))

kızlar günaydın...... ben dehşet grip oldum...kendinize dikkat edin... sadece ben olsam neyse melike getirdi e haliyle oda çok hasta ana kız yatıyoruz...... bugün kbb doktorundan randevu aldım... doktorum onun yazdığı ilaçları söyle bana dedi......inşallah çabuk atlatırız.... kızda evde olunca yatamıyorum ki...

10+3 deyim.. çok bulantım var hiç bişey yiyemiyorum. çıkarıyorum

bunlar ne zaman geçer kızlar lütfen söyleyin dayanamıyorum artık (((

kayracım çok geçmiş olsun o kadar bekledin son zamnada hastalandın ağırlaştığında,vitamin al diyeceğim ama sen zaten fazlasıyla alıyosun çok çok geçmiş olsun tekrar

ah bu bulantılar herkezde değişiyor ki cnm,en kısa sürede geçer inşallah bende 15 haftaya kadr sürdü

nero ka cevabın için saol canım. 5 hafta daha mı çekicem...

allahım dayanma gücü ver..

merhaba inşaallah hayırlısısyla sağlıklı kavuşursun bebeklerine.bizde 10+4 haftadayız.hala bulanıyo.biraz daha beklememiz gerekecek galiba bulantıların geçmesi için.bişeyler yiyiebiliyormusun?ben domates peynir süt ve meyve yiyebiliyorum.bol su içmeyi ihmal etme içebiliyorsan.bebişler sağlıklı olsunda bunlar geçici inşaallah.sevgiler...

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun kayracım...tez vakittr iyileş hemen inaşşalah

kızlar çok heyecanlıyım ya birazdan haber gelcek ve hala olcam
abimin eşi şu an doğumda bende şehir dışına çıkamadığım için haber bekliyorum...keşke orada olabilsem yaaaaaa çok merak ediyorum

hituci fatoş hanım bulantılarınızın teorik olarak da 3-4 aylar içinde bitmesini temenni ediyorum,zor tabi..

kayracım çok geçmiş olsun canımm,grip nasıl bi grip domuzundan mı yoksa Allah korusunnn?

yazarken telefon geldi hala olduummmmmmmmmmmmmmmm
darısı anne olmaya cümlemize

Allah hayırlı sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin inşaallah yeğenine.hala olmak çok güzel bi duygu.bende bir halayım:)))Allah doğan doğmayan bütün bebekleri hayırlısıyla :1hug:sağlıkla ailelerine bağışlasınamin)sevglier...

cnm benim çok geçmiş olsun dikkat et tatlım

valla cnm kimi 12 haftasında kimi 16 haftasında bitiriyor ama bazıları benim gibi doğuma kadar sürüyor....

yazarken telefon geldi hala olduummmmmmmmmmmmmmmm
darısı anne olmaya cümlemize

hadi gözün aydın cnm

tünaydınlar
bende kalktım çocuklar acıkmış hemen biberon maması kaptırdım o arada alt temizliği yaptım...
üzerini değiştireyim dedim alişin aman yaaa valla çocukları giydirmek çok zorlaştı istemiyolar giyinmek
soğuk diye kaında giydiriyoruım....alişi zorla paket ettim ömeri alam dedim çocuk 2 dk.kaka yapmış
onu değiştiriyorum ali üzeirme asılıo saçımı çekiyorr derken kustu ömerle benim üzerime o kadar sallnırsa olacağı o ömerin çorabına geldi değiştirdim...onu zorla giydirdim ....alişi birdaha değiştirdin
onlar oynarken oturma odasının koltuk örtülerini düzelttim oyuncakları topladım ...bulaşıkları makinaya atıyordum odadan biberon almaya geldim bakim sizlere dedim...yoğun başladım şimdi kalkacam makinaya bulaşık atmaya devam edeceğim...onu çalıştıracağım evi süpüreceğim....bugün yemek yok
kızartma yapacam...balkonda kurumuş çamaşırım var onları alacam yenisini asacağım....kurumuşları katlarım..yerleştiriirim...tabiiiii çocuklarlada uğraşacağım yaklaşık 30 dk.sonra ali eee ninniii diyecek bacağıma yapışacak :)))benden böyle kızlarrr

[
tünaydınlar
bende kalktım çocuklar acıkmış hemen biberon maması kaptırdım o arada alt temizliği yaptım...
üzerini değiştireyim dedim alişin aman yaaa valla çocukları giydirmek çok zorlaştı istemiyolar giyinmek
soğuk diye kaında giydiriyoruım....alişi zorla paket ettim ömeri alam dedim çocuk 2 dk.kaka yapmış
onu değiştiriyorum ali üzeirme asılıo saçımı çekiyorr derken kustu ömerle benim üzerime o kadar sallnırsa olacağı o ömerin çorabına geldi değiştirdim...onu zorla giydirdim ....alişi birdaha değiştirdin
onlar oynarken oturma odasının koltuk örtülerini düzelttim oyuncakları topladım ...bulaşıkları makinaya atıyordum odadan biberon almaya geldim bakim sizlere dedim...yoğun başladım şimdi kalkacam makinaya bulaşık atmaya devam edeceğim...onu çalıştıracağım evi süpüreceğim....bugün yemek yok
kızartma yapacam...balkonda kurumuş çamaşırım var onları alacam yenisini asacağım....kurumuşları katlarım..yerleştiriirim...tabiiiii çocuklarlada uğraşacağım yaklaşık 30 dk.sonra ali eee ninniii diyecek bacağıma yapışacak :)))benden böyle kızlarrr
[/QUOTE]

enerjinize hayranım vallahi kızlar maşaallah subhanallah.Allah yardımcınız olsun:)))

amin canım sağolasın ...allah evlatlarımızı bize bağışlasın..

alişi uyuttum makinamı çalıştırım tezgahımı sildim ömeri sallıyorum şimdi onlar uyurken çamaşırları
alacağım katlayacağım tabi çay koyamam gerke ocağa aç geziyorum püfffff
aslında annemden sonra bu performans bana iyi geldi
annemde sürekli annem iş yap iş yap demesi beni deli ediyordu annem öyle bi hale getirmiştiki iş konusunu masaya iki bardak koyacak olsa benim yapmamı isityordu....bakalım 2 hafta sonra eşim seyhate gidecek anneme sen geleceksin didim.ben öle sürekli gelemem diyor ...ne yapacaz zaman gösterecek ama hiç gitmeye niyetim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…