Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

iyi geceler kızlar geranimo canım sen 2. düzey ultrasona girmiştin sanırım ben de bu aralar girmem gerekir de araştırıyorum sen nerde girdin ne kadar dı

canancım maşallah bebeklerine Allahım ömür boyu mutluluğunuzu daim etsin

eylül cüm ikinci düzey için sormuşsun detaylarıyla anlattım mesaj gönderdim burda kalabalık etmesin diye bakarsın

canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin..aman habersiz bırakma bizi..sırayı da bozmaa..

size çok kocaman maşallah çok kocamannn..

acayip cesaret verdin bana bu gece..hatun daha 2 gün evvel doğurmuş..bugün msn,face,KK geziyo..duş da almış..

evet evet herkes yerini bilsin..acele etmek yoookk!!

ben aldım ondan..çok rahat eden arkadaşlarım oldu..sen de bi dene bakalım..

ayy benimki de öle..
bugün telefonla konuşurken cananı aradın mı nasıllar diye bile sordu:)))

amin canım inşallah..inşallah hepimize sorunsuz rahat doğumlar yaşatsın rabbim...

selam siz gitmişsiniz ben gelmişim.... bivi bekleyebilirmiyim bilmem ama burçini beklerim........ inşallah bivide beklerim.......

bekle bekle, beni de bekle biv i de bekle..bozma sırayı..!!

yalnız bu cananın kocasının takip olayına koptum bende benimkine söyliim bak milletin kocası neleri takip ediyo sen tınmıyosun bile diye:sm_cool:

aaa anlat öğrensin bak o da..ben anlata anlata herkesi öğrettim..hümeyra diyorum eşi diş hekimi olan mıydı diyo..birsen yakışıklıların annesi..canan bişi istemişti canı demiyim şimdi onu gönderdiğimiz arkadaşın dimi?kevserle denizi zaten tanıdı burda buluşmaları bizim pastanede yaptık diye..baya öğrendi yani..o da çok eğleniyo valla bizle :)))

yok yok olmadı öğretmek lazım bazen bişiden bahsedicek oluyorum boş boş bakıo yazık yüzüme ufak ufak tanıtim sizi en iyisi benvereliniortak

hadi canlar ben yaattıım ama öncesinde tıkınmam lazım çok afedersiniz ama resmen camış gibi yiyorum nolucak bu durum nasıl son bulucak bilmiyorumbilmiyorumkismile hadi iyi geceler öptüm hepinizizemuszemus

günaydın kızlar nasılsınız,

aman cnm ya dur doğurma yat dinlen bol bol,inşallah doğm sancıları değildir:Saruboceq:

hadi bakalım üçümüz sıradayız...... burçin önde sonra biv sonrada beeen

inşallah bu sıra bozulmasın kayracığm,nasılsın ağrıların hafiledimi?

rabbim mutluluğunuzu bozmasın kuzum ya valla ne güzel anlatmışsın insana cesaret veriyorsunopuyorumnanaktan

selaaam kıslar..................... iyi bir gün olsun inşallah.....kızım babannede bugün yalnız kaldım............

selaaam kıslar..................... iyi bir gün olsun inşallah.....kızım babannede bugün yalnız kaldım............

asma suratınııı..azıcık kafanı dinle bakalım bugün..bu fırsatı güzel değerlendir ve yat güzelce emi..?

yok kız asmadım suratımı.............. babanemiz yakın...... akşama gelir...halasının çocuklarıyla beraber oynuyor......................

Merhabalar kızlar,
CANAN çok tebrik ederim canım uzun ömürlü sağlıklı olsun bebeklerin inşallah. Annelik ne kadar güzel di mi?
Bende kızları uyuttum kk'ya takılaayım biraz dedim. Malum uyanıkken pek vaktim olmuyor. Emzir,gaz çıkar, popişleri temizle tekrar acıkıyorlar o zaman aralığında ancak gün yetiyor. Amaa çok güzelmiş annelik hala kızlarıma baktıkça gözlerim doluyor. Allah olamayan herkese versin inşallah.

yok kız asmadım suratımı.............. babanemiz yakın...... akşama gelir...halasının çocuklarıyla beraber oynuyor......................

ohh melike'ye tatil iyi geldi..çocuk olmak var valla..

muccck hepinize...

hoşgeeelldiiiinnnn..!!nasılsın canım benim?

hoşgeldin claire..
canım ne güzel anlatmışsın..maşallah sana da bebişlere de..

merhaba arkadaslar.doruk nickli arkadasimiz belki bilirsiniz ikizlerine hamile.dün geceden beri youn kanamadan dolayi hastanede müsade altinda.ultrasyonda bebekler normal gözüküyomus.kanamanin nedenini doktorlar bilemiyomus.5 gün öncede serklaj olmustu.fikri olan varmi arkadaslar.

canan hayırlı olsun arkadaşım .güle güle büyüt bebeklerini taze anne...

ben tebrik ettim mi seni daha önce yahu ... valla bu aralar öyle bi balık hafızalı oldum ki inanamıyorum bazen kendime..hamilelikten midir nedir?

allah güç kuvvet sağlık versin sanada.....

cnm benim kaçıncı haftasında 16-20 hafta arası ise plesentası aşağadadır ondan kanaması vardır...benimde 16 haftamda yoğun kanamam oldu 3 gün yattım hastanede
bebekler iyiyiydi ama plesentadan gelen bir kanamaydı

çok geçmiş olsun..iyileşir inşallah tez zamanda..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…