Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

cnm kocaman olmuşlar maşallah tanırsın tabi bende senin haftadayken kafası nerede anlıyordum ama benimkiler hiç kaymadılar yerleri yoktu alişim sıkışmıştı zati
hadi bakalım al iznini doğum izni nasıl olacak resmi olarakta 32 haftanda izne çıkman gerek ne yapacaksn

ben hata ettim ufak boy aldim cok az kullanabilicem o zaman biberonlari ama cam takintim oldugundan evdeki hersey cam zaten ondan memnunum

resmi olarak çıkmam gerekene kadar zorlanmazsam sonrasına aktaralım diyoruz bakalım zaman gösterecek..Allahtan çok şükür işim çok rahat yurtdışından gelen mail ve telefon trafiğine bakıyorum çağrı merkezinde türk telekomun...İşyeride eşiminkine çok yakın birlikte gidip geliyoruz arabamızla...Ondan çok sıkıntı çekmiyorum birde hamileyim die iş yerinin de sağladığı kolaylıklar var onları falan bi araya getirince biraz dah çalışayımki iznim doğum sonrasına sarksın diyoruz bakalım tabiki bunu benden çok bebişlerin sağlık durumu gelişimleri belirleyecek hayırlısı artık...yasal olarak 4 ay ücretli hakkım var toplam.İşyeride 6 ay veriyo ücretsiz..Böyle işte şimdilik düşünceler bu yönde zamanla ne olur bilinmez :)

ben hata ettim ufak boy aldim cok az kullanabilicem o zaman biberonlari ama cam takintim oldugundan evdeki hersey cam zaten ondan memnunum

cam konusu sana kalmış cnm ....iki bebekle bazen uykusuz mama hazırlıyorsun devrilir kırılır felan aman gece gece uyuz olurum .... ben o kadar ağır geliyorki artık gece uykusuzlukları bak bu saatte kadar oynadılar şimdi sallıyorum
bütüngünde kısa kısa uyuyolar büyüdükce bazı şeyler düzene giriyor ama
yorgunluğun koşturmacan artıyor...boshayallersmile

ooooooo 1 sene iznin var yani sen türk telekomdamısın cnm ?
çok iyi yaaa 1 yaşında kreşe verirsin masraflı gerçi iki bebek ama olsun

ooooooo 1 sene iznin var yani sen türk telekomdamısın cnm ?
çok iyi yaaa 1 yaşında kreşe verirsin masraflı gerçi iki bebek ama olsun

ewt canım türk telekomdayım iş yerini krfeşi var orayı düşünürüz heralde bakalım
fiyat olarak dışardakilere göre düşük

ewt canım türk telekomdayım iş yerini krfeşi var orayı düşünürüz heralde bakalım
fiyat olarak dışardakilere göre düşük

çok iyi yaaa valla adına sevindim iki bebekle maddiyat baya zorluyor
şimdi rahat olacaksınız...

acer küçük boy aldıysan saklarsın meyve suyu ıhlamur su içirirsin cnm mama için büyük alırsın

sağol canımm Allah hepimize kolaylık versin yardımcımız olsun...

ben yatıyorum kızlar iyi geceler öpüyorum hepinizi Aliyle Ömeri de tabiiii :)

vil canım kızımı yatırmaya gittim yazdıklarını geç gördüm kusura bakma.... hasta olduğundan nazlı bugünlerde biraz.... birazda geç kaldı uykuya zor yatırdım......

biberon sormuşsun....bende dırıma katılıyorum..cam almadım...toplam 4 adet bebe dor ve dr.browns gaz giderici biberon aldım... bu benim ikinci gebeliğim olduğu için çocuk doktorumuz sütümün yeteceğini mamaya gerek kalmayacağını söylüyor ... bakalım inşallah dediği gibi olur... mama vermek gerekirsede 4 daha alırım sanırım...yıkamaya vakit kalmaz çünkü.... bende süt sağma makinası almadım... onu almayı düşünüyorum...ama topikte doğum yapan arkadaşlardan sağma makinasına ihtiyacı kallmayan satmak isteyen olursa birisi varsa uygun bir fiyata alırım............

valla kayracığım benimde arkadaşım bana verdi bende ona geri vereceğim eğer öle bişey olmaysadı ben sana yollardım ücretsiz sonra geri yollardın ihtiyacı olan herkes kullansın...
ama benim değil...inş.bulursun wavy gibi sende ara istersen ...

bende yatayım kocama çok kızgınım yaa.....yorgunum dedim sofraı kurdum sende topla dedim ,
olduğu gibi istif etmiş tezgaha bulaşığı....çocukların üzerini değiştirik odanın ortasında kaldı altları değişti ortada içeri giderken şunlarıda götür çöpe at kirli sepetine koy dedim ...ben mama yapacam dedi...yarın sabah kahvaltıya kardeşi gelecek oturma odası talan bende mutfağı topluyorum...sandım oda içeriyi bi geldim o yatmaya gitmiş yatağa gidip şimdi tartışacağım yaa...sürahileri bile doldurmamış biizim su bidonumuz kapalı balkonda ama buzdolabından çıkmış gibi soğuk oluyor içemiyorum...
ayyyyyyyyyyy doldum şimdi çatacağım hadi öptüm iyigeceler

yok dırımım ücreti olursa alırım..sonra allah korusun başına bişey gelir.....ben önce buradan soracağım eğer bulamazsam dışarıdan alırım....

