kızlar şimdi aradım canan'ı..sağolsun eşi açtı bilgi verdi..
bebekler gelmiş gayet iyilermiş..canan da iyiymiş, şimdi uyuyomuş..çok şükür herşey yolundaymış..darısı hepimizin başına inşallah..
slm kizlar... sag taraftaki bebegim hic durmadan hareket ediyorgunde toplasan 2-3 saat sakindir sizce bu normalmi bir sikintisimi var acaba sizinkiler nasil
benimkiler kımıldamıyo daha çok küçükler.seninkilerin cinsiyetleri belli mi ?bence kızlar biraz daha oynak oluyo ondan olabilir:))
umarım bir sorun yoktur.sağlıcakla kal...
ya kızlar bişey sorcam.benimkiler 11 haftalıklar ama ben onların yer değiştirdiklerini hissediyorum sanki.bazen sağ kasığıma bişey toplanıyo bazen sola bazende ortada bi sertlik oluyo.sizde nasıl oldu?
rose canım ben ilkinden sonra doktora gidince rahat ettim o günden beri oynamadı ama doktor diyo ki kıpır kıpır oynuyolar
rose canım geçmiş olsun inşallah yarınki sonuçlar da temiz çıkar
kızlarrr merahaba....
bugün İKİ OĞLUM olacağını öğrendim......
çok mutluyum DIRIMCIM senin oğlanlara bayılıyodum bak rabbim banada nasip edecek inşallah...
serklaj ameliyatınada bugün girdim çıktım çok şükürki rahat geçti hafifi kanamam var dikişden dolayı.....
hepinizi öpüyorum güzel annişler ve anniş adayları.....
kızlar şimdi aradım canan'ı..sağolsun eşi açtı bilgi verdi..
bebekler gelmiş gayet iyilermiş..canan da iyiymiş, şimdi uyuyomuş..çok şükür herşey yolundaymış..darısı hepimizin başına inşallah..
selam kızlar nasılsınız ben iyi değilim( sokağa bile çıkmıyorum havadan dolayı ama kaza insanı evde de buluyomuş ayağım kaydı karnımın üztüne düşmiyim diye bayağı debelendim bütün ağırlığımı düşerken dizlerime verdim dizyan bağlarımı zedelemişim şimdi evde bastonla geziyorum (( tuvalete bile çok zor gidip oturabiliyorum ne olacak benim halim ((
selam kızlar nasılsınız ben iyi değilim( sokağa bile çıkmıyorum havadan dolayı ama kaza insanı evde de buluyomuş ayağım kaydı karnımın üztüne düşmiyim diye bayağı debelendim bütün ağırlığımı düşerken dizlerime verdim dizyan bağlarımı zedelemişim şimdi evde bastonla geziyorum (( tuvalete bile çok zor gidip oturabiliyorum ne olacak benim halim ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?