Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kızlar hepinize merhabalar geçmişi pek okuyamadım ama sanırım kayracım hastaymıssın geçmiş olsun . Artvınlı canım inşallah sen de daha iyi olursun. haklısın mide bulantısı kötüdür ama napalım çok şükür bu hallere. bak benim midem bulanmadı deli gibi yedim :) 4,5 ayda 8 kilo almışım. ayda iki kilo diyo doktor ama benden az alanlar da var

nero sen çalışıyormusun hala?

tabi cnm allah razı olsun kocam sabah işyerinin kapısına kadr bırakıyor,akşamda belli biryerden alıyor bana zor olmayacak şekilde,kendimi iyi hissetiğim zamana kadr çalışmak istiyorumki dr izin verdiği sürece,benm hedefim 32 haftalara kadr çalımak ama rabbim ne gösterir bilinmez,sen ?

benım cok agrıdı ..dokotr dıscıye gıdebılırısn dedı..bende gıttım..yalancı dolgu koydu doktor ama normal ıslemlerıde yaptırabılırısn dedı..korktum ben ..dogumdan sonra yaptırırım dedım..

bende benı hastaneye yatırt dedım ama hastaneye yatrımıyor bora bey..merak ettım bana haber ver...neden bu kadar agrın oldu kı ya...ne guzel senın hersey yolunda gıdıyordu...

artvınlı bu kadar kusman aslında ıyı degıl bence sana doktor ılac versın..bebeklerın gelısemez sonra...bende senın gıbıydım hıc bısey yıyemıyordum ..su ıcsem kusuyordum....doktor zofran dıye bı ılac verdı yarım ıcıyodum o kadar rahat ettım kı..gercı senın bulantılar bır ıkı haftaya kadar gecer...hıc ılac ıcmem dıyosan akapunktura da gıdebılırsın....

alaina bende sürekli kusuyordum ki doğuma kadar sürdü bende bebekler gayet iyi gelişti yaa zaten ilk 3 ayda bebek sendeki depodan gelişiyor...yedikleri bi işe yaramıyor
ama ilerleyen aylarda aynı şiddette devam ederse anne çöküyor
bende aşırı kansızlık oldu mesela

teşekkürler canım bilgilendirdigin için bende korkuyorum dişciden degilde işte hamile olunca insan korkuyor bakalım geçmesse bende gideyim doktora

canım benim hamileliklerim böyle geçiyor,genetik galiba.
ilk gebeliğimdede böyleydi,7 ay kustum.ama kızalrımın bri,2.750,diğeri 2.5.doğdu.36.haftada.
CANAN neredesin tatlım ya.artık görmüyorum seni,iyimisin?

doğum yapmış arkadaşlar çocuklardan fırsat bulup burada sohbet edebiliyorsunuzya bıravo gerçekten.maşaallah diyim:)
bana tuvalete gidecek vaktin olmayacak diyorlar:)))
sen olumsuz konuşan kimseye kulak asama hayatım bak bizim dirime atom karınca gibi
hymarry kevser pamuk kaswa kevse wavy hepsi doğum yaptı ama hala aramızdalar ha hergün giremeyebilirler ama hepsi taze düzen oturttuktan sonra dirim gibi onlarda hergün uğrar güzel düşün güzel olsun biz yaza tatil planı bile yaptık zuhahahah

biz sıcacığız canım sen cii deyip gitme bence evham felan yapma gn be gün keyfini çıkar hamileleiğin çünkü sonlara geldikçe başları özlüyosunnn anın tadını çıkarman tek tavsiyemmm

ay yavrummmm geçmiş olsun günde 3 bardak portakal suyuna yinede grip oldun onca c vitamini seni korumaya yetmedi demek bolca istirahat et ıhlamura dayan çok öpüyorummmm ablammm

