Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Ah canım yaşadıgın sıkıntıya cok üzüldüm şükürler olsun ki bebeklerinde bir şey yok sende kendine dikkat et cok az zaman nasıl olsa ALLAH yar ve yardımcın olsun ...
Duamdasın

Kızlar bişi sorucam ben bebeklere bişi olur diye ne sagıma ne soluma yatar oldum sanki rahatsız ederim yada bişi olur falan sanıyorum psikolojik bişi sanırım o yüzden sırt üstü yatıyorum doktora sormakta o an aklıam gelmedi siz sordunuz mu en iyi yatma pozisyonu hangisi?

evet cnm süperr gezdimmm

Çok teşekkürler kevsercim. Valla şimdilik iyi gidiyor annanemiz bizde kalıyo bişey anlamıyoruz asıl o gidince anlıycaz zorluğu. Gaz problemimiz pek yok şükür.
Senin kuzular nasıl?
ohhhhh yaaa demek gazınız yok aman olmasında cnmm

Kızlar nasıl başarabiliyosunuz 2 bebişle herşeyi , çok şaşırıyorum size
Allah uzun ömürler versin bebişlerinize de maşallah..

valla ben yetişiyorum cnm burası olmasa ben patlarım beee

cnm sen istediğin yere yat ama düz yatamazsın cnm ya rahatsız olurumm

doruk cnm seni merak ettik hatta bir arkadaş sordu
benimde kanamam oldu 16 haftalıkken ama plesentedan oluyormuş.
20 haftaya kadar yattım hep ..sonra kesildi ...

Çok merak etmiştim bende canım önemli bişey olmadığına sevindim. Allah vermesin bir daha

slm kızlar ben geldim.....aman bugün rahatladım valla
sabah çamaşırlarla boğuştum...kahvaltı ,bulaşık derken evi kople sildim süpürüdüm valizimizi hazırladım
makinaları boşalltım ...ama temizlik yaparken ben peteğin üzerinde kola olan bir bardağı devirmişler babasının yanında tülüm kola olmuş bide onu yıkadım yanında onu taktım saat 3 gelirken evden çıktık 15 dk. kaynanama geçtik aslında vazgeçmiştik ama kaynanam aradı heberi yoktu bişeyden
hadi dedik gidelim gittik 1,5 saat oturduk...oradan anneme geldik kapıdan çocukları bıraktık valizi attık gezmeye gittik aman kocam kendine bir kazak bulamadı çıldırdı ...aaaaaa dedim nasıl oluyormuş hep ben olurdum bu durumda dedim....bana kazak aldık kazak bakarkende tezgahtar kız bana kaç yaşındasınız dedi...27 dedim...aaaa daha genç görünüyorsunuz 18-19 dedi beni bi gülme tuttu
yaa kız benle dalga geçti yada ciddiydi kız....
neysem oradan kuaföre gittim güzelleştim hehehe ....
benden bu kaderrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
Slm arklar ben 20+1 deyim Allah'ın izniyle yarıladık galiba şu yatış pozisyonu beni de endişelendiriyor ama drlar en iisinin sola yatmak olduğunu söylüyorlar kan dolaşımı daha rahat oluyormuş, Ben şimdiden 10 kg aldım benim gibi çok kilo alan var mı haftaya dr gitçes ne dicek merak ediyorum her gittiğimde tartıyor ama bi şey dediğ yok rejim yaparsam da bebeklerim beslenmicek die korkuyorum. bursa da doğum yapacak var mı

sola yatmak en iyisiymiş tabi düz yatmak bebeklerin beslenmesini en çok engelleyen pozisyonmuş,

geçmiş olsun canım Allahım şifa versin kuzularını size bagışlasın inşallah

günaydın kızlar nasılsınız bugün benim hiç keyfim yok çünkü geceleri hiç uyuyamıyorum bacaklarım ağrıyor ve sürekli kasılmaya başladılar sizce normalmi 24+1 günlükler daha

canımsenle aşagı yukarı aynoyız benimde bacaklarımda birde kaburgamda agrı oluyor canım kasılma nasıl oluyor

medinecigim bana doktorum her gidişimde sırt üstü yatma der sagına veya soluna yatder kesinlikle sırt üstü yatmak yasak der doktoruna sor en iyisi sen

