slm iyigeceler
kaç gündür yokum nette sorun var giremiyorum şimdide arkadaştan baglandım oda her dakka kopuyor.yarın akşam biter inşallah bu sorun.
canım canancım doğum yapmış saglıkla almış bebişlerini allahım sağlıkla büyütmeeyi nasipetsin kuzularını .
burçincim hadi bakalım sıra sende hayırlısıyla .burçincim dırımcım siz cananla telefonle görüşebiliyorsunuz bol bol selam söyleyin.
ben hemen kısa keseyim okuyamadım zaten tam geçmişi heran gidebilir net.
kocaman öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Çocukları uyuttuk İnŞ. Sabah 6 kadar hİÇ kalkmazlar bende kaÇıyorum uykuszum yatıyorum hepİnİzİ Çok ÖptÜm byby
aleyküm selam canım tabi söleriz..
sağol canım..dediğin gibi inşallah hayırlısıyla gelir kuzularım..
sık dişini canım sabret kalmadı inşallah Allahım inşallah vaktinde gelir kuzuların ve bizlerin kuzularıda inşallah vaktinde dogarlar saglıklı şekilde inşallah
ben sıkıyorum valla ama inşallah yaramazlarım da sıkarlar dişlerini..malum herşey onların keyfine bağlı :)))
inşallahh hepimizin yavruları tam vaktinde gelir..
uyuyabilen şanslı hatunlaaarrrr!!
ben yattım ve tabiki de uyuyamadım, dayanamadım kalkıp bi parol aldım..şimdi çok şükür ağrı falan kalmadı rahatladım ama bu sefer de cin gibiyim uyuyamıyorum yahu..
ayy gündüz maymun gibiyim koca gün, geceleri de yarasa gibi..ayy daha şimdiden gece uykularım yok oldu..çok özledim şöyle yüzü koyun, yastığıma sarılıp uyumayı ama nerdeeee..heralde bi kaç sene de olmayacak öyle bir uyuma durumum..
ahhh ahh..annelik işte..yüzünü görmeden aşık olduğum tek varlıklar yavrularım ve daha yüzlerini bile görmeden bu kadar aşık olduğum varlıklar uğruna yapılan fedakarlıklar..imkanı yok ki başka biri için böylesine acılar çekip, bu boyutta fedakarlıklar yapıyım..
öpüyorum sizi kızlar, yarın görüşürüz inşallah sağlıkla..!!
selam canlarım ben geldim taze annenizzzzzz
hepinize teker teker kocaman kocaman teşekkür ediyorum ve öpüyorum canlarım benim darısı hamişlerimin başına biliyosunuz doğuma hazırlıklı olarak gitmedim 1 aydır geçmeyen bi ishalim vardı ve kontrollerim haftada 1e çıkmıştı ve bildiğiniz gibi hafif hafif sancılarımda vardı o sabah şiddetlendi dr yanına yürüyerek çıkamadım hatta tekerlekli sandalye ile gittim muaynem felan oldu ishal için tekrar dahiliyeye gönderildim iki branş dr ortak kararı ile hastanede takip kararı alındı açılmama felanda bakıldı o esnada 1 cm açılma vardı o gece doğumhanede sabahladık sürekli nst makinesine ve seruma bağlı olarak en son sabah girdiğim nst de sancılar epeyce yükseldiği için doğuma aldılar beni
spinal bir doğumdu doğum çok rahatatı doğuma girerken anlatılmaz derecde kokrtum korkudan tirtir titredim derler ya aynen öyle oldu ama kolay bi doğum oldu doğurdum çıktım bebeklerim küvöze felna girmediler
herşey harikaaa ayrıntılar için gelcemtekrarrrr
ben normal kaldım tedaviyi bırakmıştım. aşılama yapılacaktı. adetimden 8 gün geçtikten sonra yaptırdım. bi ardaşında son adet tarihi benden 2 gün önce o pazar günü tahlil yaptırmış 150 imiş ben perşembe yaptırdım 3677 arada çok fark var hangisi normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?