Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

dırımcım sağol canım

sanada kolay gelsin :))))valla bu gidişle bi maratona katılsan açık ara şampiyon olursun bu antremanlarla:))

benim doktorum sadece katı eyler yemem gerektiğini bulantılarımın hafifleyeceğini söylemişti sulu yemek hiç yememiştim o dönem ekmek ve peynir en iyi dostumdu yanikaydirigubbakcemile3

yazarken telefon geldi hala olduummmmmmmmmmmmmmmm
darısı anne olmaya cümlemize

cnm allah uzun sağlıklı ömürler versin taze hala,bende de 2 tane yeğen var çok seviliyolar,,

ben okurken yoruldum sana bravo valla başka söz yok yanii

medine kız haftana baktım baya büyümüşsün
kuzum bulantılarında iyi durumda sanırım
neysee kızlar 1 saattir cananla lak lak yaptım gidiyom yatmaya gece mama servisine kalkamayacam öptüm sizleri

Evet gercekten 25 geldik ALLAHın iziniyle
Hala bulanıyo ama artık eskisi gibi degilim hiç olmassa cıkarmıyorum az yiyyoruum öz yiyyorum
Koçiş dalga geciyo altı ince üstü kalın die bide göbüşüm var

Ah canım bende aynıyım bem sagıma yatıcam mesela o rahatsız ediyo soluma yatıcam o düzde yatamıyorum ne ediceğime sasırdım 15 subatta istanbuldayım inş canım işte eşim burda olucak boshayallersmile annemin yanında olucam nasip olursa

of direksiyon sınavını cumartesiye almşlar ve ben daha hiç bişi bilmiyorum bugun eğitimi varmıs gittim aman ALLAHım bebekler nasıl kasıldı neyme gerekti bebek varken böyle bişi yapmak ohaoldumsmile

Bana dua edermisniz yoksam bidaha vana geliçem bi sınav için

10+3 deyim.. çok bulantım var hiç bişey yiyemiyorum. çıkarıyorum

bunlar ne zaman geçer kızlar lütfen söyleyin dayanamıyorum artık (((

Ah canım ALLAH c.c. yardımcın olsun buunu en iyi anlayanlardan biri benim nerdeyse 4 aya kadr cıkardım yiyemedim cok zor geçti biraz sabır inş gececek

Hayranım senin hızına ve sen böle yazdıkca bizi ne zor günler bekliyo diyesim geliyo aman bide benim annem bana cok uzakta olucak her zaman gidip gelemiçem baskasınındanda yardım beklemiyorum acıkcası ALLAHım yardım etsin artık

Herkese iyi günler arkadaşalar.nasılsınız.
Kayracım çok geçmiş olsun sanada kızınada.rabbim şifa versin.
zuzucum gözün aydın canım.rabbim uzun ömür ve sağlıklı büyümek nasip etsin yeğenine.
Hituci,fatoş hanım,valla benim bulantılar hala geçmdi ama hafifledi eskiye göre daha iyiyim.
sabah yine çok kötüydüm eşimde evdeydi zorla bir iki lokma yedirmeye çalıştı.
Şu sabah çıkarmalarım beni mahfediyor,içim sökülüyor resmen ya.

Artvnli canım eger biri varsa yakınlarında ona yaptır yemeklerini inş en kısa zamnada geçer ben cok cektim biliyosunuz zor gercekten kolay degil ALLAH yardımcınız olsun

Kayra abla cok geçmiş olsun KIZINADA SANADA

kızlar merhaba..kayra cok gecmıs olsun..artık ben sancı konusunda uzman oldum sabah sancım geldı ..doktoru aramıyorum bıle dayan dıyor..cok sık gelmedıkce problem degıl dıyor...yarın randevum var ınsallah ıncelme olmamıstır..doktorum 2 hafta ya rahım acılır demıstı..1 haftam kaldı tamamen acılmasına anlıyacagınız...onceden dogumdan korkuyodum sımdı beynım uyusmus gıbı hıc bısey hıssedemıyorum...

