slm canlar... korkunç bir geceden sonra burdayım... damlam başladı gene yaa, gelcem inş. bye
kayracım netten baktım bende fiyatlara ve makinelere.sen daha çok ararştırmışsındır mutlaka bence uygun.sen sütüm yeter belki diyordun.bana sorarsan ihtiyaç olurrsa al.gerekirse eşin heme alır doğumdan sonra.
sütüm yetmeyeceği için değilde ... daha çok pratik olmak için alıyorum...... mesela gece ikisi birrden uyanıp emecek ...birini emzirip diğerinide babaya verip bibereonla besletebilirim.yada gece uykusuz kalsam bile gündüz sütümü sağıp yatarım... annem uyandıklarında besler diye..ilk günler biraz zor olacak..............
slm arkadaşlar bende mikroenjeksiyon tedavisiyle 14 haftalık ikizlere gebeyim... benim 2-3 gündür kasık ağrısı şikayetim oluyor. önceleride ara ara olurdu ama kramp gibi olur geçerdi fakat bu sefer sürekli bir ağrı hissediyorum dayanılmayacak gibi değil ama beni kuşkulandırıyor. dr.umu aradım eklem ağrısıdır dedi. bu bdurumu yaşayanlar oldu mu aranız da endişelerim yersiz olabikir mi?
Hepsiburada.com : Medela Mini Elektrikli Pilli Süt Pompası | Anne & Bebek & Çocuk
kızlar ben bunu alıyorum sizce kullanışlımı... fiyatı uygunmu
Kevser canım Allah yardımcınız olsun büyük insanlar bile gez sancısına dayanamıyo, Damlacım İnşallah kısa zamanda iyileşir.slm canlar... korkunç bir geceden sonra burdayım... damlam başladı gene yaa, gelcem inş. bye
sütüm yetmeyeceği için değilde ... daha çok pratik olmak için alıyorum...... mesela gece ikisi birrden uyanıp emecek ...birini emzirip diğerinide babaya verip bibereonla besletebilirim.yada gece uykusuz kalsam bile gündüz sütümü sağıp yatarım... annem uyandıklarında besler diye..ilk günler biraz zor olacak..............
slm canlar... korkunç bir geceden sonra burdayım... damlam başladı gene yaa, gelcem inş. bye
uyuyabilen şanslı hatunlaaarrrr!!
ben yattım ve tabiki de uyuyamadım, dayanamadım kalkıp bi parol aldım..şimdi çok şükür ağrı falan kalmadı rahatladım ama bu sefer de cin gibiyim uyuyamıyorum yahu..
ayy gündüz maymun gibiyim koca gün, geceleri de yarasa gibi..ayy daha şimdiden gece uykularım yok oldu..çok özledim şöyle yüzü koyun, yastığıma sarılıp uyumayı ama nerdeeee..heralde bi kaç sene de olmayacak öyle bir uyuma durumum..
ahhh ahh..annelik işte..yüzünü görmeden aşık olduğum tek varlıklar yavrularım ve daha yüzlerini bile görmeden bu kadar aşık olduğum varlıklar uğruna yapılan fedakarlıklar..imkanı yok ki başka biri için böylesine acılar çekip, bu boyutta fedakarlıklar yapıyım..
öpüyorum sizi kızlar, yarın görüşürüz inşallah sağlıkla..!!
herkese günaydın...
medinecim cevabın için teşekkür ederim.bu arada ehliyetinde hayırlı olsun darısı olmayanlara inşaallah.
.
ya dirim bir insan bu kadar uykusuz bu kadar yorgun olupta bu kadar kiloyu nasıl alabilir ya. doğumdan sonra bi deri bi kemiktim. şimdi is dombili oldum hamilelikte 5. ayki göbeğim kadar göbek oldu..ohaoldumsmilehehehehee uzun sürede böle geçecek
kıslaaarrrr şu anki uykusuzluğunuzu bilem özleyeceksiniz. valla ben artık ayakta uyumayı bile öğrendim:))
hehehehee uzun sürede böle geçecek
selam kızlar nasılsınız ben dünden beri pek iyi değilim yarın doktora randevu aldım inanılmaz şekilde belime sancı giriyor birde adet ağrısı gibi kasıklarım ağrımaya bvaşladı doğururmuyum acaba korkuyorum((
selam kızlar nasılsınız ben dünden beri pek iyi değilim yarın doktora randevu aldım inanılmaz şekilde belime sancı giriyor birde adet ağrısı gibi kasıklarım ağrımaya bvaşladı doğururmuyum acaba korkuyorum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?