Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Herkese selam........nasılsınız arkadaşlar..
Ya bu saat oldu anca girebildim siteye,sabahtan beri elektrikler yoktu.
Dondum resmen tulumlar ısıttım yorganın altında yattım.
Neyseki geldi şimdi.
Hepinizi öpüorum

BURCıN canım bugün doğum gününmüşopuyorumnanaktan.Rabbim evlatlarınla ve eşinle sağlıklı,huzurlu uzun hayırlı ömürler nasip etsin.Nice sağlıklı yaşa canım benim.15 gün öncede benim doğum günümdü,sende benim gibi oğlakmısın yoksa,burçlardan hiiiiç anlamamda.bilmiyorumkismile

DOUDOU canım bir selam bile vermiyon artık,küsmüyüz yoksaopuyorumnanaktan

selaaaaaaaaaaaam ben geldim......... doktordaydım bugün...... nst ye bağladılar...........gayet iyyiz........... 2250-2150 kilolarımız............ onlarda normal dedi.......................

MaşaALLAH size abla ALLAH nazarlardan saklasın

Yok canım iki gündür girmiyordum geçmişe bir bakıyım dedim yeni gördüm daha nasılsın

selaaaaaaaaaaaam ben geldim......... doktordaydım bugün...... nst ye bağladılar...........gayet iyyiz........... 2250-2150 kilolarımız............ onlarda normal dedi.......................

Maşallah kızlara ya çok iyi, ben kızlarımın kilolarını hiç bilmiyorum habire iyi deyip gönderiyorlar

Eylül canım aynı sorun bende de var çok korkutuyor beni hatta bir haftadır parmak uçlarım sürekli uyuşuk artıyo azalıyo ama hiç geçmiyor dr'a gidersen bir haberdar et bakalım nedenmiş. Ben dr'uma ulaşamıyorum

sağol canım..çok teşekkür ederim..
yok ben kovayım..eşim oğlak.. :))

offf yoruldum heryeri temizledim aa 2 gün temizleme resmen leş oluyor banyo öle olmuş çocukların çorbasını yetiştiremedim ...yoğurt yedirdim ama heryeri temizledim pirincimi ısladım çorbayıda yaptım...ama mini fırının içindeki tepsiye su koymuştum içindeki hamur parçacıkları kabarsın diyeeeee
o tepsiyi alırken su dökül kilim ıslandı dolabın örtüsü ıslandı aman yaaaaaaaaa iş çıktı şimdi klim yıka işiiin yoksaa......misafirler ve eşim gelmedi ömeri uyutuyorum
üzereri değişecek ama olsun uykudan kalkınca değiştireceğimm

selam kızlar nasılsınız,iyi haftasonları herkeze bana sabah kahvaltıya arkadaşlarım geldi az önce gittiler bende hemen kk ya bakim dedim,

burçin cnm iyiki doğdun doğum günün kutlu olsun nice uzun mutlu yıllaraopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar meraba bende varım benim bebişlerimde daha 24 haftalıklar annelerinin karnında ve ikiside erkek teyzeleriiii

hayırlı olsun yakışıklıların yasemenciğm erkekler çoğalıyor ne güzel

kesinlikle katılıyorum sana anlayışsız insan çok fazla var,

geranimo cnm sen ilk önce eşinle konuşta uyarsın yani valla ben k.... kaldırmıyorum yerimden bu zamanda dinlenmicende ne zaman dinlenicen,valla alınanda alınsın biz kendimizi taşıyamıyoruz bide hizmet bekliyolar,deli oluyorumbende bunları okudukça,sen yinede stres yapma hayatım bebişlerini etkiler,

böyle olunca herkez çok bilir zaten doğuran doğurmayan illaki bir yorum yapar,

selaaaaaaaaaaaam ben geldim......... doktordaydım bugün...... nst ye bağladılar......... .gayet iyyiz........... 2250-2150 kilolarımız............ onlarda normal dedi.......................

maşallah allah nazarlardan korusun yavruları

biv abla doğuma girecekmiş kızlar saat 2.30 da yansiyonu 10-19 olmuş riske atmak istememişler

rabbim hayırlısı ile kurtarsın inşallah,

Burcin canım Dogum günün kutlu olsun Allahım daha nice mutlu seneler nasip etsin çocukların ve sevdiklerinle inşallah

Allahım bivede yardım etsin inşallah saglıklı sıhatlı şekilde kurtulurlar hayırlı dogumlar nasip etsin rabbim

canım bu cuma günü doktora gidicem sana da haber veririm muhakkak . sen demir ilacını ne zaman içiyosun canım yani günün hangi saatinde

KAYRA canım bebeklerine maşallah Allah nazarlardan saklasın inşallah
KEVSERcim kızlar inşallah çabuk atlatırlar şu gaz sorununu da rahat edersiniz

kızlar ben bişey duydum bizim bi tanıdığın bebeğinde de acayip gaz sorunu vardı ne ilaçlar denediler yurt dışından getirdiler ilacı ama geçmedi doktor da en sonunda hani şu aöyle akmina maden suyu varya onu kapağı açık beklettinden sonra bir iki damla sanırım bebeğe veriyolarmış öyle atlatmışlar tabi siz doktorunuza danışmadan öyle bişey yapmayın ama böyle bişey söylemiş doktoru paylaşmak istedim

canım bu cuma günü doktora gidicem sana da haber veririm muhakkak . sen demir ilacını ne zaman içiyosun canım yani günün hangi saatinde

Akşamları içiyorum canım. Bende dr konuştum gebelikte olabileceğini, çok ciddi bir sağlık sorunu yaratmayacağını söyledi. İstersem ağrı kesici alabilirmişim ama ben almayı düşünmüyorum. Bakalım sana ne diyecek dr'un

kızlaar biv tansiyonu yükseldiği için acilen bugün doğum yaptı...... bebekler 3300- 3000 gr. gelmişler..................... henüz anneciklerine gelmemişler ama sağlıkları iyimiş....... küvezede girmemişler...... maşallah onlara..........

MaşaALLAH erken olmasına ragmen güzel kilolaları
ALLAH nazardan saklasın inş ..
bizden selam ilet abla...

Maşallah ya,haftaları erkendi ama yavrularını çok iyi beslemiş vil.maşallah diyorum.
Sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar olsun anne ve babasına inşallah.

burçin cnm iyiki doğdun doğum günün kutlu olsun nice uzun mutlu yıllaraopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım çok teşekkür ederim..sağolasın..

amin canım inşallah..çok teşekkür ederim..

Allah bağışlasın kuzuları inşallah..maşallah üçüne de..

maşallah kuzulara darısı bizlerin başına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…