Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

dirimmm yanıma gel kuzummm omzuna yaslanıp ağlamak istiyorummm şu cezmiyide gel korkutttt bunların hepsi baside alıyo hala bana normal doğum yapmadım diye acı çekmedim muamelesi yapıolar ya sinir oluyommmm

söyle o onların hepsine saçmalamasınlar!!!!
koş dırım yetiiişşşşş..!

burcinnn kız ben burdayım sen nerdesin bakimmmmm

burdayım tatlım sırtım ağrıyodu yattım azıcık ama hala ağrıyoo yahu..(

dirimmm yanıma gel kuzummm omzuna yaslanıp ağlamak istiyorummm şu cezmiyide gel korkutttt bunların hepsi baside alıyo hala bana normal doğum yapmadım diye acı çekmedim muamelesi yapıolar ya sinir oluyommmm

benim geldiğim gün sana yamuk yapan herkesi topla bir açayım çenemiii

zaten birdaha beni okmeydanı civarına sokmazlar

kaydirigubbakcemile3

hahhahaazemuszemusbayanssulusmile

burçiiiii sana bi işim düşecekkkk yaparmıısın kuzuuu

şimdiden söyleyim bebekler gelince aklın onkarış olacak

mayıs ayında biz mayıs anneleri yalovada bir arkadaşın yazlığında

topllu doğum günü yapacağız ve büyük bir pasta yaptıracağız

arkadaşlar bursadalar oradan yalovaya gelecekler biride kevsre çok yakın

siz bize KK arkadaşlığımızdan indirim yaparmısınızzzzzzzzzzz:kedi::enbuyukkk:

tani öle pastalar yapıyorsanızsempatiksalakcinni

canan inan sanki ben yaşadım gelecekde olacakları anlatır gibisin sanırım bazılarımız başına gelecek bunlar benim bi arkadaşım vardı onun da kaynanası her şeye karışırmış bigün dışarı çıkmış bebeği kaynanasındaymış eve gelmiş ki bebeğe verilmesi gerekenden 3 kat mama vermiş . ben 3 tane büyüttüm ben bilirim. ben 3 tane büyüttüm ben yaparım deyip duruyomuş kız da en sonunda demiş ki sen 3 tane büyüttün bırakta bi tane de ben büyütüyim :))))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benim geldiğim gün sana yamuk yapan herkesi topla bir açayım çenemiii

zaten birdaha beni okmeydanı civarına sokmazlar

dırım ben seni çağırıyım baş edebilirsen inan dövsen ses etmem hiç sorun değil benim için şimdiden gıcık ediyolar beni zaten çok doldum cananın anlattıklarını duyunca iyice bi hırs yaptım. terbiyesizler gelirler yer içer giderler beş dakka oturtmazlar zaten doğru düzgün gitmiyorum artık bir sürü pislik yaptılar geçen bi yarım saatliğine uğradık bi de azlarmış gibi kaynanamın kaynanası da hayatta. bana diyoki şurdan fiskosu getir. gerizekalı gibi o an insanın aklına gelmiyo gidip aldırıyım böyle düşmezler deseydim keşke. ay ben de konuşurum böyle ama suratlarına bi halt demeyi beceremiyorum dilim tutuluyo . ay zaten sinirliyim görecek gözüm yok terbiyesizlerilmaz:lmaz:lmaz:

eylül cnmmm allah yardımcımız olsunnn takmamak elde olmuyoo keşke becersekkk sinirlerimizi aldırmamız lazın ancaaaaaaaaa

eylül anam ne bu böyle bende kaynanam olmadı bi işin ucundan tutmadı diye sinir olmuştum

ama bende lohusa iken gıcık ettim kadını çocukları öpme ,ellerini yıka,ve beşkarış suratla 1 günde kaçırdım....sonra oğlunu fişfikledi ....oğlu bana dedi ...ben ağladım bağra bağra
sonra sütüm bitti sonra eşime AıLENNNNNNNNNNN yüzünden dedim..........

artık bende UZUN CÜMLELER KULLANIYORUMMMMMMMM .........sonuçmu ben gel demeden gelmeyen bir kaynana ve hiçbir zaman görüşmek istemezsem görüşmeyeceğim bir eltii
çok memnum hayatımdan bana kk arkadaşlarım yeterrrrrrrrrrr

mutlu yıllaraaa burcinnn iyiki doğmuşsunnn iyiki kk arkadaşlığımız başlamış seninleeee seni seviyoruzzzzzzzzzzz mutlu yıllaraaaaaaaaa

canım haklısın valla çok şükür en azından burda birbirizmize haset etmiyoruz fenalık düşünmüyorzkaydirigubbakcemile3 iyi yapmıssın bazıları iyilikten gerçekten anlamıyor ben de şimdiye kadar eşimi üzmemek için konuşmuyodum zaten babasıyla da görüşmüyo diye susuyodum aslında eşim herşeyi biliyo o da söylüyo ama insan gıcık oluyo . kötülük etmiyim düzelir dedim ama inan düzelmiyorlar. ben de artık yaptıklarını söylemeye başladım şu halimle bile bizle uğraşıyolar torunları olucak bizi evden çıkarmak için babaneyi fişfikliyolar o da onlardan beter zaten uffff o kadar çok konuşulcak şey var ki laf uzadıkça uzuyo o yüzden ben çenemi kapatıyım çok doldum bugünlerde:sinifsinif::sinifsinif:

eylül cnm sıkma canını sen kaynananlamı oturuyon yawww senin dışarı çıkmana karışıyoo anlamadım azcıkk

istediğiniz her türlü pasta yapıyoruz güzelcim..istediğin ebatta, istediğin kadar katlı, istediğin resimli, istediğin şekilli..indirim olayına gelince onu da takma kafana tabiki de hallederiz..bi alo de tamamdır..eşime söledim bileee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…