merhaba arkadaslar.doruk nickli arkadasimiz belki bilirsiniz ikizlerine hamile.dün geceden beri youn kanamadan dolayi hastanede müsade altinda.ultrasyonda bebekler normal gözüküyomus.kanamanin nedenini doktorlar bilemiyomus.5 gün öncede serklaj olmustu.fikri olan varmi arkadaslar.
cnm benim kaçıncı haftasında 16-20 hafta arası ise plesentası aşağadadır ondan kanaması vardır...benimde 16 haftamda yoğun kanamam oldu 3 gün yattım hastanede
bebekler iyiyiydi ama plesentadan gelen bir kanamaydı
hay Allah yaa..çok geçmiş olsun..benim hamileliğimin çok başında oldu kanamam ama 2 kistim vardı bebekler yerleşmeye çalışırken onlar patladı ve yok olana kadar kanamam devam etti..
inşallah çabucak durur kanaması ve sağlıkla tamamlar hamileliğini..bizi yine haberdar et olur mu?
ordinaryus profesörüm benim zemuszemus
amma deneyimlisin kızım hafızan da çok mükemmel..takdir ediyorum seni şiddetle.. buyrunnnnnnnnn
valla ya dırım süpersin benimde hafızam yerine gelirmi acaba..
bnm kendimden pek umudum yok valla..Allah'tan o kadar da büyük şeyler istemek ne kadar doğru bilmiyorum zaten kaydirigubbakcemile3
kimseler yoktu sabahtan beri................ tam duş alıp yatayım dedim millet toplanmaya başlamışşşşş................. biv msn de açmadı bugün...inşallah iyidir......
nesi var ki biv
herkes iyi olsun yaaaa
merhaba canım hayırlısı olsun innşallah sağsalim doğsun bebeklerin benim ilk dönemlerde adet olucakmışım gibi sancım oldu kasıklarımda belimde zamanla geçti 10. haftamda baya bi kanamam olmuştu benimde dr istirahat verdi vajinal jeli bıraktırıp iğne verdi rahim duvarında kılcal damar çatlamaları oluyomuş kanama bundan olabiliyomuş bol bol istirahat et ama bence en ufak kuşku bırakma içinde dr a git gör bebeklerini için rahatlasın bence normal bu olanlar ama rahatlat içini git dr una
biv ablacım vvalla yat bol bol sık dişiniide doğurma sabret bir iki hafta daha burda herkes ishal olupta doğuruyo sende öylebişi yok dimi
hay Allah yaa..çok geçmiş olsun..benim hamileliğimin çok başında oldu kanamam ama 2 kistim vardı bebekler yerleşmeye çalışırken onlar patladı ve yok olana kadar kanamam devam etti..
inşallah çabucak durur kanaması ve sağlıkla tamamlar hamileliğini..bizi yine haberdar et olur mu?
amma deneyimlisin kızım hafızan da çok mükemmel..takdir ediyorum seni şiddetle.. buyrunnnnnnnnn
kızlar bivi merak ediyorum...haberi olan olursa ya da telefon numarasını bilip arayan olursa haber verir mi?
kimseler yoktu sabahtan beri................ tam duş alıp yatayım dedim millet toplanmaya başlamışşşşş................. biv msn de açmadı bugün...inşallah iyidir......
gelince bivin telefonunu alalım....burçin sende mnsden yaz bana barii
kızlar bivi merak ediyorum...haberi olan olursa ya da telefon numarasını bilip arayan olursa haber verir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?