canım bu arada hoşgeldin aramıza hayırlı olsun hamişliğinn..Ben 20.haftamda hissettim kişiden kişiye değişiyoo
bebişlerine kavuşmana az kalmış ne güzel.rabbim hayırlısıyla sağlıkla sizlere bağışlasın.doğumu kaçıncı haftada yapmayı planlıyorsunuz.ikizleri erken alıyorlar diye duydum.
bende ağırlaşmaya başladım canım senin kadar olmasada ağır vasıta diyo kociş şimdiden..Çok şükür bi sıkıntım yok sadece bel ağrısı o da olacak dedi doktorum
canım Allah'a bin şükür ki herşey yolunda gidiyor o yüzden doktorumuz bebekler gelmeye karar verene kadar bekleyelim istiyor..ama gelmezlerse de son bekleme aralığımız 10-15 şubat..mesela tam 3 hafta sonra 11 şubat perşembe 37+0 oluyor..sanırım 37 nin bitimine kadar en son bekleme zamanımız ama duruma göre daha erken de olabilir tabiki..bebeklere bıraktık anlayacağın..çünkü eskiden doktorumuz korkma bişi olursa da 3-4 hafta ilaç,serum vs ile durdururuz doğumu diyodu,şimdi bugün gelseler alırım herşey yolunda durdurmaya lüzum yok diyor..sanırım bu bebeklerin gelişimiyle ilgili bi durum biraz da..
Allah hepimize sağlıklı,kolay ve vakitli doğumlar nasip etsin inşallah..
soruların varsa her zaman beklerim.. yerimseniben
canımsınız ya çok sıcaksınız çok teşekkür ederim hoşbulduk.geçte olsa bebeğini içinde hissetmek harika bi duygudur eminim.darısı bana :)rabbim cümlemizinkini tamamına erdirsin inşaallah.birde bel ağrısı için bol su içilmesini tavsiye ediyor dr lar.nekadar su içiyorsun günde?
bel ağrısı çok normal tatlım..yük taşıyoruz bolca kolay mı o bellerin alışık olmadığı bi yükü taşıması..sana bi uyarıda bulunayım..sakın tek gebelik yaşayanları ya da yaşamış olanları ciddiye alma..benim de belim senin haftalarında (sanırım 25-26 gibi) ağrımaya başladı..bi sürü insan "aaa bel ağrısı doğum habercisidir, bak bunlar gelir aman dikkat et" falan dedi..ayy ağlaya ağlaya gittim anlattım doktora..kadıncağız "delisin sen galiba,tekle çift bir olabilir mi" dedi..bizim her yerimiz ağrıyo, çoookkk daha uzun ve zor geçiyor ve insanlar kendileriyle kıyaslayıp saçma sapan yorumlar yapıp kırıyolar insanı..kendini kendin gibi hamilelerle kıyasla ama buna rağmen hepimizin bünyesinin, hamileliğinin vs birbirimizden farklı olduğunu sakın unutma..
herşeye rağmen bitridim işlerimi ya çamşırları astım kuruyanları kaldırdım yemek işini bitirdim kociş gelince gerisi olacak...çocuklar uyudu....banyo temizlendi ama ben bittim yawww yemekten sonra yatışa geçeceğim kociş bakacak çocuklara
sinir panik yapma kalmazsın sana acır geçirirler heheheh çocuklar doğuştan şöför olacaklarİstanbula göre 1 hafta önceye almışlar canan ya ve bende hiç bişi bilmiyorum bidahada buraya gelmek istemiyorum
Bugun stresten karnım cok kasıldı anlamadım bide altta acılma oldu ya ama şimdi daha iyiym banana kalırsam kalım sanki dünyayı ben kurtarıcamklava:
herkese iyi K,akşamlar kızlarrr..Nasılsınızzz biz iyiyiz çok şükür..Akşam doktorum aradı pazsrtesi yaptırdığım tahlil sonuölarını incelemiş kan ve idrar sayımları normalmiş..Şeker yüklememde de bi problem yokmuşşş..Çok sevindikkk...
canım ya sabah namazı bulantıdan kaçıyo.sabahları genelde kusuyorum.vaktin birini kılsam biri kacıyo.bu ara ipin ucunu iyice kaçırdım.ama başlamak lazım dediğin gibi oturarakta olsa.bebeğin pozisyonu açısından çok faydalıymış namaz kılmak.rabbim hayırlısıyla sağlıkla evlatlarımızı bize bağışlasın.
bişey sorcam kızlar ya ikizlerde hareketler nezaman hissediliyo.tek bebeğe göre farkı varmı?
anlıyorum canım kesinlikle çok haklısın herkesten bin türlü laf çıkıyo tıkıyorum ben kulaklarımı..amam KK ve sizler bana en büyük destek..
herkese iyi geceler.
