dırımcım doktorum vakıf gurebada orda doğuma giremeyeceğini söyledi stajerler giriyomuş her yerde olduğu gibi. artık yeni prosedüre göre dışarda da giremiyolar. anlayacağın doktorun cebine para girmeyeceği için beni başından attı bana öyle geldi. istese orda da doğuma girer diye biliyorum ben. sanırım sen de devletteydin girmişti seninki
ayy cananı çok merak ediyorum..randevusu 13:15teydi..14:30 gibi falan arıyım diyorum..bugün 35+2 o, ayy Kevser'im 35+2de doğurmuştu yanlış hatırlamıyosam..35+ lara gelince artık her an herşey olabilir..ayy şu an çok yakın bir arkadaşım da doğumda..suni sancı veriyolarmış..tutturdu normal doğurcam diye ve baya tosun oldu bebiş..inşallah başarır, yoksa hem sancı çekip hem de sezeryan ağrısı yaşayacak..ayy bu ikisi yüzünden ben doğurucam şimdi..ayy canannnnn bari 1 hafta daha dayan be kuzum..benim en istediğim zaman 36+lar..inşallah hepimiz için hayırlısı olur..ben canandan haber alırsam sizden önce yazarım buraya..
ara cnm ya bende merak ediyorum.....haber ver cnm
ayyy recep ivediği veriyo türk max ben gülüyorum alide bana bakıp katılıyorr
günaydın koca göbüşlerrr
sabah sancı ile uyandık kasıklarımda ağrımvar şimdi geçti d.yebilirim fakat çok halsizim çok kötüyüm tansiyonu ölçüyorum 12/8 biraz çarpıntım var 112 yatağa yatıyom uyuyamıyom ayağa kalkamıyom başım çok ağrıyo gözleirm müslüm gürsesin gözleri gibi yarım açabiliyomanlayacağınız çok kötüyüm kocişide geç gönderdim işe sancımvar diye baktım rutin değil git dedim bişi olursa ararım dedim hastaneye gidicem bugün ayy çok fenayım ya ishal hala geçmedi be kaşıntım yine başladı gibi göbeğimin üstü kaşınıyo
doğum belirtilerine bakıyom ne nişanım geldi ne karnımda kasılmam var sabit aralıklarla nede suyjm geldi sadece kasıklarımda ara ara şiddetlenen ara ara geçen ağrım belim ağrıyo bacaklarıma vuruyo birazda ağrı bide şiddetle başım ağrıyo hiç biri doğum belirtisi değil yani off offff
şimd, hastaneyi arayıp randevu alacam öğlenden sonrası için bakalım dr amca ne diyecek bizeee
öpüyorummm
kızlar şimdi mesaj yolladım canan'a dayanamayıp..sağolsun eşi cevap yolladı..şu an nst deymiş canan..durumu gayet iyiymiş.. doktor tekrar bakacakmış ve eve döneceklermiş.. ohh çok şükür bugün doğurmuyo..ayy pek sevindim..sizin de bilginiz olsun..
DÜN DOKTORA GİTİK İKİ TANE KIZIMIZ OLUYOOOOOOOOOzemuszemus
ayy kızlar sabah bahsetmiştim ya bi arkadaşım doğum yapıyo diye..bebek 4300 müş dr ısrarla normal doğuramazsın dedi ama bizimki çok inat etti normal olsun diye..ama tabiki de doğuramamış, çok yıprandığı için de genel anesteziye almışlar..şimdi bebek gelmiş, annenin ayılmasını bekliyolar..
ayy valla çok üzüldüm hem sancı çekti, hem narkoz aldı, hem şimdi dikiş vs ağrısı olacak..sabah eşim bile gitti yanlarına çıkarttıralım şu serumu sezeryanla doğur demek, ikna etmek için ama ikna olmadı işte..
neyse sağlıkla geldi bebeğimiz ama kızcağız mahvoldu..akşam uygun olursam bi gideyim diyorum..off yaa..valla çok üzüldüm..
ayy kızlar sabah bahsetmiştim ya bi arkadaşım doğum yapıyo diye..bebek 4300 müş dr ısrarla normal doğuramazsın dedi ama bizimki çok inat etti normal olsun diye..ama tabiki de doğuramamış, çok yıprandığı için de genel anesteziye almışlar..şimdi bebek gelmiş, annenin ayılmasını bekliyolar..
ayy valla çok üzüldüm hem sancı çekti, hem narkoz aldı, hem şimdi dikiş vs ağrısı olacak..sabah eşim bile gitti yanlarına çıkarttıralım şu serumu sezeryanla doğur demek, ikna etmek için ama ikna olmadı işte..
neyse sağlıkla geldi bebeğimiz ama kızcağız mahvoldu..akşam uygun olursam bi gideyim diyorum..off yaa..valla çok üzüldüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?