kızlar hepinize iyigeceler maşallah kaynatıyosunuz yine bu saatte gelmek lazımmış :)
biz bu akşam doktora gittik bebeklerimiz kıza benziyomuş doktor öyle söyledi. biri biri 261 biri 227 grammış ayrıca doktorumuzu değiştirmek zorundayız. şu an devletteydi. özelde doğuma gelirim demişti. artık yeni kanuna göre gelemiyomuş . yani anlıycağınız bakmıyo artık zaten benim de içim pek ısınmamıştı doktor değiştiricez. muayne de çok kısa sürdü pek içim rahat değil hemen yeni doktora gitmeyi düşünüyorum
kıs o zamana ben doğururum heheh balatta bi hastane var bak sana orayıda önerebilirim kadın dr da önerebilirim haberin olsun özel balat hasatnesi diye arayabilirisn bi musevi hasatenesi fena değil
canım panik yapma sen daha ayıramazsın bence bebekleri yani bende ayıramıyorum çoğu zaman çünkü özellikle snein haftalarında çok sık yer değiştiriyolar
benim haftamda bile geçen cuma ikisinin kafasıda aşağıda idi şimdi dün muayne oldum biri dönmüş kafası yukarıda o yüzden bu tarz şeyler düşünme kötü aksi bişi olsa zaten vücudun sana sinyal veriri kanama aşırı sancı aşırı kasılma vs olmadığı sürece onlar iyidir sen hiççç canını sıkmaaaa
senin doktorun neredeydi...sen hangi hastanedesin
neden devlette doğurmuyon anacığım
canım ben de geçenlerde hissettim ama o günden beri daha hissetmedim
geranımocum sakın panik yapma saolsun ben de aynı şeyleri daha dun yazdım canancım öyle oluyo ilk zamanlarda dedi bu akşam da doktora gittim kıpır kıpır oynuyo dedi . içim rahatladı . ben de aynen senin anlattığın gibi birini hissetmiştim hiç panik olmamıza gerek yokmuş boşuna ben de eşime belli etmeden kendimi yiyip bitirdim
kızlar hepinize iyigeceler maşallah kaynatıyosunuz yine bu saatte gelmek lazımmış :)
biz bu akşam doktora gittik bebeklerimiz kıza benziyomuş doktor öyle söyledi. biri biri 261 biri 227 grammış ayrıca doktorumuzu değiştirmek zorundayız. şu an devletteydi. özelde doğuma gelirim demişti. artık yeni kanuna göre gelemiyomuş . yani anlıycağınız bakmıyo artık zaten benim de içim pek ısınmamıştı doktor değiştiricez. muayne de çok kısa sürdü pek içim rahat değil hemen yeni doktora gitmeyi düşünüyorum
ben kimse yok diye çıktım gelmişsiniz ya bişi keşfettim kalp atışını steteskopla duydum birinin ama diğer oğlan herhalde arkası dönük filan pazartesi gelsede gitsem dr a
yok yaw gün geçtikçe büyüyor eşim hamileyken bu kadar göbek yapmadın diye dalga geçiyor benleeyvahedigeldismilecanım valla sen bu tempoyla eritirsin o göbüşü merak etme en kötü emeklemeler başladımı yada hiç olmadı bu zamanda iki kız zzor valla bizim oğluşlarda yetişiyo kızların peş,nden koşucam diye bi deri bi kemik kalırsın hareket etmeleri apayrı bi huzurmuş ama işte olmadımı insan hemen stres yapıo doğdularmıda ayrı artık ömür böyle geçicek sanırım Allah herkezin kuzularına sağlık versin huzur versinde anaları bunlada en büyük mutluluğu duyar zatenopuyorumnanaktan
bende bayıldım eşimede gösterdim o da çok beğendi bir ara bakacağız. ama niye bu kadar pahaı bu ikiz arabaları yaaa.. ne beğensem 700 800 tl:umursamaz:şimdi baktım burçincim o pusete acayip güzelmiş hakkatten orjinal bişi yapmışlar çokta kullanışlı ben arkasaşımın ikizleri var onun arabasını almayı düşünüyorum vazgeçersem kesinlikle favorim bu oldu accayip beğendim
hehehe bazen olmayabiliyor. benim gibi laptopu kapı evde birileri vasa bebiileri onlara postalayıp wcden yazabilirsin bakbilmiyorumkismilebilmiyorumkismiledoğum yapmış arkadaşlar çocuklardan fırsat bulup burada sohbet edebiliyorsunuzya bıravo gerçekten.maşaallah diyim:)
bana tuvalete gidecek vaktin olmayacak diyorlar:)))
canımm kıyamam yaa çok geçmiş olsunnopuyorumnanaktankızlar günaydın...... ben dehşet grip oldum...kendinize dikkat edin... sadece ben olsam neyse melike getirdi e haliyle oda çok hasta ana kız yatıyoruz...... bugün kbb doktorundan randevu aldım... doktorum onun yazdığı ilaçları söyle bana dedi......inşallah çabuk atlatırız.... kızda evde olunca yatamıyorum ki...
çok zor bilirim benim 18. haftada geçmişti ama ara ara hep yoklamıştıalsanaalsanasmile10+3 deyim.. çok bulantım var hiç bişey yiyemiyorum. çıkarıyorum
bunlar ne zaman geçer kızlar lütfen söyleyin dayanamıyorum artık(((
canım tebrikler allah analı babalı sağlıklı büyümesini nasip etsin. ben hiç hala olamıyacağım eminim güzel bir duygudur:kedi:yazarken telefon geldi hala olduummmmmmmmmmmmmmmm
darısı anne olmaya cümlemize
diriimm kıs hiç pas vermiyon küzmüyüzz..canan cnm bişey yok huysuzlukları tuttu o kadar uyumak istemiyorlar ama gözer kırmızı kırmızı vampir gibi dolaşıyolar
sinir oldum bende neyse ömer beyde uyudu bende çamaşır asayım mutfaktaki yarım işime bakayım
canım sen benim yazdıklarımı okudun mu bak panik olmana gerek yok . ayrıca stetoskopla ben de dinledim kardeşmiyiz neyiz bu kadar da panik olunmazkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bazen daha az bazen daha çok ses geliyo
bi saattir eliimde steteskopla nefes bile almada dinliyodum ya bilmiyorumkismile buf buf buf ne güzel vuruyo ama dimi ya hareket etsinler diye parçala kednini sonrada bi eksiklikte hemen kuruntular of Allahım ooffff
herkese iyi geceler . yarenim uyudu bacaklarım koptu benimde. cereninde sesi gelmiyor. bugün erkenmi uyudular ne bakalım yataa koyunca çığırmazlarsa. yuppi erken yatcam demektir.. enee ceren ağlıyor yinee( kaöçtım öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?