aşk olsun yaa kimse mrb bile dememişşş
ben gebe değilim diyemi bu yada
soru sorup cvbını alan kaçıyormuu

canımmm çok geçmiş olsun dualarımız seninle seni seviyoruzzzz

İyi akşamlar canan nasıl gidiyor

iyiyim şekerimmm sen nasılsın :)))) vallaha iyi gidio şimdilikk anne olmak müthiş bişey onlara bakarken kucağıma alıp sarıldığımda içim akıyo resmennn hep dua ediyorum rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın diye annelik müthiş bişey hepiniz tadacaksınız bu duyguyuu bazen öyle oluyorumki başkaları gelip sevmek isteyince keşke doğurmasaydım hep içimde yalnızca bana ait kalsalardı diorummm bencilmiyim neyim
ama onların o kokuları varya hiçbirşeye değişmem tarifsiz bir mutluluk buuuu

kızlarrr bugün göbeklerimiz düştüüü öğlen kızımın altını değiştirmek için açtığımda kızımın göbüşü düşmüştüüüü akşamda oğlumunki düştüüü artık 8 günlük oldukkkk

ama bugün üzücü bişi oldu oğlumun çişi hep üstüne geçmiş tulumu felan ıslanmışşş kahrettim kendimi çocuğu üşüttüm ne kadar dikkastsiz bir anneyim diye neden dikkat etmiyorum diye ondan yarım saat önce felan besledim yavrumu uyuttum ama bi huysuzluk var uykuya felan dalamıyo durmadan hareket halinde kızın altını değiştirdim oğlanada bi bakiim dedim bide ne göreyim oğlum beni affeder işallah o hapşurdu ben kahrettim resmennnn

yarın benim ilk knt var kızlar bakalım dr ne diecek acaba alttan muayne ederlermi beni yawwww

Ay içim bir tuhaf oldu okurken Allah mutluluğunu daim etsin, Allah mutluluğuna mutluluk katsın İnşallah. Bana da nasip olurda fındık kızlarımla beraber İnşallah.
Maşallah bebişlerde göbekleri düşmüş kocaman olmuşlar artık onlar 8 günlük. Canım çiş bu ne zaman olacağı bilinmez suçlama kendini. Olur böyle şeyler.

selam arkadaslar......ben 9 haftalik hamileyim ikizlerime...ikizlerin dogumlari zor olurmu arkadaslar cok korkuyorum ama en cokda sezaryandan korkuyorum

cnm sen istediğin yere yat ama düz yatamazsın cnm ya rahatsız olurumm

Canım cok tşk ederim valla sıkıntıdan uyyamıyodum neler cekiyorum geceleri bir bilsen sıgmadıkalrını faLan düşünyorum ne bilim işte

medinecigim bana doktorum her gidişimde sırt üstü yatma der sagına veya soluna yatder kesinlikle sırt üstü yatmak yasak der doktoruna sor en iyisi sen

Sırt üstü degilde ben oturarak falan uyyorum öylede insan hiç rahat edemiyo evet en kısa zamanda gidicem sorucam inş.
Cok tşk ederim canım

aşk olsun yaa kimse mrb bile dememişşş
ben gebe değilim diyemi bu yada
soru sorup cvbını alan kaçıyormuu

Canım eger bana dediysen tam cvp yazıyodum ablam elimden aldı bişi bakıcam dedi kaldı hakkını helal et dedim bari o işini halletsin sonra geçim eger kırdıysam üzülürüm mafoldumben

selam arkadaslar......ben 9 haftalik hamileyim ikizlerime...ikizlerin dogumlari zor olurmu arkadaslar cok korkuyorum ama en cokda sezaryandan korkuyorum

Hayırlısı olsun
Rabbim güzel bir hamilelik nasip edip kucagına almayı nasip etsin...
Aman canım cok var dahaonu düşünme sen burda kal ögrenirsin ama sezeryana giren arkadsalar cok basit oldugunu söylüyolar inş bizde öyle geçiririz :1rolleyes:

insallah canim hersey guzel gecer hepimiz icin opuyorumnanaktan

İYİ geceler kızlar.......canan kız sen doğurdun ne işin var bu saatte burda,seni 10 gün öncesine kadar,yatanların üzerini örterken hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…