selam kızlar nasılsınız ben iyi değilim( sokağa bile çıkmıyorum havadan dolayı ama kaza insanı evde de buluyomuş ayağım kaydı karnımın üztüne düşmiyim diye bayağı debelendim bütün ağırlığımı düşerken dizlerime verdim dizyan bağlarımı zedelemişim şimdi evde bastonla geziyorum (( tuvalete bile çok zor gidip oturabiliyorum ne olacak benim halim ((
ablacım çok çok geçmiş olsun ya işte buldumu buluyo deminde benim karnma çanta düştü Allahta hemen çektim kendimi sert düşmedi içi doluydu ödüm koptu valla gelim yardıma ama bende şimdi çıkamıyorum dışarı sizin sokak çok kayıyomuş demin annem geldi o söyledi aman otur sakın evden çıkma sende tekrar çok geçmiş olsun ilaç fiilanda kullanamazsın ağrın yoktur fazla umarım
selam kızlar,,,
uzun bı aradan sonra nıhayet katılabıldım aranıza,,,
cok sukur kavustum meleklerıme,herkesın guzel duaları ve dıleklerı ıcın tesekkur ederızzz,,,zemuszemus
kısaca anlatayım arkadaslar,,,
37+3 te dogum yaptım,2600 ve 2700 dogdular, bugun tam 2 aylık oldu kızlarım,yarın doktora gıdıcez guzel haberler alırız ınsallah,,,
dogumumu epıdural anestezı ıle yaptım cok rahat agrısız oldu herkese tavsıye ederım,,
bebeklerıme gunduz yalnız aksam esımle bakıyoruz,arada kayınvalıdem yardım edıyor sagolsun,
meme vermeye calısıyorum ıkısınede, fakat bırı almamakta ısrarlı daha cok mama agırlıklı beslenıyor,buna sukur dıyelım,,,
özlemişim yahuuuuu burayıııı,esıme bılgısayar ıstıyorum dıye baskı yapıyorum,gunduzlerı goturuyor aksam getırıyor,, eeee bende aksamları gaz sancıları ıle ugrasıyorum bıde yorgun oluyorum vakıt bulamıyorum,,,en kısa zamanda alıcaz banada bı bılgısayar,,,
hepınızı cokkk opuyorummmm,,,,allah hepımızın bebeklerını saglıcakla buyutmeyı nasıp etsın,,,,:Saruboceq:
selam canlarım ben geldim taze annenizzzzzz
hepinize teker teker kocaman kocaman teşekkür ediyorum ve öpüyorum canlarım benim darısı hamişlerimin başına biliyosunuz doğuma hazırlıklı olarak gitmedim 1 aydır geçmeyen bi ishalim vardı ve kontrollerim haftada 1e çıkmıştı ve bildiğiniz gibi hafif hafif sancılarımda vardı o sabah şiddetlendi dr yanına yürüyerek çıkamadım hatta tekerlekli sandalye ile gittim muaynem felan oldu ishal için tekrar dahiliyeye gönderildim iki branş dr ortak kararı ile hastanede takip kararı alındı açılmama felanda bakıldı o esnada 1 cm açılma vardı o gece doğumhanede sabahladık sürekli nst makinesine ve seruma bağlı olarak en son sabah girdiğim nst de sancılar epeyce yükseldiği için doğuma aldılar beni
spinal bir doğumdu doğum çok rahatatı doğuma girerken anlatılmaz derecde kokrtum korkudan tirtir titredim derler ya aynen öyle oldu ama kolay bi doğum oldu doğurdum çıktım bebeklerim küvöze felna girmediler
herşey harikaaa ayrıntılar için gelcemtekrarrrr
kobacaannn maşallaahhh onlara..yarabbim nasıl güzeller..Allah'ım nazarlardan esirgesin inşallahh..
demek diş gıcırdatıyo..hay Allah yaa..diş çıkardı da gıcırdatmayı mı öğrendi..minnoş yaa..
sinemaya mııı?? akannehir
gitme bence de çünkü uzun süre oturmak da rahatsız edebilir..ben 20-26 hafta aralığında çok iyiydim..o ara haftada 1 kez çıkıp bebeklere alışveriş yapıp dışarda bişiler yerdik..o bile yorardı..seni çok iyi anlıyorum..dinlenebildiğin kadar dinlen tatlım..çoğu bitti azı kaldı öyle düşün hep..
