nero canım fiyatı nasıldı bana çok uzak ama iyiyse gitmek isterimeylül cğm bende 2.düzeyi yeşilköy internatıonalda çektirdim,prof dr rıza madazlı kendisi ayrıa cerrahpaşada da ders veriyomş çok şeker bir dr ve işinde çokçok başarılı olduğunu öğrendim kesinlikle tacsiye ederim cnm
kimsecikler yok bakıyorum pazar tatili diyelim
bişey sorucam sizlere ya ellerinde uyuşma olan varmı aranızda
bir ekmek bile kesemiyorum koluma kadar sızlatıyor resmen
dr magnezyumu arttırdı ayrıca vitamin verdi ama geçmiyor elimin uyuşukluğu gebeliktenmiş olurmuş işte ama ellerini kullanamamak çok kötü
nero canım fiyatı nasıldı bana çok uzak ama iyiyse gitmek isterim
kızlar bi de benim aklım çok karıştı doktor üniversite hastanelerinden biri olmalı dedi ama çoğunuz özele gitmişsiniz neden öyle dedi anlamadım şimdi ben de sadece devlette var sandım
herkes sırayı merak etmiş sıra burdaaa
canım daha ıyıler kılo almalarını bıberonua gecmelerını beklıyoruz ınşşşşşşşş daha ıyı olurlar ınşşş duanızı esırgemeyın ınş sızlerede hayırlı dogumlar ınşş
kızlar bısey sorucam ...doktor kıloları olcuyor ya yanlıs cıkma ıhtımalı var mı ? soyledıgı kılo mu cıkıyotr yoksa...
bua rada doktor bu hafta ıcın bana rahım acılır demıstı..rahım acılırsa eger ben dogururmuyum...yoksa doktor bekletebılır mı ?
evet resmen sıra bana gelmiiişşşşş eyvahedigeldismile
hadi bakalım hayırlısı hakkımızda inşallah :Saruboceq:
Canım neden bu kadar yoruyorsun kendini anlamıyorum,ömrünün en güzel günü olacak demiştim sana...Burçin ben sezeryanımı ve o esnada ki kist operasyonumu saymazsak 3 ameliyat geçirdim canım..ve her ameliyata girişimde dilerim bir gün sezeryan ameliyatına girerim dedim..Hamileliğimde bana sezeryan korkusunu dile getirenlere bundan güzel ne olur ki ,2 de bonusu var dedim...En azından bu topikte doğum yapanlardan hangimize bir şey oldu ki canım benim...Biraz relax ol..hele ki doğuma girerken olur mu canım?
kendimi rahatlatmaya çalışıyorum tatlım..kendi kendime konuşuyorum, terapi yapmaya gayret ediyorum bol bol..çok yakın bir arkadaşım çok çok zor bir doğum geçirdi ve 1 gün sürdü tüm sıkıntıları çok şükür şimdi oldukça iyi..onu gördükçe de cesaretim arttı baya..inşallah kolay ve acısız, ağrısız bir doğum geçirim..ilgin için çok ama çok teşekkür ederim..
ablam ben almadım süt sağma aleti, şimdilik almıcam da..ihtiyaç nispetinde karar vericem artık..gerekirse eşim gidip alıverir artık..inşallah şakır şakır, bol bol sütüm olur rahat rahat yeter yavrularıma..
Canım dilerim sütlerin şakır şakır fışkırır.Ama ben olmazsa olmaz diye düşünüyorum..Benim makinam bozuldu bende bu hafta yenisini alacağım..Burçin birde sana benim olmazsa olmazım olan bir şeyden daha bahsedeyim...Avent göğüs kalkanı...Şimdiye dek bir tek sütüm boşa akmadı canım..mutlaka al derim..
ben göğüs uçlarını korumak için bi silikon göğüs ucu koruyucusu aldım ama bu söylediğin o değil sanıyorum hemen aldırıyım tatlım sağol..şu ara dışarı çıkmaya mecalim yok artık netten bi bakıyım olmadı dediğim gibi doğumun hemen sonrasında eşime aldırtırım hemen..teşekkür ettim..
kızlar şimdi aklıma geldi..ben herşeylerini hazır ettim de bez almak gelmedi bile aklıma bilmiyorumkismile sonuçta eve gelir gelmez hastanede ihtiyaç olacak bişey bu bez olayı..hangi markayı tercih etmeliyim..klasikten vazgeçmeyip prima alıyım diyorum ama hiç bir fikrim yok ki bu konuda bilmiyorumkismile ne önerirsiniz?bir de kaç adet almalı?nasıl almalı?
selam kızlar hepinize teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için bugün biraz daha iyiyim fazla kalkmadım baston yardımıyla dizlerime çok yüklenmiyorum iyiyim çok şükür:)
burçincim bende bezleri prima aldım canım yeni doğam aldım 3 paket 2 numara aldım 4 paket 3 numarada aldım biraz stok yaptım anlıcan
kızlar bısey sorucam ...doktor kıloları olcuyor ya yanlıs cıkma ıhtımalı var mı ? soyledıgı kılo mu cıkıyotr yoksa...
Nasılsınız arkadaşlar...a.s.Gün içinde pek kimse uğramamış,uğrayanda yazıp çıkmış,eeee tabi bugün pazar herkesin eşi evde.
Kızlar cananı aradım.sesi iyi geliyordu.yavrularıda gayet iyimiş
Yarın evimize gidiyoruz dedi.hepinize çok selamı vardı.
Burcincim canım sende rabbimin izniyle sağlıkla alacaksın yavrularını kucağına.
Darısı diğer arkadaşların başına ve bana inşallah.
Artvinl iyiyz hamd olsun canım sen nasılsın..
Ve a.s. Canancıma bundan sonra bu güzel yolda ALLAH yardım etsin..
Bizde bugun gezdik sanırım direksiyon sınavından geçmişi hamile olan kadını geçirdik demişler aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
Dısarı cıkmamla tansiyonum düştü hemen bir kliğine ugradık 8e 5 olmus ne kadar kötü oldum anlatamam gözlerimden yaşlar nasıl aktı
Ben hiç gezemyorum ya :sinifsinif:
kızlaaar, selam.. burçinim çekirgem bursalılar burdayız gene...olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?