Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

çok sağolun kızlaaar............. yatıyorum ...başım kalkmıyo...gözüm açılmıyo...burnum tıkalı...nefes alamıyoruum... gece bu nedenle hiiiç uyuyamadım...... ayy bide babannem gibi ıhh ıhhh lıyorum galiba.....

herşeye rağmen bitridim işlerimi ya çamşırları astım kuruyanları kaldırdım yemek işini bitirdim kociş gelince gerisi olacak...çocuklar uyudu....banyo temizlendi ama ben bittim yawww yemekten sonra yatışa geçeceğim kociş bakacak çocuklara

İstanbula göre 1 hafta önceye almışlar canan ya ve bende hiç bişi bilmiyorum bidahada buraya gelmek istemiyorum
Bugun stresten karnım cok kasıldı anlamadım bide altta acılma oldu ya ama şimdi daha iyiym banana kalırsam kalım sanki dünyayı ben kurtarıcam klava:

herkese iyi K,akşamlar kızlarrr..Nasılsınızzz biz iyiyiz çok şükür..Akşam doktorum aradı pazsrtesi yaptırdığım tahlil sonuölarını incelemiş kan ve idrar sayımları normalmiş..Şeker yüklememde de bi problem yokmuşşş..Çok sevindikkk...

maşallaaaahhh size..

amin cnm inşallah rabbim hayırlısı ile kurtarsın hepimizi,oturarak kılsana namazını

aman maşallah vilcğm çok sevindim tahlillerinin temz çıktığına,insan ne kadar rahatlıyor değilmi sonuçlar negatif çıkınca

amin cnm inşallah rabbim hayırlısı ile kurtarsın hepimizi,oturarak kılsana namazını

canım ya sabah namazı bulantıdan kaçıyo.sabahları genelde kusuyorum.vaktin birini kılsam biri kacıyo.bu ara ipin ucunu iyice kaçırdım.ama başlamak lazım dediğin gibi oturarakta olsa.bebeğin pozisyonu açısından çok faydalıymış namaz kılmak.rabbim hayırlısıyla sağlıkla evlatlarımızı bize bağışlasın.
bişey sorcam kızlar ya ikizlerde hareketler nezaman hissediliyo.tek bebeğe göre farkı varmı?

iyiyim canım bolca yatıyoruz artık çok şişko ve çok ağırız..tabi ağrılar da arttı (
sen nasılsın tatlım?
bebişlerine kavuşmana az kalmış ne güzel.rabbim hayırlısıyla sağlıkla sizlere bağışlasın.doğumu kaçıncı haftada yapmayı planlıyorsunuz.ikizleri erken alıyorlar diye duydum.

ben hemen cevaplıyayım şekerim ben 17 haftada hissetim.tek çift gebelikte de farklı olduğunu sanmıyorum

iyiyim canım bolca yatıyoruz artık çok şişko ve çok ağırız..tabi ağrılar da arttı (
sen nasılsın tatlım?
bende ağırlaşmaya başladım canım senin kadar olmasada ağır vasıta diyo kociş şimdiden..Çok şükür bi sıkıntım yok sadece bel ağrısı o da olacak dedi doktorum

canım bu arada hoşgeldin aramıza hayırlı olsun hamişliğinn..Ben 20.haftamda hissettim kişiden kişiye değişiyoo

nero cnm uzanmış vaziyetteyim çocuklarlada babası ilgileniyor
ben dinleniyorum laptopum yanımda kk yıda takip ediyorum kuzum

evet canım sorduğum herkes 17. hafta diyo teklerde.demekki çift olunca farketmiyo dediğin gibi.neyse rabbim sağlık versinde 6-7 hafta daha bekleriz.
bi rahatsızlığın varmı şuanda.yada eğlenceli yanlarını anlatırmısın hareketlerini hissetmenin:))kk da yeni değilim aslında ama insanın başına gelince daha farklı oluyo.çok cahilim bu konularda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…