Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

hoşbuldukkk evet canım bu sene erkek senesi sanırım ben fazla kız duymadımmm
kayracım çok saol hoşbulduk canımmm sizlerinki ne kadarlık kızlar

kızlar meraba bende varım benim bebişlerimde daha 24 haftalıklar annelerinin karnında ve ikiside erkek teyzeleriiii

hoşgeldin canım Allahım kucagına almayıda nasip etsin inşallah benimkilerde 24+6 günlükler benimkiler kız Allah nasip ederse Allahım inşllah hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin kız erkek hiç fark etmez

kızlar selam şöyle bir cööö yapmaya geldim :)) ben iyice özürlü gibi oldum valla yataktan kalkamıyorum öptüm hepinizi

kızlar selam şöyle bir cööö yapmaya geldim :)) ben iyice özürlü gibi oldum valla yataktan kalkamıyorum öptüm hepinizi

az kaldı ablam saberttt haftaya bugünlerde kuzularla olacaksın
ahanda benim gibi bi yerden koku geliyoo gidip bakem diyeceksinaklinialirimsmilesempatiksalakcinni

hoş bulduk canımmm sağolll aminnn rabbim hepimizzin evladını korusun ve sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsinnn inşallahhhhhh oy oyyy rosecimm artıkınnn senin kızlara talip oluruz annesiii:)))) oluşlarımmm çok yaramaz ama benimmm hiç durmuyolarrr :)))9:asigim:

bilmiyorumkismile
inşallah canım yaa.. bıktım vala..

canım, inan son 30lu haftalara gelince ne kadar hafifmişim 22lerde diyceksin, gözünü korkutmıyım ama bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

kızlar bu arada yarın kaynanama geçiyoruz, onların ev de merkezi sistem ısınıyo, benim ev hala buzhane... yak yak ısınmıyo, öff çok canım sıkılv-cak kaynanamda kayınpeder hep evde, internet de yok telle katılırım artık size :) çok pahalı oluyor mu acaba cepten nete bağlanmak??

buyrun olun canım:) bende diyom zaten eşime ikiz oglu olan birine verelim hiç olmassa oglanın birini biz alırız :) canım sen normal yollamı kaldın ikizlere hamile yoksa tedaviylemi

oh maşallah dogurdunuz geziyorsunuz darısı bizlerin başına inşallah

hayırlı olsun canım

buyrun olun canım:) bende diyom zaten eşime ikiz oglu olan birine verelim hiç olmassa oglanın birini biz alırız :) canım sen normal yollamı kaldın ikizlere hamile yoksa tedaviylemi

canımmm benimkiler tüp bebiş canım sen pekiii

ehhh veririz oğlumuzu bizde senin kızını alırızzz :)))) :teytey:

canımmm benimkiler tüp bebiş canım sen pekiii

ehhh veririz oğlumuzu bizde senin kızını alırızzz :)))) :teytey:

benimkilerde mikroenjeksiyon

tabi verin kız ben bunları 12 sene sonunda buldum Allahıma şükürler olsunki ikisini almayın degiş ederiz

kızlar meraba bende varım benim bebişlerimde daha 24 haftalıklar annelerinin karnında ve ikiside erkek teyzeleriiii

hoşgeldin canım..hayırlı uğurlu olsun bebişlerin..inşallah sağlıkla ve vakitlice dünyaya getirirsin kuzularını..

olsun tatlım araşırız..sen uygun oldukça ara beni ya da çaldır ararım ben seni..bak buralar da çok kalabalık değil artık aklın klamasın..nerdeeee eski günler..

YASEMENNN hoşgeldin cnm

diğerleride tabikideee...
ayyy bu çocuklar babasına hayran yaa eşim içeri bi girdi dalton gibi sıra sıra babasın peşinden geziyolar yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…