ben kimse yok diye çıktım gelmişsiniz ya bişi keşfettim kalp atışını steteskopla duydum birinin ama diğer oğlan herhalde arkası dönük filan pazartesi gelsede gitsem dr a
canım sen benim yazdıklarımı okudun mu bak panik olmana gerek yok . ayrıca stetoskopla ben de dinledim kardeşmiyiz neyiz bu kadar da panik olunmazkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bazen daha az bazen daha çok ses geliyo
kızlar canandan çok önemli haber getirdim size..1 cm açılması olduğunu tespit etmiş doktor..açılma devam edecek mi kalacak mı görmek ve hala devam eden ishalini kontrol altına almak için bu gece hastaneye yatırmaya karar vermiş..duruma göre yarın belli olacakmış doğum yapıp yapmayacağı..bebekler 2600 civarıymış..doktor çok büyük ihtimal küveze girmeyeceklerini söylemiş..hepinize çok selamı var..
DÜN DOKTORA GİTİK İKİ TANE KIZIMIZ OLUYOOOOOOOOOzemuszemus
kızlar canandan çok önemli haber getirdim size..1 cm açılması olduğunu tespit etmiş doktor..açılma devam edecek mi kalacak mı görmek ve hala devam eden ishalini kontrol altına almak için bu gece hastaneye yatırmaya karar vermiş..duruma göre yarın belli olacakmış doğum yapıp yapmayacağı..bebekler 2600 civarıymış..doktor çok büyük ihtimal küveze girmeyeceklerini söylemiş..hepinize çok selamı var..
cananım canım dikkat et kendine riskli haftalardasın. bu ishal illeti çok korkutuyor beni nolur doktoruna sor ve önlem alsın ya. önce ciddiye almıyolar sonra ayy ishal tetikledi sanırım doğumu diyorlar.. aklım kalbim dualarım seninle canım. allahım zamanında hayırlı doğumlar nasip etsin.çgünaydın koca göbüşlerrr
sabah sancı ile uyandık kasıklarımda ağrımvar şimdi geçti d.yebilirim fakat çok halsizim çok kötüyüm tansiyonu ölçüyorum 12/8 biraz çarpıntım var 112 yatağa yatıyom uyuyamıyom ayağa kalkamıyom başım çok ağrıyo gözleirm müslüm gürsesin gözleri gibi yarım açabiliyomanlayacağınız çok kötüyüm kocişide geç gönderdim işe sancımvar diye baktım rutin değil git dedim bişi olursa ararım dedim hastaneye gidicem bugün ayy çok fenayım ya ishal hala geçmedi be kaşıntım yine başladı gibi göbeğimin üstü kaşınıyo
doğum belirtilerine bakıyom ne nişanım geldi ne karnımda kasılmam var sabit aralıklarla nede suyjm geldi sadece kasıklarımda ara ara şiddetlenen ara ara geçen ağrım belim ağrıyo bacaklarıma vuruyo birazda ağrı bide şiddetle başım ağrıyo hiç biri doğum belirtisi değil yani off offff
şimd, hastaneyi arayıp randevu alacam öğlenden sonrası için bakalım dr amca ne diyecek bizeee
öpüyorummm
tünaydınlar bizde kalktık ama aliş saat 8.30 kalktı mama verdim oynadı felan uyuttum yanıma yatırdım tuvalete gittim geldim yattım ....ömer uyandı aliş uyuyana kadar...
sonra kalktık mecbur kahvaltımız bitmiş hazır muhallebi yedirdim sonra bulaşıkları akıttım makinaya attım aman tencereler varmış cifledim kimini elimde yıkadım.....çayımı demledim
çocuklara çorba hazırladım ,ıhlamur demeledim...kahvaltımı yapim dedim....yumurta haşlamıştım kendime sarısını çocuklara yedirdim peynirle.....şimdi onları kaldırdım kk ma bakim dedim...
alişe meyve yedireceğim 15 dk. sonra .....
