Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

mende geldimmm....ayyy bi canoyo gidemedim yaaa

bugün kaynımlar dönerken gideyim dedim daha sofradayken diğer kaynım aradı geliyoruz diye..
bende gidemedim....evim talan yarın sil süpür....ev topla çamaşır yıka yemek yap...belki yemek işini sallarım çok yorulursam.....

selam kızlar,,,
uzun bı aradan sonra nıhayet katılabıldım aranıza,,,
cok sukur kavustum meleklerıme,herkesın guzel duaları ve dıleklerı ıcın tesekkur ederızzz,,,zemuszemus

kısaca anlatayım arkadaslar,,,
37+3 te dogum yaptım,2600 ve 2700 dogdular, bugun tam 2 aylık oldu kızlarım,yarın doktora gıdıcez guzel haberler alırız ınsallah,,,
dogumumu epıdural anestezı ıle yaptım cok rahat agrısız oldu herkese tavsıye ederım,,
bebeklerıme gunduz yalnız aksam esımle bakıyoruz,arada kayınvalıdem yardım edıyor sagolsun,
meme vermeye calısıyorum ıkısınede, fakat bırı almamakta ısrarlı daha cok mama agırlıklı beslenıyor,buna sukur dıyelım,,,

özlemişim yahuuuuu burayıııı,esıme bılgısayar ıstıyorum dıye baskı yapıyorum,gunduzlerı goturuyor aksam getırıyor,, eeee bende aksamları gaz sancıları ıle ugrasıyorum bıde yorgun oluyorum vakıt bulamıyorum,,,en kısa zamanda alıcaz banada bı bılgısayar,,,

hepınızı cokkk opuyorummmm,,,,allah hepımızın bebeklerını saglıcakla buyutmeyı nasıp etsın,,,,:Saruboceq:

Tebrikler canım,Allah sağlıkla büyütmek nasib etsin opuyorumnanaktan

hoşgeldin cnm hayırlı olsun maşallah size

bana ıyıcene yakınlastın yanı kevsercım,,,2 adımlık yerdesın ama gorusemıyoruz ıste,,,
su kar bı kalksında gelıcez ınsallah,,,
tek basıma bakmak zorundayım kevsercım,annem ıstanbulda ablam samsunda,,,acıl durumlarda esımı cagırıyorum gelıyor allahtan eee aksamlarıda kostura kostura eve gelıyor boyle boyle buyutcez ınsallah,,,

cümlletten iyigeceler kızlar ...şuana kadar 8 kere kaltılar en çok da ömer kalktı
aman yaa sanırım 1 yaşını geçince rahatlayacaz uykusuzum 3 gündür büyüyüncede gündüz fazla enerji kaybettiriyolar geceye pilin bitiyor.....küçükken gazı büyürken dişi....yarın öbürkün korktumlar
amanın yaaaaaaaaaa

maşallahh ya. Allah analı babalı büyütsün.darısı hamile arkadaşların başına.

iyi geceler burcinn sıra sende gibi görünüyor .
nasılsın.kendini nasıl hissediyorsun. nasıl gidiyor.

tatlım kusura bakma görmemişim yazını bilmiyorumkismile ohaoldumsmile
çok şükür iyiyim ama tabi sabah kalktığım anda ve gece belli saatten sonra ağrılarım başlıyor..kendimi son derece heyecanlı hissediyorum..inşallah iyi, güzel günler bekliyordur bizi..hakkımızda hayırlısı..ne diyim..
sevgiler canım opuyorumnanaktan

önemli değil canım
.Allah iyilik versin.inşallah canım gönlünce olsun herşey..
maşallahh 35. haftanın içindesin.
hamileliğin verdiği rahatsızlıklar arrtık iyice artmaya başlayacak. bol bol dinleniyorsun değilmi.çok önemli. .senin haftandayken birşeye heyecan yapsam tansiyonum çıkıveriyordu hemen. tansiyona dikkat et canım.
çok az kaldı heyecanını çokiyi alıyorum.birkaç hafta sonra kollarında olucak meleklerin.vaktinde ve sağlıklı gelsinler..
sizleri böyle okuyunca kendi hamilelik dönemim aklıma geliyor. özlüyor insan o dönemleri .
.

kızlar günaydın bi sorum olacak sizlere...
11 haftalık olduk Allahın izniyle ama bulantılar devam ediyo.bişey yiyemiyorum.yediğim şeyler 1 bardak süt,gün boyu 1 ekmek,meyve, bol bol su içmeye çalışıyorum ve vitamin ilaçlarım var.1 ayda 4 kilo verdim ve eşim tedirgin bu durumdan.serum taktıralım gerekirse diyor.geçen hafta dr a gittik idrar testi yaptı bir sorun görmedi.tedaviyle olunca insan biraz daha tedirgin oluyo.bana yardım edin.bunlar normal mi yoksa serum alma fikri mantıklı mı?

Ben de de aynı şikayetler vardı, şiddetli halsizlik ve mide bulantısı, dr um hiç üzerinde durmadı, yemek istemiyorsan yeme dedi, ilk üç ay zaten bedensel büyümeleri olmadığı için bebekler zor durumda kalmıyor.Ben de 3 kilo vermiştim. Hiçbir ilaç ya da serum verilmedi. 13. haftada tüm şikayetlerim bıçak gibi kesildi. Şimdi 35. haftadayız, gün sayıyoruz :)

cevabın için çok saol canım.maşaallah bitirmissiniz Allah tamamına erdirsin.hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin Allah.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…