iyiyim bende iş ii şimdilik ilk rapor zamanım geldi pazartesi nst ye giricem ona göre aktarma yapıcam bakalım artık...Şu 2 gündür daha bi fazla hissediyorum kızları eşimle şaşkınlıkla iziyoruz dışardan görünüyo harketleri.. çok güzel bişi ya organlarını tanıyabiliyorum ..Resmen kayıyolar içerde..:)
valla cam sağlıklı gibi ama kaza olasıığından normal biberon derim....
250 cc olanlardan al cnm ...küçük alınca 3 aydan sonra kullanamıyorsun 250 cc 0-3 ay emzikli olanları var cnm onlaradn al 3 aydan sonra emziğini değiştirirsin
olur biter...ve ben bebedor,wee,dr brows kullanıyorum hepsinden memnunum dr brows gaz engelleyici olandan aldım
cnm kocaman olmuşlar maşallah tanırsın tabi bende senin haftadayken kafası nerede anlıyordum ama benimkiler hiç kaymadılar yerleri yoktu alişim sıkışmıştı zati
hadi bakalım al iznini doğum izni nasıl olacak resmi olarakta 32 haftanda izne çıkman gerek ne yapacaksn
ben hata ettim ufak boy aldim cok az kullanabilicem o zaman biberonlari ama cam takintim oldugundan evdeki hersey cam zaten ondan memnunum
vil cnm doğum sonrası çalışacakmısın ? çalışacaksan bebelere kim bakacak
resmi olarak çıkmam gerekene kadar zorlanmazsam sonrasına aktaralım diyoruz bakalım zaman gösterecek..Allahtan çok şükür işim çok rahat yurtdışından gelen mail ve telefon trafiğine bakıyorum çağrı merkezinde türk telekomun...İşyeride eşiminkine çok yakın birlikte gidip geliyoruz arabamızla...Ondan çok sıkıntı çekmiyorum birde hamileyim die iş yerinin de sağladığı kolaylıklar var onları falan bi araya getirince biraz dah çalışayımki iznim doğum sonrasına sarksın diyoruz bakalım tabiki bunu benden çok bebişlerin sağlık durumu gelişimleri belirleyecek hayırlısı artık...yasal olarak 4 ay ücretli hakkım var toplam.İşyeride 6 ay veriyo ücretsiz..Böyle işte şimdilik düşünceler bu yönde zamanla ne olur bilinmez :)
ooooooo 1 sene iznin var yani sen türk telekomdamısın cnm ?
çok iyi yaaa 1 yaşında kreşe verirsin masraflı gerçi iki bebek ama olsun
ewt canım türk telekomdayım iş yerini krfeşi var orayı düşünürüz heralde bakalım
fiyat olarak dışardakilere göre düşük
eferim burcin kuzuu öle de
cnm valla nazar boncuğum yok..kuzum evim küçük eşyam çok yok ama ev sonuçta bütün odaları kullanıyoruz ki heleki çocukların bir sepet oyuncakları devamlı boşalıyor hee bide heryer örtülü olduğundan bi iş daha çıkıyor...aman burçin kuzu geçen sene bu zamanlarda kış uykusuna geçmiş gibi yatıyordum ben .....o zamanlar diyordumki ayy ben nasıl enerji bulacağım bu çocuklara bakacağım diordum...şimdide rabbim hastaık vermesin keyfim yerinde olunca çocuklarda mız mız olmayınca süperwoman oluyorum...aksamları tabi eşim bakıyor gerçi ona hep uyutma faslı kalıyor heheh
sıraaaaaaaa kımde kızlar ... ıyı bakın kendı nıze
[/QUOTE]][table="head"]|....KK Nick....|SAT|Tahmini D.T.|
01|Flavius|10.Ara.08| haber alamadık:Saruboceq:|
02|mimoza|11.Ara.08|haber alamadık:Saruboceq:|
03|Hymarry| 09.Oca.09|İki kızımız oldu|
