merhaba inşaallah hayırlısısyla sağlıklı kavuşursun bebeklerine.bizde 10+4 haftadayız.hala bulanıyo.biraz daha beklememiz gerekecek galiba bulantıların geçmesi için.bişeyler yiyiebiliyormusun?ben domates peynir süt ve meyve yiyebiliyorum.bol su içmeyi ihmal etme içebiliyorsan.bebişler sağlıklı olsunda bunlar geçici inşaallah.sevgiler...
yazarken telefon geldi hala olduummmmmmmmmmmmmmmm
darısı anne olmaya cümlemize
cnm benim çok geçmiş olsun dikkat et tatlım
valla cnm kimi 12 haftasında kimi 16 haftasında bitiriyor ama bazıları benim gibi doğuma kadar sürüyor....
hadi gözün aydın cnm
tünaydınlar
bende kalktım çocuklar acıkmış hemen biberon maması kaptırdım o arada alt temizliği yaptım...
üzerini değiştireyim dedim alişin aman yaaa valla çocukları giydirmek çok zorlaştı istemiyolar giyinmek
soğuk diye kaında giydiriyoruım....alişi zorla paket ettim ömeri alam dedim çocuk 2 dk.kaka yapmış
onu değiştiriyorum ali üzeirme asılıo saçımı çekiyorr derken kustu ömerle benim üzerime o kadar sallnırsa olacağı o ömerin çorabına geldi değiştirdim...onu zorla giydirdim ....alişi birdaha değiştirdin
onlar oynarken oturma odasının koltuk örtülerini düzelttim oyuncakları topladım ...bulaşıkları makinaya atıyordum odadan biberon almaya geldim bakim sizlere dedim...yoğun başladım şimdi kalkacam makinaya bulaşık atmaya devam edeceğim...onu çalıştıracağım evi süpüreceğim....bugün yemek yok
kızartma yapacam...balkonda kurumuş çamaşırım var onları alacam yenisini asacağım....kurumuşları katlarım..yerleştiriirim...tabiiiii çocuklarlada uğraşacağım yaklaşık 30 dk.sonra ali eee ninniii diyecek bacağıma yapışacak :)))benden böyle kızlarrr
medine kız haftana baktım baya büyümüşsün
kuzum bulantılarında iyi durumda sanırım
neysee kızlar 1 saattir cananla lak lak yaptım gidiyom yatmaya gece mama servisine kalkamayacam öptüm sizleri
hemde nasıl yaşıyorum o uyku problemini eroinmanlar gibi oldum gözleirm mormor
kız hakketten sen ne kadar ilerlemişsin 25 haftaya gelmişsin bitmiş sneinde hamileleik yawwww ne zaman geliyosun istanbulaaa
daha buralardamısın sen git yat çabukkkk Şeniz
10+3 deyim.. çok bulantım var hiç bişey yiyemiyorum. çıkarıyorum
bunlar ne zaman geçer kızlar lütfen söyleyin dayanamıyorum artık(((
alişi uyuttum makinamı çalıştırım tezgahımı sildim ömeri sallıyorum şimdi onlar uyurken çamaşırları
alacağım katlayacağım tabi çay koyamam gerke ocağa aç geziyorum püfffff
aslında annemden sonra bu performans bana iyi geldi
annemde sürekli annem iş yap iş yap demesi beni deli ediyordu annem öyle bi hale getirmiştiki iş konusunu masaya iki bardak koyacak olsa benim yapmamı isityordu....bakalım 2 hafta sonra eşim seyhate gidecek anneme sen geleceksin didim.ben öle sürekli gelemem diyor ...ne yapacaz zaman gösterecek ama hiç gitmeye niyetim yok
Artvnli canım eger biri varsa yakınlarında ona yaptır yemeklerini inş en kısa zamnada geçer ben cok cektim biliyosunuz zor gercekten kolay degil ALLAH yardımcınız olsun
Kayra abla cok geçmiş olsun KIZINADA SANADA
Medinecim annem çok yakın hergün yemek yapıp getiriyor.o olmasa zaten işim çok zor.kesinlikle yemek kokusuna tahammül edemiyorum.bu sabah eşim geç gitti kahvaltı hazırlıyayım dedim.adam 3.5 aydır evde kahvaltı yapmıyor.ama içim dışıma çıktı resmen.
Canım vermedi ilaç,ama bende ilaç yaz demedim.çünkü bana ilaçta fayda etmiyor.Artık böyle gittiği yere kadar gidecek.cnm ya çok kötü senin bu kusmalar perişan oldun vallahi,dr sana ilaç vermedimi yada verdi işemi yaramadı
Medinecim annem çok yakın hergün yemek yapıp getiriyor.o olmasa zaten işim çok zor.kesinlikle yemek kokusuna tahammül edemiyorum.bu sabah eşim geç gitti kahvaltı hazırlıyayım dedim.adam 3.5 aydır evde kahvaltı yapmıyor.ama içim dışıma çıktı resmen.
Canım vermedi ilaç,ama bende ilaç yaz demedim.çünkü bana ilaçta fayda etmiyor.Artık böyle gittiği yere kadar gidecek.
Canım vermedi ilaç,ama bende ilaç yaz demedim.çünkü bana ilaçta fayda etmiyor.Artık böyle gittiği yere kadar gidecek.
Valla isabet olmuş taşınman canım.kayınvalidenede helal olsun of puf demeden bakıyorsa san ,kutluyorum onu.benim annem yakın,onun bile canı çıkıyor.benim ne zaman çıkaracağım belli olmadığı için,aniden çıkarıyorum,kaç kez halıları sildim bilmiyorum.ayyynnnııı ben:)))gerçekten çok kötü kokuyo yemekler.Allahtan birkaç ay önce kayınvalidemin üst katına taşındımda eşimede banada bakıyo saolsun.zemuszemusgelin bekliyordu yazık o bana yardım ediyo.taşınmadan önce bebekler yoktu piyasada çok istediler üst katlarına gelmemizi doğumdan sonra nolur bilmem.gürültümüzden kovarlarmı sizce?bilmiyorumkismile
allah sabır versin sana ben 1 kere çıkardım onda da komalık eve götürdüler beni apar topar yattım,ben hastanelik olurum senin gibi olsam benim tansiyon falan düşüp titremeye başlıyorum,inşallah en kısa sürede kesilir cnm,
canım hareketleirni hissetmen müthiş bişi yalnız 22 haftaya kadar düzenli hareketlerini hissetmeyi bekleme 3 günde birde hissedebilirsin sabırlı ol normal şeyler bunlarrr 22-24 haftadan sonra her hareketi hissedersin ama zemuszemuszemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?