selam kıslarrr nasılsınız bakalımmm
selam kızlar,,,
uzun bı aradan sonra nıhayet katılabıldım aranıza,,,
cok sukur kavustum meleklerıme,herkesın guzel duaları ve dıleklerı ıcın tesekkur ederızzz,,,zemuszemus
kısaca anlatayım arkadaslar,,,
37+3 te dogum yaptım,2600 ve 2700 dogdular, bugun tam 2 aylık oldu kızlarım,yarın doktora gıdıcez guzel haberler alırız ınsallah,,,
dogumumu epıdural anestezı ıle yaptım cok rahat agrısız oldu herkese tavsıye ederım,,
bebeklerıme gunduz yalnız aksam esımle bakıyoruz,arada kayınvalıdem yardım edıyor sagolsun,
meme vermeye calısıyorum ıkısınede, fakat bırı almamakta ısrarlı daha cok mama agırlıklı beslenıyor,buna sukur dıyelım,,,
özlemişim yahuuuuu burayıııı,esıme bılgısayar ıstıyorum dıye baskı yapıyorum,gunduzlerı goturuyor aksam getırıyor,, eeee bende aksamları gaz sancıları ıle ugrasıyorum bıde yorgun oluyorum vakıt bulamıyorum,,,en kısa zamanda alıcaz banada bı bılgısayar,,,
hepınızı cokkk opuyorummmm,,,,allah hepımızın bebeklerını saglıcakla buyutmeyı nasıp etsın,,,,:Saruboceq:
selam kızlar,,,
cok sukur kavustum meleklerıme,herkesın guzel duaları ve dıleklerı ıcın tesekkur ederızzz,,,zemuszemus
37+3 te dogum yaptım,2600 ve 2700 dogdular, bugun tam 2 aylık oldu kızlarım,yarın doktora gıdıcez guzel haberler alırız ınsallah,,,
dogumumu epıdural anestezı ıle yaptım cok rahat agrısız oldu herkese tavsıye ederım,,
bebeklerıme gunduz yalnız aksam esımle bakıyoruz,arada kayınvalıdem yardım edıyor sagolsun,
meme vermeye calısıyorum ıkısınede, fakat bırı almamakta ısrarlı daha cok mama agırlıklı beslenıyor,buna sukur dıyelım,,,
özlemişim yahuuuuu burayıııı,esıme bılgısayar ıstıyorum dıye baskı yapıyorum,gunduzlerı goturuyor aksam getırıyor,, eeee bende aksamları gaz sancıları ıle ugrasıyorum bıde yorgun oluyorum vakıt bulamıyorum,,,en kısa zamanda alıcaz banada bı bılgısayar,,,
hepınızı cokkk opuyorummmm,,,,allah hepımızın bebeklerını saglıcakla buyutmeyı nasıp etsın,,,,:Saruboceq:
selam kızlar,,,
iyi geceler burcinn sıra sende gibi görünüyor .
nasılsın.kendini nasıl hissediyorsun. nasıl gidiyor.
tatlım kusura bakma görmemişim yazını bilmiyorumkismile ohaoldumsmile
çok şükür iyiyim ama tabi sabah kalktığım anda ve gece belli saatten sonra ağrılarım başlıyor..kendimi son derece heyecanlı hissediyorum..inşallah iyi, güzel günler bekliyordur bizi..hakkımızda hayırlısı..ne diyim..
sevgiler canım opuyorumnanaktan
Ben de de aynı şikayetler vardı, şiddetli halsizlik ve mide bulantısı, dr um hiç üzerinde durmadı, yemek istemiyorsan yeme dedi, ilk üç ay zaten bedensel büyümeleri olmadığı için bebekler zor durumda kalmıyor.Ben de 3 kilo vermiştim. Hiçbir ilaç ya da serum verilmedi. 13. haftada tüm şikayetlerim bıçak gibi kesildi. Şimdi 35. haftadayız, gün sayıyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?