Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

:):):):) müthiş bir mutluluk canım inan bana gelsin senin fındık kızlarda anlayacaksın beniii benki çok duygusuz katı yürekli bir insanım her doğum yapan ağlama krizlerine giriyo mesela doğumdan sonra bi duygusallık felan yaşıyolar yada ne bilimm ameliyathanede çocukları görünce ağlıyolar felan ki gayet normal ama ben biraz katı olduğum için hiç o tarz bi ağlama nöbetim olmadı yani bu katı yüreğimle söylüyorum bunları düşün annelik müthişşşş
selam arkadaslar......ben 9 haftalik hamileyim ikizlerime...ikizlerin dogumlari zor olurmu arkadaslar cok korkuyorum ama en cokda sezaryandan korkuyorum

hayırlı olsun canımmm taze doğum yapmış biri olarak daha 8 gün oldu doğum yapalı sakın korkma ameliyat çok kolay tabi insan korkuyo elde olmadan bende korka korka giridm ama korkacak bişi olmadığını gördüm ameliyat sonrası zorluğuda bünyeye bağlı kii hemen kalkıyo kimi kalkamıyo felan ben eve geldiğimin 2. günü kalktım pilavımı yaptım mesela bugün sabah kalktım sütlaç yaptım kendime sütüm olsun diye çok zor bi ameliyat olsa bunları yapamazdım dimi korkam annelik insana tüm acısını unutturuyo bunları düşünerek hamileliği kendine zehir etmemeni öneririmmm

burçini göremedim bugünnn msn dede yokkk nerdesin burçinnn ayrıca alaina nerdeeee liyadora isimli arkadaş nerde yeni gelenler hep ciii diyip kaçıyo aaa olmazki böyleeeeekafamçokkarıştı

İYİ geceler kızlar.......canan kız sen doğurdun ne işin var bu saatte burda,seni 10 gün öncesine kadar,yatanların üzerini örterken hatırlıyorum

yavrum dirim bana el verdiiiii o olmazsa ben buralardayım doğum yaptım emmeee benden kurtulamazsınızzz7
yavrum ne yapayım sizleri merak ediyorum ne yaptınız sancı varmı felan filan ayrıca bebeişlerimin büyüdüklerini sizlerle an be an paylaşmak istiyorum mesela bu gün göbeğimiz düştüüü salı günü banyomuzu yapacağız videoya çeker size koyarım gülersiniz birazzzz artvinli salı günü dirim bana gelcek sende gel yavrum tanışalım kaynaşalımmmm ne olur gellll lütfen gelllll yakınsın sen atla takisye gelllllopuyorumnanaktan

Canım sol tarfa yatmak en iyisiymiş bebişlerin için.
ben ilk hamileliğimde hep sırt üstü yatardım gündüzleri bebeklerimin hareketlerini daha net ve çok hissediyordum.dr söledim.Aama bana kızmıştı sakın yatma öyle bebeklere oksijen gitmiyor ondan çok hareket ediyorlar demişti.ama bu benim dediğim 7.aydan sonraydı.

Oh maşallah gezmelere gidilmiş,alışveriş yapılmış,yap hayatım sana az bile,iki çocukla herşeyi hakediyorsun valla.Bu arada da süsünü eksik bırakmamışsın aferin sana bayanssulusmile

doğal yolla ikize hamile kalanlarrrrrrrrr

Bunun bi püf noktası varsa banada söylermisiniz kızlar.. lütfenn :a015:

İYİ geceler kızlar.......canan kız sen doğurdun ne işin var bu saatte burda,seni 10 gün öncesine kadar,yatanların üzerini örterken hatırlıyorum

hoşgeldin cnm
kızz biizim gibi gelen olacakki hamişler motive olsun
aaa bak yeni doğuranıda burada eskiside
yalanmı motive olmuyoınmuu:lepi:

burçin yok hakkattennnn yawwbilmiyorumkismile
alaina doğurduya kızımmm
liyadora banlanmış yineeeekötükedihüso

ayyy yarın annem lay lay yapmazsa ben hep gezeceğimmm

oooooooh maşallah göbek düştüyse artık rahatsın canım,benim en çekindiğim şey göbek mevzusu ya.çok korkuyorum göbek düşmeden bebeğin altını değiştirmeye.sanki elim takılacak bişey olacak diye.
Ah canım eşime sordum.nereye bu hakde diyor bensiz olmaz diyo.klava::roflolnudamı getirsem acaba

biv ablanın bebekleri yoğun bakımadaymış yaww
bebeklerin şekeri düşük çıkmış ve oksijen veriliyormuş
ama makinaya bağlı vs. değilmiş

eşinde gelsin
cezmi beyde evde
ben kendisine fırça atacam hehe

artvinli şimdi çıkmazsan ilerleyen haftalarda hiç gezemeyecen gelll kızzz
tanışırız kuzumm

bide göbekten vs.korkmayın bendede cahil cesaretimi var nee
ben bide elimle tutup pansuman yapıyordum

doğal yolla ikize hamile kalanlarrrrrrrrr

Bunun bi püf noktası varsa banada söylermisiniz kızlar.. lütfenn :a015:

Canım bu benim ikinci ikiz hamileliğim.Ama benim püf noktam dr.hale hn.
Valla bana kaç uyguladıysa o tuttu.
Sana tavisyem sadece bu olur.Doğal yolla olmadığı içinopuyorumnanaktan

artvinli cnm kocam gidiyo ama illa kocayamı süsleneceğim
ahhhh ben bebekler yokken ne kokoştum
yani genlerimde varrrrr
kendim için süslenirim ben yaniii

rose evet gezdim cnm 2 haftalık hapisten sonra çok iyiii geldi bu bana yaaa

kayra oraya yazdım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa okusana

gez canım hak ediyorsun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…