HİTUCİ hoşgeldin canım kaç haftalık bebeklerin
nero sen çalışıyormusun hala?
slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli inşallah herkesler iyidir ben birkaç gündür giremiyorum dişim sancıyor özellikle geceleri o yüzden gündüzleri hep yatıyorum hamilelikde diş sancısı ceken oldumu ve naaptınız
günaydınn alaina , doktora gidiyorum yavrum
bugün kötü bi gün gecirdim agladım agladım durdum
şimdide kasıgım agrıyor allahım ya
yatır dicem beni hastaneye
insan eti agır gelir derler ya beni bakanlarada agır geldi benim bu durumum cok sinirli ve üzgünüm bakalım bora ne dicek bird eumaırm bugün renklide gösterir zira kendisini öldürebilirim
benım cok agrıdı ..dokotr dıscıye gıdebılırısn dedı..bende gıttım..yalancı dolgu koydu doktor ama normal ıslemlerıde yaptırabılırısn dedı..korktum ben ..dogumdan sonra yaptırırım dedım..
artvınlı bu kadar kusman aslında ıyı degıl bence sana doktor ılac versın..bebeklerın gelısemez sonra...bende senın gıbıydım hıc bısey yıyemıyordum ..su ıcsem kusuyordum....doktor zofran dıye bı ılac verdı yarım ıcıyodum o kadar rahat ettım kı..gercı senın bulantılar bır ıkı haftaya kadar gecer...hıc ılac ıcmem dıyosan akapunktura da gıdebılırsın....
sen olumsuz konuşan kimseye kulak asama hayatım bak bizim dirime atom karınca gibidoğum yapmış arkadaşlar çocuklardan fırsat bulup burada sohbet edebiliyorsunuzya bıravo gerçekten.maşaallah diyim:)
bana tuvalete gidecek vaktin olmayacak diyorlar:)))
bu sıcak karşılama için herkese teşekkür ederim.ben teki bile zor hayal ederken şimdi ikiz bekliyorum Allah nasip ederse.çok acemiyim çok :) sohbetlerinizi okuyorum çok hoşsunuz gerçekten.bebek eşyaları bakıyor çoğunuz.ben daha evhamlı dönemi atlatamadım galiba.küçüğüz biz daha :))ama fikir oluyo banada.Allah herkesin evladını bağışlasın inşaallah.
kızlar günaydın...... ben dehşet grip oldum...kendinize dikkat edin... sadece ben olsam neyse melike getirdi e haliyle oda çok hasta ana kız yatıyoruz...... bugün kbb doktorundan randevu aldım... doktorum onun yazdığı ilaçları söyle bana dedi......inşallah çabuk atlatırız.... kızda evde olunca yatamıyorum ki...
10+3 deyim.. çok bulantım var hiç bişey yiyemiyorum. çıkarıyorum
bunlar ne zaman geçer kızlar lütfen söyleyin dayanamıyorum artık(((
kızlar çok heyecanlıyım ya birazdan haber gelcek ve hala olcam
abimin eşi şu an doğumda bende şehir dışına çıkamadığım için haber bekliyorum...keşke orada olabilsem yaaaaaa çok merak ediyorum
:asigim::lepi::lepi:yazarken telefon geldi hala olduummmmmmmmmmmmmmmm
darısı anne olmaya cümlemize
kızlar merhaba..kayra cok gecmıs olsun..artık ben sancı konusunda uzman oldum sabah sancım geldı ..doktoru aramıyorum bıle dayan dıyor..cok sık gelmedıkce problem degıl dıyor...yarın randevum var ınsallah ıncelme olmamıstır..doktorum 2 hafta ya rahım acılır demıstı..1 haftam kaldı tamamen acılmasına anlıyacagınız...onceden dogumdan korkuyodum sımdı beynım uyusmus gıbı hıc bısey hıssedemıyorum...
Canancım saol içimi rahatlattın bu konuda hiç bilgim olmadığım için cumadan beri içim rahat değildi
canım benim hamileliklerim böyle geçiyor,genetik galiba.
ilk gebeliğimdede böyleydi,7 ay kustum.ama kızalrımın bri,2.750,diğeri 2.5.doğdu.36.haftada.
CANAN neredesin tatlım ya.artık görmüyorum seni,iyimisin?
tabi cnm allah razı olsun kocam sabah işyerinin kapısına kadr bırakıyor,akşamda belli biryerden alıyor bana zor olmayacak şekilde,kendimi iyi hissetiğim zamana kadr çalışmak istiyorumki dr izin verdiği sürece,benm hedefim 32 haftalara kadr çalımak ama rabbim ne gösterir bilinmez,sen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?