Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

canan kızım ayakkabılığıda kaldırayımmı beee tırtıl gibi dalton gibi geziyolar yaaa ne yapem devamlı mıçlarında olamıyorum....evde zaten bişeycik ucanıp kıracakları edecekleri ayakkabılarıda kaldıramam yaa

vampirella ben bebeklerden ötürü oturuyom ahanda kaçacam aslan parçaları uyuyor ama hemen uyanıyor sanırım bir sıkıntısı var alişin neyse uyudu yan koydum sesi çıkmıyor yatacam şimdi bende

nefes cnm pedisus vermişti doktor olabiir bugece ben colpol verdim ama bide doktorumuz en son hasta olduğumuzda boğazları intihaplandığına ibufen verdi olmadı ona başlayım hem ateşi engeller
gerçi aliş şurup içmiyor kavga döğüş döke saça.....

diğer konuya gelince öyle düşünmedim cnm olaylar geliştiğinde bana ziyertci sayfama not yaz ben gerekli bilgileri ulaştırırım sana izmirde başka arkadaşıma dedim tamam dedi ama ne yaptı bilmiyorum yarın onada soracağım kış çıkmadan yollamak lazım ...
ilgin için sağol cnm benim

senin doktorun neredeydi...sen hangi hastanedesin
neden devlette doğurmuyon anacığım

yaaa ağır vasıtasınız yaww ben etrafı topladım örtüleri düzelttim yatmaya gidiyom ahanda iyi geceler hepinize çok öptüm sizlerii

ben kimse yok diye çıktım gelmişsiniz ya bişi keşfettim kalp atışını steteskopla duydum birinin ama diğer oğlan herhalde arkası dönük filan pazartesi gelsede gitsem dr a

senin doktorun neredeydi...sen hangi hastanedesin
neden devlette doğurmuyon anacığım

dırımcım doktorum vakıf gurebada orda doğuma giremeyeceğini söyledi stajerler giriyomuş her yerde olduğu gibi. artık yeni prosedüre göre dışarda da giremiyolar. anlayacağın doktorun cebine para girmeyeceği için beni başından attı bana öyle geldi. istese orda da doğuma girer diye biliyorum ben. sanırım sen de devletteydin girmişti seninki

valla bide şu kimseye belli etmeden içimize atma huyumuz yokmu deli oluyorum herhalde döndü filan canım ondan hissetmiyorum yada arkası dönük tekmeler içeri tarafa oluyo ondan hissetmiyorum

maşallah bebişlere hayatım .
eylülcüm dr içene sinmesi çok önemli bende alışık olmadıgım bir dr başlamıştım okadarda iyi bir dr ama yok olmadı eski dr devamediyorum parasal olarak kasıyor ama öbür kasılmalardan iyidir diyorum alışık oldugun ve içine sinen olacakki rahhar bir hamilelik ve dogum olsun

ben kimse yok diye çıktım gelmişsiniz ya bişi keşfettim kalp atışını steteskopla duydum birinin ama diğer oğlan herhalde arkası dönük filan pazartesi gelsede gitsem dr a

canım sen benim yazdıklarımı okudun mu bak panik olmana gerek yok . ayrıca stetoskopla ben de dinledim kardeşmiyiz neyiz bu kadar da panik olunmazkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bazen daha az bazen daha çok ses geliyo

nefes vampirella kardeş ollaım canım ben deuyumuyom ama pc başında değilim gözleirm ve belim ağrıdığı için kapatıom ben mesela kaçacam şimdi yoruldum radyasyon vermeyeyim daha fazla

öpüyom sizi yarın dr gidicem akşama anca geliirmdoğuma laırlarsa size muhakkak haber veirim öpüldünüzzzzzzzzz

yok yaw gün geçtikçe büyüyor eşim hamileyken bu kadar göbek yapmadın diye dalga geçiyor benleeyvahedigeldismile
aminn canımm
bende bayıldım eşimede gösterdim o da çok beğendi bir ara bakacağız. ama niye bu kadar pahaı bu ikiz arabaları yaaa.. ne beğensem 700 800 tl:umursamaz:
doğum yapmış arkadaşlar çocuklardan fırsat bulup burada sohbet edebiliyorsunuzya bıravo gerçekten.maşaallah diyim:)
bana tuvalete gidecek vaktin olmayacak diyorlar:)))
hehehe bazen olmayabiliyor. benim gibi laptopu kapı evde birileri vasa bebiileri onlara postalayıp wcden yazabilirsin bakbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

canımm kıyamam yaa çok geçmiş olsunnopuyorumnanaktan
10+3 deyim.. çok bulantım var hiç bişey yiyemiyorum. çıkarıyorum

bunlar ne zaman geçer kızlar lütfen söyleyin dayanamıyorum artık (((
çok zor bilirim benim 18. haftada geçmişti ama ara ara hep yoklamıştıalsanaalsanasmile
yazarken telefon geldi hala olduummmmmmmmmmmmmmmm
darısı anne olmaya cümlemize
canım tebrikler allah analı babalı sağlıklı büyümesini nasip etsin. ben hiç hala olamıyacağım eminim güzel bir duygudur:kedi:
diriimm kıs hiç pas vermiyon küzmüyüzz..

