selam kızlar nasılsınız ben iyi değilim( sokağa bile çıkmıyorum havadan dolayı ama kaza insanı evde de buluyomuş ayağım kaydı karnımın üztüne düşmiyim diye bayağı debelendim bütün ağırlığımı düşerken dizlerime verdim dizyan bağlarımı zedelemişim şimdi evde bastonla geziyorum (( tuvalete bile çok zor gidip oturabiliyorum ne olacak benim halim ((
ablacım çok çok geçmiş olsun ya işte buldumu buluyo deminde benim karnma çanta düştü Allahta hemen çektim kendimi sert düşmedi içi doluydu ödüm koptu valla gelim yardıma ama bende şimdi çıkamıyorum dışarı sizin sokak çok kayıyomuş demin annem geldi o söyledi aman otur sakın evden çıkma sende tekrar çok geçmiş olsun ilaç fiilanda kullanamazsın ağrın yoktur fazla umarım
Eylülcüm ben 2.düzey ultrasyonumu bakırköyde yaptırdım.AHMET GÜL isimli bir dr.ikiz olduğu için 260 tl.ödedik.ama üniversite hast.hakkında hiç bilgim yok.ama hemen gün verirlermi,çok yoğun oluyor ya hast.arayıp sormak lazım.
selam kızlar nasılsınız ben iyi değilim( sokağa bile çıkmıyorum havadan dolayı ama kaza insanı evde de buluyomuş ayağım kaydı karnımın üztüne düşmiyim diye bayağı debelendim bütün ağırlığımı düşerken dizlerime verdim dizyan bağlarımı zedelemişim şimdi evde bastonla geziyorum (( tuvalete bile çok zor gidip oturabiliyorum ne olacak benim halim ((
cananla konuştum sesi bitkindi ama iyiyim dedi bebekleri 2500 gr doğmuş
p.tesi taburcu olur dedi..
bende akşamı bekledim aramak için.canan toparlanıp çıksın telefona diye..... az önce aradım canan çıktı...hamdolsun iyi...bebeklerde iyilermiş. küveze falan girmemişler maşallah barekallah.....
eee şimdi sırada kim var canan kurtuldu çok şükür Burçinim sıra sendemi :))
artvinli genel olmuş cnm sesindende belliydi zati...
desene onla da bi konuşmamgerekecek :))
ben de genel olcam yaa..genel olan herkese soruyorum işte..ahh bu korkular ahh ahhhh..!!
cnm genel güsel işte açıyon kapıyon doğurmuşsun
sadece işte biraz sersemlik oluyor...
korkma didik sanaaaeyvahedigeldismilelmaz:alsanaalsanasmile
bugün evimi bi güzel temizleidm....koltukları çektim...sildim bide çamaşır vardı balkonda kar gelmiş üzerine nemlenmiş onları kuruttum toz aldım tabi kuzularla uğraştım
aksam için hamur işi hazırladım çayımızı içtik köşeme çekildim kociş bakıyoo çocuklara
artvinli genel olmuş cnm sesindende belliydi zati...
cananla konuştum sesi bitkindi ama iyiyim dedi bebekleri 2500 gr doğmuş
p.tesi taburcu olur dedi..
burcinn,hitucinero_ka;dırımkızı;geranimo, rose, medine sağolun kızlar inşallah sağlıcakla kavuşuruz bebeklerimize Allah hiç sıkıntılarını göstermesin
vuslat canım bebeklerine maşallah nazar değmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?