Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

nero ka hadi sende hayırlı haberlerle gel bende dün girecektim ikinci düzeye ama pazartesiye ertelendi:sinifsinif: maalesef
buarada kızlar sizede hayırlı cumalar sağolun

ayy cananı çok merak ediyorum..randevusu 13:15teydi..14:30 gibi falan arıyım diyorum..bugün 35+2 o, ayy Kevser'im 35+2de doğurmuştu yanlış hatırlamıyosam..35+ lara gelince artık her an herşey olabilir..ayy şu an çok yakın bir arkadaşım da doğumda..suni sancı veriyolarmış..tutturdu normal doğurcam diye ve baya tosun oldu bebiş..inşallah başarır, yoksa hem sancı çekip hem de sezeryan ağrısı yaşayacak..ayy bu ikisi yüzünden ben doğurucam şimdi..ayy canannnnn bari 1 hafta daha dayan be kuzum..benim en istediğim zaman 36+lar..inşallah hepimiz için hayırlısı olur..ben canandan haber alırsam sizden önce yazarım buraya..

hımmm benim devlet doktoruydu ben devlette doğurdum girdi doğal olarak cnm

ara cnm ya bende merak ediyorum.....haber ver cnm

ara cnm ya bende merak ediyorum.....haber ver cnm

tamam canım şimdi uygun olmayabilir doktoru nst ye alıyo ya onu sanırım o olay biraz uzun sürüyo..ben hiç bağlanmadım nst ye bilmiyorum o yüzden :)) bi yarım saat sonra ararım..buradan haberdar ederim sizi de..ayrılma bi yerlere, bende numaran yok çünkü..

ayyy recep ivediği veriyo türk max ben gülüyorum alide bana bakıp katılıyorr

ben o aliyi naparım biliyo musun..ayy hapur küpür yerim yerimmmmm...
valla buluşma falan bahane..biz yazın eşimle seninkileri ısırmak için gelicez istanbula haberin olsun..çok fena sıkıştırıcam onları beeeennnnnn...

ben gidiyom kızlar görüşürüz sonra canandan haber bbekliyoruz burçincim takipteyim ama uzanıcam biraz şimdilik hoşçakalım mucksx

kızlar şimdi mesaj yolladım canan'a dayanamayıp..sağolsun eşi cevap yolladı..şu an nst deymiş canan..durumu gayet iyiymiş.. doktor tekrar bakacakmış ve eve döneceklermiş.. ohh çok şükür bugün doğurmuyo..ayy pek sevindim..sizin de bilginiz olsun..

canancım çok geçmiş olsun şükür ki iyiymişsin inşallah daha var doğuma

ayy kızlar sabah bahsetmiştim ya bi arkadaşım doğum yapıyo diye..bebek 4300 müş dr ısrarla normal doğuramazsın dedi ama bizimki çok inat etti normal olsun diye..ama tabiki de doğuramamış, çok yıprandığı için de genel anesteziye almışlar..şimdi bebek gelmiş, annenin ayılmasını bekliyolar..
ayy valla çok üzüldüm hem sancı çekti, hem narkoz aldı, hem şimdi dikiş vs ağrısı olacak..sabah eşim bile gitti yanlarına çıkarttıralım şu serumu sezeryanla doğur demek, ikna etmek için ama ikna olmadı işte..
neyse sağlıkla geldi bebeğimiz ama kızcağız mahvoldu..akşam uygun olursam bi gideyim diyorum..off yaa..valla çok üzüldüm..

boşu boşuna inat etmiş arkadaşın. yazık yaa.
en üzüldüğüm şey sancı çekip çekip sezeryana alınması.
hem normal sancı hemde sezeryan ağrısı yaşıyorsun .iki kat acı.
geçmiş olsun arkadaşına.
kötü deneyim olmuş. bunda sonra bebeği ile sağlıklı uzun ömürler dilerim..

canım arkadaşın için gözün aydın allah analı babalı büyütsün

ve ben kaçak döndüm arkadaşlar nerdeyse bir haftadır yoktum anneme gittim bu arada bugün dr kontrolüm vardı gene dr um yurt dışına çıkacağı için 15 günü bekleyemedik 9 günde kontole gittik bu ara çok fenaydım kollarım uyuşuyor resmen parmaklarımı hissetmiyorum ya kasıklarımda da sancı vardı kullandığım ilaçlar azmış gibi gene ilaç başladı mağnezyum günde 3 e çıktı gebelikte olabilen sıkıntılarmış bu arada kum dökmem azalmış ben hiç hisetmesemde kum döküyodum çünkü ama idrar yollarındaki iltihap devam ediyomuş

bu arada minik kızım 1535 gr ve 40.5cm
minik oğlumsa 1480 gr ve 40 cm olmuşlar 9 günde 200gr almışlar ve 1 cm büyümüşler

bir ara kızım 300 gr geriden geliyodu son bir aydır aldı başını gidiyor cadı genelde erkekler iri olur ama babası kızıma anasına çekmiş diyor anası gibi cadıymış oğluna bişey bırakmıyormuş

kilomu da dr normal dedi 31 haftamda 11 kg aldım neyse bende havadisler bu kadar

esas kötü bir haber dr ve eşim iş birliği yaptı bilgisayar ve cep tel. yasakladılar bana ya olsun kaçamak lar daha zevkli dimi ama

biraz uzun kaçtı benim yazısırnaşık şey

maşallah tosuncuk olmuş,allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin,,

cananada sevindim oh maşallah 3er buçuk doğurcak herhalde inşallah geçengün duydum valla kadının biri birini 3,500 diğerini 3000 kilo doğurmuş ikizlerin oh dedim valla tek bebek doğuramıyo millet okadar artık helal olsun ii beslenmiş sömürmüşler analarını eşşekler

oh maşallah Allah sağlıklı sıhhatli ömür nasip etsin bebekler bizim isteğimizi dinlemiyolar bizim onları dinlememiz gerekiyo doğum konusunda onlara ebeveyn lik taslayamıyoruz maalesefkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…