Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

canım bu arada hoşgeldin aramıza hayırlı olsun hamişliğinn..Ben 20.haftamda hissettim kişiden kişiye değişiyoo

canımsınız ya çok sıcaksınız çok teşekkür ederim hoşbulduk.geçte olsa bebeğini içinde hissetmek harika bi duygudur eminim.darısı bana :)rabbim cümlemizinkini tamamına erdirsin inşaallah.birde bel ağrısı için bol su içilmesini tavsiye ediyor dr lar.nekadar su içiyorsun günde?

Son düzenleme:
bebişlerine kavuşmana az kalmış ne güzel.rabbim hayırlısıyla sağlıkla sizlere bağışlasın.doğumu kaçıncı haftada yapmayı planlıyorsunuz.ikizleri erken alıyorlar diye duydum.

canım Allah'a bin şükür ki herşey yolunda gidiyor o yüzden doktorumuz bebekler gelmeye karar verene kadar bekleyelim istiyor..ama gelmezlerse de son bekleme aralığımız 10-15 şubat..mesela tam 3 hafta sonra 11 şubat perşembe 37+0 oluyor..sanırım 37 nin bitimine kadar en son bekleme zamanımız ama duruma göre daha erken de olabilir tabiki..bebeklere bıraktık anlayacağın..çünkü eskiden doktorumuz korkma bişi olursa da 3-4 hafta ilaç,serum vs ile durdururuz doğumu diyodu,şimdi bugün gelseler alırım herşey yolunda durdurmaya lüzum yok diyor..sanırım bu bebeklerin gelişimiyle ilgili bi durum biraz da..
Allah hepimize sağlıklı,kolay ve vakitli doğumlar nasip etsin inşallah..
soruların varsa her zaman beklerim.. yerimseniben

bende ağırlaşmaya başladım canım senin kadar olmasada ağır vasıta diyo kociş şimdiden..Çok şükür bi sıkıntım yok sadece bel ağrısı o da olacak dedi doktorum

bel ağrısı çok normal tatlım..yük taşıyoruz bolca kolay mı o bellerin alışık olmadığı bi yükü taşıması..sana bi uyarıda bulunayım..sakın tek gebelik yaşayanları ya da yaşamış olanları ciddiye alma..benim de belim senin haftalarında (sanırım 25-26 gibi) ağrımaya başladı..bi sürü insan "aaa bel ağrısı doğum habercisidir, bak bunlar gelir aman dikkat et" falan dedi..ayy ağlaya ağlaya gittim anlattım doktora..kadıncağız "delisin sen galiba,tekle çift bir olabilir mi" dedi..bizim her yerimiz ağrıyo, çoookkk daha uzun ve zor geçiyor ve insanlar kendileriyle kıyaslayıp saçma sapan yorumlar yapıp kırıyolar insanı..kendini kendin gibi hamilelerle kıyasla ama buna rağmen hepimizin bünyesinin, hamileliğinin vs birbirimizden farklı olduğunu sakın unutma..

teşekkür ederim canım çok şükür bir sorunumuz yok ama beni nelerin beklediğini bilmediğim için merakımdan soruyorum.herkese sorunsuz hamilelik sorunsuz doğum ve sağlıklı hayırlı bebekler diliyorum Allahtan.sevgiler...:1hug:

su çok içiyorum ben canım ya normaldede çok içerdim şimdi daha da arttırdım bakalım hayırlısı ya bebişlerimiz için herşeye değer değilmi

Son düzenleme:

anlıyorum canım kesinlikle çok haklısın herkesten bin türlü laf çıkıyo tıkıyorum ben kulaklarımı..amam KK ve sizler bana en büyük destek..

bitirisin tabi kuzum yaaa senin adın dirim heyttt beeee
sinir panik yapma kalmazsın sana acır geçirirler heheheh çocuklar doğuştan şöför olacaklar

oh ohhh maşallahhh böyle güzel haberler verin hepppp bende yarın dr gidecem bakalım ne diyecekkk

hareketler bebeklerin kaslarına bağlı hayatım tek çift pek farketmiyo 17-18 den önce zor hissedersin 17-18 lerdede sürekli hissetmiyosun ara ara ama 22-24 ten sonra rutin olarak her hareketi hissediyosunnn

anlıyorum canım kesinlikle çok haklısın herkesten bin türlü laf çıkıyo tıkıyorum ben kulaklarımı..amam KK ve sizler bana en büyük destek..

yaşasın kk:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:hihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

herkese iyi geceler.
Şöyle bir bakıp çıkayım dedim,kalamıycam.
bugün bütün gündür başım çok ağırıyor,halada geçmedi.
Canancım buluşalım demişsin,buluşalım tatlım.ben bir daha kontrole şubatta gidicem.
Ama dr.değiştirebilirim,belkide hast.bile,hayırlsı diyorum.daha belli değil.
hepinizi öpüyorum.

