kızlar meraba bende varım benim bebişlerimde daha 24 haftalıklar annelerinin karnında ve ikiside erkek teyzeleriiii
kızlar selam şöyle bir cööö yapmaya geldim :)) ben iyice özürlü gibi oldum valla yataktan kalkamıyorum öptüm hepinizi
hoşgeldin canım Allahım kucagına almayıda nasip etsin inşallah benimkilerde 24+6 günlükler benimkiler kız Allah nasip ederse Allahım inşllah hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin kız erkek hiç fark etmez
kevser cn inş. kurtulursunuz şu gazlardan yaa
senin kızlarda gazmanmış yaaa
benimde ömerin uykusu gelmiş koltuğa başını koyuyor ama sallamayacam
uykusu varken inat etti uyumadı şimdi yatsın yere uyusun kendi kendine cezalıı
selam kızlar kayınvalidemler gelmişti bugün gittiler ama inanın imanım gevredi yatmak ne iki gündür bitek gece biliyorum belim kasıklarım ağrıdan mahvoldu bugünde arkalarından son rütuşları yapıp bi devirdim kendimi bi ufak kendime geldim ayaklarım davul gibi ellerim deseniz öyle ödem gitgide artıyo tabii bunda en büyük rol iki gündür hiç yatmamam sinir oldum valla siz napıosunuz herkes iyi sanırım
hoş bulduk canımmm sağolll aminnn rabbim hepimizzin evladını korusun ve sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsinnn inşallahhhhhh oy oyyy rosecimm artıkınnn senin kızlara talip oluruz annesiii:)))) oluşlarımmm çok yaramaz ama benimmm hiç durmuyolarrr :)))9:asigim:
kızlar bu arada yarın kaynanama geçiyoruz, onların ev de merkezi sistem ısınıyo, benim ev hala buzhane... yak yak ısınmıyo, öff çok canım sıkılv-cak kaynanamda kayınpeder hep evde, internet de yoktelle katılırım artık size :) çok pahalı oluyor mu acaba cepten nete bağlanmak??
hoş bulduk canımmm sağolll aminnn rabbim hepimizzin evladını korusun ve sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsinnn inşallahhhhhh oy oyyy rosecimm artıkınnn senin kızlara talip oluruz annesiii:)))) oluşlarımmm çok yaramaz ama benimmm hiç durmuyolarrr :)))9:asigim:
buyrun olun canım:) bende diyom zaten eşime ikiz oglu olan birine verelim hiç olmassa oglanın birini biz alırız :) canım sen normal yollamı kaldın ikizlere hamile yoksa tedaviylemi
canımmm benimkiler tüp bebiş canım sen pekiii
ehhh veririz oğlumuzu bizde senin kızını alırızzz :)))) :teytey:
kızlar meraba bende varım benim bebişlerimde daha 24 haftalıklar annelerinin karnında ve ikiside erkek teyzeleriiii
kızlar bu arada yarın kaynanama geçiyoruz, onların ev de merkezi sistem ısınıyo, benim ev hala buzhane... yak yak ısınmıyo, öff çok canım sıkılv-cak kaynanamda kayınpeder hep evde, internet de yoktelle katılırım artık size :) çok pahalı oluyor mu acaba cepten nete bağlanmak??
benimkilerde mikroenjeksiyon
tabi verin kız ben bunları 12 sene sonunda buldum Allahıma şükürler olsunki ikisini almayın degiş ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?