ohh maşallaaahhhh.
ne güzel moral de olmuştur sana bu haber..Allah nazarlardan korusun..bak kocamaaannn oldu prensesler..
ağrılarını söyleyip ağrı kesici içebilir miyim diye sordun mu ablam?
söyledim çoook mecbur olmadıkça hayır dedi.............................
anaaaaam burçin senin doğum gününmü ............................. rabbbim uzun ömür versin....enlatlarınla eşinle çooooooooook güzel bir ömür geçiresin inşallah
ayy canım dicek söz bulamıyorum..sadece çok ama çok korkuyorum seni gördükçe( bir de o minnacık canların acıması beni çok üzüyor..
doğumgünü kutlama olayına gelince tamam işte kutladın burdan..sıkma kendini tatlım..
canım çok teşekkür ederim..
kayınvalidem de aynı şeyi söyler hep..hatta büyük görümcem hep kusarmış bebekken..taaaa o zaman dr bu bebekte bişi yok sadece asabi bi bebek demiş..benim kayınvalidem görümceme hamileyken eşim daha 4 yaşında büyük bi trafik kazası geçirip ölümden dönmüş..aylarca hastanede yatmış falan..tabi kayınvalidem aylarca ağlamış hamileliği boyunca ve buna bağlar görümcemin stresli, sinirli bebek olmasını..
ahh ahh hiç kolay değil..annelik ne kadar zor bişey..sana bakınca daha da bi anlar oldum..boşuna cenneti sermemişler ayaklarımızın altına..inşallah kuzularımız kıymet bilirler büyüdüklerinde..
aman yaa oturma odasında koltukların üzerinin örtüsü kirlenmiş onları yıkayacam ama ne sereceğim çocuklar değilde eşim fena dikkatsiz yaa misafirde gelecek amanınnn
yatak odamı topladım
çantamızı hazıradım anneme gidecek olan
çocuk odası toplu oturma odamı topladım süpüreceğim şimdi
halının örtüsünü sereceğim antre yatak odası çocuk odasını süpürdümmü mutfak ve banyom kalıyor saat bir 3 saatım var bitiririmiyim bitirirmm beeeeeeeeeeeeeeeeeee
burçin cim ben sana demeyi unuttum...parasetamol alerjisi var bende............... iç kanama yapıyor.... o nedenlede vermez doktor................
bu arada ben kilo almıyormuşum................. o nedenle protein ağırlıklı beslen sen almıyorsan çocuklarda yavaşlar sonra dikkat edelim dedi.................
kevserciğim haklısın cnm ama elinden geldiği kadar sakin çünkii kızlar çok etkilenir...
gerekirse sıcak odada yıka onları yıkanmak iyi gelir
ama iyi konstre olun üşümeden giyinsinler...
haklısın cnm gazz çok zor yaaa anne sütü veriyorsun hiç mama vermiyorsun sanırım
mama verseydin aptamil conformilde iyi bu iş için....
rabbim kolaylık versin cnm...sende evine geçeceksin bahara bugünleri unutacaksın o gaz kötü benim arkadaşımın oğluda öleydi acaba ne verdi öğreneyim kız bir hafta 3 kilo vermişti ki o tek bebekdi
annesi ile bişiler yaptılar...
burcin cnm kevser sıkıntılı yaşıyor ama sen korkma cnm
herkesin bebeğinde aynı olmuyor
kevser ve wavy de var bu sorun
ama bende hymarry de
ve cananda yok farkındaysan 1 hafta oldu canan doğuralı
gayet iyiler
yani sende olacak diye bir kural yok
bakın bende gebeliğimde agresifdim
ağlardım herşeye
alişim azcıkkkk asabiiiii dirr hahaha
kıızınca burnunun ucu bile kırmızı oluyorr
kayracığım maşallahhçok iyiler sende iyisin yaniiiii taşş gibisinn
aman yaa oturma odasında koltukların üzerinin örtüsü kirlenmiş onları yıkayacam ama ne sereceğim çocuklar değilde eşim fena dikkatsiz yaa misafirde gelecek amanınnn
yatak odamı topladım
çantamızı hazıradım anneme gidecek olan
çocuk odası toplu oturma odamı topladım süpüreceğim şimdi
halının örtüsünü sereceğim antre yatak odası çocuk odasını süpürdümmü mutfak ve banyom kalıyor saat bir 3 saatım var bitiririmiyim bitirirmm beeeeeeeeeeeeeeeeeee
ben kaçar kızlar..... karnım acıktı ..... duş alıcam..... görümcemler bugün bende kalacaklar....... onlar gelmeden duşumu falan alayım..
ewet canım dimi? şaban erken gelse de kıları kaynanama transfer edip pazara çksam ii gelir sanki,, çok bunaldım çoook..
ya ben de evimde bu düzeni kurcam dim, bu arada 9 unda melidimiz var, bitirelim şu mevlidi de gerçi havalar çarş. gene -5 e düşüomuşbana garezi var bu karakışın bu yıl :)
dırımım kızlar hepiniz sağolun desteğiniz için, inanın çok ii geliorsunuz :asigim::1hug:
biv abla doğuma girecekmiş kızlar saat 2.30 da yansiyonu 10-19 olmuş riske atmak istememişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?