Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kuzularımın taze resimlerini atıyorum faceye

bu arada alişşş dişlerini gıcırdatıyor yaa

tatlım artık dinlen bol bol gerekirse hiç çıkma dışarı ve bir an evvel bitir eksiklerini..boşuna kendini yorma tatlım..
geçmiş olsun opuyorumnanaktan

canım cok tşk ederim ...
Sinemaya gticektik bide artık eşim yok dio hiç bir ere gitmiçez hapis hayatıı yaşamaktayım zaaten vanda hayat yok canım ya

Cano cok sevindim amsaALLAH
Bizde seni özledik ALLAH herkese nasip etsin bu güzel duyguları

Canım aynı sıkıntıları bende yaşadım geçmişime bak bi hep sıkıntılı geçti o haftalarım bende 6 kilo verdim aynı senin gibi hiç bir şey yiyemedim suyu bile cıkartıyodum meyve duyu falan içemiyodum tatlı şeylerden midem bulanıyodu 2 kere falan serum taktırdım yanımda kimsem yoktu annemler falan istanbulda ben eşimin işi nedeniyle farklı bir şehirdeyim
İstanbula gittim 4 aylık hamileyken bana neler dediler görsen hayalet falan hamile olduguma kimsede inanmaadı anlıcagın korkulacak hiç bişi yok sadece bu günlerde sabır etmen gerek canım
ALLAH c.c. yar ve yardımcın olsun

merhaba kızlar,bende 16 haftalık hamileyim ikiz bebeklerime.şimdilik herşey yolunda çok Şükür.sadece gündüzleri karnım çok şişiyor,gerliyor ve midem acayip baskı yapıyor.sanırım sürekli bişeyler yediğim için oluyor bu.bende kansızlık ve demir eksikliği çıktı.kan hapı ve vitamin kullanıyorum.bunun yanında kuru üzüm,incir,kaysı,cevize falanda yiyorum.artık çatlıycam tıkıştırmaktan ya.bebklerim kilo almıycak diye korkuyorum zaten.bide hala hareketlerini hissetmeye başlamadım.o konuda tedirgin ediyor beni.hepimiz için Hayırlısı olsun ınşallah.

kuzularımın taze resimlerini atıyorum faceye

bu arada alişşş dişlerini gıcırdatıyor yaa

kobacaannn maşallaahhh onlara..yarabbim nasıl güzeller..Allah'ım nazarlardan esirgesin inşallahh..
demek diş gıcırdatıyo..hay Allah yaa..diş çıkardı da gıcırdatmayı mı öğrendi..minnoş yaa..

canım cok tşk ederim ...
Sinemaya gticektik bide artık eşim yok dio hiç bir ere gitmiçez hapis hayatıı yaşamaktayım zaaten vanda hayat yok canım ya

sinemaya mııı?? akannehir
gitme bence de çünkü uzun süre oturmak da rahatsız edebilir..ben 20-26 hafta aralığında çok iyiydim..o ara haftada 1 kez çıkıp bebeklere alışveriş yapıp dışarda bişiler yerdik..o bile yorardı..seni çok iyi anlıyorum..dinlenebildiğin kadar dinlen tatlım..çoğu bitti azı kaldı öyle düşün hep..

evet burcin yaaa dişini gıcırdatıyo ve gece aramızda yatıyordu eşim diyoki ne yapıyon ne yapacam dedim ses kimden geliyo diyo baktım aliden ....burayada koydum resimlerini

üzülme canım onlar bi şekilde beslenir ama kan ve demir ilaçlarını iğmal etme..yediklerin de önemli tabi ki ama kan durumun daha önemli..
hareketlerini hissetmek için de çok erken..ben tam 21+0 ken hissettim ilk kez hareketlerini bebeklerimin..hele bi 18-19 ol o zaman bağırsak hareketleri gibi minik minik hareketler olacak ama 20-21den sonra eşin de hissetmeye başlar..iyice sert tekmelerini duyacaksın..sakın evham yapma..sonra hareketleri uyutmayacak hatta canını bile yakacak :))

evet burcin yaaa dişini gıcırdatıyo ve gece aramızda yatıyordu eşim diyoki ne yapıyon ne yapacam dedim ses kimden geliyo diyo baktım aliden ....burayada koydum resimlerini

inanılır gibi değil..maşallah bu paşalara yahu..
dişi mi var annesi bebeişlerin doğduklarından beri..anca alışıyolar dişli olmaya :))

haklıısın burcin ama genetik sanırım çünkii amcasında var o huy

benim iyice gözlerim kapanıyor yarı uyuku yarı ayık uyuyacağım onlar oyun oynarken

haklıısın burcin ama genetik sanırım çünkii amcasında var o huy

benim iyice gözlerim kapanıyor yarı uyuku yarı ayık uyuyacağım onlar oyun oynarken

tatlı rüyalaarr..
ama onlar oynarken tehlikeli kız..bırakma öle başı boş onları..hep beraber uyusanız??

kızlaaarrrr Canan'la konuştum şimdi..eve gelmişler..herşeyleri yolunda maşallah.sesi de gayet iyi geliyordu..doğumu spinal olmuş..akşama fırsat bulursa uğrayacak buraya..hikayesini kendinden öğrenin dedim..ama herkese selamı var ve gayet iyi..

cananın iyi olmasın sevindim.Allah c.c. hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin ailesiyle birlikte inşaallah.darısı bizlere inşaallah...

canım geçenlerde tv de bebeklerin gazları hakkında konuşuyordu drlar.emzirebiliyorsan emzirmek gaza iyi geliyormuş birde sıcak tutmak gerekiyormuş sancı sırasında.erkeklerin vucut ısısı bayanlrınkinden biraz daha yüksek olduğu iiçin babalarının kucaklarında daha çabuk geçiyormuş bu sancılar.her bebekte işe yararmı bilmem ama umarım en kısa zamanda geçer.

Canım aynı sıkıntıları bende yaşadım geçmişime bak bi hep sıkıntılı geçti o haftalarım bende 6 kilo verdim aynı senin gibi hiç bir şey yiyemedim suyu bile cıkartıyodum meyve duyu falan içemiyodum tatlı şeylerden midem bulanıyodu 2 kere falan serum taktırdım yanımda kimsem yoktu annemler falan istanbulda ben eşimin işi nedeniyle farklı bir şehirdeyim
İstanbula gittim 4 aylık hamileyken bana neler dediler görsen hayalet falan hamile olduguma kimsede inanmaadı anlıcagın korkulacak hiç bişi yok sadece bu günlerde sabır etmen gerek canım
ALLAH c.c. yar ve yardımcın olsun[/QUOTE]

teşekkür ederim canım cevabın için.bana da çöktün diyorlar.bilip bilmeden konuşanlar var bebeklere zarar veriyorsun diyorlar.sanki ben keyfimden yemiyorum.hele eşimle akşam kavga ettik sırf bu yüzden.of of... herhalde hangi dönemde olursa olsun sıkıntı bitmiyo galiba.neyse rabbim sağlık sıhhat versin yavrularımıza...

kızlar bana müsade..bişiler yiyim..ilaçlarımı alıyım..uyumaya çalışıyım biraz..tekrar görüşürüz..hoşçakalın..

canan altta ismini gördüm gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün.....hayırlı evlatların olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…