Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

ben kimse yok diye çıktım gelmişsiniz ya bişi keşfettim kalp atışını steteskopla duydum birinin ama diğer oğlan herhalde arkası dönük filan pazartesi gelsede gitsem dr a

canım sen benim yazdıklarımı okudun mu bak panik olmana gerek yok . ayrıca stetoskopla ben de dinledim kardeşmiyiz neyiz bu kadar da panik olunmazkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bazen daha az bazen daha çok ses geliyo

kızlar bende sizdenim valla bu kuruntular bu panık durumları beni mafediyor

kızlar canandan çok önemli haber getirdim size..1 cm açılması olduğunu tespit etmiş doktor..açılma devam edecek mi kalacak mı görmek ve hala devam eden ishalini kontrol altına almak için bu gece hastaneye yatırmaya karar vermiş..duruma göre yarın belli olacakmış doğum yapıp yapmayacağı..bebekler 2600 civarıymış..doktor çok büyük ihtimal küveze girmeyeceklerini söylemiş..hepinize çok selamı var..

aman küveze gerek kalmasın da Allahtan hayırlısı benim yiğenim tek bebek 2500 doğdu 2300 le hastaneden çıkardık maşallahları var sağsalim doğsunlarda

Allahım yardımcısı olsun hakkında hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah bebekler erken gelmezler

cananım canım dikkat et kendine riskli haftalardasın. bu ishal illeti çok korkutuyor beni nolur doktoruna sor ve önlem alsın ya. önce ciddiye almıyolar sonra ayy ishal tetikledi sanırım doğumu diyorlar.. aklım kalbim dualarım seninle canım. allahım zamanında hayırlı doğumlar nasip etsin.ç

canımsııınnnolumunekankayizsmile

ohh içim rahatladı vallaa çok sağol canım benimopuyorumnanaktan

üff ya fena olmuş yazık kıza. şimd yavrusu iyi ya kollarına alınca tüm acılar son bulmuştur. allah analı babalı büyümesini nasip etsin..

kayra canım nasıl oldun..yazdım ve sen aradın beni .çok hoş bir sohebtti. bu arada arayan bankaymış kredi satmaya çalışıyolarmış. muhabbete limon sıktılaralsanaalsanasmile

kıslaaar öpüyom hepiniziii

ayyy cananla konuştum iiyi çok şükür yatacakmış yarın bende bi yanına gidem kociş geldiğinde benden bişi istemişti canı çekiyormuş doğurmadan götüreyim yaa

kızlar bende biraz önce doktordan geldim çarpıntılarım oluyordu doktorumu ardım kardiyolojiye git dedi gittim kalbim gayet temiz çıktı kan verdim guvatır için yarın sonucu alacam bakalım hayırlısı bu diş sancısı da hiç rahat vermiyor Allahıma şikayet olmasında hergün doktordayız hakkımızda hayırlısı Allahtan

Son düzenleme:
Allahım yardımcısı olsun hakkında hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah bebekler erken gelmezler
cananı aradım ama müsait değildi sanırım.
ayyy belirtileri beni çok korkutuyordu cananın. inşallah yavrular biraz daha sabreder. benimde ishalkim vardı. açılmama vardış ve serumlarla durduramadılar. inşalah cananımın durdururlar. yeğenler 1 hafta daha dayanırlar..:Saruboceq:

rabbim yardımcısı olsun eyvahedigeldismile

valla kızlar canan bence doğursada bişey olmaz bebekler küveze girmez gibime geliyor
ben yarın canlı kanlı görünce anlatırım

valla kızlar canan bence doğursada bişey olmaz bebekler küveze girmez gibime geliyor
ben yarın canlı kanlı görünce anlatırım

bende bir arayam cananı sabahta msn den yazıştık.ben daha doğurmam diyorduuu...

doğurmaz doğurmaz kaldı ki doğursa da bişey olmaz..panik olcak bişi yok kızlar canan 36. haftasının içinde..çok güzel bir haftada..kevser de 35+2 de doğurdu prenseslerimiz ama hiç küveze falan girmediler..hakkında hayırlısı olsun diyelim, bolca dua edelim bence..

ıyi akşamlar kızlar....nasılsınız.
Bugün ben yine pek giremedim,midem ve başım felaketti.
şimdi daha iyiyim çok şükür.eyvahedigeldismile
CANANIN hepinize selamı var,az önce aradım sesi biraz halsizdi,ama normal ishali onu çok yormuş heralde.bu akşam hast.kalacakmış.Doğum olsa bile maşallah bebişler iyi,kilolarıda gayet iyi.artık doğursa bile sıkıntı olmaz inşallah.
Dualarım onunla,rabbim yardımcısı olsun.:Saruboceq:

DÜN DOKTORA GİTİK İKİ TANE KIZIMIZ OLUYOOOOOOOOOzemuszemus

opuyorumnanaktan cok sevindim canım
ALLAH size bagıslasın inş

Ayh canım ya ALLAH yardım etsin hayırlı zamanda gelsinler inş..
Dogsalarda kuveze alınmıcaklar nasıl olsa hayırlısı
Bizden cok selam söyle dualarımız onunla

Canım geçmiş olsun RABBim şifa versin
eee koaly degil tabi iki bebek olması o yüzden zorluyo biraz

doğmasınlar erken ama olduki doğdular
Allah'ın izniyle birşey olmaz.
bende 34+4de doğurdum küveze girmediler.
34. haftaya gelince çok önemli problemler olmuyor.

burcinn,hitucinero_ka;dırımkızı;geranimo, rose, medine sağolun kızlar inşallah sağlıcakla kavuşuruz bebeklerimize Allah hiç sıkıntılarını göstermesin

vuslat canım bebeklerine maşallah nazar değmesin
kızlar bende sizdenim valla bu kuruntular bu panık durumları beni mafediyor
rose canım ben ilkinden sonra doktora gidince rahat ettim o günden beri oynamadı ama doktor diyo ki kıpır kıpır oynuyolar
oh çok şükür inşallah hayırlısıyla doğduklarını da duyarız
rose canım geçmiş olsun inşallah yarınki sonuçlar da temiz çıkar

kızlarrr merahaba....
bugün ıKı OĞLUM olacağını öğrendim......
çok mutluyum DIRIMCIM senin oğlanlara bayılıyodum bak rabbim banada nasip edecek inşallah...
serklaj ameliyatınada bugün girdim çıktım çok şükürki rahat geçti hafifi kanamam var dikişden dolayı.....
hepinizi öpüyorum güzel annişler ve anniş adayları.....

hadi hayırlı olsun cnm sağlıcakla al kucağına cnmolumunekankayizsmile

ne güzeelllll....... hayırlı evlat olsunlar inşallah...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…