medinecimm direksiyon derslerine giremedinmi hiç tecrübe yokmuuuu sakın kasma kendini aynısı bi kere bana oldu kardeime giderken arabayı ben kullanayım dedim eşimde kızdı kullanamazsın felan dei sonra verdi arabayı ama beni görcen oturdum direksiyona e bu araba nasıl çalışıyodu diyorum komedi oldum yani yapamazsın dedi ya kaısldım felan 100 metre sonra verdim arabayı al dedim
dirimm yavrum yine atom karınca gibisin eve geçtin tempolu hayat başladı aman boşver kendi evinde ister dağınık bırakırsın ister temizlersin anneler bi zaman sonra çekilmez oluyo heheh öpüyorummm
herkese iyi K,akşamlar kızlarrr..Nasılsınızzz biz iyiyiz çok şükür..Akşam doktorum aradı pazsrtesi yaptırdığım tahlil sonuölarını incelemiş kan ve idrar sayımları normalmiş..Şeker yüklememde de bi problem yokmuşşş..Çok sevindikkk...
maşallaaaahhh size..
yok canım ben öğretmenim ama çalışmıyorum.çalışsaydımda bu dönemler raporla geçerdi herhalde.bulantılar bayağı etkiliyo çünkü.namaz bile kılamıyorum çoğu zaman.bide korkumdan istirahat ediyorum genelde.çalışmak iyi geliyordur zaman geçer enazından.inşaallah zamanınsa sorunsuz bi doğum yaparsın.
herkese iyi K,akşamlar kızlarrr..Nasılsınızzz biz iyiyiz çok şükür..Akşam doktorum aradı pazsrtesi yaptırdığım tahlil sonuölarını incelemiş kan ve idrar sayımları normalmiş..Şeker yüklememde de bi problem yokmuşşş..Çok sevindikkk...
teşekkür ederiz burçincimm nasılsın nasıl geçiyo son günlerin
amin cnm inşallah rabbim hayırlısı ile kurtarsın hepimizi,oturarak kılsana namazını
bebişlerine kavuşmana az kalmış ne güzel.rabbim hayırlısıyla sağlıkla sizlere bağışlasın.doğumu kaçıncı haftada yapmayı planlıyorsunuz.ikizleri erken alıyorlar diye duydum.iyiyim canım bolca yatıyoruz artık çok şişko ve çok ağırız..tabi ağrılar da arttı(
sen nasılsın tatlım?
canım ya sabah namazı bulantıdan kaçıyo.sabahları genelde kusuyorum.vaktin birini kılsam biri kacıyo.bu ara ipin ucunu iyice kaçırdım.ama başlamak lazım dediğin gibi oturarakta olsa.bebeğin pozisyonu açısından çok faydalıymış namaz kılmak.rabbim hayırlısıyla sağlıkla evlatlarımızı bize bağışlasın.
bişey sorcam kızlar ya ikizlerde hareketler nezaman hissediliyo.tek bebeğe göre farkı varmı?
aman maşallah vilcğm çok sevindim tahlillerinin temz çıktığına,insan ne kadar rahatlıyor değilmi sonuçlar negatif çıkınca
bende ağırlaşmaya başladım canım senin kadar olmasada ağır vasıta diyo kociş şimdiden..Çok şükür bi sıkıntım yok sadece bel ağrısı o da olacak dedi doktorumiyiyim canım bolca yatıyoruz artık çok şişko ve çok ağırız..tabi ağrılar da arttı(
sen nasılsın tatlım?
canım ya sabah namazı bulantıdan kaçıyo.sabahları genelde kusuyorum.vaktin birini kılsam biri kacıyo.bu ara ipin ucunu iyice kaçırdım.ama başlamak lazım dediğin gibi oturarakta olsa.bebeğin pozisyonu açısından çok faydalıymış namaz kılmak.rabbim hayırlısıyla sağlıkla evlatlarımızı bize bağışlasın.
bişey sorcam kızlar ya ikizlerde hareketler nezaman hissediliyo.tek bebeğe göre farkı varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?