Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kızlar merhaba herkese...Canandan taze haber varmı bende telefonu yok ..ınşallah hayırlı haberlerini alırız..Konuşan olursa çok selamlarımızı iletsin dualarımız onunla..

ayy bu erkeklerr cok tatlıı yaa

Canım ALLAH hayırlı evlat nasip etsin cok sevindim.. :1hug:

Kızlar yarın sabah direksiyon sınavım var hepinizden dua bekliyorum
Lütfen bana dua edinde geçim heyecan yapmım yoksa cok üzülüçem ya hepiniz öpüyorum ve yatıyorum

Lütfen bana dua edinde geçim heyecan yapmım yoksa cok üzülüçem ya hepiniz öpüyorum ve yatıyorum

Allah yarve yardımcın olsun canım.inşaallah hayırlısıyla kazasız belasız bunalmadan geçersin sınavdan.sevgiler...

canan inşaallah rahattır şuanda ve hiç acı sıkıntı yaşamadan kavuşur bebişlerine hayırlısıyla sağlıkla...
merakla bekliyorum hayırlı güzel haberlerini...

kızlar cananla konuştum doğumhanede tutuyolarmış ama doktor gelecek odaya çıkaracaklar dedi iki serum yemiş...belki yarın doğurtur doktor dedi..bende çok gitmek istiyorum ama ...annem bu gece çok büyük fırtına ve kar dedi...1986 da olan kar geliyormuş dedi nereye gideceksin dedi.korktum yaa
neyse eşim işten gelince gideceğim erğer kısmet olursa.....o der bana hava şöyle böyle diye

dirimm bende cananla ilgili haber varmı diye açtım. canım ben cananla görüşemedim ya aradım açmadı sonrada aramaya çekindim. bende apar topar kaldırıldığım için o telaşı sıkıntıyı az çok bildiğim için çekindim. hangi hastanede canım. açılma devam ediyormuymuş. 1cm açılma varsa devamı gelir büyük ihtimalle. yavruların kilosu iyiydi allahım sağlıklı doğumlar nasip etsin yarın tekrar aramaya çalışacağım. ama sen görüşürsen çok selamımı söyle. aklım ve dualarım onunla

kayraa canım konuştuklarımızın üzerine bugün kısları elimden geldiğince uyanık tutmaya çalıştım ne oldu anlamadım kulağından assan uyuyorlardı ya.ve pek başarılı olamadım. şimdi bir tanesi uyandı sanki sabah olmuşta hadi ilgilenin oynayın benle edası var. bu gece nöbetteyim anlayacağınız. noluyor bu zillilere bilmiyom. bugün geceyi gündüzü karıştırdılar sanırım. ben bu işi beceremicem mi ne yaw(

canımm allah kolaylık versin bitanem . hemen beceremiycem deme zamanla oturur inşallah. misler gibi kızların maşalllah bol bol oku canım allahım nazarlardan saklasın pıtırcıklarımı. uyurlar inş.

canımm allah kolaylık versin bitanem . hemen beceremiycem deme zamanla oturur inşallah. misler gibi kızların maşalllah bol bol oku canım allahım nazarlardan saklasın pıtırcıklarımı. uyurlar inş.

pamuğumm canım ne güzel moral vermişsin sağol canım. ama bilmiyorum ya benimkiler çok elden ele gezdiler. herkes kendi taktiğini uyguladı ve çocuklar şapşala döndü huysuz oldular.. şimdi bi tanesini babası almı elinde gezdiriyor uyutmaya çalışıyor bi taneside annemde mırıl mırıl ben pes ettim onlara bıraktım ama dayanamıcam ceren ciyaklamaya başladı öpğyom ve kaçıyom..

serpil cnm cananla işte en son o zaman konuştum...açılmam olmadı daha dedi....yani yokmuşşş

pamuğum naber ? bende ömeri sallıyorum uyuyordu uyandı gerçi uyudu ama iyice dalsın
buradaki blogumdaki yazıları çocukların günlüğüne geçirdim...bayadır yazmamışım yaww yoruldum

canım ya kıyamammm daha alışkanlık olmadı meraklanma bi süre sonra kimse karışmaz herşeyi kendin oturtursun tatlım. açıkçası yanlız olduğum için üzülüyordum ama sizi duydukça varmış bi hayır diyorum. bende öptüm tatlımm

pamuğum naber ? bende ömeri sallıyorum uyuyordu uyandı gerçi uyudu ama iyice dalsın
buradaki blogumdaki yazıları çocukların günlüğüne geçirdim...bayadır yazmamışım yaww yoruldum

canımm birsencimm demek seninde mesain başladı haaa... uff sallamadan uyumuyomu bu yaramazlar .. bende ahmeti emziriyodum bizdede huysuz olan ahmettt biyandan emzirdim bi yandan tek elle yazdım ha bi yandanda tıkındımm çok acıkıyom ben yaaaa..

oh ohh yaz valla misss güyaa bende yazcaktım hergün ama nerdee daha bi satır yazamadımmm

pamukcuğum 12 gibi uyuyolar gecede 4-5 gibi mama için kalkarlar yani ama arada uyanıyolar işte korkuyolarmı ne yadad gaz geliyor...

bende hamişliğimin ilk 4 ayı yazdım sonrası kötüydü yazmadım sonra kk daki bloguma hep yazdım yani gün gün değil ama yazdım ....resimlerini yaptırıyorum her ay devirişimizde...koyuyorum vs.vs.ben çok ince detaylardayım tek anı defteri yapıyorum hayat ne sunar kuzularıma bilmeme ama şuan bile kardeş kardeşe düşman belki bu defter bir araya getirir onları ve çocuklarını....onlara ulaşma yolum ve yaşadıklarımızın her sn yazılı kıymet bilen duygusal olanda kalacak bu defter...

neyse ben kaçar uyudu çok öptüm sizi

Allah oğullarını sana bağışlasın tatlım..serklajının da kolay geçmesine çok sevindim..hadi bakalım hayırlısı..inşallah tam vaktinde, sağlıkla gelir yakışıklı oğulların..

geçersin tatlım hiiiçç merak etme..olmazsa da sakın stres yapıp üzme kendini, bebeklerden kıymetli değil ya..

hadi bakalım hakkında hayırlısı..inşallah birazcık daha durur bebişler..

aaaa..canom gitti, dırım uykuda..kimsecikler kalmamış..ben de çıktım o zaman..nasıl geçicek bakalım gecemiz..keşke uyuyabilsem..
yarın bende temizlik var, açılan kapı camdan üşümiyim diye annemde olucam..gelirim büyük ihtimal ama gelemezsem merak etmeyin emi?
hadi muccckkkss...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…