Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

ÇOK SAĞOLLL KUZUMMM oragnizasyoncular bursada olduğundan aklıma geldin hemen valla hatta dedim belki arkadaşımda gelir nede olsa 3 aylık olacaksınızzkaydirigubbakcemile5

eylül cnm sıkma canını sen kaynananlamı oturuyon yawww senin dışarı çıkmana karışıyoo anlamadım azcıkk

Yok canım o sinirle anlatamadım sanırım. dışarı çıkmama karışmıyo aynı oturmuyoruz. bizim oturduğumuz ev babanenin üstüne yani kaynanamın kaynanasının üstüne bizi evden atmaya çalışıyolar. yani çıkmama karışmıyo tamamen çıkarmaya çalışıyoopuyorumnanaktan

iyki doğdun koca göbüşlü arkadaşım burçinnnn

mutlu yıllaraaa burcinnn iyiki doğmuşsunnn iyiki kk arkadaşlığımız başlamış seninleeee seni seviyoruzzzzzzzzzzz mutlu yıllaraaaaaaaaa

aaaaa burçinin cumartesi doğum günü
İYİKİ DOĞDUN BURÇİNNNNNNNNN

kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr..çookk ama çookk teşekkür ederim..ay çok sevindim yahu..kocaman öpüyorum..iyi ki varsınız.. :asigim: a.s. opuyorumnanaktan

ÇOK SAĞOLLL KUZUMMM oragnizasyoncular bursada olduğundan aklıma geldin hemen valla hatta dedim belki arkadaşımda gelir nede olsa 3 aylık olacaksınızzkaydirigubbakcemile5

inşallah canım..eğer o zamana bi düzen oturtmuş olursak neden olmasın..ama tabiki bu konuda söz veremiyorum..bakalım zaman ne gösterecek..

ayyy kuzummm anladımmm ama sende azcıkkkk politik oll

o yaşlı kadın kaynananın kaynanası yaniiii geliniiiiiiiiiiiiiiiikötükedihüso

eeeee o yaşlıı kaynanada gelinine gıcık oluyordur

sen babanneyi kanatlarının altına alacaksın

nede olsa kaynanan onun gelini bir iki tatlı dil yap

bişiler yap kapısına git babanneciğim deeeakannehir

sonra dökülür babanne gelini hakkında

hiç sanmıyorum yani senin kaynanandan yana dertli olmasın

o zaman kim kimi kovar sen görürsün kızzzzzzzz

belkin kaynanı sokmaz o apartmana

yap sende oyununu dinsiiizin hakkından imansız gelirrrrrrrrkaydirigubbakcemile5

inşallah canım..eğer o zamana bi düzen oturtmuş olursak neden olmasın..ama tabiki bu konuda söz veremiyorum..bakalım zaman ne gösterecek..

bu konuşmayıı umutsuz bir konuşma gördüm cnm sen bebişlerin ufaklık dönemini atlatacaksın kışın bahara büyüyeceklerrr
herşeyleri oturur korkmaa sennn

Burcin canım Dogum günün kutlu olsun
Rabbm yavrularınla uzun ömürler nasip etsin...

oyyyy cenem düştü içimde bir enerjiii valla karnım acıktı beee uyumam gerek kızlar mama servisi yapamayacam gece...ve yarına yemekli misafirim var beee

bu konuşmayıı umutsuz bir konuşma gördüm cnm sen bebişlerin ufaklık dönemini atlatacaksın kışın bahara büyüyeceklerrr
herşeyleri oturur korkmaa sennn

ayy inşallah canım..kevserim o kadar korkutuyo ki beni anlatamam..bugün telefonla konuşmaya çalıştık..damlacık boyundan büyük çığlıklarıyla aramıza girdi kuzum..inşallah herşey yolunda olur..heralde ben de seni çok rahatsız edicem ohaoldumsmile

Burcin canım Dogum günün kutlu olsun
Rabbm yavrularınla uzun ömürler nasip etsin...

canım benim çok teşekkür ederim..
amin inşallah..

canım bunlar süper fikirler ama bunlar normal dediller şu an onlar birlikte oturuyolar neyseki aynı yerde değiliz zaten hepsi birbirinin arkasından konuşuyor neler yaptık eşimen bile melek gibi davrandı zaten ben hiç kırmak istemem kimseyi ama olmuyo onların eşime bile vicdanları yok sana en basit şeyi söyliyim babası eşimi işinden bile etti geceyarısı biyerle iş yapması gerekiyoken ortada kaldı bu en basit örnek düşünebiliyomusun anası desen çok fena önümüzden yemekleri alır gizler . sen çocuğuna kıyar mısın ben bunları anlamıyorum o yüzden aklım almıyor ben bunu çocuğuma yapmayı bırak hiç bi tanıdığıma yapmam daha neler neler bunlar anlamıyo ki
Bi oğlu daha var ona da çok yaptılar bunlar herkese kötü yani. biz de artık gidip gelmiyoruz pek

tatlım her çcouk bir olacak diye bişey yokki bak hymary nın kızlarının o kadar olmadı gazı sarede vardı söledik ilaç kullnadılar geçti bittiii

rahatsızlık ne demek yaaaa aşk olsun herzamannnnolumunekankayizsmile

a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
:asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:

sana o zaman sadece şunu söyleyeceğim
sen o evden taşın...ve kocanla çocuklarınla mutlu yasa
anlattığın şeyler insanlar yapmaz isim koyaamadın
sağlıklı bir anne ve çocuk yetiştirmek istiyorsan
azıcık aşın ağrısız başınn olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…