Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

sen söyleyince aklıma geldi benim doktrum dediki ikiz hamileleri uyarıyoruz dedi . ben bu doktora yeni başladım bi tehlikem yokmuş ama bil dedi

sorma canım..hep öyle malesef..
biz de eşimle şafak sayıyoruz artık zemuszemus

siz bi de sabah erken kalkarsınız di mi canım ilk zamanlard gece çok uyandılar mı keşke şöyle büyük insan gibi akşam yatıp sabah kalksalar

cnm ilk 40 gün ben doğum sonrası 6 gün kaldım cnm hastanede
2 gün yoğunbakımda yattım sonrada aşırı kansızlığım vardı
3 ünite kan takıldı kalp ritimlerim kontrol edildi
sonra alim ben yokum diye mama yememiş anne sütüde yok özel bakımda
serumla beslnemeye başlamış..kilo kaybetmiş...
ben eve geldim 1 gece yattım ömerle geldik ertesi gün cerrhapaşada
aliyi aldık tam 1 günde çıkış yaptık orada ...eve geldim ölüyorum
zaten kansızım geceleri çocukları duymuyorum
lohusayım terliyorum..annem 40 gün hastanede yanımda kaldı eve geldi
yine o bakıyor ama ben gece hiç uyanamadım annem uyandı mama yaptı ben yedirdim..
sonraki 10 gün hep hastanede tahlillere geçti...
bide sarılığımız vardı 2 saattte bir besliyorduk hiç uyumuyorduk gece yani
ama gündüz uyuyolar bende gündüz uyuyordum cnm sonra zaten 38 günlükken annem gitti...ben yanlız baktım

dediğin gibi olmasını çok istiyorum şimdi çok enerjikler gündüz yoruluorum gece kesintisiz uyusalar rahat edecem yaşı geçsin bakalım ne olacak

canlarım çok öpüyorum sizlerii iyi iiyi iyi gecelerrr

burçin cnm benim nice mutlu senelere bu doğum günün çok özel karnındayken ilk yaşgünün birdahikine yanında olacaklar unutma ve bugünü satırlara dök cnm...
çok öptüm sizi

dökmem mi..günlüğüm aştı kendini artık :))

canım ya çok geçmiş olsun bayağı şey atlatmışsınız çok şükür geçmiş hepsi . tabi zaman geçtikçe daha da durulurlar.

Bende istanbula gidicem ya okadar sıkılıyorum ki sonucta insanın evi gibi olmuyo senin gene az bir zaman canım sabır cek
kızlarınıda cok öptüm Rabbim gaz sorununada yardım etsinn

ya sabır ya sabır ya sabır...

geçecek kuzum geçecek hepsi...

ÇOK SAĞOLLL KUZUMMM oragnizasyoncular bursada olduğundan aklıma geldin hemen valla hatta dedim belki arkadaşımda gelir nede olsa 3 aylık olacaksınızzkaydirigubbakcemile5

ama ben??? biz de 5 aylık olcaz ama.. ama biz gazlıyız diye mi beni çağırmıon nan.. semra ya çağırtırım ben de kendimi hıh sempatiksalakcinni

sorma canım..hep öyle malesef..
biz de eşimle şafak sayıyoruz artık zemuszemus

biz hala sayıyoz :bbo:

dirim kamış sanırım neyse yarın yaparım artık öpüldünüzzzzz

ben bugün gidiom kayganaya

bu arada akşam korkunç bir kriz vardı evde hemde ne kriz, burçinm hani duyduğun o sesler varya, henüz başlangıçtı, gece 2,5 a kadar bağırdılar ikisi de, osurup osurup ıkınıp sıkınıp çığırdılar,, annemler de bizi şaban la yalnız bıraktılar hani kızlar uyurda biz de yalnız kalırız diye nerdee,,, wc ye gidemedim altıma kaçırdım desem yeridir. sonra artık sinirlerim bozuldu beni tuttu mu ağlama krizleri ben fenalaştım kendime geldiğimde sabah 5 ti annem emzireyim diye uyandırdı... gece boyu kollarında hoplatmışlar, benim şuanda diz kapaklarım, kollarım bileklerim bacaklarım tutmuyo, hani bedeen eğitimi dersinden sonra et keserdi ya bacaklarımız cayır cayır yanardı , aynen öyle heryerim.. sabah 7 de uyandı çağlam bakındı bakındı gülücükler attı uyudu, damlam uyanma teşebbüsünde bulundu çığlık atmaya başladı ki hemen uyuttum, şuanda dizlerimde ters kurbağa gibi yatıo, ıraksam basacak çığlığı.. anneme verce şimdi de eşyalarımızı toparlamamız lazım, transfer oluyoz bugün babanneye akşam bi makina çamaşır çıkarmışız, kusmuklu, çişli,rezeneli kıyaafet dolu, sabah birini kuruttum yine kusan damlaya giydirdim napıyım 8 kat değişmişiz akşam.. tam giydriyoruz kusuyo, hadi ilaç verelim diyoruz öyle akıllılar ki, yutuyormuş gibi yapıp sen kaşığı çıkardığın an fışşk fırlatıyolar ağızlarından hadiii yne soy iç badiye kadar, babamda altlarını açıyo oynaşsın rahatlasınlar diye, e bi de çiş oluyuo.. oyyyy... ya çok mu şikayet ediyom , korkuttum gözünüzü dimi, ama hazırlıklı olun belki sizde gazlı bebeklerniz olur sonra benim gbi kriz geçirmeyin Aman inş. olmazlar...
burçinim mutlu yıllar kuzum , fırsat bulursam aruycam... muckk

burcin doğum günün galiba nice sağlıklı hayırlı mutlu huzurlu yıllara inşaallah ailenle birlikte.sevgiler...