04|İkizlemiz|17.Oca.09|haber alamadık:Saruboceq:|
05|Bebiş istiyoruz|20.Oca.09|iki kartalımız oldu|
06|Pamukşeker|03.Şub.09|iki tombalağımız oldu|
07|kinder|09.Şub.09|haber alamadık:Saruboceq:|
08|incisu|20.Şub.09|haber alamadık
09|Nevra_t|26.Şub.09|22 Ekim 09 iki oğlan
10|penses|26.Şub.09|haber alamadık
11|hazanx|1.Mar.09|haber alamadık
12|kaswa|06.Mar.09|20 kasım09 birkız bir oğlan
13|Egeli|08.Mar.09|21 kasım09 birkız bir oğlan
14|sadecebu|10.Mar.09|haber alamadık
15|wavy|10.Mar.09|14 kasım09 iki kısçe
16|çekirgeler|11.Mar.09|26 kasım 2009
17|canbebek|14.Mar.09|26 kasım 2009
18|artemissia|21.Mar.09|haber alamadık
19|umudumol|04.Nis.09|haber alamdık
20|kevser|07.Nis.09|13 Aralık09iki kısçe
21|umudumsun|09.Nis.09|23 aralık 09
22|claire|15.Nis.09|28aralık09
23|özge|26.Nis.09|23 kasım 09
24|Canan|20.May.|23.01.2010 bir kız bir erkek
25|burcinn|28.May.09|
26|erolcan|02.Haz.09|
27|zuzum|03.Haz.09|
28|biv| 03.Haz.09|
29|selinius|15.Haz.09|
30|Kayra|16.Haz.09|
31|alaina|25.Haz.09|
32|zuzu|30.Haz.09|
34|vil|06.Tem.09|
35|MeDİNe|03.Ağu.09|
36|Rose|08.Ağu.09|
37|siber|16.Ağu.09|
38|geranimo|22.Ağu.09|
39|nero-ka|24.Ağu.09|
40|eylül|10.Eyl.09|
41|nefes|21.Eyl.09|
[FONT=Calibri)]42|[/FONT]Artvinli|10.eki.09|
[FONT=Calibri)]43|[/FONT]liyadora|17.eki.09|
[/table]
valla kayracığım benimde arkadaşım bana verdi bende ona geri vereceğim eğer öle bişey olmaysadı ben sana yollardım ücretsiz sonra geri yollardın ihtiyacı olan herkes kullansın...
ama benim değil...inş.bulursun wavy gibi sende ara istersen ...
bende yatayım kocama çok kızgınım yaa.....yorgunum dedim sofraı kurdum sende topla dedim ,
olduğu gibi istif etmiş tezgaha bulaşığı....çocukların üzerini değiştirik odanın ortasında kaldı altları değişti ortada içeri giderken şunlarıda götür çöpe at kirli sepetine koy dedim ...ben mama yapacam dedi...yarın sabah kahvaltıya kardeşi gelecek oturma odası talan bende mutfağı topluyorum...sandım oda içeriyi bi geldim o yatmaya gitmiş yatağa gidip şimdi tartışacağım yaa...sürahileri bile doldurmamış biizim su bidonumuz kapalı balkonda ama buzdolabından çıkmış gibi soğuk oluyor içemiyorum...
ayyyyyyyyyyy doldum şimdi çatacağım hadi öptüm iyigeceler
yok dırımım ücreti olursa alırım..sonra allah korusun başına bişey gelir.....ben önce buradan soracağım eğer bulamazsam dışarıdan alırım....
kızlar doktorumuz bugün bizden 2. düzey ultrason istedi. üniversite hastanelerinden biri olmalı cerrahpaşaya gidebilirsin dedi siz nereye gittiniz fiyatlar hakkında biligniz var mı. ben ücretli olarak gidicem
selam kızlar nasılsınız ben iyi değilim( sokağa bile çıkmıyorum havadan dolayı ama kaza insanı evde de buluyomuş ayağım kaydı karnımın üztüne düşmiyim diye bayağı debelendim bütün ağırlığımı düşerken dizlerime verdim dizyan bağlarımı zedelemişim şimdi evde bastonla geziyorum (( tuvalete bile çok zor gidip oturabiliyorum ne olacak benim halim ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?