ben de düşünüp duruyorum napıcam diye..üç sene çalışmamaya karar verdim..sonra çocukları ana okuluna yollayıp işe dönmeyi planlıyorum..şu 3 sene hem çok keyifli hem çok zor olacak..akıl hocam olacaksınız artık..bol bol danışıcam size artık şişiricem kafanızı :)))

sıraaaaaaaa kımde kızlar ... ıyı bakın kendı nıze

ablam sanırım sıra bendeee eyvahedigeldismile

[/QUOTE]

herkes sırayı merak etmiş sıra burdaaa[/QUOTE]

evet resmen sıra bana gelmiiişşşşş eyvahedigeldismile
hadi bakalım hayırlısı hakkımızda inşallah :Saruboceq:

ahh bu kocalar ahhh..
biz de bu gece annemlerde kalmaya karar verdik..yerler buz kayıp düşerim diye ödümüz kopuyo tabi..ben bi kanepede yatıyorum birine de annem eşime yatak yaptı ama o koltuk tepesinde horlaya horlaya uyuyakaldı..hadi şurdan kalk şuraya geç diyorum söylenip duruyo..ayy sinir etti beni gece gece..ya düşücek ya bi yeri tutulcak..sabaha da annemle babama rezillik adam koltuk tepesinde iki büklüm..ben böyle şeylere deli oluyorum deliiiiiii...bile bile yapıyo bide..!!!!!

yok dırımım ücreti olursa alırım..sonra allah korusun başına bişey gelir.....ben önce buradan soracağım eğer bulamazsam dışarıdan alırım....

ablam ben almadım süt sağma aleti, şimdilik almıcam da..ihtiyaç nispetinde karar vericem artık..gerekirse eşim gidip alıverir artık..inşallah şakır şakır, bol bol sütüm olur rahat rahat yeter yavrularıma..

kızlar şimdi aklıma geldi..ben herşeylerini hazır ettim de bez almak gelmedi bile aklıma bilmiyorumkismile sonuçta eve gelir gelmez hastanede ihtiyaç olacak bişey bu bez olayı..hangi markayı tercih etmeliyim..klasikten vazgeçmeyip prima alıyım diyorum ama hiç bir fikrim yok ki bu konuda bilmiyorumkismile ne önerirsiniz?bir de kaç adet almalı?nasıl almalı?

burcin cnm günaydın ......sağma makinası yüzde 90 lazım oluyor bana hastanede lazım oldu
ama ben uzun kaldım hastanede ondan sütümde gelmedi....

bez işine gelincede cnm valla ben pramatüre molfix aldım hastanede 6 gün kaldığımızdan aliş özel bakımda olduğundan oraya çok lazım oldu
ama eve geldiğimizde 1 haftalıktık 3 paket daha pramatüre kullandık sonrada direk prima 2 numaraya geçtim ......2 numara 3-6 kilo bebekler için 12 pakettte 3,5 aya kadar yetti sonra zaten 3 numra aldım ama 3 numarayı çok kullanmadım 2-3 paket kadar...4 numaraya geçtik halada kullanıyoruz....9-18 kilo 4 numara.....yani kısaca sen 2 paket kadar molfix pramatüre bez al sonrada 2 numara bez al prima
ben huguss numune kullandım beğenmedim...molfix kahretsin öle bir pişik yaptıki bizde 2 ay geçmedi
canbebe vs. kullanmadım bezde klasik cnm yaaa çok iyi oluyor prima gece takıyorum sabaha kadar gidiyor...çok memnunum yani

aman yaww ömeri sallıyorum millet gelecek sofra yok ortada kocamada hazırlaama sen dedim

Herkese iyi pazarlar arkadaşlar........nasılsınız......
Benimde kayınvalidemler geldi bursadan.
Oh valla ben çok sevdim şu hamilelik olayını karı koca bana nasıl hizmet edecekelrini şaşırıyorlar.
Hep ben onlara hizmet ediyordum,şimdi sıra onlarda onlar bana hizmet ediyorlar.zemuszemus
Canandan haber varmı,yarınmı çıkacaklar acaba.
Arasammı kararsız kaldım.rahatsız ederim diye.

herkese iyi pazarlar...Kimsecikler yok sanırım herkes kocişiyle pazar gezmesinde ...Bizde dolaştık eksiklerimiz için biraz araştırma yaptık bişi almadık ama haftaiçi bakacağımız bir iki yer daha var onlarada bakıp uygun olan yerden alıcaz artık...ayy yoruldum walla iice ağırlaşmışım artık gexemiyorum ..Bu hafta eksikleride tamamlayalımda artık pek çıkamam sanırım gezerken çok yoruluyorum..

selam kızlar nasılsınız,ay ben evime yeni geldim dün tipiden eve ulşamadık,anneme gittm orda kaldım,

canan kuzularına kavuşmuş hayırlısıyla çok sevindim darısı başımıza

kızlar doktorumuz bugün bizden 2. düzey ultrason istedi. üniversite hastanelerinden biri olmalı cerrahpaşaya gidebilirsin dedi siz nereye gittiniz fiyatlar hakkında biligniz var mı. ben ücretli olarak gidicem

eylül cğm bende 2.düzeyi yeşilköy internatıonalda çektirdim,prof dr rıza madazlı kendisi ayrıa cerrahpaşada da ders veriyomş çok şeker bir dr ve işinde çokçok başarılı olduğunu öğrendim kesinlikle tacsiye ederim cnm

biv canım büyük geçmiş olsun çok üzüldüm allah beterinden saklasın aman dikkat,o dediğin patikler hakkaten çok kayıyor,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…