Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

ohh maşallaaahhhh.
ne güzel moral de olmuştur sana bu haber..Allah nazarlardan korusun..bak kocamaaannn oldu prensesler..
ağrılarını söyleyip ağrı kesici içebilir miyim diye sordun mu ablam?

söyledim çoook mecbur olmadıkça hayır dedi.............................

söyledim çoook mecbur olmadıkça hayır dedi.............................

hımm yine bi her dr farklı mantıkta durumu.. :uhm:
neyse sen doktorunun sözünden çıkma dışarı..dayanmaya gayret et,çok az kaldı ablacım..

anaaaaam burçin senin doğum gününmü ............................. rabbbim uzun ömür versin....enlatlarınla eşinle çooooooooook güzel bir ömür geçiresin inşallah

anaaaaam burçin senin doğum gününmü ............................. rabbbim uzun ömür versin....enlatlarınla eşinle çooooooooook güzel bir ömür geçiresin inşallah

amin ablacım inşallah..
inşallah ailemle ve sizlerle beraber nice yıllarım olur..çok alşıtım buraya ve sizlere..Allah bizi ayırmasın :))

burçin cim ben sana demeyi unuttum...parasetamol alerjisi var bende............... iç kanama yapıyor.... o nedenlede vermez doktor................
bu arada ben kilo almıyormuşum................. o nedenle protein ağırlıklı beslen sen almıyorsan çocuklarda yavaşlar sonra dikkat edelim dedi.................

kevserciğim haklısın cnm ama elinden geldiği kadar sakin çünkii kızlar çok etkilenir...
gerekirse sıcak odada yıka onları yıkanmak iyi gelir
ama iyi konstre olun üşümeden giyinsinler...

haklısın cnm gazz çok zor yaaa anne sütü veriyorsun hiç mama vermiyorsun sanırım
mama verseydin aptamil conformilde iyi bu iş için....

rabbim kolaylık versin cnm...sende evine geçeceksin bahara bugünleri unutacaksın o gaz kötü benim arkadaşımın oğluda öleydi acaba ne verdi öğreneyim kız bir hafta 3 kilo vermişti ki o tek bebekdi
annesi ile bişiler yaptılar...

burcin cnm kevser sıkıntılı yaşıyor ama sen korkma cnm
herkesin bebeğinde aynı olmuyor
kevser ve wavy de var bu sorun
ama bende hymarry de
ve cananda yok farkındaysan 1 hafta oldu canan doğuralı
gayet iyiler
yani sende olacak diye bir kural yok

bakın bende gebeliğimde agresifdim
ağlardım herşeye
alişim azcıkkkk asabiiiii dirr hahaha
kıızınca burnunun ucu bile kırmızı oluyorr

aman yaa oturma odasında koltukların üzerinin örtüsü kirlenmiş onları yıkayacam ama ne sereceğim çocuklar değilde eşim fena dikkatsiz yaa misafirde gelecek amanınnn
yatak odamı topladım
çantamızı hazıradım anneme gidecek olan
çocuk odası toplu oturma odamı topladım süpüreceğim şimdi
halının örtüsünü sereceğim antre yatak odası çocuk odasını süpürdümmü mutfak ve banyom kalıyor saat bir 3 saatım var bitiririmiyim bitirirmm beeeeeeeeeeeeeeeeeee

ben kaçar kızlar..... karnım acıktı ..... duş alıcam..... görümcemler bugün bende kalacaklar....... onlar gelmeden duşumu falan alayım..

ewet canım dimi? şaban erken gelse de kıları kaynanama transfer edip pazara çksam ii gelir sanki,, çok bunaldım çoook..

ya ben de evimde bu düzeni kurcam dim, bu arada 9 unda melidimiz var, bitirelim şu mevlidi de gerçi havalar çarş. gene -5 e düşüomuş bana garezi var bu karakışın bu yıl :)

dırımım kızlar hepiniz sağolun desteğiniz için, inanın çok ii geliorsunuz :asigim::1hug:

kevserciğim nedemek cnm yaaaaa

kuzum sende salı yapsaydın olmazmı

sende evinde düzen kurarsın benim gibi yamarsın hehehee

evim yamalı gibi şimdi örtüleri kaldırınca çok hoşuma gitti yaaa
dediğim yerleri süpürdüm ...tozumuda aldım şimdi çamaşır makinamı çalıştıraım mutfağa transfer olayım eşim aksam kızartma yaptı camıda kızartmış beee

hımm o ayrı..o zaman aman içme ilaç falan..
evet bana da dr menü verdi.sabahları 1 yumurta, hergün mutlaka büyükçe bir parça tercihen kırmızı et, aralarda bol bol meyve, gece de ballı ılık süt..en azından hergün bunları ye dedi..