iyi geceler kızlar napıosunuz bugün ayrıntılım vardı iptal oldu yoğunluktan bende istemedim zaten rahat rahat bakılmasını tercih ederim araya sıkıştırılmasını istemezdim neyse asıl meseleye gelim dünde bahsetmiştim gerçi aama kızıyorum ben bu oğlanlara ben bi sol kasığıma yakın bi yerde bide göbek deliğimin 2 parmak sağında gibi hissediyodum hareketleri bi iki gündür sol kasığımda ki hareket var ama oda seyrek göbeğimin yanında hareket yok tabii ben bunu kasığımdaki bi bebeğim göbeğiimin ordaki de diğer bebeğim diye yorumluyodum ama şu durumda bebeklerimden biri hareket etmiyo yada ben hissetmiyorum ne bu şimdi canımda sıkılıyo ama normal olabilir daha dur diye kendimi telkin etmeye çalışıyorum kocaya da belli etmiyorum merakta olduğumu

kızlar herkese iyi gecelerrr...Öpüyorum hepinizi iyi bakın bebişlere ve kendinize....

bebeklerin cicileri kısmına odamızdan bazı resimler koydum kızlar..bi tane bile resim eklemeden bitmesin hamilelik dedim..bakalım hoşunuza gidecek mi kuzularımın odaları..

kıs o zamana ben doğururum heheh balatta bi hastane var bak sana orayıda önerebilirim kadın dr da önerebilirim haberin olsun özel balat hasatnesi diye arayabilirisn bi musevi hasatenesi fena değil

canım panik yapma sen daha ayıramazsın bence bebekleri yani bende ayıramıyorum çoğu zaman çünkü özellikle snein haftalarında çok sık yer değiştiriyolar
benim haftamda bile geçen cuma ikisinin kafasıda aşağıda idi şimdi dün muayne oldum biri dönmüş kafası yukarıda o yüzden bu tarz şeyler düşünme kötü aksi bişi olsa zaten vücudun sana sinyal veriri kanama aşırı sancı aşırı kasılma vs olmadığı sürece onlar iyidir sen hiççç canını sıkmaaaa

koca göbüş tayfasııııgece gece buradasınız bakıyom canan zati vampirella yaa

benimde alişim uyumuyor uyumuyor değil uyuyor ama uyanıyor çok hapşırdı
burnu akıyor.....off bugün ayakkabılıktan ayakkabımı almış kemirirken yakaladım

acaba mikropmu kaptı yaww ateşi felan yokk....yarın ıhlamur vereceğim yaw

saati yine 1 ettim yaaaaaaa yatırayım şu çocuğu tlf şarjı bitiyo yine yawww aksamları tek konuşuyorum bozukmuki ne

vampirelle ha vallaha beğendim bunu aynen öyle oldum canım şimdi göbüşten uyuyamıyorum 20 gün sonra bebeklerden uyuyamıyacağım sanırım önümüzdeki 1.5 yıl vampirellayım :)))

ayakkabıyımı kemiriyodu kızım artık bunları ulaşamayacağı yerlere koy yada önüne bişi koy allah muhafaza ama dediğin olmuş olabilir bi fitil koy bakalım dişte yapıo olabilir kaç ateş ölçtünmü

ha pardonn ateşi yok demişsinnn yanlış okumuşummmm

bize diyon ama sende 1.5 tan aşağı uyumuyon yatta dinlensene uyut şu aslanları bakımmm
ayy bugün tülin geleekti geldimi acep sabah aradım ama kapalıydı tlf

dırımcım geçmiş olsun canım yazık çocuk napsın diş çıkarıyor ne bulduysa agzına kıyamam yarına agzında yara kızarıklık olmassa bişy olmaz canım ya korkma .
bide ben berk grip gibi oldugunda burnu akmaya başladıgında çay kaşıgıylamı tam hatırlamıyorum ama pedidus veriyordum hemen kesiyordu hoş dahale kullanırım bizim kurtarıcımız o farkettigim anda içiririm hemen geçer ama dr sormak lazım tabi.
canım bide sana mahcubum geçen konuştugumuz arkadaşının meselesi için valla ben arkadaşıma ulaşamıyorum telde sorun var bide tek cep kullanıyor yarın yine deniyecegim unuttum zannetme canım.

canım ben de geçenlerde hissettim ama o günden beri daha hissetmedim

geranımocum sakın panik yapma saolsun ben de aynı şeyleri daha dun yazdım canancım öyle oluyo ilk zamanlarda dedi bu akşam da doktora gittim kıpır kıpır oynuyo dedi . içim rahatladı . ben de aynen senin anlattığın gibi birini hissetmiştim hiç panik olmamıza gerek yokmuş boşuna ben de eşime belli etmeden kendimi yiyip bitirdim

vampirelle ha vallaha beğendim bunu aynen öyle oldum canım şimdi göbüşten uyuyamıyorum 20 gün sonra bebeklerden uyuyamıyacağım sanırım önümüzdeki 1.5 yıl vampirellayım :)))

kızım bu topigin vampirelası benim sabah 4 kadar ayaktayım neye bekçilik yaparım bilmem ama yok uyku ilk oğlumdada böyleydim ben 3 saat uykuyla dolaşırdım sen yine 2 gibi yatmaya çalışıyorsun.

kızlar hepinize iyigeceler maşallah kaynatıyosunuz yine bu saatte gelmek lazımmış :)
biz bu akşam doktora gittik bebeklerimiz kıza benziyomuş doktor öyle söyledi. biri biri 261 biri 227 grammış ayrıca doktorumuzu değiştirmek zorundayız. şu an devletteydi. özelde doğuma gelirim demişti. artık yeni kanuna göre gelemiyomuş . yani anlıycağınız bakmıyo artık zaten benim de içim pek ısınmamıştı doktor değiştiricez. muayne de çok kısa sürdü pek içim rahat değil hemen yeni doktora gitmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…