Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

hay Allah yaa..çok geçmiş olsun..benim hamileliğimin çok başında oldu kanamam ama 2 kistim vardı bebekler yerleşmeye çalışırken onlar patladı ve yok olana kadar kanamam devam etti..
inşallah çabucak durur kanaması ve sağlıkla tamamlar hamileliğini..bizi yine haberdar et olur mu?

ordinaryus profesörüm benim zemuszemus
amma deneyimlisin kızım hafızan da çok mükemmel..takdir ediyorum seni şiddetle.. buyrunnnnnnnnn

valla ya dırım süpersin benimde hafızam yerine gelirmi acaba..

kızlar bivi merak ediyorum...haberi olan olursa ya da telefon numarasını bilip arayan olursa haber verir mi?

kimseler yoktu sabahtan beri................ tam duş alıp yatayım dedim millet toplanmaya başlamışşşşş................. biv msn de açmadı bugün...inşallah iyidir......

kimseler yoktu sabahtan beri................ tam duş alıp yatayım dedim millet toplanmaya başlamışşşşş................. biv msn de açmadı bugün...inşallah iyidir......

cnm zaten şuan dr da olması lazım..inşallah güzel haberlerle döner..

nesi var ki biv

herkes iyi olsun yaaaa

tatlım dün sancısı vardı biraz..

açıklamaların ve tavsiyelerin için çook teşekkür ederim. jelden sonraki kanamanın en mantıklı ve en rahatlatıcı açıklaması senin açıklaman oldu bana göre dr.um bile bu şekilde söylememişti. ağrılarımda hafifledi biraz ..ilgin için tekrar teşekkürler.. bebişlerine de sağlık mutluluk diliyorum. allah analı babalı büyütsün.

cnm eee yaşadım ne yapimmm birde 5 hafta doğurmadan yattığım için ne gebeler geldi çeşitli hastalıklarda onlardan öğrendim cnm ama kanam işi başıma geldi

kızlar bivi merak ediyorum...haberi olan olursa ya da telefon numarasını bilip arayan olursa haber verir mi?

cnm yok yaaa tlf yarın 1 de randevum var demişti

cnm benimde banyo yapmam lazım çocuklara meyve vermem gerek çocukların odasının halısının örtüsü silkelecek süpürülcek mutfak ona kezaaa
en son oturma odam süpürecek

banyo yapacam amanın yaa

bivin msn bende var..... gelince burdan yada msn den telefonunu alırız..... senin telefonunu dedim ben....... sırada ikiniz olduğunuz için.................

çok sagolun arkadaslar.12. haftasini yeni bitirdi.tabiki haberdar ederim...

cnm eee yaşadım ne yapimmm birde 5 hafta doğurmadan yattığım için ne gebeler geldi çeşitli hastalıklarda onlardan öğrendim cnm ama kanam işi başıma geldi

cnm yok yaaa tlf yarın 1 de randevum var demişti

cnm benimde banyo yapmam lazım çocuklara meyve vermem gerek çocukların odasının halısının örtüsü silkelecek süpürülcek mutfak ona kezaaa
en son oturma odam süpürecek

banyo yapacam amanın yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…