Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

cnm çok şiddetli hareket hissetmiyorum daha ufak vuruşlar ama çok keyifli keyiften öte varlığını bilmek daha bir güzel,inşallah en kısa sürede snde hissedersin,

geranimo biz seninle aynı günleriz cnm salı günü bende hiç tık hareket hisssetmedim hatta birazda korktum ama akşam ancak sadece 1 kere hissetim,çaşramba bayağı bir hareketliydilr ama bende 1 tanesini daha çok duyuyorum diğer kuzum alt tarafta o daha az hareketli gibi,plesanta ön tarafta olunca o zamanda çok az hissediliyormuş hareketler,

canancığm cnm geçmiş olsun aman haberdar et bizide hemen,gidipte doğurma sakın oralarda,:teselli:

yok nerocum daha doğurmam sanırım 13.15 e aldın randevuyu kociş biran önce gelse diye bkliyorum 11 de tören yapılacakmış sonra karne dağıtacaklarmış hemen gelsin yanıma her yanım ağrıyo

tünaydınlar bizde kalktık ama aliş saat 8.30 kalktı mama verdim oynadı felan uyuttum yanıma yatırdım tuvalete gittim geldim yattım ....ömer uyandı aliş uyuyana kadar...
sonra kalktık mecbur kahvaltımız bitmiş hazır muhallebi yedirdim sonra bulaşıkları akıttım makinaya attım aman tencereler varmış cifledim kimini elimde yıkadım.....çayımı demledim
çocuklara çorba hazırladım ,ıhlamur demeledim...kahvaltımı yapim dedim....yumurta haşlamıştım kendime sarısını çocuklara yedirdim peynirle.....şimdi onları kaldırdım kk ma bakim dedim...
alişe meyve yedireceğim 15 dk. sonra .....

öncelikle hayırlı cumalar kızlar
sabah sabah cananı görmek şaşırtıcı ama kuzum iyi değilmiş
canan cnm muhtemelen doğum belirtisi yaşıyorsun kuzum ishal
bacaklara vuran ağrılar süreklilik getirmesede kasık ağrıları
bunlarda belirti kuzum....he bide artık son dk.lardasın
vücudun isaynı bu çünki iki bebe taşıyorsun
millet tek bebekle ah uf diye geziyor...
maşallah ikiz annelerime valla helal bizlere o kadar şey yaşıyoruz ama tek bebekliler gibi
değiliz yaa onu gördüm.....gerçi bu olay kiişiden kişiğe değişiyor....
canancığım cnm seni merak ediyorum ev tlf kayboldu nerede bulamıyorum
benimde dk. bitmiş arayamaycam çatlarım yaa ben offf....

wavy cnm sana bişey yazmadım yazmanı bekledim sen geçmişe bakıyordun...yoksa küs müss olmayıs
aslaa.....sen şimdi zorlu zamanlardasın anlıyorum seni cnm kolik bebekle uğraşmak çok zor..
diğer bebeğin 3 ayında düzene girecek ama kolik olan 4 aya kadar sürebilirde 6 ayada
ama kesin 6 ayda sona erecek bu gaz sıkıntısı ......

ben şincik gidem alişi meyveleyim sonrada ömeriii
bu ara çok boğuşuyolar yaa ...

dırım maratona start verildi yani yine hızlı başlamışsın güne..neyse okudukça inşallah ilerde kendimi görüyorum tecrübe oluyo bana da:)

zuzu cnm olacak herkes aynı tempoda ama ben bugün izin verdim kendime bulaşık işini bitirdim şimdi oturuyorum yemek yapmayacam ...yatağımı bile topğlamadım valla

günaydın kızlar günayın yeni kalktım ve anca kahvaltımı ettin şimdi hava dolayısıyla hiç yataktan çıkasım gelmedi ama bidde şöyle bi durumvar beklediğim hareket geldi ödüm kopmuştu ya dün gece kapatıp pc yi yattıktan sonra bi baktım pıtır pıtır kıpırdanıyo eh dedim sıpa ödümü kopardın hadi uyusun anne şimdi huzurla zemuszemus
canancım valla Allah kolaylık versin bence yaşamadım tabii bilemem ama biz ikizlerin son günlerdeki ağrıları sıkıntıları normal doğum sancısından beter herhalde yine çok şükür bugünlere kadar neşeli neşeli hatta biz çömezlerden daha az yakınarak geldin az kaldı ha geyret canım
kayracım geçmiş olsun canım sanada umarım iyice toparlanmışsındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…