benim canavarlarında gzünden uyku akıyor esniyolar gözler kıpkırmızı ama ceren anneme diğer odada kök söktürüyor yarende bana. yaklaşık 1 saattir ayağımda sallıyom zilliyi gözünü kapatıyor sdurunca fingir fingir bakıyoralsanaalsanasmile. yoyuldum artık yawwmafoldumben

canım sen benim yazdıklarımı okudun mu bak panik olmana gerek yok . ayrıca stetoskopla ben de dinledim kardeşmiyiz neyiz bu kadar da panik olunmazkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bazen daha az bazen daha çok ses geliyo

bi saattir eliimde steteskopla nefes bile almada dinliyodum ya bilmiyorumkismile buf buf buf ne güzel vuruyo ama dimi ya hareket etsinler diye parçala kednini sonrada bi eksiklikte hemen kuruntular of Allahım ooffff

cananımm öpüyom takibinsdeyimmm..olumunekankayizsmile
kanamam durdu canım çok şükür.. toparladım ceset gibi gezmiyom ortalıkta.ç goril gibi geziyom koca göbekli goril oldummakannehir

oh oh çostu burası wavyciiim hoşgeldin seni burda görmek artık ne güzel valla ama benim koca hadi yatalım diye coştu kızlar ben yatıyorum yarın gelirim hava soğuk zaten hiç bi yere çıkılmaz karda geliyomuş az kapalıydık eve şimdi epten kapanıcaz hadi öptüm hepinizi iyi geceler :gitme:

bi saattir eliimde steteskopla nefes bile almada dinliyodum ya bilmiyorumkismile buf buf buf ne güzel vuruyo ama dimi ya hareket etsinler diye parçala kednini sonrada bi eksiklikte hemen kuruntular of Allahım ooffff

hiç tereddüt etme canım canını boşuna da sıkma bu akşam doktordaydım tüm şüpheler boşa çıkıyo . son haftalara yaklaşınca tekmeler fazlasıyla canını acıtır diye söylüyolar acele etmeyelimkaydirigubbakcemile3

herkese iyi geceler . yarenim uyudu bacaklarım koptu benimde. cereninde sesi gelmiyor. bugün erkenmi uyudular ne bakalım yataa koyunca çığırmazlarsa. yuppi erken yatcam demektir.. enee ceren ağlıyor yinee( kaöçtım öptüm

hay Allah yaa..neyse inşallah güzelce uyur o da ki annecikleri dinlensin..biz de sizi öptük tatlım..

günaydın koca göbüşlerrr
sabah sancı ile uyandık kasıklarımda ağrımvar şimdi geçti d.yebilirim fakat çok halsizim çok kötüyüm tansiyonu ölçüyorum 12/8 biraz çarpıntım var 112 yatağa yatıyom uyuyamıyom ayağa kalkamıyom başım çok ağrıyo gözleirm müslüm gürsesin gözleri gibi yarım açabiliyomanlayacağınız çok kötüyüm kocişide geç gönderdim işe sancımvar diye baktım rutin değil git dedim bişi olursa ararım dedim hastaneye gidicem bugün ayy çok fenayım ya ishal hala geçmedi be kaşıntım yine başladı gibi göbeğimin üstü kaşınıyo
doğum belirtilerine bakıyom ne nişanım geldi ne karnımda kasılmam var sabit aralıklarla nede suyjm geldi sadece kasıklarımda ara ara şiddetlenen ara ara geçen ağrım belim ağrıyo bacaklarıma vuruyo birazda ağrı bide şiddetle başım ağrıyo hiç biri doğum belirtisi değil yani off offff
şimd, hastaneyi arayıp randevu alacam öğlenden sonrası için bakalım dr amca ne diyecek bizeee
öpüyorummm

geçmiş olsun canan.
sık dişini az kalmış.
doğurmak yok.
epey ilerlemiş haftan onun sıkıntılarını yaşıyorsun muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…