ewt canım ya nasıl rahatladım anlatamam.Çok sağol sen nasılsın
evet canım sorduğum herkes 17. hafta diyo teklerde.demekki çift olunca farketmiyo dediğin gibi.neyse rabbim sağlık versinde 6-7 hafta daha bekleriz.
bi rahatsızlığın varmı şuanda.yada eğlenceli yanlarını anlatırmısın hareketlerini hissetmenin:))kk da yeni değilim aslında ama insanın başına gelince daha farklı oluyo.çok cahilim bu konularda:)
iyi geceler kızlar napıosunuz bugün ayrıntılım vardı iptal oldu yoğunluktan bende istemedim zaten rahat rahat bakılmasını tercih ederim araya sıkıştırılmasını istemezdim neyse asıl meseleye gelim dünde bahsetmiştim gerçi aama kızıyorum ben bu oğlanlara ben bi sol kasığıma yakın bi yerde bide göbek deliğimin 2 parmak sağında gibi hissediyodum hareketleri bi iki gündür sol kasığımda ki hareket var ama oda seyrek göbeğimin yanında hareket yok tabii ben bunu kasığımdaki bi bebeğim göbeğiimin ordaki de diğer bebeğim diye yorumluyodum ama şu durumda bebeklerimden biri hareket etmiyo yada ben hissetmiyorum ne bu şimdi canımda sıkılıyo ama normal olabilir daha dur diye kendimi telkin etmeye çalışıyorum kocaya da belli etmiyorum merakta olduğumu
günaydın koca göbüşlerrr
sabah sancı ile uyandık kasıklarımda ağrımvar şimdi geçti d.yebilirim fakat çok halsizim çok kötüyüm tansiyonu ölçüyorum 12/8 biraz çarpıntım var 112 yatağa yatıyom uyuyamıyom ayağa kalkamıyom başım çok ağrıyo gözleirm müslüm gürsesin gözleri gibi yarım açabiliyomanlayacağınız çok kötüyüm kocişide geç gönderdim işe sancımvar diye baktım rutin değil git dedim bişi olursa ararım dedim hastaneye gidicem bugün ayy çok fenayım ya ishal hala geçmedi be kaşıntım yine başladı gibi göbeğimin üstü kaşınıyo
doğum belirtilerine bakıyom ne nişanım geldi ne karnımda kasılmam var sabit aralıklarla nede suyjm geldi sadece kasıklarımda ara ara şiddetlenen ara ara geçen ağrım belim ağrıyo bacaklarıma vuruyo birazda ağrı bide şiddetle başım ağrıyo hiç biri doğum belirtisi değil yani off offff
şimd, hastaneyi arayıp randevu alacam öğlenden sonrası için bakalım dr amca ne diyecek bizeee
öpüyorummm
yok nerocum daha doğurmam sanırım 13.15 e aldın randevuyu kociş biran önce gelse diye bkliyorum 11 de tören yapılacakmış sonra karne dağıtacaklarmış hemen gelsin yanıma her yanım ağrıyo
günaydın hatunlar........................
günaydın kayra nasıl oldun ..daha iyimisin
evet canım bugün daha iyyim...............sağolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?