Şöyle bir bakıp çıkayım dedim,kalamıycam.
bugün bütün gündür başım çok ağırıyor,halada geçmedi.
Canancım buluşalım demişsin,buluşalım tatlım.ben bir daha kontrole şubatta gidicem.
Ama dr.değiştirebilirim,belkide hast.bile,hayırlsı diyorum.daha belli değil.
hepinizi öpüyorum.
iyi geceler kızlar napıosunuz bugün ayrıntılım vardı iptal oldu yoğunluktan bende istemedim zaten rahat rahat bakılmasını tercih ederim araya sıkıştırılmasını istemezdim neyse asıl meseleye gelim dünde bahsetmiştim gerçi aama kızıyorum ben bu oğlanlara ben bi sol kasığıma yakın bi yerde bide göbek deliğimin 2 parmak sağında gibi hissediyodum hareketleri bi iki gündür sol kasığımda ki hareket var ama oda seyrek göbeğimin yanında hareket yok tabii ben bunu kasığımdaki bi bebeğim göbeğiimin ordaki de diğer bebeğim diye yorumluyodum ama şu durumda bebeklerimden biri hareket etmiyo yada ben hissetmiyorum ne bu şimdi canımda sıkılıyo ama normal olabilir daha dur diye kendimi telkin etmeye çalışıyorum kocaya da belli etmiyorum merakta olduğumu
koca göbüş tayfasııııgece gece buradasınız bakıyom canan zati vampirella yaa
benimde alişim uyumuyor uyumuyor değil uyuyor ama uyanıyor çok hapşırdı
burnu akıyor.....off bugün ayakkabılıktan ayakkabımı almış kemirirken yakaladım
acaba mikropmu kaptı yaww ateşi felan yokk....yarın ıhlamur vereceğim yaw
canım ben de geçenlerde hissettim ama o günden beri daha hissetmedimcanım ya sabah namazı bulantıdan kaçıyo.sabahları genelde kusuyorum.vaktin birini kılsam biri kacıyo.bu ara ipin ucunu iyice kaçırdım.ama başlamak lazım dediğin gibi oturarakta olsa.bebeğin pozisyonu açısından çok faydalıymış namaz kılmak.rabbim hayırlısıyla sağlıkla evlatlarımızı bize bağışlasın.
bişey sorcam kızlar ya ikizlerde hareketler nezaman hissediliyo.tek bebeğe göre farkı varmı?
iyi geceler kızlar napıosunuz bugün ayrıntılım vardı iptal oldu yoğunluktan bende istemedim zaten rahat rahat bakılmasını tercih ederim araya sıkıştırılmasını istemezdim neyse asıl meseleye gelim dünde bahsetmiştim gerçi aama kızıyorum ben bu oğlanlara ben bi sol kasığıma yakın bi yerde bide göbek deliğimin 2 parmak sağında gibi hissediyodum hareketleri bi iki gündür sol kasığımda ki hareket var ama oda seyrek göbeğimin yanında hareket yok tabii ben bunu kasığımdaki bi bebeğim göbeğiimin ordaki de diğer bebeğim diye yorumluyodum ama şu durumda bebeklerimden biri hareket etmiyo yada ben hissetmiyorum ne bu şimdi canımda sıkılıyo ama normal olabilir daha dur diye kendimi telkin etmeye çalışıyorum kocaya da belli etmiyorum merakta olduğumu
vampirelle ha vallaha beğendim bunu aynen öyle oldum canım şimdi göbüşten uyuyamıyorum 20 gün sonra bebeklerden uyuyamıyacağım sanırım önümüzdeki 1.5 yıl vampirellayım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?