HEPİNİZİ ÖPTÜÜÜÜÜÜM.BEN YATIYIM ARTK:a015:
evet hak ediyorum ama yanlız olunca evde hapis oluyoruz yapacak bişey yok
büyüyünce artık fink fink gezeceğimm
artvinli cnm iyi geceler
yaa ben rekor kıracağım gece 3 de yattım sabah 9 da kalktım ve ben hala uyumuyorum
Kızlar bişi sorucam ben bebeklere bişi olur diye ne sagıma ne soluma yatar oldum sanki rahatsız ederim yada bişi olur falan sanıyorum psikolojik bişi sanırım o yüzden sırt üstü yatıyorum doktora sormakta o an aklıam gelmedi siz sordunuz mu en iyi yatma pozisyonu hangisi?
slm kızlar ben geldim.....aman bugün rahatladım valla
sabah çamaşırlarla boğuştum...kahvaltı ,bulaşık derken evi kople sildim süpürüdüm valizimizi hazırladım
makinaları boşalltım ...ama temizlik yaparken ben peteğin üzerinde kola olan bir bardağı devirmişler babasının yanında tülüm kola olmuş bide onu yıkadım yanında onu taktım saat 3 gelirken evden çıktık 15 dk. kaynanama geçtik aslında vazgeçmiştik ama kaynanam aradı heberi yoktu bişeyden
hadi dedik gidelim gittik 1,5 saat oturduk...oradan anneme geldik kapıdan çocukları bıraktık valizi attık gezmeye gittik aman kocam kendine bir kazak bulamadı çıldırdı ...aaaaaa dedim nasıl oluyormuş hep ben olurdum bu durumda dedim....bana kazak aldık kazak bakarkende tezgahtar kız bana kaç yaşındasınız dedi...27 dedim...aaaa daha genç görünüyorsunuz 18-19 dedi beni bi gülme tuttu
yaa kız benle dalga geçti yada ciddiydi kız....
neysem oradan kuaföre gittim güzelleştim hehehe ....
benden bu kaderrrrrrrrrrrrrr
Slm arklar ben 20+1 deyim Allah'ın izniyle yarıladık galiba şu yatış pozisyonu beni de endişelendiriyor ama drlar en iisinin sola yatmak olduğunu söylüyorlar kan dolaşımı daha rahat oluyormuş, Ben şimdiden 10 kg aldım benim gibi çok kilo alan var mı haftaya dr gitçes ne dicek merak ediyorum her gittiğimde tartıyor ama bi şey dediğ yok rejim yaparsam da bebeklerim beslenmicek die korkuyorum. bursa da doğum yapacak var mı
canımmm çok geçmiş olsun dualarımız seninle seni seviyoruzzzz
iyiyim şekerimmm sen nasılsın :)))) vallaha iyi gidio şimdilikk anne olmak müthiş bişey onlara bakarken kucağıma alıp sarıldığımda içim akıyo resmennn hep dua ediyorum rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın diye annelik müthiş bişey hepiniz tadacaksınız bu duyguyuu bazen öyle oluyorumki başkaları gelip sevmek isteyince keşke doğurmasaydım hep içimde yalnızca bana ait kalsalardı diorummm bencilmiyim neyim
ama onların o kokuları varya hiçbirşeye değişmem tarifsiz bir mutluluk buuuu
kızlarrr bugün göbeklerimiz düştüüü öğlen kızımın altını değiştirmek için açtığımda kızımın göbüşü düşmüştüüüü akşamda oğlumunki düştüüü artık 8 günlük oldukkkk
ama bugün üzücü bişi oldu oğlumun çişi hep üstüne geçmiş tulumu felan ıslanmışşş kahrettim kendimi çocuğu üşüttüm ne kadar dikkastsiz bir anneyim diye neden dikkat etmiyorum diye ondan yarım saat önce felan besledim yavrumu uyuttum ama bi huysuzluk var uykuya felan dalamıyo durmadan hareket halinde kızın altını değiştirdim oğlanada bi bakiim dedim bide ne göreyim oğlum beni affeder işallah o hapşurdu ben kahrettim resmennnn
yarın benim ilk knt var kızlar bakalım dr ne diecek acaba alttan muayne ederlermi beni yawwww
