Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

canım ya evet yorulmuşum uyuyamıyorum kuzularımı uyuttum şimdi yatamadım kendim farm vile takılıyorum bakınıyorum işte.. sen napıyorsun canım

bende kızlar uyuyunca anca kendime vakit ayırıyorum. nete bakınıyorum. birşeyler okuyorum.bu saattede kkde kimsecikler kalmıyor.
faceboktaki oyun bu sanırım.

günaydın kızlar cananın eşi ile konuştum cananı doğuma alıyorlarmış
dedim gereklimiydi doğum sabahki sancıları biraz yüksek çıktı dedi eşi
sanırım doktorda yarın pazar diye riske atmak istemedi çünki canana demişti doktoru seni
yarın doğurtururum diye....sancısı da olunca bebeklerde kilo olarakta hafta olarakta iiyi
hayırlı doğumları olsun....sağlıcakla çıksın kuzuları ile koyun koyuna olsun

karlı istanbul sabahından tünaydın,anacığım bu ne böyle 4.5 saattir elektrik yok koca istanbulda,

doruk cnm oğluşların hayırı olsun,2 yakışıklı daha geliyor demekki,,,

Kızlar yarın sabah direksiyon sınavım var hepinizden dua bekliyorum
Lütfen bana dua edinde geçim heyecan yapmım yoksa cok üzülüçem ya hepiniz öpüyorum ve yatıyorum

canım benim dualarımız seninle inallah kazanırsın,

rabbim hayırlısı ile kurtarsın canoyuda inşallah,,

günaydın kızlar.
çok şükür burda daha gitmedi elektirikler. ama gitmesi an meselesi.
göz kırpıyor ışıklar.
soğuktan donarız yaa gitmesinn...

Herkese tünaydınlar.ya bu ne kadar soğuk böyle,küçücük evimde ısınamıyorum resmen.
Cananı merak etmiştim.dırım haber vermiş saolsun.
Hayırlı sağlıklı doğımlar nasip etsin rabbim.
Cananın dediklei tuttu kızlar,o kadar kar yağacakki demişti,beni doğuma götüremiyeceksin diyordu eşine,çok şükür doğuma gitti,inşallah rahat çıkar hastaneden
DORUKCUM rabbim sağlıkla dünyaya getirmek nasip etsin oğluşlarını..ya senin daha çok erken değilmiydi,haftan benden geri,nasıl öğrendin.ben hala beklemedeyimde.
EYLÜL canım seninde 2 kızın olacakmış,rabbim sağlıkla bağışlasın sana.

hayırlı doğumlar olsun inşallah sağlıkla büytümeyi nasip etsin rabbim darısı bizlerin başına ......

vall bende abilmiyorum doktorum çok net söyeldi biri%100 erkrk diğeri % 80 90 dedi. ama iksininde organlarını gösterdi.. hayırlısı olsun ben hertürlü çok sevinecekdim.. bu sabah uyandıüımda aklıma ilk gelen iki oğlum olacağıydı çok özel bir sabah oldu eşim içinde benim içinde.... allahım seninde gönlüne göre nasip etsin....

Cananım vampırelam doĞum yapmıŞ eŞı aradı cananı gÖremedık daha dedı..
Bebekler ıyı ama kÜveze gırmıŞler ılk etapda Önlem ıÇın almıŞlar
daha hıÇbıŞeylerını ÖĞrenemedık doĞum oldu sıze haber vereyım dedı
Çok saĞolsun eŞıde ....rahatsız etmekde ıstemedım....hava Çok kÖtÜ
hastaneye yakınım ama kar yaĞıyor fırtına var taksı yakın mesafe dıye gelmeye bılır eŞıde gelmeyın hava Çok kÖtÜ dedı ...bakalım olmadı evıne gıdeceĞımm

Çok şükür cananda kurtuldu hayırlısıyla,ne mutlu rabbim sorunsuz hamilelik ve doğum nasip etti.darısı diğer arkadaşlarıma ve bana inşallah.
Nufusumuz arttı kızlar 1 oğlumuz ,1 kızımız daha oldu
Rabbim onlara sağlık sıhat uzun ve hayırlı yaşam nasip etsin.

2010 ilk bebekleri sayfamızda MUSTAFA KEMAL VE DEVRıM
hoşgeldiler.....ailelerine mutluluk huzur versinler bir ömür sağlık ve mutluluk dileri

canan adına çok sevindim rabbim bebeklere hayırlı sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin inşaallah ailesiyle birlikte.

doruk canım Allah analı babalı büyütsün bebeklerine sağlık sıhat versin
medine dualarımız seninle inşallah hayırlısıyla sınavını verirsin benim eşim ne yazık ki izin vermiyo doğumdan sonra ben de yardım ederim sen gidersin diyo zaten kursa gitmem sadece sınava. inşallah bi kere de verirsin sınavı da sitresi biter sağlıkla sıhatle doğar
artvınlı sağol canım teşekkürler inşallah hepimizin bebeği sağlıkla sıhatle doğar
kızlar cananla konulursanız çok selam söyleyin

kızlar doktorumuz bugün bizden 2. düzey ultrason istedi. üniversite hastanelerinden biri olmalı cerrahpaşaya gidebilirsin dedi siz nereye gittiniz fiyatlar hakkında biligniz var mı. ben ücretli olarak gidicem

ayy nasıl heyecanlandım anlatamam..dün de bahsetmiştim ya yakın bir arkadaşım doğum yapmıştı, bugün de canan..Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin artık..ben de az sonra bi ararım..inşallah herşey yolundadır..Canan adına çok sevindim, çok sıkıntısı vardı..bebekleri de tedbir amaçlı almışlar küveze,onlar da sağlıkla gelir anneciklerine inşallah..Allah'ım hep güzel günlerini göstersin inşallah :Saruboceq:

bu arada galiba sıra bana geldiiiiii eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

kızlar doktorumuz bugün bizden 2. düzey ultrason istedi. üniversite hastanelerinden biri olmalı cerrahpaşaya gidebilirsin dedi siz nereye gittiniz fiyatlar hakkında biligniz var mı. ben ücretli olarak gidicem

Eylülcüm ben 2.düzey ultrasyonumu bakırköyde yaptırdım.AHMET GÜL isimli bir dr.ikiz olduğu için 260 tl.ödedik.ama üniversite hast.hakkında hiç bilgim yok.ama hemen gün verirlermi,çok yoğun oluyor ya hast.arayıp sormak lazım.

kızlar şimdi aradım canan'ı..sağolsun eşi açtı bilgi verdi..
bebekler gelmiş gayet iyilermiş..canan da iyiymiş, şimdi uyuyomuş..çok şükür herşey yolundaymış..darısı hepimizin başına inşallah..

evet burci sana geldi sıra ne çok istedim cananı görmeye gitmek ama hava berbat burada yollar kapanmış ya

süper yaaaaaadelikafaduldenalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…