Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

geçmiş olsun canım Allahım yardımcın olsun inşallah

sanada geçmiş olsun canım Allahım korumuş

tebrik ederim canım Allahım analı babalı büyütsün inşallah

kızlar bende sizlere bişey soracagım sizdede nefes almakta zorlanıp çarpıntısı olan oldumu aranızda benim nefesim kesiliyor durdugum yerde birde çarpıntım oluyor

selam canlarım ben geldim taze annenizzzzzz

hepinize teker teker kocaman kocaman teşekkür ediyorum ve öpüyorum canlarım benim darısı hamişlerimin başına biliyosunuz doğuma hazırlıklı olarak gitmedim 1 aydır geçmeyen bi ishalim vardı ve kontrollerim haftada 1e çıkmıştı ve bildiğiniz gibi hafif hafif sancılarımda vardı o sabah şiddetlendi dr yanına yürüyerek çıkamadım hatta tekerlekli sandalye ile gittim muaynem felan oldu ishal için tekrar dahiliyeye gönderildim iki branş dr ortak kararı ile hastanede takip kararı alındı açılmama felanda bakıldı o esnada 1 cm açılma vardı o gece doğumhanede sabahladık sürekli nst makinesine ve seruma bağlı olarak en son sabah girdiğim nst de sancılar epeyce yükseldiği için doğuma aldılar beni
spinal bir doğumdu doğum çok rahatatı doğuma girerken anlatılmaz derecde kokrtum korkudan tirtir titredim derler ya aynen öyle oldu ama kolay bi doğum oldu doğurdum çıktım bebeklerim küvöze felna girmediler

herşey harikaaa ayrıntılar için gelcemtekrarrrr

canım tebrik ediyorum Allahım analı babalı büyütsün inşallah darısı bizlerin başına inşallah

boshayallersmile Gidemedik zaten yaa girsemde cıkıcaktım sanırım vazgectik haklısın pek dısarda işi olmaması gerek ama alam yanımda ya sıkılıyo oda cıkamıyoya dısarıyo bunaldı off istanbula gitsekte kurtulsak bu seferde ben eşimden ayrılıcam :sinifsinif: gercekten benim stres yapmam gerekirken off millet benden cok yaptı

He bu arada direksiyon sınavında 75 almısım sositososito
Şükürler olsun ya

Amin canım ALLAH baska sıkıntı vermesin sen kimseyi takma eşinede söyle böyle böyle olanlar var gayet bebekler iyi die sen sadece düşün onun rızkını veren ALLAH

Canım benim ya ALLAH analı babalı büyütsün
Ayrıntılı olarak bekliyoruz..
Güzel temennin için tşkler bende cok korkuyorum yahu demek ki oakdar da tırsmamak gerek eyvahedigeldismile

eveeettt..sesi falan da gayet iyiydi..maşallah kurtuldu işte..darısı sağlıkla hepimizin başına inşallah..

bakk gördünmüü bi çırpıda bitti sende duydun doğurmaktan korkma artıkın

kızlar bana müsade..bişiler yiyim..ilaçlarımı alıyım..uyumaya çalışıyım biraz..tekrar görüşürüz..hoşçakalın..

hadi uyu ben uyuyamadım bulaşıkları attım makinaya
çamaşırlarıda attım makinaya evin oturma odası haric heryerini süpürdüm
lovoba ,klozet temizlendi...eşim gelince çocuklarla yatak odasına yollayacam oturma odasınıda temizleyecem...şimdi çocukları uyuttum yemek yapmadım
yarında çocuklara ve bize yapacam yemek

kuzum yaaaa nasıl istedim yanına gelmeyi..ama kısmet olmayınca olmuyor işte...dün aksam kaynımlar kalkarken gelecektim....onlar kalkmadan diğer eltimler geldi..
evine geleceğim allah nasip ederse kuşum.....
herşeyin harika olması çok güsel....hep korktun hep sorun oldu ama gönlüne göre doğum olmuş cnm hoşgeldin taze anne

medine tebrik ederim cnm nihayet verdin benim salak kardeşimde bişeyde kalmış ,ikinciye girecekti sınava....

