günaydınlar kimseler yok yawww ben gece 3 de yattım sabah 9 da kalktım
duş aldım...kahvaltı hazırlayacağım..sonra evi toplayacağım çantamızı kapıp
kayınvalideme gideceğiz ...sonrada anneme gidip çocukları bırakıp
kocişle gezmeye gideceğiz..
umut3 cnm bana bişey sordun senle özelden konuşabilirmiyiz
Herkese tünaydın
Nasılsınız kızlar ...
merhaba kızlar...
beni merak eden oldumu bilmiyorum... anlatayım...
salı öğlen saatlerinde ne olduğunu bilemeiğim ama bardakdan dökülürcesine kanamambaşladı..apar topar en yakın hastaneye koştuk.onları kaybrdiyorum sandım ağlaya ağlays drun odasına daldım... geçen haftaserklaj ameliyatı olmuştum...dr hemen karnımdan baakdı bebeklerimçokşükür iydi... peki bu kanama neydi?ameliyatımıkontrol etti. ondada sorun yokdu...hemen odaya aldılar serum tskıldı. dr. önce bebeklerin suyunun gelmesinden şüphelendi.o kadar zor saatlerdiki anlatamam... neyse 2 gün hastanede kaldım sürekli serum takıldı tahliller yapıldı. wc ye bile kaldırmadılar kanamam azaldı. sonunda öğrendikkikan sulandırı iğne kullanmıştım meğer kanım zaten suluymuş...ameliyatın etkisiyle kanama başlamış... şimdi evdeyim 10 gün wcdışında ayağa kalkmak yasak...
bana dua edermisiniz?
yaşadığım bu günler çok zordu... rabbim düşmanıma ysşatmasın....
merak etmez olur muyuz tabiki merak ettik..
ben de erken dönemlerde bi kanama geçirmiştim..o stresi çok ama çok iyi bilirim..8 hafta kadar ara ara devam etti üstelik..6-14. haftalar arası hep yattım..amam geçti şükür ve bi daha da tekrarlamadı da çok şükür bugünlere yetiştik..senin kanamanın da bebekelerle alakası yokmuş bak ne güzel..sen de güzelce dinlen,onlarla konuş ve bol bol dua et..
inşallah sağlıklı bir hamilelik vakitli bir doğum geçirirsin..
dualarımız sen ve bebeklerinle..
kızlaar biv tansiyonu yükseldiği için acilen bugün doğum yaptı...... bebekler 3300- 3000 gr. gelmişler..................... henüz anneciklerine gelmemişler ama sağlıkları iyimiş....... küvezede girmemişler...... maşallah onlara..........
Herkese tünaydın
Nasılsınız kızlar ...
merhaba kızlar...
beni merak eden oldumu bilmiyorum... anlatayım...
salı öğlen saatlerinde ne olduğunu bilemeiğim ama bardakdan dökülürcesine kanamambaşladı..apar topar en yakın hastaneye koştuk.onları kaybrdiyorum sandım ağlaya ağlays drun odasına daldım... geçen haftaserklaj ameliyatı olmuştum...dr hemen karnımdan baakdı bebeklerimçokşükür iydi... peki bu kanama neydi?ameliyatımıkontrol etti. ondada sorun yokdu...hemen odaya aldılar serum tskıldı. dr. önce bebeklerin suyunun gelmesinden şüphelendi.o kadar zor saatlerdiki anlatamam... neyse 2 gün hastanede kaldım sürekli serum takıldı tahliller yapıldı. wc ye bile kaldırmadılar kanamam azaldı. sonunda öğrendikkikan sulandırı iğne kullanmıştım meğer kanım zaten suluymuş...ameliyatın etkisiyle kanama başlamış... şimdi evdeyim 10 gün wcdışında ayağa kalkmak yasak...
bana dua edermisiniz?
yaşadığım bu günler çok zordu... rabbim düşmanıma ysşatmasın....
claire canımmi?, seninle görüşemedik bi daha, hayırlı olsun senin bebişlerinde, nabersiniz? nasıl geçiyor? alışabildin mi? gaz sancınız yok sanırım maşallah?
claire cnm nasılsın
iyiyim canım sen nasılsın?
çok teşekkür ederim canım..
senin kanaman neyden kaynalıydıpeki?
günaydın kızlar nasılsınız bugün benim hiç keyfim yok çünkü geceleri hiç uyuyamıyorum bacaklarım ağrıyor ve sürekli kasılmaya başladılar sizce normalmi 24+1 günlükler daha
dorukcum üzülme canım inşallahh kuzucuklarına bieşey olmayacak dualarım seninle bende 3 aylıklarken suyum geldi ve düşük yapma tehlikesi yüzünden hastanede kaldımm ama bak şükür iiyiz dualarım seninlee hakkında hayırlısı neyse o olasun canımmm
Herkese hayırlı pazarlar kızlar nasılsınız....
Bugün kimsecikler yok herkes pazar gününün keyfini çıkarıyor galiba.
DORUK canım çok geçmiş olsun.Rabbim tekrar yaşatmasın inşallah.Ya sana kan sulandırıcı iğneyi yapmadan önce tahlil vs hiç bir şey yapmadılarmı.DR.ihmalimi acaba.neyseki atlatmışsın canım.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrularını.
Burcin canım sen nasılsın rabbim sanada kolaylıklar versin en zor haftalardasın,hiç bir şey zevk vermiyordur artık sana bu haftalarda insan çok zorlanıyor.seni bilmiyorum ama ben felçli gibi olmuştum tutulmuştu her tarafım birde üstüne tansiyonum yükselmişti herşey tuzsuz zor günlerdi yani.Rabbim yavrularını vakitlice ve sağlıklı kucağına almayı nasip etsin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?