Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

aminnn inşallahhh canım hepimiz zamanında doğum yaparız hayırlısı ileee senin az zamanın kaldı sanırımmm rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahhh:teselli:

YASEMENNN hoşgeldin cnm

diğerleride tabikideee...
ayyy bu çocuklar babasına hayran yaa eşim içeri bi girdi dalton gibi sıra sıra babasın peşinden geziyolar yaa

canım hoş buldukkk saol seninnn melekler ne kadar tatlılar yaaa maşallah allahım nazarlardan saklasın inşallahhhh babayı özlüyolardır anneyle gün boyu birlikteler şekerimmm

bilmiyorumkismile

inşallah canım yaa.. bıktım vala..

canım, inan son 30lu haftalara gelince ne kadar hafifmişim 22lerde diyceksin, gözünü korkutmıyım ama bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

ben hafif olduğumun farkındayım canım henüz ekstra ağırlıklar böyle üstüme binince ağır gelio iki gündür koşuşturmamı normal bi kadın yapsa oda 2 gün sonunda bi tarafından solurdu valla kevsercim sabahtan akşam yatana kadar tam mesai hizmet ve insanın bu halde destek verilmemesi daha da ağrına gidio bırak fiziksel eziyeti

kime hizmet ediyon kuzum sen yaaaa
bilmiyorumkismile
yaaa ben çok uyuz oluyorum hamile kadına gidenlere gidipde kendine hizmet ettirenlere
benim gebeliğim çok zor geçtiği için kendimden çok iyi biliyorum bırakın birini ağırlamayı
sohbet bile edemiyordum

ah be dırımcım kaynana olayı malum yatıya geldiler iki gün geliyosun dimi bari bi işe yara benim annem yapıp yapıp yemek getirio elalem böle kendine hizmet bekliyo şeytanda beni dürtüklüyo yapıcam bi pislik bende ama hadi diyorum yüzgöz olma şimdi insanda acıma duygusu olur resmen iki büklüm yemek yaptım gelipte uzan ben yapim demedi daha neler neler çay doldurmadı kendine bi bardak zahmet edip ya sonrada torunlarını beklio ayakları sabırsızlıkla

heeeeeeeeeeeeee valla kocan orada devreye girecek cnm
yoksa çokkk gelirler iyi değil karım yatması gerek desin

Ya ben böyle dengezis insanları okuyunca sinirlerim tepeme çıkıyor.resmen şaka gibi ya.
Canım valla sen iyi dayanmışsın yine başkası olsa yatak yorgan yatardı şimdi
Ama dırımın dediği gibi kabahat onlarda değil eşimde bence,seni kimse düşünmese bile eşin düşünmesi gerekiyordu.Yat dinlen canım bol bol

vil canım maşallah göbişineee...

vil maşallah göbeğine

vilcm göbegine masaALLAH :)

yok be rosem mecburiyetten, ,nan evmi çoook özlüyorum

Bende istanbula gidicem ya okadar sıkılıyorum ki sonucta insanın evi gibi olmuyo senin gene az bir zaman canım sabır cek
kızlarınıda cok öptüm Rabbim gaz sorununada yardım etsinn

iyi bari yardım ediyolarsa ee biraz ses olucak ama olsun oda güzel gecer ohaoldumsmile

kızlar meraba bende varım benim bebişlerimde daha 24 haftalıklar annelerinin karnında ve ikiside erkek teyzeleriiii

