burçin cnm gülüyorsan ne ala mutlu olurum
tatlım artık dinlen bol bol gerekirse hiç çıkma dışarı ve bir an evvel bitir eksiklerini..boşuna kendini yorma tatlım..
geçmiş olsun opuyorumnanaktan
selam kızlar,,,
uzun bı aradan sonra nıhayet katılabıldım aranıza,,,
cok sukur kavustum meleklerıme,herkesın guzel duaları ve dıleklerı ıcın tesekkur ederızzz,,,zemuszemus
kısaca anlatayım arkadaslar,,,
37+3 te dogum yaptım,2600 ve 2700 dogdular, bugun tam 2 aylık oldu kızlarım,yarın doktora gıdıcez guzel haberler alırız ınsallah,,,
dogumumu epıdural anestezı ıle yaptım cok rahat agrısız oldu herkese tavsıye ederım,,
bebeklerıme gunduz yalnız aksam esımle bakıyoruz,arada kayınvalıdem yardım edıyor sagolsun,
meme vermeye calısıyorum ıkısınede, fakat bırı almamakta ısrarlı daha cok mama agırlıklı beslenıyor,buna sukur dıyelım,,,
özlemişim yahuuuuu burayıııı,esıme bılgısayar ıstıyorum dıye baskı yapıyorum,gunduzlerı goturuyor aksam getırıyor,, eeee bende aksamları gaz sancıları ıle ugrasıyorum bıde yorgun oluyorum vakıt bulamıyorum,,,en kısa zamanda alıcaz banada bı bılgısayar,,,
hepınızı cokkk opuyorummmm,,,,allah hepımızın bebeklerını saglıcakla buyutmeyı nasıp etsın,,,,:Saruboceq:
kızlar günaydın bi sorum olacak sizlere...
11 haftalık olduk Allahın izniyle ama bulantılar devam ediyo.bişey yiyemiyorum.yediğim şeyler 1 bardak süt,gün boyu 1 ekmek,meyve, bol bol su içmeye çalışıyorum ve vitamin ilaçlarım var.1 ayda 4 kilo verdim ve eşim tedirgin bu durumdan.serum taktıralım gerekirse diyor.geçen hafta dr a gittik idrar testi yaptı bir sorun görmedi.tedaviyle olunca insan biraz daha tedirgin oluyo.bana yardım edin.bunlar normal mi yoksa serum alma fikri mantıklı mı?
kuzularımın taze resimlerini atıyorum faceye
bu arada alişşş dişlerini gıcırdatıyor yaa
canım cok tşk ederim ...
Sinemaya gticektik bide artık eşim yok dio hiç bir ere gitmiçez hapis hayatıı yaşamaktayım zaaten vanda hayat yok canım ya
merhaba kızlar,bende 16 haftalık hamileyim ikiz bebeklerime.şimdilik herşey yolunda çok Şükür.sadece gündüzleri karnım çok şişiyor,gerliyor ve midem acayip baskı yapıyor.sanırım sürekli bişeyler yediğim için oluyor bu.bende kansızlık ve demir eksikliği çıktı.kan hapı ve vitamin kullanıyorum.bunun yanında kuru üzüm,incir,kaysı,cevize falanda yiyorum.artık çatlıycam tıkıştırmaktan ya.bebklerim kilo almıycak diye korkuyorum zaten.bide hala hareketlerini hissetmeye başlamadım.o konuda tedirgin ediyor beni.hepimiz için Hayırlısı olsun İnşallah.
evet burcin yaaa dişini gıcırdatıyo ve gece aramızda yatıyordu eşim diyoki ne yapıyon ne yapacam dedim ses kimden geliyo diyo baktım aliden ....burayada koydum resimlerini
haklıısın burcin ama genetik sanırım çünkii amcasında var o huy
benim iyice gözlerim kapanıyor yarı uyuku yarı ayık uyuyacağım onlar oyun oynarken
kızlaaarrrr Canan'la konuştum şimdi..eve gelmişler..herşeyleri yolunda maşallah.sesi de gayet iyi geliyordu..doğumu spinal olmuş..akşama fırsat bulursa uğrayacak buraya..hikayesini kendinden öğrenin dedim..ama herkese selamı var ve gayet iyi..
tatlı rüyalaarr..
ama onlar oynarken tehlikeli kız..bırakma öle başı boş onları..hep beraber uyusanız??
ay azalıyor mu ne gazımız... inşallah yarabbim... nerom canım sanırım yavaşlıyor yaa.. öyle zor ki, canları yanıyor sana melül melül bakıp yardım istiyolar ama elinden bişi gelmiyor... şimdi sızdılar bakalım kaç dk. sürecek uykuları?
dırımım güç mü kalır ya, ben 4 kiloluk kızlarla kollarım bopuyo ki sen napıosun kimblir, Allah yardımcımız olsun
cnm etrafda öle tehlikeli bişey yok ama ben dalmam gık deseler açarım gözü rabbim korusun gaflet uykusundan
ohhh maşallahhhh cananıma yaaa
demek evde süper yaww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?