Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

ya dirim bir insan bu kadar uykusuz bu kadar yorgun olupta bu kadar kiloyu nasıl alabilir ya. doğumdan sonra bi deri bi kemiktim. şimdi is dombili oldum hamilelikte 5. ayki göbeğim kadar göbek oldu..ohaoldumsmile

cnm koşturmacaya kilo verilseydi inan bana ben iğne iplik olurdum
ama malesef cnm ...dengesiz beslendiğimiz için yediğimiz yağ yapıyor...işte ya spor yapacaz ki çok zor oluyor biri bebeklere bakmalı

CANIM DUR PANİK YAPMA HAFTAN İLERLEMİŞ BEBKTE BASKI YAPIYOR OLABİLİR AMA YİNEDE DRUNA DANIŞ CANIM. VEEE SIRAYI BOZMAAAAAalsanaalsanasmile
şu an düşününce evet öyle olcak ama en azından ağrılar olmayacak diyorum..acaba çok mu hayal aleminde yaşıyorum ben )))) ?

deme yaaa (
bi rahat yok uzun süre desene şuna kısaca..!!
AHH BENDE HAYAL PERESTTİM SENDE KENDİMİ GÖRDÜM DERMİŞİMMMolumunekankayizsmilenaniknanik
cnm koşturmacaya kilo verilseydi inan bana ben iğne iplik olurdum
ama malesef cnm ...dengesiz beslendiğimiz için yediğimiz yağ yapıyor...işte ya spor yapacaz ki çok zor oluyor biri bebeklere bakmalı
EVET SANIRIM HAKLISIN BVEN HEP AYAKTA YEMEK YER MODUNDAYIM NE ZMAAN MASAYA OTURSAM BİR,İ AĞLIYOR MUHAKKAK BU SEFER BEN BAKMASAMDA BŞİRİ KALKIYOR MASADAN HIZLI HIZLI YİYORUM YADA PARÇA PUNÇİK BU SEFER NE YEDİĞİMİ ANLAMIYOM. BİDE EMZİRİYOM DİYE SÜREKLİ ACIKIYOM İÇİM KIYILIYOR GECENİN 4ÜNDE BİŞEYLER YİYORUM YA. BEN ALIŞIK DEĞİLİM BÖYLE OLMAY ÇOK GÜCÜME GİDİYOR:bbo:

KAYRAA CANIM NABERSİN ÖPÜYOM HEPİNİZİ..,
CANAN EVE ÇIKTIMI HABERİ OLAN VARMI ?

merhaba canım hayırlısı olsun innşallah sağsalim doğsun bebeklerin benim ilk dönemlerde adet olucakmışım gibi sancım oldu kasıklarımda belimde zamanla geçti 10. haftamda baya bi kanamam olmuştu benimde dr istirahat verdi vajinal jeli bıraktırıp iğne verdi rahim duvarında kılcal damar çatlamaları oluyomuş kanama bundan olabiliyomuş bol bol istirahat et ama bence en ufak kuşku bırakma içinde dr a git gör bebeklerini için rahatlasın bence normal bu olanlar ama rahatlat içini git dr una

biv ablacım
vvalla yat bol bol sık dişiniide doğurma sabret bir iki hafta daha burda herkes ishal olupta doğuruyo sende öylebişi yok dimi

napıosunuz kızlar iyimisiniz ben ütü yaptım deli gibi bitti neyse ütülerim çok şükür bebelerimide doyurdum ama yoruldum biraz uzanim diyorum ya geçen günde yazdım gerçekten çok merak ediyorum bilgisi olan varsa yazsın hymarry nerelerde girmiyo hiç görmüyorum bi aksilik yoktur umarım

ablacığım korkma ama o ağrı ufaktan sancı olabilir.....derimki bir nst çektir....erken önlem için

cnm hymaryy iyimiş annesi gelip gidiyormuş ondan giremiyorum diyo
bişey yok dedi..görüştüm bugün

wavy cnm çok normal ...aman boşver kızların düzeni otursun spor yaoparsın...
bende çok takıldım aksamları eşim bakacaktı çocuklara
ama balkon çok soğuk daha önce zatüre başlangıcı yaşadım ,
alerjik astım bronşiitim olduğundan eşimde kızdı sen dombili gez
hasta olma dedi...bakalım yaa yaza allah kerimm

hadi bakalım üçümüz sıradayız...... burçin önde sonra biv sonrada beeen

evet önce ben..biv bak sen sonrasın ona göreeee zemuszemus

AHH BENDE HAYAL PERESTTİM SENDE KENDİMİ GÖRDÜM DERMİŞİMMMolumunekankayizsmilenaniknanik