haklısın,inşallah olmaz benim kuzularda bakalım..kısmet..başa gelen çekilir deriz artık en çok..
ben o alişin burnunun ucunu yerim yahu :))

kayracığım maşallahhçok iyiler sende iyisin yaniiiii taşş gibisinn

maşallaaahhhh..

sen mi??3 saatte mi??
kız sen 3 saatte o saydıklarını 3 evde yapar bitirirsin valla :))

ben kaçar kızlar..... karnım acıktı ..... duş alıcam..... görümcemler bugün bende kalacaklar....... onlar gelmeden duşumu falan alayım..

hadi git ablam..aman duşa girerken falan dikkat et..ben yalnız tırsıyorum duşa falan girmiyorum hiç..

off yaa senin mevlüde de gelemeyeceğim ben yahu (
9 şubat..ben ya henüz doğurmuş ya da doğurmak üzere falan olcam..bana kapı dışarı çıkmak haram anlayacağın (

yazı bekliyorum ısrarla ben..yazın deniz,sen,ben ve kuzularımız güzel bi dokuzlu olcaz :)))
aaa benim oğluşum kızların içinde kızılcık bebek olcak kız :))

şimd wavy ile konuştum, o da aynı dertten muzdarip gazlı kızlar.. seçmeleri bize vermişler kevsercim diyo :) aynıymış onlarda bizim gib, dedm dirim diyor ki akşamları eşimle kahkaha atınca onlara da ayansıo öyle olsak keşke ama nerde eve geli gelmez birini verios kucağına 1 e kadar ciyaklıo onların da aynıymış artık eve gelmeye korkuyorum diyormuş ki benimki de aynı durumuda, sabah ağlarken bırakıo gece ağlıo... neyse dertleştik braz,
bi de dirimim 15 gün sonra başlıomuş gaz sancıları, cananın son 1 haftası hehehehehehehehe...
canım mevlid için de ablamın yarı kırkını bekledik , ablam da doğurdu, karı bana beddua etti Allah çifter çifter çocuk verir şinş. evden çıkamaz gezemezsin demişti ben çok geziodum çünkü, e bi de kalktı doğurdu benle beraber ne yardımı dokundu ne bişi, annem 2 arada telef oluyo.. bi de anneme kapris yapıo hep kevserlesin dye

yawww kızlar tabiki zorlu günler alişle ömer artık bizi anlıyor kuzularım gel diyoruz geliyoruz
yemeklerimize ortaklar...artık büyüdük biz teyzeleri
ama sizin günlerizde uykusuz geceler ,ağlama krizleri yaşamadıkmı
ben ömer daha 1 haftalıkken ömer kucağımda cerrahpaşada bir sandalye üzerinde sabahladım
ne için biliyormusunuz yemiyor içmiyordu sadece kötü boklu bir osuruuuuuuuuukkkkkkkk yüzünden

yani bende çok sıkıntılı günler yaşadım yaaa h,içbişeyi olmasa bile iki çocuk bu arkadaşlar millet tek çocukla kafayı yerken ....
ama ne kadar kötü günler olursa olsun
sizde bu döneme geldiğinde hatırlamayacaksınız merak etmeyinnn
bakın ben hatırlayamıyorum

biv abla doğuma girecekmiş kızlar saat 2.30 da yansiyonu 10-19 olmuş riske atmak istememişler

biv abla doğuma girecekmiş kızlar saat 2.30 da yansiyonu 10-19 olmuş riske atmak istememişler

Allah yardımcısı olsun..haber alırsan bizi de bilgilendir emi canım?
benim 12-9 du prş günü dr ona bile küçük tansiyonun yüksek dikkat et dedi..tabi 10-19 çok fazla..
bu arada sıra karmakarışık oldu..sıra bende diye yırtınırken sanırım ÜÇ kişi doğurdu..bereketli oldu bu ocak ayı yahu..artık bi durun ama..sıra bendeydi haniiii..üç kağıt yapıyosunuz ama :))

Allah yardımcısı olsun inşallah..................... hayırlkısyla kurtulsun zordu durumu canım.................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…