:):):):) müthiş bir mutluluk canım inan bana gelsin senin fındık kızlarda anlayacaksın beniii benki çok duygusuz katı yürekli bir insanım her doğum yapan ağlama krizlerine giriyo mesela doğumdan sonra bi duygusallık felan yaşıyolar yada ne bilimm ameliyathanede çocukları görünce ağlıyolar felan ki gayet normal ama ben biraz katı olduğum için hiç o tarz bi ağlama nöbetim olmadı yani bu katı yüreğimle söylüyorum bunları düşün annelik müthişşşş
hayırlı olsun canımmm taze doğum yapmış biri olarak daha 8 gün oldu doğum yapalı sakın korkma ameliyat çok kolay tabi insan korkuyo elde olmadan bende korka korka giridm ama korkacak bişi olmadığını gördüm ameliyat sonrası zorluğuda bünyeye bağlı kii hemen kalkıyo kimi kalkamıyo felan ben eve geldiğimin 2. günü kalktım pilavımı yaptım mesela bugün sabah kalktım sütlaç yaptım kendime sütüm olsun diye çok zor bi ameliyat olsa bunları yapamazdım dimi korkam annelik insana tüm acısını unutturuyo bunları düşünerek hamileliği kendine zehir etmemeni öneririmmm
burçini göremedim bugünnn msn dede yokkk nerdesin burçinnn ayrıca alaina nerdeeee liyadora isimli arkadaş nerde yeni gelenler hep ciii diyip kaçıyo aaa olmazki böyleeeeekafamçokkarıştı
hoşgeldin cnm
kızz biizim gibi gelen olacakki hamişler motive olsun
aaa bak yeni doğuranıda burada eskiside
yalanmı motive olmuyoınmuu:lepi:
burçin yok hakkattennnn yawwbilmiyorumkismile
alaina doğurduya kızımmm
liyadora banlanmış yineeeekötükedihüso
ayyy yarın annem lay lay yapmazsa ben hep gezeceğimmm
ayyy herkes uyuyorrrrr yaa ben varım kimse yokmuuuuuuuu
Hamd olsun iyiyim canım gece uykusuzlugundan baska hiç bir sorunum yok artık gözlerim atıyo gündüz bile uyutmuyolar genede şükürler olsun
Senin nasıl uykusuzluk basladımı
Kızlar bişi sorucam ben bebeklere bişi olur diye ne sagıma ne soluma yatar oldum sanki rahatsız ederim yada bişi olur falan sanıyorum psikolojik bişi sanırım o yüzden sırt üstü yatıyorum doktora sormakta o an aklıam gelmedi siz sordunuz mu en iyi yatma pozisyonu hangisi?
kızlar benim karnım fazla büyük değil benden ufaklar bile tek gebelikler benden daha büyük iç karnım geniş olabilir bunu biliyorum ama sanki karnım bana çatlayacakmış gibi geliyor heni tıka basa yemek yersiniz de öyle patlayacak kadar olur ya bu haftadan itibaren öyle olmaya başladı şimdiye kadar bi şikayetim yoktu bu hafta tüm şikayetler başladı. bu böyle mi oluyo acaba önceden çok rahattım sanki kilo almışım da karnım şiş gibiydi ama artık öyle değil karnım çok dolu gibi rahatsızlık veriyor
ablama dedim ki karnım şişdi bu hafta bana diyo ki hamilesin ondan :))))))))))))))
doruk geçmiş olsun canım çok şükür atlattın sanırım
doudou caım benim kramplarım azaldı ama tamamen değil o dayanılmaz acı iki gündür yok ama uyuşukluk geçmiyor bu cuma doktora gidince sorucam bakalım benimki ne diycek ama genelde duyduğum hamilelikte olur diyolarmış
canancım maşallah bize moral veriyosun bak ne güzel bebekler oldu ama halen bize ayıracak zamanın var :) maşallah dırımı hiç saymıyorum zaten o hepimize bedel
biv doğum yapmış sanırım ilk okuyunca bebeklere maşallah dedim çok sevindim ama küvezdelermiş inşallah kısa sürede çıkarlar sağlıklı olarak
burcın canım sen de her daim burdasın benim gibi gece kuşu mu oldun ya benim eski günlerim gitti artık uykusuzluk abartı olmaya başladı ben uyumak istiyorummmmmmmmm