KAYRAA CANIM NABERSİN ÖPÜYOM HEPİNİZİ..,
CANAN EVE ÇIKTIMI HABERİ OLAN VARMI ?

insan hayal kurduğu sürece yaşarmış :)))

bu arada canan evde ve gayet iyi..

yorma kendini yahu..ne o deli gibi ütü yapmak falan..!!
hymarry ile bugün konuştuk biz..hiç merak etme gayet iyi maşallah ama yoğun tabi bebeklerle..

hymarryle bende görştüm...pek vaktş olmuyor girmeye... herkese selamı varrrr....
şimdi de cananı aradım. oda iyiymiş.... bebeklerde iyilermiş........onunda selamı var........................

dırım burçin sağolun kızlar valla dedim girmiyo hiç bişimi var ama neyse iyi olsunlarda girmesinler valla burçincim napim dağ gibi olmuştu bi de bebek odasını boyicaz diye heryer heryerdeydi ne ütü ne bişi elimi süremedim evi toparladık odanın işi bittide bende bari o iş te bitsin diye girişmişken hepsini tükettim :kedi:

hymarryle bende görştüm...pek vaktş olmuyor girmeye... herkese selamı varrrr....
şimdi de cananı aradım. oda iyiymiş.... bebeklerde iyilermiş........onunda selamı var........................

oh oh cananda başladı şimdi paralanmalara asıl gazıydı mamasıyla kakasıydı Allah kolaylık versin kolay değil ama başımıza da gelsin bizim de artık yaa

Allah c.c. yar ve yardımcın olsun canım.:teselli:

canım daha ucuza var buradan aldım ben.. ama hiç kullanamıom çok acıtıyo,,, yoksa dediğin gib olsa mükemmel..
MEDELA MİNİ ELEKTRİKLİ VE PİLLİ SÜT POMPASI | Göğüs Pompaları
Kevser canım Allah yardımcınız olsun büyük insanlar bile gez sancısına dayanamıyo, Damlacım İnşallah kısa zamanda iyileşir.

kıslaaarrrr şu anki uykusuzluğunuzu bilem özleyeceksiniz. valla ben artık ayakta uyumayı bile öğrendim:))

ya dirim bir insan bu kadar uykusuz bu kadar yorgun olupta bu kadar kiloyu nasıl alabilir ya. doğumdan sonra bi deri bi kemiktim. şimdi is dombili oldum hamilelikte 5. ayki göbeğim kadar göbek oldu..ohaoldumsmile

hadi bakalım üçümüz sıradayız...... burçin önde sonra biv sonrada beeen

oh oh cananda başladı şimdi paralanmalara asıl gazıydı mamasıyla kakasıydı Allah kolaylık versin kolay değil ama başımıza da gelsin bizim de artık yaa

cevap yazacam durun

yatıyorum zaten kızlar şimdi tuvalete kalktım sizlere bakıyım dedim yatıcam şimdi yarın saat 1 de doktorumda randevum var sizide haberdar ederim

sırayı bozmıcaz inşallah burçin ben ve sonra kayra allahın izniyle:))

selam kızlar özledim sizi.
herkes çok iyidir inşallah. bizde çok iyiyiz kızlarımla bütün teyzoşları kocamaaaaaaan öpüyoruz.
bizi unutmayın e mi anacım.

ayyy taze anne gelmişş hoşgelmişşş
kuzum arayacaktım ama kocacığım çıkıyor çekiniyorum yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…