Ay içim bir tuhaf oldu okurken Allah mutluluğunu daim etsin, Allah mutluluğuna mutluluk katsın İnşallah. Bana da nasip olurda fındık kızlarımla beraber İnşallah.
Maşallah bebişlerde göbekleri düşmüş kocaman olmuşlar artık onlar 8 günlük. Canım çiş bu ne zaman olacağı bilinmez suçlama kendini. Olur böyle şeyler.
selam arkadaslar......ben 9 haftalik hamileyim ikizlerime...ikizlerin dogumlari zor olurmu arkadaslar cok korkuyorum ama en cokda sezaryandan korkuyorum
İYİ geceler kızlar.......canan kız sen doğurdun ne işin var bu saatte burda,seni 10 gün öncesine kadar,yatanların üzerini örterken hatırlıyorum
Canım sol tarfa yatmak en iyisiymiş bebişlerin için.Kızlar bişi sorucam ben bebeklere bişi olur diye ne sagıma ne soluma yatar oldum sanki rahatsız ederim yada bişi olur falan sanıyorum psikolojik bişi sanırım o yüzden sırt üstü yatıyorum doktora sormakta o an aklıam gelmedi siz sordunuz mu en iyi yatma pozisyonu hangisi?
slm kızlar ben geldim.....aman bugün rahatladım valla
sabah çamaşırlarla boğuştum...kahvaltı ,bulaşık derken evi kople sildim süpürüdüm valizimizi hazırladım
makinaları boşalltım ...ama temizlik yaparken ben peteğin üzerinde kola olan bir bardağı devirmişler babasının yanında tülüm kola olmuş bide onu yıkadım yanında onu taktım saat 3 gelirken evden çıktık 15 dk. kaynanama geçtik aslında vazgeçmiştik ama kaynanam aradı heberi yoktu bişeyden
hadi dedik gidelim gittik 1,5 saat oturduk...oradan anneme geldik kapıdan çocukları bıraktık valizi attık gezmeye gittik aman kocam kendine bir kazak bulamadı çıldırdı ...aaaaaa dedim nasıl oluyormuş hep ben olurdum bu durumda dedim....bana kazak aldık kazak bakarkende tezgahtar kız bana kaç yaşındasınız dedi...27 dedim...aaaa daha genç görünüyorsunuz 18-19 dedi beni bi gülme tuttu
yaa kız benle dalga geçti yada ciddiydi kız....
neysem oradan kuaföre gittim güzelleştim hehehe ....
benden bu kaderrrrrrrrrrrrrr
İYİ geceler kızlar.......canan kız sen doğurdun ne işin var bu saatte burda,seni 10 gün öncesine kadar,yatanların üzerini örterken hatırlıyorum
:):):):) müthiş bir mutluluk canım inan bana gelsin senin fındık kızlarda anlayacaksın beniii benki çok duygusuz katı yürekli bir insanım her doğum yapan ağlama krizlerine giriyo mesela doğumdan sonra bi duygusallık felan yaşıyolar yada ne bilimm ameliyathanede çocukları görünce ağlıyolar felan ki gayet normal ama ben biraz katı olduğum için hiç o tarz bi ağlama nöbetim olmadı yani bu katı yüreğimle söylüyorum bunları düşün annelik müthişşşş
hayırlı olsun canımmm taze doğum yapmış biri olarak daha 8 gün oldu doğum yapalı sakın korkma ameliyat çok kolay tabi insan korkuyo elde olmadan bende korka korka giridm ama korkacak bişi olmadığını gördüm ameliyat sonrası zorluğuda bünyeye bağlı kii hemen kalkıyo kimi kalkamıyo felan ben eve geldiğimin 2. günü kalktım pilavımı yaptım mesela bugün sabah kalktım sütlaç yaptım kendime sütüm olsun diye çok zor bi ameliyat olsa bunları yapamazdım dimi korkam annelik insana tüm acısını unutturuyo bunları düşünerek hamileliği kendine zehir etmemeni öneririmmm
burçini göremedim bugünnn msn dede yokkk nerdesin burçinnn ayrıca alaina nerdeeee liyadora isimli arkadaş nerde yeni gelenler hep ciii diyip kaçıyo aaa olmazki böyleeeeekafamçokkarıştı
oooooooh maşallah göbek düştüyse artık rahatsın canım,benim en çekindiğim şey göbek mevzusu ya.çok korkuyorum göbek düşmeden bebeğin altını değiştirmeye.sanki elim takılacak bişey olacak diye.
Ah canım eşime sordum.nereye bu hakde diyor bensiz olmaz diyo.klava::roflol nudamı getirsem acaba
iyi gecelerr hamişlerrrr ben kaçarrr hepinizi öperrr koca göbüştennnnnnnnnnn
doğal yolla ikize hamile kalanlarrrrrrrrr
Bunun bi püf noktası varsa banada söylermisiniz kızlar.. lütfenn :a015:
hee bu arada sağol artvinli cnm gezdim azcık bakım yaptım yawww
hee bu arada sağol artvinli cnm gezdim azcık bakım yaptım yawww
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kimse beni görmüyomu göbüşlere resim koydum yaaaaaaaaaaaaaaaa
artvinli cnm kocam gidiyo ama illa kocayamı süsleneceğim
ahhhh ben bebekler yokken ne kokoştum
yani genlerimde varrrrr
kendim için süslenirim ben yaniii
rose evet gezdim cnm 2 haftalık hapisten sonra çok iyiii geldi bu bana yaaa
kayra oraya yazdım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa okusana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?