teşekkür ederim canım cevabın için.bana da çöktün diyorlar.bilip bilmeden konuşanlar var bebeklere zarar veriyorsun diyorlar.sanki ben keyfimden yemiyorum.hele eşimle akşam kavga ettik sırf bu yüzden.of of... herhalde hangi dönemde olursa olsun sıkıntı bitmiyo galiba.neyse rabbim sağlık sıhhat versin yavrularımıza...
hepinize teker teker kocaman kocaman teşekkür ediyorum ve öpüyorum canlarım benim darısı hamişlerimin başına biliyosunuz doğuma hazırlıklı olarak gitmedim 1 aydır geçmeyen bi ishalim vardı ve kontrollerim haftada 1e çıkmıştı ve bildiğiniz gibi hafif hafif sancılarımda vardı o sabah şiddetlendi dr yanına yürüyerek çıkamadım hatta tekerlekli sandalye ile gittim muaynem felan oldu ishal için tekrar dahiliyeye gönderildim iki branş dr ortak kararı ile hastanede takip kararı alındı açılmama felanda bakıldı o esnada 1 cm açılma vardı o gece doğumhanede sabahladık sürekli nst makinesine ve seruma bağlı olarak en son sabah girdiğim nst de sancılar epeyce yükseldiği için doğuma aldılar beni
spinal bir doğumdu doğum çok rahatatı doğuma girerken anlatılmaz derecde kokrtum korkudan tirtir titredim derler ya aynen öyle oldu ama kolay bi doğum oldu doğurdum çıktım bebeklerim küvöze felna girmediler
eveeettt..sesi falan da gayet iyiydi..maşallah kurtuldu işte..darısı sağlıkla hepimizin başına inşallah..
kızlar bana müsade..bişiler yiyim..ilaçlarımı alıyım..uyumaya çalışıyım biraz..tekrar görüşürüz..hoşçakalın..
medine tebrik ederim cnm nihayet verdin benim salak kardeşimde bişeyde kalmış ,ikinciye girecekti sınava....
ayy sorma canım yaa en çok o kadar kaldı heralde..artık kasıklarım ağrıyo yavaş yavaş..durmadan büyüyolar hissediyorum resmen..bakalım cuma kontrolumuz var, sanki hiç geçmiyo artık zaman..hem korkuyorum ama hem de yeter artık bitsin der oldum..bir de son 3-4 haftadır gaz başladı..çok sancı yapıyo..hakkaten zor,bebekler nasıl dayanır bu ağrılara..çok haklı minnoşlar çooookkkk..hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..
rose canım benim gerçi kalbimde kapak sarkması gibi bi problemden ötürü çarpıntım oluyodu ama gebelikte daha da arttığı için kardioloğa gitttim gebelikte normal kişilerde bile çarpıntı olması normalmiş aşırı kilo alma dedi o dahada arttırırmış bide benim tansiyonum oynadığında çarpıntım oluyo tansiyonunu takip altına al belki düşüyodur hemen tuzlu ayran içersin yükseliyosada limon filan rrahatlatır bebekleri etkilemez korkma ddedi dr hatta benim gebelik öncesinde sıkıntım olduğunda içiceğim ilacım vardı ama gebelikte içemiyorum dr içme bebekler için rahat ol sadece seni rahatsız eder dedi ama çok sıkıntın oluyosa kardiyolojiye git bi eko çektir derim
canancım hoşgeldin gözünaydın canım darısı başımıza artık sana bebeklerinle koolay gelsin detayları bekliyoruz artık
kızlar bende ikinci düzeye girdim herşey yolunda çok şükür çok sevindik tabii bide benim ellerimde ağrım oluyodu çok on sordum ödem sinirlere baskı yaparmış ondan olurmuş arttık bişey tutamıcak duruma gelirsen ortopediye yönlendiriyoruz ater takıyo filan dedi innşallah gerek kalmaz onada bendede haber böyle yoruldum biraz bugün uzanıcam şimdi hepinizi öpüyorum bu arada hymarry nerde ya geçmişte gelioda ben mi görmüyorum yoksa gelmiyomu merak ettim
sorma burçin ya aynı problem bende ölüyorum gazdan ilaçda içiyorum ama ne fayda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?