kızla rben iyiyim spinal oldu doğumum tabi biraz ağrı sızı var ee ameliyat olduk bu kadarıda olsun
bebeişlerimi pek emziremiyorum göğüs ucum biraz ufak bebeklerde emmeyi tam bilmiyo bende cahil anne memeyi tutturmayı bilmiyorum ama sütüm geldi sağıyorum öyle veriyorum önce kaşıkla verdim memeyi unutmasın diye ama olmuyo zaman kıtlığı var biberona başladım ama mememide veriyorum tabi mamada almıştım ben ne olur ne olmaz diye ama sadece 2 kere verdim bugün hiç vermedim mesela sadece annne sütü veriyorum artık yavaş yavaş bi düzen kurucam artık kendime
yarında ilk kontrolümüz var sarılık değerleirne tekrar bakılacak kmliklerimiz çıktı bugün
kan grubumuzu öğrendik biri a biride ab ben b idim babamız a kan gruplarımızda böyle olmuş işte kısaca böyleyiz mutluyuz ben gündüzde gelirdimde kaynanalar felan malum
annelik çok üzel kızlarrrr
burçin cnm sakın korkmaaaaaa inan göz açıp kapıyosun bitiyo bi tanemmmmm herşey çocuklarımız için korkma sakın anın keyfini çıklarrrrrr
ee ben sıramı kimseye vermeden doğurdummmm herkes sırasını bilsin hehehhehhe
yatıyorum zaten kızlar şimdi tuvalete kalktım sizlere bakıyım dedim yatıcam şimdi yarın saat 1 de doktorumda randevum var sizide haberdar ederim
sırayı bozmıcaz inşallah burçin ben ve sonra kayra allahın izniyle:))
ben geldimmmmm öncelikler hepinize çok çok teşekkür ediyorummmmm arayan arkadaşlarım yanıma gelen arkadaşlarım buradan sorup tebrik eden arkadaşlarımmmm hepiniz var olun çok sağolunnnnn
ben şimdi oğlumun altını değiştirdim babasıda karnını doyurdu kızımla oturduk pc başına onunda altını değiştirdim sütünü verdim hamişlerimize bi bakalım dedikkkk
kızla rben iyiyim spinal oldu doğumum tabi biraz ağrı sızı var ee ameliyat olduk bu kadarıda olsun
bebeişlerimi pek emziremiyorum göğüs ucum biraz ufak bebeklerde emmeyi tam bilmiyo bende cahil anne memeyi tutturmayı bilmiyorum ama sütüm geldi sağıyorum öyle veriyorum önce kaşıkla verdim memeyi unutmasın diye ama olmuyo zaman kıtlığı var biberona başladım ama mememide veriyorum tabi mamada almıştım ben ne olur ne olmaz diye ama sadece 2 kere verdim bugün hiç vermedim mesela sadece annne sütü veriyorum artık yavaş yavaş bi düzen kurucam artık kendime
yarında ilk kontrolümüz var sarılık değerleirne tekrar bakılacak kmliklerimiz çıktı bugün
kan grubumuzu öğrendik biri a biride ab ben b idim babamız a kan gruplarımızda böyle olmuş işte kısaca böyleyiz mutluyuz ben gündüzde gelirdimde kaynanalar felan malum
burçin cnm sakın korkmaaaaaa inan göz açıp kapıyosun bitiyo bi tanemmmmm herşey çocuklarımız için korkma sakın anın keyfini çıklarrrrrr
canım iismlerimiz mustafa kemal & devrim
dirimcim artık unutursada ne yapalım önemli olan anne sütü almaları ve bu şekilde alıyolar emzirmeyi beceremiyom göğüs ucu küçük b, aparat varmıl onnu alcam yarın işe yarramı bilmiyom gerçi sağmak daha kolayıma geliyo ama bakalım
ülenn siteyi benim kociş bile takip ediyo artıkkk demin bana ne soruyo biliyomuunuz
sırada kim var diyooooo
bende burçin var dedimmmmmmmmmmmmmmmm
ama bu iş çekişmeli geçecek gibi
burçin biv kayra heran biri atak yapabilir hehehhe
canancım bir ben şu listeye eklenmeden dogururum gibi geliyor bana daha evel yazılmıştı silinmiş bende anlamadım.