aman uyuyacaktım olmadı burçinede yazdım oturma odam hariç heryeri temizledim yine yani temizledim derken sadece topladım ve süpürdüm...toz vs.almadım almayacamda artık hergün yaa zaten üç beş bişi var onlarda hafatda bir alınsın ....

rose canım benim gerçi kalbimde kapak sarkması gibi bi problemden ötürü çarpıntım oluyodu ama gebelikte daha da arttığı için kardioloğa gitttim gebelikte normal kişilerde bile çarpıntı olması normalmiş aşırı kilo alma dedi o dahada arttırırmış bide benim tansiyonum oynadığında çarpıntım oluyo tansiyonunu takip altına al belki düşüyodur hemen tuzlu ayran içersin yükseliyosada limon filan rrahatlatır bebekleri etkilemez korkma ddedi dr hatta benim gebelik öncesinde sıkıntım olduğunda içiceğim ilacım vardı ama gebelikte içemiyorum dr içme bebekler için rahat ol sadece seni rahatsız eder dedi ama çok sıkıntın oluyosa kardiyolojiye git bi eko çektir derim
canancım hoşgeldin gözünaydın canım darısı başımıza artık sana bebeklerinle koolay gelsin detayları bekliyoruz artık
kızlar bende ikinci düzeye girdim herşey yolunda çok şükür çok sevindik tabii bide benim ellerimde ağrım oluyodu çok on sordum ödem sinirlere baskı yaparmış ondan olurmuş arttık bişey tutamıcak duruma gelirsen ortopediye yönlendiriyoruz ater takıyo filan dedi innşallah gerek kalmaz onada bendede haber böyle yoruldum biraz bugün uzanıcam şimdi hepinizi öpüyorum bu arada hymarry nerde ya geçmişte gelioda ben mi görmüyorum yoksa gelmiyomu merak ettim

çekirgeler hayırlı olsun canım bebişlerin .....

Taze annecik canancımmm Allah analı bablalı biyitmek nasip etsinn..Hayırlı evlat olsunlar inş...

Medinecim hayırlı olsun ehliyetin bebişlerle gezersin artık....

Kızlarr hymaryy nerde görünmüyo kaö gündür banamı denk gelmdi yoksa

Dırımcımm yorma kendini dicem ama anlıyorum seni bende titiz başağımmm

medine tebrik ederim cnm nihayet verdin benim salak kardeşimde bişeyde kalmış ,ikinciye girecekti sınava....

Canım cok tşk ederim
Ayh kardeşine hiö deme öyle cok zordu sınav cevaplar hep sasırtmalı
Ben bide calıstım erkekler pek ilğilenmiyo hayırlısı olsun

Vil tşk ederim canım
Hoca direksiyon sınavında can güvvenligin için hemen trafige cıkma dedi aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
Adam resmen bana anlamıyosun dedi hamileyim die verdiler hehe

sorma burçin ya aynı problem bende ölüyorum gazdan ilaçda içiyorum ama ne fayda

oy oy oy canancım doğurduda kk de girermiş seni tel le arıcaktım ama numaran yok özelden atarsanız cananın telefon nosunu aramak isterim

teşekkürler canım bilgiler için kardiyolojiye gittim ekoda çektirdim ama temiz çıktı Allaha şükürler olsunki tansiyonum çıkıyor ondan olabilirmi

herşeyin yolunda olmasına sevindim canım inşallah ortopediye gerek gerek kalmaz canım Allahım şifa versin

Son düzenleme:
sorma burçin ya aynı problem bende ölüyorum gazdan ilaçda içiyorum ama ne fayda

evet canım yaa hele bugün yastık yorgan parçalayacaktım yani..hala hafif hafif ağrıyo ama azaldı..ilaç mı?hiiiiçççç işe yaramıyo hiiiçç..göğsümün altında göbek deliğimin hizasına kadar sancı giriyo resmen..Allahtan kasıklarımda falan ağrı sızı yok..yoksa çok korkardım..ama karnım taş gibi ve hareket edemez haldeyim çünkü kıpırdayınca bile canım yanıyo..umarım sabaha geçer..olmadı cuma randevum var onu erkene alıcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…