canımmm haftan ilerlemiş maşallah.. valla benim kıslar canavar be canım.. gece 4 te yatıyolar. gündüz uykusu ıng bıng yani hep ellerim üstünde olacak .annem yanımda allahtan. ama inan benim yavrulara iki kişi az. en az 3 olmalı iki kişi onlarla ilgilenecek üçüncü ortalığı toplayacak ve bize mama verecek. valla ayak üstü höpletmekten göbiş aldı başını gidiyor.. işte bizde durum böyle olunca neti açıyom hooop net açık ama ben yokum ..
canımmm yavrular iyi üzme kendini. senin haftanda bvende evham yapmıştım. yeni hareketlendikleri için bazen değişken olabiliyor. üzme kendini ve yavrularıopuyorumnanaktan
...
kızlar bugün joker başka bir adıyla maxi toys'a gittim..mc laren bir bebek arabası beğenmiştim ona bakmak istedim ancak cosatto you 2 ikiz puset diye bir ürün gösterdiler..hem çok kullanışlı hem de nasıl şık anlatamam..daha benim gibi bebek arabası almayanlara tavsiye ederim baksınlar..iki kız için ayrı, iki erkek için ayrı ,bir kız bir erkek için ayrı model ve renkleri var ve inanılmaz şık..baston modelde,yanyana ve açıp kapaması falan da çok kolay, gayet hafif..ben bu halimle kullandım..iki tarafı da aynı ebatta, bir çok ikiz arabası gibi bi tarafı geniş bi tarafı dar değil o yüzden de her yerden rahatça geçebiliyor..henüz almadım ama çooooookkkk beğendim..siz de bir bakın derim..internetten de görebilirsiniz..üstelik çin malı falan da değil ingiliz malı o da önemli bir detay benim için :))
ben şimdi yaprak dökümüne gidiyorum, dönüşte görüşürüz..öpüldünüz :))
hemde nasıl yaşıyorum o uyku problemini eroinmanlar gibi oldum gözleirm mormorCanan nasılsın canım
Uyku sorunu yaşıyosun demi
medine kız haftana baktım baya büyümüşsün
kuzum bulantılarında iyi durumda sanırım
neysee kızlar 1 saattir cananla lak lak yaptım gidiyom yatmaya gece mama servisine kalkamayacam öptüm sizleri
kızlar günaydın...... ben dehşet grip oldum...kendinize dikkat edin... sadece ben olsam neyse melike getirdi e haliyle oda çok hasta ana kız yatıyoruz...... bugün kbb doktorundan randevu aldım... doktorum onun yazdığı ilaçları söyle bana dedi......inşallah çabuk atlatırız.... kızda evde olunca yatamıyorum ki...
10+3 deyim.. çok bulantım var hiç bişey yiyemiyorum. çıkarıyorum
bunlar ne zaman geçer kızlar lütfen söyleyin dayanamıyorum artık(((
kızlar günaydın...... ben dehşet grip oldum...kendinize dikkat edin... sadece ben olsam neyse melike getirdi e haliyle oda çok hasta ana kız yatıyoruz...... bugün kbb doktorundan randevu aldım... doktorum onun yazdığı ilaçları söyle bana dedi......inşallah çabuk atlatırız.... kızda evde olunca yatamıyorum ki...
yazarken telefon geldi hala olduummmmmmmmmmmmmmmm
darısı anne olmaya cümlemize
yazarken telefon geldi hala olduummmmmmmmmmmmmmmm
darısı anne olmaya cümlemize
Allah hayırlı sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin inşaallah yeğenine.hala olmak çok güzel bi duygu.bende bir halayım:)))Allah doğan doğmayan bütün bebekleri hayırlısıyla :1hug:sağlıkla ailelerine bağışlasınamin)sevglier...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?