öncelikle hayırlı cumalar kızlar
sabah sabah cananı görmek şaşırtıcı ama kuzum iyi değilmiş
canan cnm muhtemelen doğum belirtisi yaşıyorsun kuzum ishal
bacaklara vuran ağrılar süreklilik getirmesede kasık ağrıları
bunlarda belirti kuzum....he bide artık son dk.lardasın
vücudun isaynı bu çünki iki bebe taşıyorsun
millet tek bebekle ah uf diye geziyor...
maşallah ikiz annelerime valla helal bizlere o kadar şey yaşıyoruz ama tek bebekliler gibi
değiliz yaa onu gördüm.....gerçi bu olay kiişiden kişiğe değişiyor....
canancığım cnm seni merak ediyorum ev tlf kayboldu nerede bulamıyorum
benimde dk. bitmiş arayamaycam çatlarım yaa ben offf....
wavy cnm sana bişey yazmadım yazmanı bekledim sen geçmişe bakıyordun...yoksa küs müss olmayıs
aslaa.....sen şimdi zorlu zamanlardasın anlıyorum seni cnm kolik bebekle uğraşmak çok zor..
diğer bebeğin 3 ayında düzene girecek ama kolik olan 4 aya kadar sürebilirde 6 ayada
ama kesin 6 ayda sona erecek bu gaz sıkıntısı ......
ben şincik gidem alişi meyveleyim sonrada ömeriii
bu ara çok boğuşuyolar yaa ...
ohh içim rahatladı vallaa çok sağol canım benimopuyorumnanaktankızlar şimdi mesaj yolladım canan'a dayanamayıp..sağolsun eşi cevap yolladı..şu an nst deymiş canan..durumu gayet iyiymiş.. doktor tekrar bakacakmış ve eve döneceklermiş.. ohh çok şükür bugün doğurmuyo..ayy pek sevindim..sizin de bilginiz olsun..
üff ya fena olmuş yazık kıza. şimd yavrusu iyi ya kollarına alınca tüm acılar son bulmuştur. allah analı babalı büyümesini nasip etsin..ayy kızlar sabah bahsetmiştim ya bi arkadaşım doğum yapıyo diye..bebek 4300 müş dr ısrarla normal doğuramazsın dedi ama bizimki çok inat etti normal olsun diye..ama tabiki de doğuramamış, çok yıprandığı için de genel anesteziye almışlar..şimdi bebek gelmiş, annenin ayılmasını bekliyolar..
ayy valla çok üzüldüm hem sancı çekti, hem narkoz aldı, hem şimdi dikiş vs ağrısı olacak..sabah eşim bile gitti yanlarına çıkarttıralım şu serumu sezeryanla doğur demek, ikna etmek için ama ikna olmadı işte..
neyse sağlıkla geldi bebeğimiz ama kızcağız mahvoldu..akşam uygun olursam bi gideyim diyorum..off yaa..valla çok üzüldüm..
cananı aradım ama müsait değildi sanırım.Allahım yardımcısı olsun hakkında hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah bebekler erken gelmezler
valla kızlar canan bence doğursada bişey olmaz bebekler küveze girmez gibime geliyor
ben yarın canlı kanlı görünce anlatırım
bende bir arayam cananı sabahta msn den yazıştık.ben daha doğurmam diyorduuu...
DÜN DOKTORA GİTİK İKİ TANE KIZIMIZ OLUYOOOOOOOOOzemuszemus
kızlar bende biraz önce doktordan geldim çarpıntılarım oluyordu doktorumu ardım kardiyolojiye git dedi gittim kalbim gayet temiz çıktı kan verdim guvatır için yarın sonucu alacam bakalım hayırlısı bu diş sancısı da hiç rahat vermiyor Allahıma şikayet olmasında hergün doktordayız hakkımızda hayırlısı Allahtan
doğurmaz doğurmaz kaldı ki doğursa da bişey olmaz..panik olcak bişi yok kızlar canan 36. haftasının içinde..çok güzel bir haftada..kevser de 35+2 de doğurdu prenseslerimiz ama hiç küveze falan girmediler..hakkında hayırlısı olsun diyelim, bolca dua edelim bence..