10+3 deyim.. çok bulantım var hiç bişey yiyemiyorum. çıkarıyorum

bunlar ne zaman geçer kızlar lütfen söyleyin dayanamıyorum artık (((

canım kişiden kişiye göre değişiyo işallah en yakın zamanda geçer tavsiyede bulunabilirim yattığın yerden hemen kalkma ağır ağır kalk bide yanında sürekli tuzlu kraker bulundur mesela sabah kalktın yataktan kalkmadan 3-5 tane ye sonra kalk yataktan işe yaradığı söyleniliyo denemeye değer
kızlar çok heyecanlıyım ya birazdan haber gelcek ve hala olcam
abimin eşi şu an doğumda bende şehir dışına çıkamadığım için haber bekliyorum...keşke orada olabilsem yaaaaaa çok merak ediyorum

aman amaan taze halaaa darısı bizlere anne olalım anne olalımm anne olalaımmm

yazarken telefon geldi hala olduummmmmmmmmmmmmmmm
darısı anne olmaya cümlemize
:asigim::lepi::lepi:

caım sancı nasıl bişi anlatsana benimde ağrılarım oluyo kasılmalarım oluyo kasıklarımda ağrı felan oluyo ama sancımı değilmi emin olamıyorum

Canancım saol içimi rahatlattın bu konuda hiç bilgim olmadığım için cumadan beri içim rahat değildi

ne demek canım bunun için burdayız birbirimizin tecrübelerinden yaralanmak acabalarımıza yanıt olmak için sakın korkmaonlar sapa sağlam sadece kasları çok güçlü değilherzaman güçlü tekme atamıyolar anneye :)))

ah be hayatım hafta 36 olunca ağrılar ayyuka çıkıyo bilirsin çok oturamıyorum bide sona yaklaştık ya hergün kocişe bi iş yaptırıyodum ondan çok giremiyorum geceleri burdayım kocişi yatırdıktan sonra uykusuz karular toplanıyoruz

sen nasılsın hayatım demek bulantılar hala devam medicalparkta buluşalım deidm sana cevap yazmadın muayneye denk getirelim gerçi benim artık son muayneleirm ama bak doğum yapınca ziyaretime bekleirmmmmm:teytey::teytey:

offff durdu durdu çocuklar aksam üzeri kudurdu uykudan ölüyolar ama uyumuyolar yaa bugün hiç dinlenemedim ev işi yemek çamaşır
zaten çamaşır işi ayrı bi sıkıntı çocuklar olunca hiç bitmiyor
alişi zorla uyutum yemek yapayım dedim ömer yanında durdu durdu
bi başladı ağlamaya snaki dövüyorum resmen çığlık atıp katıla katıla bağrıyo
işte o anda bende bağlantı kopuyor yaaa.......
şimdi ayağımda sallıyorum paşa reklam izliyor yaa

medinecimm direksiyon derslerine giremedinmi hiç tecrübe yokmuuuu sakın kasma kendini aynısı bi kere bana oldu kardeime giderken arabayı ben kullanayım dedim eşimde kızdı kullanamazsın felan dei sonra verdi arabayı ama beni görcen oturdum direksiyona e bu araba nasıl çalışıyodu diyorum komedi oldum yani yapamazsın dedi ya kaısldım felan 100 metre sonra verdim arabayı al dedim

dirimm yavrum yine atom karınca gibisin eve geçtin tempolu hayat başladı aman boşver kendi evinde ister dağınık bırakırsın ister temizlersin anneler bi zaman sonra çekilmez oluyo heheh öpüyorummm

canan cnm bişey yok huysuzlukları tuttu o kadar uyumak istemiyorlar ama gözer kırmızı kırmızı vampir gibi dolaşıyolar
sinir oldum bende neyse ömer beyde uyudu bende çamaşır asayım mutfaktaki yarım işime bakayım

yok canım ben öğretmenim ama çalışmıyorum.çalışsaydımda bu dönemler raporla geçerdi herhalde.bulantılar bayağı etkiliyo çünkü.namaz bile kılamıyorum çoğu zaman.bide korkumdan istirahat ediyorum genelde.çalışmak iyi geliyordur zaman geçer enazından.inşaallah zamanınsa sorunsuz bi doğum yaparsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…