Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

çok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşirsin canım

canım benim sanada geçmiş olsun sakın çıkma sokağa allah korusun gelmiş kadar oldun düşünmen yeter >:)))

canım doktor dediki 1 ay sonraya gün verirlerse panik olma zaten tam zamanı dedi ama tavsiye üzerine gitmek daha iyi oluyo mesela çapada çok kısa süreli bakmışlar burda öyle okudum. o yüzden uygun farklı bir yer de olabilir başka giden arkadaşlar var mı ?

hay Allah yaa..büyük geçmiş olsun..Allah'tan bebeklere de sana da bişey olmamış..bunla geçmiş olsun..

cananla konuştum sesi bitkindi ama iyiyim dedi bebekleri 2500 gr doğmuş
p.tesi taburcu olur dedi..

ayy maşallaaahhh..kiloalrı da gayet iyi..Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah..

bende akşamı bekledim aramak için.canan toparlanıp çıksın telefona diye..... az önce aradım canan çıktı...hamdolsun iyi...bebeklerde iyilermiş. küveze falan girmemişler maşallah barekallah.....

çok şükür ablam..darısı başımıza artık ne diyim..

eee şimdi sırada kim var canan kurtuldu çok şükür Burçinim sıra sendemi :))

eveeettt sanıyorum ben varım sıradaaa..inşallah hepimizin yavruları tam vaktinde sağlıcakla gelirler..hepimiz inşallah kolay doğumlar yaparız..

desene onla da bi konuşmamgerekecek :))
ben de genel olcam yaa..genel olan herkese soruyorum işte..ahh bu korkular ahh ahhhh..!!

cnm genel güsel işte açıyon kapıyon doğurmuşsun
sadece işte biraz sersemlik oluyor...
korkma didik sanaaaeyvahedigeldismilelmaz:alsanaalsanasmile

bugün evimi bi güzel temizleidm....koltukları çektim...sildim bide çamaşır vardı balkonda kar gelmiş üzerine nemlenmiş onları kuruttum toz aldım tabi kuzularla uğraştım
aksam için hamur işi hazırladım çayımızı içtik köşeme çekildim kociş bakıyoo çocuklara

cnm genel güsel işte açıyon kapıyon doğurmuşsun
sadece işte biraz sersemlik oluyor...
korkma didik sanaaaeyvahedigeldismilelmaz:alsanaalsanasmile

korkmayacağım...korkmayacağım..korkmayacağım..korkmayacağım..korkmayacağım..korkmayacağım...korkmayacağım..korkmayacağım..korkmayacağım..korkmayacağım..korkmayacağım...korkmayacağım..korkmayacağım..korkmayacağım..korkmayacağım..korkmayacağım...korkmayacağım..korkmayacağım..korkmayacağım..korkmayacağım..korkmayacağım...korkmayacağım..korkmayacağım..korkmayacağım..korkmayacağım..
korkmayacağım...korkmayacağım..korkmayacağım..korkmayacağım..korkmayacağım..korkmayacağım...korkmayacağım..korkmayacağım..korkmayacağım..korkmayacağım..
korkmayacağım...korkmayacağım..korkmayacağım..korkmayacağım..korkmayacağım..korkmayacağım...korkmayacağım..korkmayacağım..korkmayacağım..korkmayacağım..

40 kere sölersen olur derler ya o hesap :)))

affeeeerriiiinnnn sanaaaaa..
süpersin valla kuzucum..senin de üstünde bi nazarlık falan var dimi??bi iğne,kolye,küpe bişi tak bak nazar boncuklu..
maşallaaaahhhhhh!!

eferim burcin kuzuu öle de

cnm valla nazar boncuğum yok..kuzum evim küçük eşyam çok yok ama ev sonuçta bütün odaları kullanıyoruz ki heleki çocukların bir sepet oyuncakları devamlı boşalıyor hee bide heryer örtülü olduğundan bi iş daha çıkıyor...aman burçin kuzu geçen sene bu zamanlarda kış uykusuna geçmiş gibi yatıyordum ben .....o zamanlar diyordumki ayy ben nasıl enerji bulacağım bu çocuklara bakacağım diordum...şimdide rabbim hastaık vermesin keyfim yerinde olunca çocuklarda mız mız olmayınca süperwoman oluyorum...aksamları tabi eşim bakıyor gerçi ona hep uyutma faslı kalıyor heheh

Cok geçmiş olsun abla üzüldüm ya

geçmiş olsun bu kadarla kurtarmana çok sevindim mecburi istirahat denilen bu oluyor herhalde bende azıcık yerimde otursam iyi olucak bende fazla geziniyprum çünkü ama insan işte alışmış kudurmuştan betermiş oturmaya alışık olmayınca inşallah çabuk düzelirsin

cananla konuştum sesi bitkindi ama iyiyim dedi bebekleri 2500 gr doğmuş
p.tesi taburcu olur dedi..

kaydirigubbakcemile5 bebişler geldi demek ha ay ne güzel bence herkezin haatırlayacağı bir gün canan çocuklarına 'siz doğdunuzda ne kar vardı İstanbulda kar fırtınaları ile geldiniz' der büyüdüklerinde artık

benim dr gününe denk geliceksin gibi geliyor bana diyor ama ben ne yapıcam bakalım
Allah hepimizin yardımcısı olsun

kızlar merhaba...canancım da doğurmuşş maaşallah canana ve bebişlere.....Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin...

biv cok gecmılşş ols ........dıkkat edın kızlar havalar tehlıkelı
canan cok tebrıkler.........cok optum bebışelrı gule gule buyutt

Herkese iyi akşamlar kızlar Canancığım bebeklerine kavuşmuş haber getiren arkadaşlara çok teşekkürler, bebişler de iyiymiş tebrikler Canancığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…