Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

ben geldimmmmm öncelikler hepinize çok çok teşekkür ediyorummmmm arayan arkadaşlarım yanıma gelen arkadaşlarım buradan sorup tebrik eden arkadaşlarımmmm hepiniz var olun çok sağolunnnnn

ben şimdi oğlumun altını değiştirdim babasıda karnını doyurdu kızımla oturduk pc başına onunda altını değiştirdim sütünü verdim hamişlerimize bi bakalım dedikkkk

ayy ne güzel canancım yaaa daha geçen gün karnındaydı şimdi kucağında....

kızla rben iyiyim spinal oldu doğumum tabi biraz ağrı sızı var ee ameliyat olduk bu kadarıda olsun
bebeişlerimi pek emziremiyorum göğüs ucum biraz ufak bebeklerde emmeyi tam bilmiyo bende cahil anne memeyi tutturmayı bilmiyorum ama sütüm geldi sağıyorum öyle veriyorum önce kaşıkla verdim memeyi unutmasın diye ama olmuyo zaman kıtlığı var biberona başladım ama mememide veriyorum tabi mamada almıştım ben ne olur ne olmaz diye ama sadece 2 kere verdim bugün hiç vermedim mesela sadece annne sütü veriyorum artık yavaş yavaş bi düzen kurucam artık kendime
yarında ilk kontrolümüz var sarılık değerleirne tekrar bakılacak kmliklerimiz çıktı bugün
kan grubumuzu öğrendik biri a biride ab ben b idim babamız a kan gruplarımızda böyle olmuş işte kısaca böyleyiz mutluyuz ben gündüzde gelirdimde kaynanalar felan malum
annelik çok üzel kızlarrrr
burçin cnm sakın korkmaaaaaa inan göz açıp kapıyosun bitiyo bi tanemmmmm herşey çocuklarımız için korkma sakın anın keyfini çıklarrrrrr

ee ben sıramı kimseye vermeden doğurdummmm herkes sırasını bilsin hehehhehhe

ohh maşallah canancığım yaa süperr
ben inanmıyorum biberon verilen çocuk
memeyi unutsun ben aliyi çoğunlukla
biberonla besledim sütüm çok az olmasına
rağmen çokur çokur emdi kuzum
boşver ver sen

canım iismlerimiz mustafa kemal & devrim

dirimcim artık unutursada ne yapalım önemli olan anne sütü almaları ve bu şekilde alıyolar emzirmeyi beceremiyom göğüs ucu küçük b, aparat varmıl onnu alcam yarın işe yarramı bilmiyom gerçi sağmak daha kolayıma geliyo ama bakalım

silikon göğüs ucumu alacaksın onlada zor yaww yapışıyor yapışmıyor al bakalım sen kullanırsın belki

çok güzel canancım isimleri gibi bahtlarıda güzel olsunn...Çok öpüyorum hepinizi uykum geldi yorgun hissediyorum kendimi herkese ii gecelerrr

ülenn siteyi benim kociş bile takip ediyo artıkkk demin bana ne soruyo biliyomuunuz
sırada kim var diyooooo
bende burçin var dedimmmmmmmmmmmmmmmm

ama bu iş çekişmeli geçecek gibi
burçin biv kayra heran biri atak yapabilir hehehhe

Canan müthişsin canım masaALLAH
Mustafa kemal & Devrim bebekler hayatına hosgeldiler
Ne güzel ya daha yeni bana uyyomuyorum derken bugun kucagındalar RAbbim herkese nasip etsin alışması zor degil demii

canancım bir ben şu listeye eklenmeden dogururum gibi geliyor bana daha evel yazılmıştı silinmiş bende anlamadım.
aman kayra biv dursunlar daha acele etmesin bebişler burçini bekliyoruz ilk olarak allahım saglıklı sorunsuz doğum nasipetsin

ANAM en ufak hamile benim listeye göre herkez doğuracak ben en son bilmiyorumkismile ben doğurana kadar gezinirmisiniz kızlar buralarda yeni gelende yok pek

selam siz gitmişsiniz ben gelmişim.... bivi bekleyebilirmiyim bilmem ama burçini beklerim........ inşallah bivide beklerim.......

ay canan valla süpersin ya nasıl özendire özendire ballandırarak anlatıyo valla mükemmel bişi canım isimlerinede bayıldım harika çok değerli ve kıymetli olmuşlar

yalnız bu cananın kocasının takip olayına koptum bende benimkine söyliim bak milletin kocası neleri takip ediyo sen tınmıyosun bile diye:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…