ya dirim bir insan bu kadar uykusuz bu kadar yorgun olupta bu kadar kiloyu nasıl alabilir ya. doğumdan sonra bi deri bi kemiktim. şimdi is dombili oldum hamilelikte 5. ayki göbeğim kadar göbek oldu..ohaoldumsmile
CANIM DUR PANİK YAPMA HAFTAN İLERLEMİŞ BEBKTE BASKI YAPIYOR OLABİLİR AMA YİNEDE DRUNA DANIŞ CANIM. VEEE SIRAYI BOZMAAAAAalsanaalsanasmileselam kızlar nasılsınız ben dünden beri pek iyi değilim yarın doktora randevu aldım inanılmaz şekilde belime sancı giriyor birde adet ağrısı gibi kasıklarım ağrımaya bvaşladı doğururmuyum acaba korkuyorum((
AHH BENDE HAYAL PERESTTİM SENDE KENDİMİ GÖRDÜM DERMİŞİMMMolumunekankayizsmilenaniknanikşu an düşününce evet öyle olcak ama en azından ağrılar olmayacak diyorum..acaba çok mu hayal aleminde yaşıyorum ben)))) ?
deme yaaa(
bi rahat yok uzun süre desene şuna kısaca..!!
EVET SANIRIM HAKLISIN BVEN HEP AYAKTA YEMEK YER MODUNDAYIM NE ZMAAN MASAYA OTURSAM BİR,İ AĞLIYOR MUHAKKAK BU SEFER BEN BAKMASAMDA BŞİRİ KALKIYOR MASADAN HIZLI HIZLI YİYORUM YADA PARÇA PUNÇİK BU SEFER NE YEDİĞİMİ ANLAMIYOM. BİDE EMZİRİYOM DİYE SÜREKLİ ACIKIYOM İÇİM KIYILIYOR GECENİN 4ÜNDE BİŞEYLER YİYORUM YA. BEN ALIŞIK DEĞİLİM BÖYLE OLMAY ÇOK GÜCÜME GİDİYOR:bbo:cnm koşturmacaya kilo verilseydi inan bana ben iğne iplik olurdum
ama malesef cnm ...dengesiz beslendiğimiz için yediğimiz yağ yapıyor...işte ya spor yapacaz ki çok zor oluyor biri bebeklere bakmalı
merhaba canım hayırlısı olsun innşallah sağsalim doğsun bebeklerin benim ilk dönemlerde adet olucakmışım gibi sancım oldu kasıklarımda belimde zamanla geçti 10. haftamda baya bi kanamam olmuştu benimde dr istirahat verdi vajinal jeli bıraktırıp iğne verdi rahim duvarında kılcal damar çatlamaları oluyomuş kanama bundan olabiliyomuş bol bol istirahat et ama bence en ufak kuşku bırakma içinde dr a git gör bebeklerini için rahatlasın bence normal bu olanlar ama rahatlat içini git dr unaslm arkadaşlar bende mikroenjeksiyon tedavisiyle 14 haftalık ikizlere gebeyim... benim 2-3 gündür kasık ağrısı şikayetim oluyor. önceleride ara ara olurdu ama kramp gibi olur geçerdi fakat bu sefer sürekli bir ağrı hissediyorum dayanılmayacak gibi değil ama beni kuşkulandırıyor. dr.umu aradım eklem ağrısıdır dedi. bu bdurumu yaşayanlar oldu mu aranız da endişelerim yersiz olabikir mi?
