istediğiniz her türlü pasta yapıyoruz güzelcim..istediğin ebatta, istediğin kadar katlı, istediğin resimli, istediğin şekilli..indirim olayına gelince onu da takma kafana tabiki de hallederiz..bi alo de tamamdır..eşime söledim bileee..
eylül cnm sıkma canını sen kaynananlamı oturuyon yawww senin dışarı çıkmana karışıyoo anlamadım azcıkk
iyki doğdun koca göbüşlü arkadaşım burçinnnn
mutlu yıllaraaa burcinnn iyiki doğmuşsunnn iyiki kk arkadaşlığımız başlamış seninleeee seni seviyoruzzzzzzzzzzz mutlu yıllaraaaaaaaaa
aaaaa burçinin cumartesi doğum günü
İYİKİ DOĞDUN BURÇİNNNNNNNNN
ÇOK SAĞOLLL KUZUMMM oragnizasyoncular bursada olduğundan aklıma geldin hemen valla hatta dedim belki arkadaşımda gelir nede olsa 3 aylık olacaksınızzkaydirigubbakcemile5
Yok canım o sinirle anlatamadım sanırım. dışarı çıkmama karışmıyo aynı oturmuyoruz. bizim oturduğumuz ev babanenin üstüne yani kaynanamın kaynanasının üstüne bizi evden atmaya çalışıyolar. yani çıkmama karışmıyo tamamen çıkarmaya çalışıyoopuyorumnanaktan
inşallah canım..eğer o zamana bi düzen oturtmuş olursak neden olmasın..ama tabiki bu konuda söz veremiyorum..bakalım zaman ne gösterecek..
bu konuşmayıı umutsuz bir konuşma gördüm cnm sen bebişlerin ufaklık dönemini atlatacaksın kışın bahara büyüyeceklerrr
herşeyleri oturur korkmaa sennn
Burcin canım Dogum günün kutlu olsun
Rabbm yavrularınla uzun ömürler nasip etsin...
oyyyy cenem düştü içimde bir enerjiii valla karnım acıktı beee uyumam gerek kızlar mama servisi yapamayacam gece...ve yarına yemekli misafirim var beee
ayyy kuzummm anladımmm ama sende azcıkkkk politik oll
o yaşlı kadın kaynananın kaynanası yaniiii geliniiiiiiiiiiiiiiiikötükedihüso
eeeee o yaşlıı kaynanada gelinine gıcık oluyordur
sen babanneyi kanatlarının altına alacaksın
nede olsa kaynanan onun gelini bir iki tatlı dil yap
bişiler yap kapısına git babanneciğim deeeakannehir
sonra dökülür babanne gelini hakkında
hiç sanmıyorum yani senin kaynanandan yana dertli olmasın
o zaman kim kimi kovar sen görürsün kızzzzzzzz
belkin kaynanı sokmaz o apartmana
yap sende oyununu dinsiiizin hakkından imansız gelirrrrrrrrkaydirigubbakcemile5
ayy inşallah canım..kevserim o kadar korkutuyo ki beni anlatamam..bugün telefonla konuşmaya çalıştık..damlacık boyundan büyük çığlıklarıyla aramıza girdi kuzum..inşallah herşey yolunda olur..heralde ben de seni çok rahatsız edicem ohaoldumsmile
canım benim çok teşekkür ederim..
amin inşallah..
ayyy beyaz varmışşş yaaaaa izlemek istiyorummm
tatlım her çcouk bir olacak diye bişey yokki bak hymary nın kızlarının o kadar olmadı gazı sarede vardı söledik ilaç kullnadılar geçti bittiii
rahatsızlık ne demek yaaaa aşk olsun herzamannnnolumunekankayizsmile
canım bunlar süper fikirler ama bunlar normal dediller şu an onlar birlikte oturuyolar neyseki aynı yerde değiliz zaten hepsi birbirinin arkasından konuşuyor neler yaptık eşimen bile melek gibi davrandı zaten ben hiç kırmak istemem kimseyi ama olmuyo onların eşime bile vicdanları yok sana en basit şeyi söyliyim babası eşimi işinden bile etti geceyarısı biyerle iş yapması gerekiyoken ortada kaldı bu en basit örnek düşünebiliyomusun anası desen çok fena önümüzden yemekleri alır gizler . sen çocuğuna kıyar mısın ben bunları anlamıyorum o yüzden aklım almıyor ben bunu çocuğuma yapmayı bırak hiç bi tanıdığıma yapmam daha neler neler bunlar anlamıyo ki
Bi oğlu daha var ona da çok yaptılar bunlar herkese kötü yani. biz de artık gidip gelmiyoruz pek
kendi kendini yoldan çıkarıyosun sankiii..
git eşine sırnaş at enerjini anacım aklinialirimsmile
aynen yaaaaaa sonra uykusuz kalıyorum
gece çocuklara kocam bakıyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?