vil seninle haftalarmiz ayni hemen hemen 29+1 im ben bakalim hangimiz once dogurcak
cok sagol canım rabbım razı ols
selam kızlar nasılsınız ben iyi değilim( sokağa bile çıkmıyorum havadan dolayı ama kaza insanı evde de buluyomuş ayağım kaydı karnımın üztüne düşmiyim diye bayağı debelendim bütün ağırlığımı düşerken dizlerime verdim dizyan bağlarımı zedelemişim şimdi evde bastonla geziyorum (( tuvalete bile çok zor gidip oturabiliyorum ne olacak benim halim ((
vilciğim kayraya sormuşsun ama en az 4 biberon al derim emzikde önlem amaçlı al ben aldım
kullanmadım...çocuklar almadılar almıyolarda...
hoşgeldin canım sadece kayra var sandım ondan...Hangi marka ve boyutu tavsiye edersin birde cam mı polikarbon mu
valla cam sağlıklı gibi ama kaza olasıığından normal biberon derim....
250 cc olanlardan al cnm ...küçük alınca 3 aydan sonra kullanamıyorsun 250 cc 0-3 ay emzikli olanları var cnm onlaradn al 3 aydan sonra emziğini değiştirirsin
olur biter...ve ben bebedor,wee,dr brows kullanıyorum hepsinden memnunum dr brows gaz engelleyici olandan aldım
sağol canımmm...iyi oldu hiç fikrim yoktu.beşikler kıyafetler tmm da biberon falan kaldı birde ana kucağı bakıcaz oto koltuğu gibi olanlardan yarın bakalım diyoruz.. sen nasılsın nasıl oğluşlar
bakarsın aynı zamanda doğururuz canım :) nasıl geçiyo günlerin bi sıkıntın varmı
benim sikintim cok kafamçokkarıştı gogsumun alti etim parcalaniyor resmen onceden dokununca aciyordu simdi artik dururkende aciyor 2 gundur var uyku uyumuyorum hortlak gibi oldum bide benim bebem hic durmadan hareket ediyor surekli seninki nasil ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?