kızlar benim karnım fazla büyük değil benden ufaklar bile tek gebelikler benden daha büyük iç karnım geniş olabilir bunu biliyorum ama sanki karnım bana çatlayacakmış gibi geliyor heni tıka basa yemek yersiniz de öyle patlayacak kadar olur ya bu haftadan itibaren öyle olmaya başladı şimdiye kadar bi şikayetim yoktu bu hafta tüm şikayetler başladı. bu böyle mi oluyo acaba önceden çok rahattım sanki kilo almışım da karnım şiş gibiydi ama artık öyle değil karnım çok dolu gibi rahatsızlık veriyor
ablama dedim ki karnım şişdi bu hafta bana diyo ki hamilesin ondan :))))))))))))))
burçinimmm doğru değil derler ama ne biliyim ben eskilerin söylediklerine imtina ile yaklaşırım hep,
buna göre eğer sen hamileyken arkadaşın doğurur da gidersen o zaman sorun yok,
ama senin de bebeğin 40ının içinde onun da kırkının içindeyse işin içine başka şeyler girer derler,
internet gibi teknoloji aygıtının içinde de evet kırk çıkması şudur,dikkat edilmesi gerekir diye bişey yazsaydı bu bir tezat olurdu dimi hiihihihihih
zaten sen de yeni doğurunca bi yere çıkmazsın canım bekle ki kırkın çıksın nolcak..
yoookk ben zaten bi yere çıkamaaammmm..haklısın..ama dün telefonla konuşurken arkadaşım "ben beş dk hastaneye kaçıp sizi görürüm" dedi..iki anne de saldırdı kıza..aaa olmaz kırkınız karışıyo..sana göre bişey yok da burçine ve çocuklarına iyi olmaz falan dediler anlamadım ben de..dedim bizim kızlar beni kesin aydınlatır...
yoksa daha bebekler miniminiyken nereye çıkıyorum ben :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
Günaydın kızlar.nasılsınız.
Bende her sabah olduğu gibi bulantıyla kalktım yataktan,bir geçseydi bulantılarım artık hamileliğimin keyfini çıkarmak istiyorum.
Eşime kahvaltı hazırlıyım dedim ama ne mümkün,eşim girdi mutfağa o hazırlıyor artık idare edicez yapacak birşey yok.
HYMARY canım ya nerelerdesin,çok yoğunsun belli bu aralar.Perşembe günü hast.geldim.arabada her cama bakıyorum evi burdamı diye.Eşin nasıl oldu?
BUrcin canım dün senide merak ettik.Sİteye girdin diye hatırlıyorum ama kızlar bugün hiç girmedi dediler.İyimisin tatlım.
PAMUKTA gelmiş,sen nasılsın canım.yoğun anneler gelemiyorsunuz artık.Bizlere bıraktınız buraları ama bizde hiiiiiç idare edemiyoruz.
günaydın kıslaaar..... iyi bir hafta diliyorum...inşallah herşey güzel gider................ üzücü haberler değil güzel haberler alırız inşallah...............
BUrcin şimdi anneme sordum.bizim zamanımızda diyor.iki kırkı çıkan kadını aynı yere kırk uçurmaya çağırmazlardı.sonra eve gelen bebek,evdeki bebeğe baskın çıkarmış.yani ilk evdeki bebek iyi gelişemezmiş.Ama ziyarete gider anne ondan hiç birşey olmaz dedi.
Ama artık kimse bakmıyormuş annem öyle söyledi.yani oda inanmıyormuş.
merhaba kızlar bugün saat 11 de kalktım yorulmuşum gecede çocuklar kalkmadı eee o saatte yatarlarsa sabah 9 da k<alkarlar....
burcin cnm kırk karışmasını duydum ama uymadımmmmmmmm çünki benim bebekler 28 günlükken ben onlarla hastaneye halamın gelinini ziyaret ettim ...valla bişey olmadıı
hee bak şimdi anneme sordum ..annem en az yarı kırkı çıkınca görüşebilirler dedi...
yaaa 8 ay yatmışım çocuklar doğmuşşş ben gezmeyecem banane yaaaa
özellikle şu kırmızı cümlene bunlar: vereliniortak Şeniz olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5 alkisalkisalkis :içelim: :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?