dirimmm yanıma gel kuzummm omzuna yaslanıp ağlamak istiyorummm şu cezmiyide gel korkutttt bunların hepsi baside alıyo hala bana normal doğum yapmadım diye acı çekmedim muamelesi yapıolar ya sinir oluyommmm
burcinnn kız ben burdayım sen nerdesin bakimmmmm
dirimmm yanıma gel kuzummm omzuna yaslanıp ağlamak istiyorummm şu cezmiyide gel korkutttt bunların hepsi baside alıyo hala bana normal doğum yapmadım diye acı çekmedim muamelesi yapıolar ya sinir oluyommmm
benim geldiğim gün sana yamuk yapan herkesi topla bir açayım çenemiii
zaten birdaha beni okmeydanı civarına sokmazlar
kaydirigubbakcemile3
selamkızlarrr nasılsınız bakalımmmm
off ben çok gerginim gelen giden acayip sıktı beni her kafadan bir ses yok yıkamıyomuşumda yok emzirmiyomuşumda durmadan söyleniolar dr yıkama göbeği düşene kadar dedi iltihap olabilir dedi evet zamanında bizleri yıkamışşlar bilseler belki annelerimizde bizi yıkamazlardı risk varmı var ve ben bu riski göze almıyorum hastanede temizlemişlerdi iyice bende gül suyu ile siliyorum çocukları göbeği düşene kadarda yıkamıycam
emzirmiyomuşum ya ben acemi onlar acemi emzirmiyorum göğüs ucum küçük tutamıyolar 2 emip 5 dinleniolar onları doyurabilmem için aralıksız 1 saat uğraşmam laızm her bir bebeğe zaten belimden kalkıp oturamıyorum spinal anestezi beni kötü etkiledi diğer kızlar gibi rahat kaldırmadı bünyem kalkmaıyorum oturamıyorum belim çok fena ishal hala devam ediyo zaten anne sütü veriyomuyum veriyorum önemli olan bu değilmi ha sağıp vermişim ha emzirmişim
eve geldim geleli daha yatmadım lohusa yatağım olmadı bugün bunu söylüyom e yatsaydın diolar bana dirim bana yazmış ya iş yapma dikişlerin açılır die eşime diorum dikişin yokki senin dio
rezene çayı içtim şimdi bi tane ama rahatlatmadı kaynanam gelmiş much muc öpüyo kızımı bugün kafasından öyle sesli öptükü kız irkildi sesten daha ben öpmedim kuzularımı koklamakla yetiniyorum öfffffffffffffff öfffffffffff
bugün tüm cinleirm tepemde anlayacağınız
benim geldiğim gün sana yamuk yapan herkesi topla bir açayım çenemiii
zaten birdaha beni okmeydanı civarına sokmazlar
eylül anam ne bu böyle bende kaynanam olmadı bi işin ucundan tutmadı diye sinir olmuştum
ama bende lohusa iken gıcık ettim kadını çocukları öpme ,ellerini yıka,ve beşkarış suratla 1 günde kaçırdım....sonra oğlunu fişfikledi ....oğlu bana dedi ...ben ağladım bağra bağra
sonra sütüm bitti sonra eşime AİLENNNNNNNNNNN yüzünden dedim..........
artık bende UZUN CÜMLELER KULLANIYORUMMMMMMMM .........sonuçmu ben gel demeden gelmeyen bir kaynana ve hiçbir zaman görüşmek istemezsem görüşmeyeceğim bir eltii
çok memnum hayatımdan bana kk arkadaşlarım yeterrrrrrrrrrr
ama bişi diyeyimmiiii bu beeklerin kokusu varya herşeyi unutturuyo öyle eşsiz tarifsiz bi kokuuu enfesssssss
eylülüm atla gel dertleşelimmmm
hahhahaazemuszemusbayanssulusmile
burçiiiii sana bi işim düşecekkkk yaparmıısın kuzuuu
şimdiden söyleyim bebekler gelince aklın onkarış olacak
mayıs ayında biz mayıs anneleri yalovada bir arkadaşın yazlığında
topllu doğum günü yapacağız ve büyük bir pasta yaptıracağız
arkadaşlar bursadalar oradan yalovaya gelecekler biride kevsre çok yakın
siz bize KK arkadaşlığımızdan indirim yaparmısınızzzzzzzzzzz:kedi::enbuyukkk:
tani öle pastalar yapıyorsanızsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?