günaydınn alaina , doktora gidiyorum yavrum
bugün kötü bi gün gecirdim agladım agladım durdum
şimdide kasıgım agrıyor allahım ya
yatır dicem beni hastaneye
insan eti agır gelir derler ya beni bakanlarada agır geldi benim bu durumum cok sinirli ve üzgünüm bakalım bora ne dicek bird eumaırm bugün renklide gösterir zira kendisini öldürebilirim

gülenciğim cnm üzülme tatlım malesef biri bakarken sana çok zor banada hamişken kaynanam baktı bir ay ama sen gel bana sor.....

seni kim bakıyor cnm? neden üzülüyorsun bebişlerini düşün

slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli inşallah herkesler iyidir ben birkaç gündür giremiyorum dişim sancıyor özellikle geceleri o yüzden gündüzleri hep yatıyorum hamilelikde diş sancısı ceken oldumu ve naaptınız

Medinecim annem çok yakın hergün yemek yapıp getiriyor.o olmasa zaten işim çok zor.kesinlikle yemek kokusuna tahammül edemiyorum.bu sabah eşim geç gitti kahvaltı hazırlıyayım dedim.adam 3.5 aydır evde kahvaltı yapmıyor.ama içim dışıma çıktı resmen.

cnm ya çok kötü senin bu kusmalar perişan oldun vallahi,dr sana ilaç vermedimi yada verdi işemi yaramadı

cnm ya çok kötü senin bu kusmalar perişan oldun vallahi,dr sana ilaç vermedimi yada verdi işemi yaramadı
Canım vermedi ilaç,ama bende ilaç yaz demedim.çünkü bana ilaçta fayda etmiyor.Artık böyle gittiği yere kadar gidecek.

ayyynnnııı ben:)))gerçekten çok kötü kokuyo yemekler.Allahtan birkaç ay önce kayınvalidemin üst katına taşındımda eşimede banada bakıyo saolsun.zemuszemusgelin bekliyordu yazık o bana yardım ediyo.taşınmadan önce bebekler yoktu piyasada çok istediler üst katlarına gelmemizi doğumdan sonra nolur bilmem.gürültümüzden kovarlarmı sizce?bilmiyorumkismile

Canım vermedi ilaç,ama bende ilaç yaz demedim.çünkü bana ilaçta fayda etmiyor.Artık böyle gittiği yere kadar gidecek.

allah sabır versin sana ben 1 kere çıkardım onda da komalık eve götürdüler beni apar topar yattım,ben hastanelik olurum senin gibi olsam benim tansiyon falan düşüp titremeye başlıyorum,inşallah en kısa sürede kesilir cnm,

Valla isabet olmuş taşınman canım.kayınvalidenede helal olsun of puf demeden bakıyorsa san ,kutluyorum onu.benim annem yakın,onun bile canı çıkıyor.benim ne zaman çıkaracağım belli olmadığı için,aniden çıkarıyorum,kaç kez halıları sildim bilmiyorum.
Benimde aynı benim yüzümden yemeklere soğan,kıyma et katılmıyor.Kadın ne yapsam diye şaşırmış durumda resmen.

Canım bende öyle oluyorum.çıkarınca yığılıyorum banyoda resmen,biri gelip kaldırmazsa orada oturuyorum saatlerce.şimdi daha rahatım ama öğleye kadar ölü gibi yatıyorum.

artvinli cnaım benim yinede anne gibisi varmı varlığı yeter Allah yokluklarını göstermesin sağlık sıhhat versin.saolsun yapıyorda ben annemi özledim((
soğansız etsin olunca yiyebiliyormusun yemekleri?ben tv deki yemek görüntülerine bile tahammül edemiyorum.ama az kaldı geçecek inşaallah.ben meyveli sakız ve şekerler yiyorum iyi geliyo sende dene istersen.

Canancım saol içimi rahatlattın bu konuda hiç bilgim olmadığım için cumadan beri içim rahat değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…