selam kızlar nasılsınız ben dünden beri pek iyi değilim yarın doktora randevu aldım inanılmaz şekilde belime sancı giriyor birde adet ağrısı gibi kasıklarım ağrımaya bvaşladı doğururmuyum acaba korkuyorum((
napıosunuz kızlar iyimisiniz ben ütü yaptım deli gibi bitti neyse ütülerim çok şükür bebelerimide doyurdum ama yoruldum biraz uzanim diyorum ya geçen günde yazdım gerçekten çok merak ediyorum bilgisi olan varsa yazsın hymarry nerelerde girmiyo hiç görmüyorum bi aksilik yoktur umarım
CANIM DUR PANİK YAPMA HAFTAN İLERLEMİŞ BEBKTE BASKI YAPIYOR OLABİLİR AMA YİNEDE DRUNA DANIŞ CANIM. VEEE SIRAYI BOZMAAAAAalsanaalsanasmile
AHH BENDE HAYAL PERESTTİM SENDE KENDİMİ GÖRDÜM DERMİŞİMMMolumunekankayizsmilenaniknanik
EVET SANIRIM HAKLISIN BVEN HEP AYAKTA YEMEK YER MODUNDAYIM NE ZMAAN MASAYA OTURSAM BİR,İ AĞLIYOR MUHAKKAK BU SEFER BEN BAKMASAMDA BŞİRİ KALKIYOR MASADAN HIZLI HIZLI YİYORUM YADA PARÇA PUNÇİK BU SEFER NE YEDİĞİMİ ANLAMIYOM. BİDE EMZİRİYOM DİYE SÜREKLİ ACIKIYOM İÇİM KIYILIYOR GECENİN 4ÜNDE BİŞEYLER YİYORUM YA. BEN ALIŞIK DEĞİLİM BÖYLE OLMAY ÇOK GÜCÜME GİDİYOR:bbo:
KAYRAA CANIM NABERSİN ÖPÜYOM HEPİNİZİ..,
CANAN EVE ÇIKTIMI HABERİ OLAN VARMI ?
hadi bakalım üçümüz sıradayız...... burçin önde sonra biv sonrada beeen
AHH BENDE HAYAL PERESTTİM SENDE KENDİMİ GÖRDÜM DERMİŞİMMMolumunekankayizsmilenaniknanik
KAYRAA CANIM NABERSİN ÖPÜYOM HEPİNİZİ..,
CANAN EVE ÇIKTIMI HABERİ OLAN VARMI ?
napıosunuz kızlar iyimisiniz ben ütü yaptım deli gibi bitti neyse ütülerim çok şükür bebelerimide doyurdum ama yoruldum biraz uzanim diyorum ya geçen günde yazdım gerçekten çok merak ediyorum bilgisi olan varsa yazsın hymarry nerelerde girmiyo hiç görmüyorum bi aksilik yoktur umarım
hymarryle bende görştüm...pek vaktş olmuyor girmeye... herkese selamı varrrr....
şimdi de cananı aradım. oda iyiymiş.... bebeklerde iyilermiş........onunda selamı var........................
Allah c.c. yar ve yardımcın olsun canım.:teselli:
sütüm yetmeyeceği için değilde ... daha çok pratik olmak için alıyorum...... mesela gece ikisi birrden uyanıp emecek ...birini emzirip diğerinide babaya verip bibereonla besletebilirim.yada gece uykusuz kalsam bile gündüz sütümü sağıp yatarım... annem uyandıklarında besler diye..ilk günler biraz zor olacak..............
Kevser canım Allah yardımcınız olsun büyük insanlar bile gez sancısına dayanamıyo, Damlacım İnşallah kısa zamanda iyileşir.
kıslaaarrrr şu anki uykusuzluğunuzu bilem özleyeceksiniz. valla ben artık ayakta uyumayı bile öğrendim:))
ya dirim bir insan bu kadar uykusuz bu kadar yorgun olupta bu kadar kiloyu nasıl alabilir ya. doğumdan sonra bi deri bi kemiktim. şimdi is dombili oldum hamilelikte 5. ayki göbeğim kadar göbek oldu..ohaoldumsmile
hadi bakalım üçümüz sıradayız...... burçin önde sonra biv sonrada beeen
oh oh cananda başladı şimdi paralanmalara asıl gazıydı mamasıyla kakasıydı Allah kolaylık versin kolay değil ama başımıza da gelsin bizim de artık yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?