canım ya evet yorulmuşum uyuyamıyorum kuzularımı uyuttum şimdi yatamadım kendim farm vile takılıyorum bakınıyorum işte.. sen napıyorsun canım
kızlarrr merahaba....
bugün İKİ OĞLUM olacağını öğrendim......
çok mutluyum DIRIMCIM senin oğlanlara bayılıyodum bak rabbim banada nasip edecek inşallah...
serklaj ameliyatınada bugün girdim çıktım çok şükürki rahat geçti hafifi kanamam var dikişden dolayı.....
hepinizi öpüyorum güzel annişler ve anniş adayları.....
Kızlar yarın sabah direksiyon sınavım var hepinizden dua bekliyorum
Lütfen bana dua edinde geçim heyecan yapmım yoksa cok üzülüçem ya hepiniz öpüyorum ve yatıyorum
günaydın kızlar cananın eşi ile konuştum cananı doğuma alıyorlarmış
dedim gereklimiydi doğum sabahki sancıları biraz yüksek çıktı dedi eşi
sanırım doktorda yarın pazar diye riske atmak istemedi çünki canana demişti doktoru seni
yarın doğurtururum diye....sancısı da olunca bebeklerde kilo olarakta hafta olarakta iiyi
hayırlı doğumları olsun....sağlıcakla çıksın kuzuları ile koyun koyuna olsun
Herkese tünaydınlar.ya bu ne kadar soğuk böyle,küçücük evimde ısınamıyorum resmen.
Cananı merak etmiştim.dırım haber vermiş saolsun.
Hayırlı sağlıklı doğımlar nasip etsin rabbim.
Cananın dediklei tuttu kızlar,o kadar kar yağacakki demişti,beni doğuma götüremiyeceksin diyordu eşine,çok şükür doğuma gitti,inşallah rahat çıkar hastaneden
DORUKCUM rabbim sağlıkla dünyaya getirmek nasip etsin oğluşlarını..ya senin daha çok erken değilmiydi,haftan benden geri,nasıl öğrendin.ben hala beklemedeyimde.
EYLÜL canım seninde 2 kızın olacakmış,rabbim sağlıkla bağışlasın sana.
Cananım vampİrelam doĞum yapmıŞ eŞİ aradı cananı gÖremedİk daha dedİ..
Bebekler İyİ ama kÜveze gİrmİŞler İlk etapda Önlem İÇİn almıŞlar
daha hİÇbİŞeylerİnİ ÖĞrenemedİk doĞum oldu sİze haber vereyİm dedİ
Çok saĞolsun eŞİde ....rahatsız etmekde İstemedİm....hava Çok kÖtÜ
hastaneye yakınım ama kar yaĞıyor fırtına var taksİ yakın mesafe dİye gelmeye bİlİr eŞİde gelmeyİn hava Çok kÖtÜ dedİ ...bakalım olmadı evİne gİdeceĞİmm
günaydın kızlar cananın eşi ile konuştum cananı doğuma alıyorlarmış
dedim gereklimiydi doğum sabahki sancıları biraz yüksek çıktı dedi eşi
sanırım doktorda yarın pazar diye riske atmak istemedi çünki canana demişti doktoru seni
yarın doğurtururum diye....sancısı da olunca bebeklerde kilo olarakta hafta olarakta iiyi
hayırlı doğumları olsun....sağlıcakla çıksın kuzuları ile koyun koyuna olsun
Cananım vampİrelam doĞum yapmıŞ eŞİ aradı cananı gÖremedİk daha dedİ..
Bebekler İyİ ama kÜveze gİrmİŞler İlk etapda Önlem İÇİn almıŞlar
daha hİÇbİŞeylerİnİ ÖĞrenemedİk doĞum oldu sİze haber vereyİm dedİ
Çok saĞolsun eŞİde ....rahatsız etmekde İstemedİm....hava Çok kÖtÜ
hastaneye yakınım ama kar yaĞıyor fırtına var taksİ yakın mesafe dİye gelmeye bİlİr eŞİde gelmeyİn hava Çok kÖtÜ dedİ ...bakalım olmadı evİne gİdeceĞİmm
kızlar doktorumuz bugün bizden 2. düzey ultrason istedi. üniversite hastanelerinden biri olmalı cerrahpaşaya gidebilirsin dedi siz nereye gittiniz fiyatlar hakkında biligniz var mı. ben ücretli olarak gidicem
kızlar şimdi aradım canan'ı..sağolsun eşi açtı bilgi verdi..
bebekler gelmiş gayet iyilermiş..canan da iyiymiş, şimdi uyuyomuş..çok şükür herşey yolundaymış..darısı hepimizin başına inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?