Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kayracım netten baktım bende fiyatlara ve makinelere.sen daha çok ararştırmışsındır mutlaka bence uygun.sen sütüm yeter belki diyordun.bana sorarsan ihtiyaç olurrsa al.gerekirse eşin heme alır doğumdan sonra.

sütüm yetmeyeceği için değilde ... daha çok pratik olmak için alıyorum...... mesela gece ikisi birrden uyanıp emecek ...birini emzirip diğerinide babaya verip bibereonla besletebilirim.yada gece uykusuz kalsam bile gündüz sütümü sağıp yatarım... annem uyandıklarında besler diye..ilk günler biraz zor olacak..............

canım ya ben bunları hiç düşünmemiştim eyvahedigeldismile
daha 11. haftada olunca insan biraz saf oluyo demekki:)
ama dediğin iyi oldu.bi köşeye yazayım:)

Hepsi buradadan çok alışveriş yapıyorum, hem fiyatlar uygun hem çok hızlı ulaşıyor. 2. el değil senin alacağın ürün, zaten 2. el satmıyorlar.

2.el olduğunu söylemedimki..................siteyi biliyorum canım..... bende çok alışveriş yapıorum oradan..

slm arkadaşlar bende mikroenjeksiyon tedavisiyle 14 haftalık ikizlere gebeyim... benim 2-3 gündür kasık ağrısı şikayetim oluyor. önceleride ara ara olurdu ama kramp gibi olur geçerdi fakat bu sefer sürekli bir ağrı hissediyorum dayanılmayacak gibi değil ama beni kuşkulandırıyor. dr.umu aradım eklem ağrısıdır dedi. bu bdurumu yaşayanlar oldu mu aranız da endişelerim yersiz olabikir mi?

aslında evhamlı bir insan değilimdir ama geçen sene ilk mikro denememizde hamile kalmış fakat bebğimi 13. haftanın sonunda kaybetmiştim.. üstelik geçen hafta vajinal jeli uygularken fitilin ucuna kan gelmiş biraz lekelenmem olmuştu ultrasonda bebeklerde bir problem yok kanama tahrişten olabilir dediler. işte bu olanlardan sonra şu son durum beni endişelendiriyor :çok üzgünüm:

Bende aynen bu düşüncelerle almıştım canım.

slm canlar... korkunç bir geceden sonra burdayım... damlam başladı gene yaa, gelcem inş. bye

Ah canım ya RAbbim koalylıklar lütfetsin
Hamilelikteki zorluklar e bide dogumdan sonrası sanırım 1 sene böyle devam boshayallersmile
Siz anlattıkca daha cok heyecanlanıyorum he bilesiniz bilmiyorumkismile

Burcin canım aslıdan aynı dklar içinde bende uyyamıyanlardandım yatakta bir ora bir bura ALLAHım öyle özledim ki deliksiz uykuyu tabiiki senin edigin gibi hiç kimse için böyle bir fedakarlık yapılmaz annemi daha iyi anlıyorum ne kadar cok seviyorum onu neler yaşamış ya senağlama
Eşime diyorum yüz üstü yatmayı oakdar özledim ki ben cok erkn basladım uykusuzluga gözlerim oakdr agrıyo ki anlatamam sanırım herkesin şikayeti bu

herkese günaydın...

medinecim cevabın için teşekkür ederim.bu arada ehliyetinde hayırlı olsun darısı olmayanlara inşaallah.

.

Cok tşk ederim canım ALLAH isteyene nasip etsin canım a.s.

kıslaaarrrr şu anki uykusuzluğunuzu bilem özleyeceksiniz. valla ben artık ayakta uyumayı bile öğrendim:))

selam kızlar nasılsınız ben dünden beri pek iyi değilim yarın doktora randevu aldım inanılmaz şekilde belime sancı giriyor birde adet ağrısı gibi kasıklarım ağrımaya bvaşladı doğururmuyum acaba korkuyorum ((

kıslaaarrrr şu anki uykusuzluğunuzu bilem özleyeceksiniz. valla ben artık ayakta uyumayı bile öğrendim:))

şu an düşününce evet öyle olcak ama en azından ağrılar olmayacak diyorum..acaba çok mu hayal aleminde yaşıyorum ben )))) ?

hehehehee uzun sürede böle geçecek

deme yaaa (
bi rahat yok uzun süre desene şuna kısaca..!!

doğurmaaaa..yat hemencik kalkma, kıpırdama fazla hatta..sadece wc için kalk..dinlenince geçer inşallah.. doktor sonrası da mutlaka haberdar et bizi..bak benden 1 hafta geridesin..ben 2 hafta sonrayı hedefledim kendime..senin de en az o kadar var tamam mı canım?bozma moralini durcak onlar inşallah daha..
amaaaaa..tut ki geldiler..çopk şükür yaşam sınırını geçtin, ciğer gelişimleri de büyük ölçüde tamamlandı..korkma yani bişeycik olmaz Allah'ın izniyle kuzularına..

inşallah doğum sancıları değildir........... yat dinlen bakalım ....... 2 hafta dayansan yeter sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…