kevser cnm o kadar şey yazdımki sana hepsi gitti
cnm benim gaz çok kötü evet ama sen stres oldukca bebeklerin daha çok gerilior
mesela biz bigün karıkoca gülüyorduk katıla katıla bi baktık alişde gülüyor sonra ömerde
eşim dediki bak biz gülüyoruz die gülüyo biz bağrışsak ağayacaklar dedi
evet aynısı şimdi senle kızların arasında
gergin oldukca onlar gerilecek
ben çok gaz yaşamadım alişimde vardı halada gece oluyor velette
doktorunla bu konuyu iyice konuş en etkili gaz ilacını ,iste cnm
bak tülininde vardı o almanyadan bişey getirtti sanırım onunla rahatladı
öle hatırlıyorum yanlış değilsem...
bide karınlarına gaz yağları ile masj yap cnm
havalar soğuk yaa üşütmemeye çalış kızları
sende üşütme üşütürsen gaz olur çocuklarda
anne sütü çok yararlı ama bi o kadarda gazlı yediğin içitğin gaz oluyor çocuklara

veee sende gelll bacımmm aşk olsun yaaa gazlı olsan ne olacak orada birsürü tecrübeli anniş var
herkes 1 saat baksa kızlara sana düşmez bile ellemek bekeleriz çok ciddiyim cnm

ayyy net kopmasın diye hızlı hızlı yazıyorum bugün yemekli misaifr var ben lay ayım
çamaşırlara uğraştım çocıukarı uyuttum şimdi evi toplayacağım yaww eşimin iş arkadşı olduğundan onla çıkıştı geleceklermiş ...abowwwwww hızlanmam lazımmm ama öncede şarjj olayım dimi ama

dırımım canım stres olayı dğru gerçekten ama inan elinde olmuyor, yavruların gözleri kan ter içinde kalıyor boğazı sesi kısılıo, e hadi ağlamasın die tek çare olan kollarda hoplatma işlemini yapıoos o da 3 saat sonunda sende enerji falan bırakmıyo ya, ve artık yeter diye başlorum ağlamaya, kocişle yalnız kalamıos ki kahkaha atalım, işten gelir gelmez alıyo birini yatana kadar hop zıp, e anneler 50 gündür hep yanımızda ya evde ya biz onlarda, adapte olamadık ki daha ben hep 40 gün olur40. gün hepsini postalarım kendm bakarım dioduım, nereye bunlar böyleyken annemler kapıdan kovsam bacaan gelir, kaynanam ben bu yıl hep sizdeyim, siz de bende dio, resmen kızlar anneleri çekiolar yanımıza... artık iiyiz evimde bakarım dediğim gün ya gaz krizi yaşıyoruz ya da kara kış, ev soğuk malum ben üşüyorum evde yatak odam hiöç ısınmıo, çocuk odasına çekyat koydum orada yatıo annele gece ben yatak odasıonda ama artı kızlarla ben uyuym, alışsınlar ben bakabilirim demek için ama nerdeee, ciyak ciya gaz sancısından hepsi tepemde... offfff
o ilaçtan aldım canım sab simplex, hiç kar etmio

Son düzenleme:
selaaaaaaaaaaaam ben geldim......... doktordaydım bugün...... nst ye bağladılar...........gayet iyyiz........... 2250-2150 kilolarımız............ onlarda normal dedi.......................

Son düzenleme:

ayy canım dicek söz bulamıyorum..sadece çok ama çok korkuyorum seni gördükçe ( bir de o minnacık canların acıması beni çok üzüyor..

doğumgünü kutlama olayına gelince tamam işte kutladın burdan..sıkma kendini tatlım..

burcin doğum günün galiba nice sağlıklı hayırlı mutlu huzurlu yıllara inşaallah ailenle birlikte.sevgiler...

canım çok teşekkür ederim..

kayınvalidem de aynı şeyi söyler hep..hatta büyük görümcem hep kusarmış bebekken..taaaa o zaman dr bu bebekte bişi yok sadece asabi bi bebek demiş..benim kayınvalidem görümceme hamileyken eşim daha 4 yaşında büyük bi trafik kazası geçirip ölümden dönmüş..aylarca hastanede yatmış falan..tabi kayınvalidem aylarca ağlamış hamileliği boyunca ve buna bağlar görümcemin stresli, sinirli bebek olmasını..

ahh ahh hiç kolay değil..annelik ne kadar zor bişey..sana bakınca daha da bi anlar oldum..boşuna cenneti sermemişler ayaklarımızın altına..inşallah kuzularımız kıymet bilirler büyüdüklerinde..

selaaaaaaaaaaaam ben geldim......... doktordaydım bugün...... nst ye bağladılar...........gayet iyyiz........... 2250-2150 kilolarımız............ onlarda normal dedi.......................

ohh maşallaaahhhh.
ne güzel moral de olmuştur sana bu haber..Allah nazarlardan korusun..bak kocamaaannn oldu prensesler..
ağrılarını söyleyip ağrı kesici içebilir miyim diye sordun mu ablam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…