Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

oh çok şükür. çok sevindim.
atlattı arkadaşımız.. darısı hamile arkadaşların başına..

Canan canım cok sevindim
ALLAH sizinle beraber uzun ömürler versin yavrucuklarını
Dedigini yaptı karlı havada gitti doguma sözünün eri masaALLAH aklinialirimsmile
Bizden cok selam söyleyin olur mu arayan arkadaslar

Banada güzel dualarınızı esirgemediginiz için ALLAH razi olsun
Eh işte sınav güzeldi hoca yönlendirdi falan can güvenliğiniz için hemen trafige cıkmayın dedi hoca koptum orda kaydirigubbakcemile3
ınşaALLAH gecirirler...

slm kizlar... sag taraftaki bebegim hic durmadan hareket ediyor gunde toplasan 2-3 saat sakindir sizce bu normalmi bir sikintisimi var acaba sizinkiler nasil

canan adına çok sevindim birisi daha bebeklerin kavuştu çok şükür.bizim yerimize de öp kokla onları canan.arayan arkadaşlar selamlarımızı iletmeyi unutmayın.darısı bizlerin başına inşaallah hayırlısıyla sağlıkla...

slm kizlar... sag taraftaki bebegim hic durmadan hareket ediyor gunde toplasan 2-3 saat sakindir sizce bu normalmi bir sikintisimi var acaba sizinkiler nasil

benimkiler kımıldamıyo daha çok küçükler.seninkilerin cinsiyetleri belli mi ?bence kızlar biraz daha oynak oluyo ondan olabilir:))
umarım bir sorun yoktur.sağlıcakla kal...

ya kızlar bişey sorcam.benimkiler 11 haftalıklar ama ben onların yer değiştirdiklerini hissediyorum sanki.bazen sağ kasığıma bişey toplanıyo bazen sola bazende ortada bi sertlik oluyo.sizde nasıl oldu?

ya kızlar bişey sorcam.benimkiler 11 haftalıklar ama ben onların yer değiştirdiklerini hissediyorum sanki.bazen sağ kasığıma bişey toplanıyo bazen sola bazende ortada bi sertlik oluyo.sizde nasıl oldu?

bende nasil olmustu unuttum canim valla zira uykusuzluktan veletlerin tepismelerinden sol gogsumun altindaki agridan felegim sasmis vaziyette... kafamçokkarıştı

rose canım ben ilkinden sonra doktora gidince rahat ettim o günden beri oynamadı ama doktor diyo ki kıpır kıpır oynuyolar

rose canım geçmiş olsun inşallah yarınki sonuçlar da temiz çıkar

sagolasın canım evet temiz çıktı şükür sonuçlarım

hayırlı olsun canım

canan adına çok sevindim Allahım analı babalı büyütsün inşallah darısı bizlerin başına inşallah

bende akşamı bekledim aramak için.canan toparlanıp çıksın telefona diye..... az önce aradım canan çıktı...hamdolsun iyi...bebeklerde iyilermiş. küveze falan girmemişler maşallah barekallah.....

oh oh canancımda sağlıkla kavuştu yavrularına çok şükür Allahım sağlıklı upuzun ömürler versin inşallah nüfusumuz artıyo maşallah Allahım hep güldürsün böyle yüzümüzü inşallah eee sıra kimdeee????

selam kızlar nasılsınız ben iyi değilim ( sokağa bile çıkmıyorum havadan dolayı ama kaza insanı evde de buluyomuş ayağım kaydı karnımın üztüne düşmiyim diye bayağı debelendim bütün ağırlığımı düşerken dizlerime verdim dizyan bağlarımı zedelemişim şimdi evde bastonla geziyorum (( tuvalete bile çok zor gidip oturabiliyorum ne olacak benim halim ((

biv ablam yaa nasıl oldu yaaa tuhhh çok geçmiş olsun çokkkk
aman yaa az kaldı doğuma inş. iiyi olursun

cananla konuştum sesi bitkindi ama iyiyim dedi bebekleri 2500 gr doğmuş
p.tesi taburcu olur dedi..

Ah canım ya,çok çok geçmiş olsun.
Görünmez kaza işte,rabbim saklamış yinede bebeklerinide senide.
İnşallah en kısa sürede eski sağlığına kavuşursun.

DIRIMCIM canan genelmi oldu,yoksa epiduralmi,
Bende yarın arıyayım diyorum.bugün haberlerini aldım nsılsa,rahatsız etmiyim.

ablacım çok çok geçmiş olsun ya işte buldumu buluyo deminde benim karnma çanta düştü Allahta hemen çektim kendimi sert düşmedi içi doluydu ödüm koptu valla gelim yardıma ama bende şimdi çıkamıyorum dışarı sizin sokak çok kayıyomuş demin annem geldi o söyledi aman otur sakın evden çıkma sende tekrar çok geçmiş olsun ilaç fiilanda kullanamazsın ağrın yoktur fazla umarım

dirimcim artvinli çok teşekkür ederim . ayaklarım çok şişti çorap yada terlik giyemiyorum bende yün patik giymişdim ayağım kaydı toparlayamdım :)

Bu arada cananım doğum yapmış allah analı babalı büyütsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…