Hoşgeldiniz
RAbbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin

selamkızlarrr nasılsınız bakalımmmm
off ben çok gerginim gelen giden acayip sıktı beni her kafadan bir ses yok yıkamıyomuşumda yok emzirmiyomuşumda durmadan söyleniolar dr yıkama göbeği düşene kadar dedi iltihap olabilir dedi evet zamanında bizleri yıkamışşlar bilseler belki annelerimizde bizi yıkamazlardı risk varmı var ve ben bu riski göze almıyorum hastanede temizlemişlerdi iyice bende gül suyu ile siliyorum çocukları göbeği düşene kadarda yıkamıycam
emzirmiyomuşum ya ben acemi onlar acemi emzirmiyorum göğüs ucum küçük tutamıyolar 2 emip 5 dinleniolar onları doyurabilmem için aralıksız 1 saat uğraşmam laızm her bir bebeğe zaten belimden kalkıp oturamıyorum spinal anestezi beni kötü etkiledi diğer kızlar gibi rahat kaldırmadı bünyem kalkmaıyorum oturamıyorum belim çok fena ishal hala devam ediyo zaten anne sütü veriyomuyum veriyorum önemli olan bu değilmi ha sağıp vermişim ha emzirmişim
eve geldim geleli daha yatmadım lohusa yatağım olmadı bugün bunu söylüyom e yatsaydın diolar bana dirim bana yazmış ya iş yapma dikişlerin açılır die eşime diorum dikişin yokki senin dio
rezene çayı içtim şimdi bi tane ama rahatlatmadı kaynanam gelmiş much muc öpüyo kızımı bugün kafasından öyle sesli öptükü kız irkildi sesten daha ben öpmedim kuzularımı koklamakla yetiniyorum öfffffffffffffff öfffffffffff

bugün tüm cinleirm tepemde anlayacağınız

ay canım ya duymamaya çalış sağdan soldan söylenenleri..İnsanlar çok konuşur ama boş konuşur.Biz tek gebelere ve annelere göre çok farklıyız boşver kim ne derse desin sen doktorun söylediğini yap..Stres yapma bebişlerini düşün. sütün falan azalır aman aman canancımm...

Son düzenleme:
Ah canancım işte böyle her kafadan bir ses insanın canını sıkıyo hiç sen kimseyi umursama millet ne derse cvp ver sonucta gerilipte sütünden olma canım

canan millet konuşur konuşur sen karışmayın de tüm deliliği ele al ve dekötükedihüso

veeee o kocana çokkkkk kızdımmmmmalsanaalsanasmilene demek dikişin yokk
len seni 7 kat kestiler son katını yapıştırdılar bee
hümeyranın bile dikişi açıldı ki o annesinde yattı hatırlatırım
bu işi ciddiye alın yada alsınlar çünki öle bişeyki bu iş aylar sonra bile iç dikişin açılıyor
ben burada okudum yaa diiikişiii açıldığı için tekrardan ameliyat olan
haberi olsun o kocanın

anesteziii için bişey diyemeyeceğim oluyor böle şeyler spinalde epiduralde

üzülme kuzummm ben en yakın zamanda gelecem o cezmi beyde olsunnn
azcıkk korkutayım onuu kıymetini bilsin

hee sağarak süt vermeyi bazıı cahil kafalar algılamıyolar bana ben emzirmiyorum diye
sen ne biçim annesin üşengeçsin dediler....ahhhh neler duydum o kişiler şimdi yanımda yokk tın tınnn herkes gider sen kalırsın kendile çocuklarınlaaaopuyorumnanaktan
anan bile yeri gelir elden el olur sana iki çocukla sığmak zor olur iştee

dirimmm yanıma gel kuzummm omzuna yaslanıp ağlamak istiyorummm şu cezmiyide gel korkutttt bunların hepsi baside alıyo hala bana normal doğum yapmadım diye acı çekmedim muamelesi yapıolar ya sinir oluyommmm

aminnn inşallahhh canım hepimiz zamanında doğum yaparız hayırlısı ileee senin az zamanın kaldı sanırımmm rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahhh:teselli:

amin canım inşallah..

ah be kuzucum..yapma nolur, biliyorum çok zor ama duymamaya çalış..çok mu rahatsız oldun gerekirse bağır çağır..deliliğe vur valla..hayret bi olay beee!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…