selam kızlar,,,
uzun bı aradan sonra nıhayet katılabıldım aranıza,,,
cok sukur kavustum meleklerıme,herkesın guzel duaları ve dıleklerı ıcın tesekkur ederızzz,,,zemuszemus
kısaca anlatayım arkadaslar,,,
37+3 te dogum yaptım,2600 ve 2700 dogdular, bugun tam 2 aylık oldu kızlarım,yarın doktora gıdıcez guzel haberler alırız ınsallah,,,
dogumumu epıdural anestezı ıle yaptım cok rahat agrısız oldu herkese tavsıye ederım,,
bebeklerıme gunduz yalnız aksam esımle bakıyoruz,arada kayınvalıdem yardım edıyor sagolsun,
meme vermeye calısıyorum ıkısınede, fakat bırı almamakta ısrarlı daha cok mama agırlıklı beslenıyor,buna sukur dıyelım,,,
özlemişim yahuuuuu burayıııı,esıme bılgısayar ıstıyorum dıye baskı yapıyorum,gunduzlerı goturuyor aksam getırıyor,, eeee bende aksamları gaz sancıları ıle ugrasıyorum bıde yorgun oluyorum vakıt bulamıyorum,,,en kısa zamanda alıcaz banada bı bılgısayar,,,
hepınızı cokkk opuyorummmm,,,,allah hepımızın bebeklerını saglıcakla buyutmeyı nasıp etsın,,,,:Saruboceq:
kızlar günaydın bi sorum olacak sizlere...
11 haftalık olduk Allahın izniyle ama bulantılar devam ediyo.bişey yiyemiyorum.yediğim şeyler 1 bardak süt,gün boyu 1 ekmek,meyve, bol bol su içmeye çalışıyorum ve vitamin ilaçlarım var.1 ayda 4 kilo verdim ve eşim tedirgin bu durumdan.serum taktıralım gerekirse diyor.geçen hafta dr a gittik idrar testi yaptı bir sorun görmedi.tedaviyle olunca insan biraz daha tedirgin oluyo.bana yardım edin.bunlar normal mi yoksa serum alma fikri mantıklı mı?
önemli değil canım
.Allah iyilik versin.inşallah canım gönlünce olsun herşey..
maşallahh 35. haftanın içindesin.
hamileliğin verdiği rahatsızlıklar arrtık iyice artmaya başlayacak. bol bol dinleniyorsun değilmi.çok önemli. .senin haftandayken birşeye heyecan yapsam tansiyonum çıkıveriyordu hemen. tansiyona dikkat et canım.
çok az kaldı heyecanını çokiyi alıyorum.birkaç hafta sonra kollarında olucak meleklerin.vaktinde ve sağlıklı gelsinler..
sizleri böyle okuyunca kendi hamilelik dönemim aklıma geliyor. özlüyor insan o dönemleri .
.
11 haftalık olduk Allahın izniyle ama bulantılar devam ediyo.bişey yiyemiyorum.yediğim şeyler 1 bardak süt,gün boyu 1 ekmek,meyve, bol bol su içmeye çalışıyorum ve vitamin ilaçlarım var.1 ayda 4 kilo verdim ve eşim tedirgin bu durumdan.serum taktıralım gerekirse diyor.geçen hafta dr a gittik idrar testi yaptı bir sorun görmedi.tedaviyle olunca insan biraz daha tedirgin oluyo.bana yardım edin.bunlar normal mi yoksa serum alma fikri mantıklı mı?
günaydın kk nın ikiz anneleri ve adaylarııı....gününüz haftanız güzel olsun inşallah.................
aman dırım boşver yahu dinlen biraz
ay azalıyor mu ne gazımız... inşallah yarabbim... nerom canım sanırım yavaşlıyor yaa.. öyle zor ki, canları yanıyor sana melül melül bakıp yardım istiyolar ama elinden bişi gelmiyor... şimdi sızdılar bakalım kaç dk. sürecek uykuları?
dırımım güç mü kalır ya, ben 4 kiloluk kızlarla kollarım bopuyo ki sen napıosun kimblir, Allah yardımcımız olsun
ay azalıyor mu ne gazımız... inşallah yarabbim... nerom canım sanırım yavaşlıyor yaa.. öyle zor ki, canları yanıyor sana melül melül bakıp yardım istiyolar ama elinden bişi gelmiyor... şimdi sızdılar bakalım kaç dk. sürecek uykuları?
dırımım güç mü kalır ya, ben 4 kiloluk kızlarla kollarım bopuyo ki sen napıosun kimblir, Allah yardımcımız olsun
kızlar saolun cevaplarınız için.içim rahatladı gerçekten.
bu arada burcin bebişlere kavuşma sırası sana mı geldi yoksa kaydirigubbakcemile3 bence tırnaklarını yeme sevinmelisin:teselli:.ben stresle geçiriyom günleri hamişliğin tadını bilem çıkaramıyom korkudan
günaydınlar ben berbat bi gece geçirdim ...uyumuyoruz ....kocamla harp yaşıyoruz bugün hiç performansım yok hiçbişey yapmayacağım kalabalık misafirim vardı ev pislendi ama bende güç püff
selamm sekerler,,,,,,,
bugun bılgısayar bende,ınsallah kızlar fazla yaramazlık yapmazlarda takılırım bıraz,,
cnm biz omuzda ve ayakta uyutuyoruz.....ama çok yoruluyorum artık gündüzde çok uğrsaşıyorum iki kardeş kardeş kardeş oynamıyor o yüzden hakemlik bana kalıyor daha zor yemek yiyolar...aman ya bişiler oluyo işte cnm
burçinnnn , cnım hadi artııık, gelsin senin de kuzular hayırlısıyla 2 haftaya ka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?