kızlarrr merahaba....
bugün İKİ OĞLUM olacağını öğrendim......
çok mutluyum DIRIMCIM senin oğlanlara bayılıyodum bak rabbim banada nasip edecek inşallah...
serklaj ameliyatınada bugün girdim çıktım çok şükürki rahat geçti hafifi kanamam var dikişden dolayı.....
hepinizi öpüyorum güzel annişler ve anniş adayları.....
Kızlar yarın sabah direksiyon sınavım var hepinizden dua bekliyorum
Lütfen bana dua edinde geçim heyecan yapmım yoksa cok üzülüçem ya hepiniz öpüyorum ve yatıyorum
kayraa canım konuştuklarımızın üzerine bugün kısları elimden geldiğince uyanık tutmaya çalıştım ne oldu anlamadım kulağından assan uyuyorlardı ya.ve pek başarılı olamadım. şimdi bir tanesi uyandı sanki sabah olmuşta hadi ilgilenin oynayın benle edası var. bu gece nöbetteyim anlayacağınız. noluyor bu zillilere bilmiyom. bugün geceyi gündüzü karıştırdılar sanırım. ben bu işi beceremicem mi ne yaw(
canımm allah kolaylık versin bitanem . hemen beceremiycem deme zamanla oturur inşallah. misler gibi kızların maşalllah bol bol oku canım allahım nazarlardan saklasın pıtırcıklarımı. uyurlar inş.
pamuğumm canım ne güzel moral vermişsin sağol canım. ama bilmiyorum ya benimkiler çok elden ele gezdiler. herkes kendi taktiğini uyguladı ve çocuklar şapşala döndü huysuz oldular.. şimdi bi tanesini babası almı elinde gezdiriyor uyutmaya çalışıyor bi taneside annemde mırıl mırıl ben pes ettim onlara bıraktım ama dayanamıcam ceren ciyaklamaya başladı öpğyom ve kaçıyom..
pamuğum naber ? bende ömeri sallıyorum uyuyordu uyandı gerçi uyudu ama iyice dalsın
buradaki blogumdaki yazıları çocukların günlüğüne geçirdim...bayadır yazmamışım yaww yoruldum
kızlarrr merahaba....
bugün İKİ OĞLUM olacağını öğrendim......
çok mutluyum DIRIMCIM senin oğlanlara bayılıyodum bak rabbim banada nasip edecek inşallah...
serklaj ameliyatınada bugün girdim çıktım çok şükürki rahat geçti hafifi kanamam var dikişden dolayı.....
hepinizi öpüyorum güzel annişler ve anniş adayları.....
Kızlar yarın sabah direksiyon sınavım var hepinizden dua bekliyorum
Lütfen bana dua edinde geçim heyecan yapmım yoksa cok üzülüçem ya hepiniz öpüyorum ve yatıyorum
kızlar cananla konuştum doğumhanede tutuyolarmış ama doktor gelecek odaya çıkaracaklar dedi iki serum yemiş...belki yarın doğurtur doktor dedi..bende çok gitmek istiyorum ama ...annem bu gece çok büyük fırtına ve kar dedi...1986 da olan kar geliyormuş dedi nereye gideceksin dedi.korktum yaa
neyse eşim işten gelince gideceğim erğer kısmet olursa.....o der bana hava şöyle böyle diye
pamukşeker sen kalmışsın bide ben.
ne yapıyorsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?