aman kayra biv dursunlar daha acele etmesin bebişler burçini bekliyoruz ilk olarak allahım saglıklı sorunsuz doğum nasipetsin
selam siz gitmişsiniz ben gelmişim.... bivi bekleyebilirmiyim bilmem ama burçini beklerim........ inşallah bivide beklerim.......
yalnız bu cananın kocasının takip olayına koptum bende benimkine söyliim bak milletin kocası neleri takip ediyo sen tınmıyosun bile diye:sm_cool:
canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin..aman habersiz bırakma bizi..sırayı da bozmaa..
size çok kocaman maşallah çok kocamannn..
acayip cesaret verdin bana bu gece..hatun daha 2 gün evvel doğurmuş..bugün msn,face,KK geziyo..duş da almış..
evet evet herkes yerini bilsin..acele etmek yoookk!!
ben aldım ondan..çok rahat eden arkadaşlarım oldu..sen de bi dene bakalım..
ayy benimki de öle..
bugün telefonla konuşurken cananı aradın mı nasıllar diye bile sordu:)))
amin canım inşallah..inşallah hepimize sorunsuz rahat doğumlar yaşatsın rabbim...
bekle bekle, beni de bekle biv i de bekle..bozma sırayı..!!
aaa anlat öğrensin bak o da..ben anlata anlata herkesi öğrettim..hümeyra diyorum eşi diş hekimi olan mıydı diyo..birsen yakışıklıların annesi..canan bişi istemişti canı demiyim şimdi onu gönderdiğimiz arkadaşın dimi?kevserle denizi zaten tanıdı burda buluşmaları bizim pastanede yaptık diye..baya öğrendi yani..o da çok eğleniyo valla bizle :)))
selam kızlar nasılsınız ben dünden beri pek iyi değilim yarın doktora randevu aldım inanılmaz şekilde belime sancı giriyor birde adet ağrısı gibi kasıklarım ağrımaya bvaşladı doğururmuyum acaba korkuyorum((
hadi bakalım üçümüz sıradayız...... burçin önde sonra biv sonrada beeen
selaaam kıslar..................... iyi bir gün olsun inşallah.....kızım babannede bugün yalnız kaldım............
yok kız asmadım suratımı.............. babanemiz yakın...... akşama gelir...halasının çocuklarıyla beraber oynuyor......................
muccck hepinize...
Merhabalar kızlar,
CANAN çok tebrik ederim canım uzun ömürlü sağlıklı olsun bebeklerin inşallah. Annelik ne kadar güzel di mi?
Bende kızları uyuttum kk'ya takılaayım biraz dedim. Malum uyanıkken pek vaktim olmuyor. Emzir,gaz çıkar, popişleri temizle tekrar acıkıyorlar o zaman aralığında ancak gün yetiyor. Amaa çok güzelmiş annelik hala kızlarıma baktıkça gözlerim doluyor. Allah olamayan herkese versin inşallah.
hoşgeldin claire..
canım ne güzel anlatmışsın..maşallah sana da bebişlere de..
merhaba arkadaslar.doruk nickli arkadasimiz belki bilirsiniz ikizlerine hamile.dün geceden beri youn kanamadan dolayi hastanede müsade altinda.ultrasyonda bebekler normal gözüküyomus.kanamanin nedenini doktorlar bilemiyomus.5 gün öncede serklaj olmustu.fikri olan varmi arkadaslar.
merhaba arkadaslar.doruk nickli arkadasimiz belki bilirsiniz ikizlerine hamile.dün geceden beri youn kanamadan dolayi hastanede müsade altinda.ultrasyonda bebekler normal gözüküyomus.kanamanin nedenini doktorlar bilemiyomus.5 gün öncede serklaj olmustu.fikri olan varmi arkadaslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?