Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

a.s.bembeyaz istanbul sabahından günaydın

tebrikler cnm kuzuların hayırlı olsun,darısı başımıza

cnm hiç tedirgin olma ben su bile içemedim bırak sütü meyveyi,ama dr bana ilaç bile vermedi doğal bu sıkıntılar dedi biraz sabır:teselli:

ahh canım dinlenmez miyim..bu zamana kadar neredeyse hep dinlenerek, yatarak geldim..şimdi de minişlerin arzu ettiği biçimde yatark geçiriyorum günlerimi..inşallah sağlıkla, kolayca ve vaktinde gelsin kuzularım..güzel dileklerin için çok teşekkür ederiz..

tatlım bende hiç olmadı bulantı ama ilk 3-4 aylık dönemin senin yediklerinle pek alakası yok bildiğim kadarıyla..kan problemin yoksa mesele yok,üzme kendini..kafana göre de sakın serum falan taktırma bence..doktoruna bir danış bakalım belki o bişey söyler sana..

günaydın kk nın ikiz anneleri ve adaylarııı....gününüz haftanız güzel olsun inşallah.................

amiiiinnn ablam inşallahhhh..

kızlar saolun cevaplarınız için.içim rahatladı gerçekten.
bu arada burcin bebişlere kavuşma sırası sana mı geldi yoksa kaydirigubbakcemile3 bence tırnaklarını yeme sevinmelisin:teselli:.ben stresle geçiriyom günleri hamişliğin tadını bilem çıkaramıyom korkudan

nerocum teşekkür edeirm cnaım desteğin için.sende yarıyı geçtin hayırlısıyla Allah tamamınaerdirsin inşaallah

günaydınlar ben berbat bi gece geçirdim ...uyumuyoruz ....kocamla harp yaşıyoruz bugün hiç performansım yok hiçbişey yapmayacağım kalabalık misafirim vardı ev pislendi ama bende güç püff

ay azalıyor mu ne gazımız... inşallah yarabbim... nerom canım sanırım yavaşlıyor yaa.. öyle zor ki, canları yanıyor sana melül melül bakıp yardım istiyolar ama elinden bişi gelmiyor... şimdi sızdılar bakalım kaç dk. sürecek uykuları?
dırımım güç mü kalır ya, ben 4 kiloluk kızlarla kollarım bopuyo ki sen napıosun kimblir, Allah yardımcımız olsun

Son düzenleme:
selamm sekerler,,,,,,,
bugun bılgısayar bende,ınsallah kızlar fazla yaramazlık yapmazlarda takılırım bıraz,,

canım meraklanma ilk üç ayda genelde biter diyolar zaten bu ilk aylardan çok ileriki aylar önemli.

ay kuzum kıyamam onlara,anneyle alakası varmı bu gaz olayının acaba daha hamilelikten gelebilirmi?????

cnm biz omuzda ve ayakta uyutuyoruz.....ama çok yoruluyorum artık gündüzde çok uğrsaşıyorum iki kardeş kardeş kardeş oynamıyor o yüzden hakemlik bana kalıyor daha zor yemek yiyolar...aman ya bişiler oluyo işte cnm

ben de aynen senin gibiydim canım..34. haftada ciğer gelişimlerini tamamlıyor bebekler..anca o hafta rahat bir nefes alabildim inan..çok iyi anlıyorum seni..ama tam ohh rahatladım dediğin anda da doğum yaklaşmış oluyo ve ağrılar, sızılar artmış oluyo..bu böyle bir süreç işte..sağlıkla geçsin bitsin inşallah..

günaydınlar ben berbat bi gece geçirdim ...uyumuyoruz ....kocamla harp yaşıyoruz bugün hiç performansım yok hiçbişey yapmayacağım kalabalık misafirim vardı ev pislendi ama bende güç püff

yavaş yavaş yapasın kuzucukum..koşturma bugün..ağır ağır dinlene dinlene yap işlerini emi?

ayy çok sevindim azalsın tabi yaa..sana da yazık kuzucuklara da..aklım sizde hep yahu..gelemiyorum da artık şişko göbüşümle..Allah yardımcımız olsun ne diyim..

selamm sekerler,,,,,,,
bugun bılgısayar bende,ınsallah kızlar fazla yaramazlık yapmazlarda takılırım bıraz,,

ayy inşallah canım yaa..uslu durun bakalım küçük prensesleeeerrr...

guclubacismile
alemsin valla, hiç gülesim yoktu..hakem demek..bi laf ediyosun beni güldürüyosun yani..Allah da seni güldürsün.. kaydirigubbakcemile3

burçinnnn , cnım hadi artııık, gelsin senin de kuzular hayırlısıyla 2 haftaya ka

ayy sorma canım yaa en çok o kadar kaldı heralde..artık kasıklarım ağrıyo yavaş yavaş..durmadan büyüyolar hissediyorum resmen..bakalım cuma kontrolumuz var, sanki hiç geçmiyo artık zaman..hem korkuyorum ama hem de yeter artık bitsin der oldum..bir de son 3-4 haftadır gaz başladı..çok sancı yapıyo..hakkaten zor,bebekler nasıl dayanır bu ağrılara..çok haklı minnoşlar çooookkkk..hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…