vuslat canım bebeklerine maşallah nazar değmesincanım arkadaşın için gözün aydın allah analı babalı büyütsün
ve ben kaçak döndüm arkadaşlar nerdeyse bir haftadır yoktum anneme gittim bu arada bugün dr kontrolüm vardı gene dr um yurt dışına çıkacağı için 15 günü bekleyemedik 9 günde kontole gittik bu ara çok fenaydım kollarım uyuşuyor resmen parmaklarımı hissetmiyorum ya kasıklarımda da sancı vardı kullandığım ilaçlar azmış gibi gene ilaç başladı mağnezyum günde 3 e çıktı gebelikte olabilen sıkıntılarmış bu arada kum dökmem azalmış ben hiç hisetmesemde kum döküyodum çünkü ama idrar yollarındaki iltihap devam ediyomuş
bu arada minik kızım 1535 gr ve 40.5cm
minik oğlumsa 1480 gr ve 40 cm olmuşlar 9 günde 200gr almışlar ve 1 cm büyümüşler
bir ara kızım 300 gr geriden geliyodu son bir aydır aldı başını gidiyor cadı genelde erkekler iri olur ama babası kızıma anasına çekmiş diyor anası gibi cadıymış oğluna bişey bırakmıyormuş
kilomu da dr normal dedi 31 haftamda 11 kg aldım neyse bende havadisler bu kadar
esas kötü bir haber dr ve eşim iş birliği yaptı bilgisayar ve cep tel. yasakladılar bana ya olsun kaçamak lar daha zevkli dimi ama
biraz uzun kaçtı benim yazısırnaşık şey
rose canım ben ilkinden sonra doktora gidince rahat ettim o günden beri oynamadı ama doktor diyo ki kıpır kıpır oynuyolarkızlar bende sizdenim valla bu kuruntular bu panık durumları beni mafediyor
oh çok şükür inşallah hayırlısıyla doğduklarını da duyarızkızlar canandan çok önemli haber getirdim size..1 cm açılması olduğunu tespit etmiş doktor..açılma devam edecek mi kalacak mı görmek ve hala devam eden ishalini kontrol altına almak için bu gece hastaneye yatırmaya karar vermiş..duruma göre yarın belli olacakmış doğum yapıp yapmayacağı..bebekler 2600 civarıymış..doktor çok büyük ihtimal küveze girmeyeceklerini söylemiş..hepinize çok selamı var..
rose canım geçmiş olsun inşallah yarınki sonuçlar da temiz çıkarkızlar bende biraz önce doktordan geldim çarpıntılarım oluyordu doktorumu ardım kardiyolojiye git dedi gittim kalbim gayet temiz çıktı kan verdim guvatır için yarın sonucu alacam bakalım hayırlısı bu diş sancısı da hiç rahat vermiyor Allahıma şikayet olmasında hergün doktordayız hakkımızda hayırlısı Allahtan
kızlarrr merahaba....
bugün İKİ OĞLUM olacağını öğrendim......
çok mutluyum DIRIMCIM senin oğlanlara bayılıyodum bak rabbim banada nasip edecek inşallah...
serklaj ameliyatınada bugün girdim çıktım çok şükürki rahat geçti hafifi kanamam var dikişden dolayı.....
hepinizi öpüyorum güzel annişler ve anniş adayları.....
kızlarrr merahaba....
bugün İKİ OĞLUM olacağını öğrendim......
çok mutluyum DIRIMCIM senin oğlanlara bayılıyodum bak rabbim banada nasip edecek inşallah...
serklaj ameliyatınada bugün girdim çıktım çok şükürki rahat geçti hafifi kanamam var dikişden dolayı.....
hepinizi öpüyorum güzel annişler ve anniş adayları.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?