Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

artvinli cnm iyi geceler

yaa ben rekor kıracağım gece 3 de yattım sabah 9 da kalktım ve ben hala uyumuyorum

en doğrusu sola doğru yatmak tatlım..rahimden kan akışı daha yoğun oluyomuş bebeklere ve daha güzel besleniyomuş yavrular..hatta bana dr protein ağırlıklı beslen her öğünden sonra en az yarım saat sola dönüp yat dedi..
bi yerde sırt üstü yatmakla ilgili bişi okumuştum ama dr sölemedi yani doğruluğunu bilemiyorum..okuduğum yerde sırt üstü yatmanın kordonun bebeğin boynuna dolanmasına neden olduğu yazıyordu..ben artık uzun oturur pozisyonda uyuyorum gerçi ama bu haftalara kadar hep sola dönük yattım..

ooohhh çok sevindim valla..sefan olsun iyi olmuş..

canım ben bursalıyım ve ikiz bekliyorum..burada doğum yapacağım..bir sorun mu vardı?yapabileceğim bişi varsa hemen cevaplıyım..

ayy ne güzel ifade etmişsin kızım, gözlerim doldu acayip duygulandım..Allah hiç ayırmasın sizi..sağlıkla büyüt bebeklerini inşallah..

canım burdayım da bugün pek fırsatım olmadı neti açmaya..iyiyim çok şükür..

ben buralardayım her zamanki gibi ama sen artık bi yat istersen..dün de bnm yüzümden uykusuz kaldın bak..üzme beni..

ayyy herkes uyuyorrrrr yaa ben varım kimse yokmuuuuuuuu

ben varım ama sen uyu çabuk çabuk çabuk..hemen yatağa..

doruk geçmiş olsun canım çok şükür atlattın sanırım
doudou caım benim kramplarım azaldı ama tamamen değil o dayanılmaz acı iki gündür yok ama uyuşukluk geçmiyor bu cuma doktora gidince sorucam bakalım benimki ne diycek ama genelde duyduğum hamilelikte olur diyolarmış
canancım maşallah bize moral veriyosun bak ne güzel bebekler oldu ama halen bize ayıracak zamanın var :) maşallah dırımı hiç saymıyorum zaten o hepimize bedel
biv doğum yapmış sanırım ilk okuyunca bebeklere maşallah dedim çok sevindim ama küvezdelermiş inşallah kısa sürede çıkarlar sağlıklı olarak
burcın canım sen de her daim burdasın benim gibi gece kuşu mu oldun ya benim eski günlerim gitti artık uykusuzluk abartı olmaya başladı ben uyumak istiyorummmmmmmmm

kızlar benim karnım fazla büyük değil benden ufaklar bile tek gebelikler benden daha büyük iç karnım geniş olabilir bunu biliyorum ama sanki karnım bana çatlayacakmış gibi geliyor heni tıka basa yemek yersiniz de öyle patlayacak kadar olur ya bu haftadan itibaren öyle olmaya başladı şimdiye kadar bi şikayetim yoktu bu hafta tüm şikayetler başladı. bu böyle mi oluyo acaba önceden çok rahattım sanki kilo almışım da karnım şiş gibiydi ama artık öyle değil karnım çok dolu gibi rahatsızlık veriyor
ablama dedim ki karnım şişdi bu hafta bana diyo ki hamilesin ondan :))))))))))))))

günaydın,,,,,,güzel anneler ve adayları,,,a.s.

Hamd olsun iyiyim canım gece uykusuzlugundan baska hiç bir sorunum yok artık gözlerim atıyo gündüz bile uyutmuyolar genede şükürler olsun

Senin nasıl uykusuzluk basladımı

ah be cnm benim hiç bitmediki başlasın,benm hamileliğimin başından beri inanılmaz bir uykusuzluk sorunum var inan bu gece saydım 6 kere uyadım ve sabah 7 de kalkıyorum işe gitmeye hazırlanmak için ne kadar uyunur düşün yani,doğum yapınca hiç zorlanmayacağım bu gidişle ben herhalde hayalet gibi sempatiksalakcinni

sol taraf cnm dr dediğine göre ama ben yüz üstü yatmaya o kadar alışmışım ki hep böyle yatmaya çalışıyorum buda beni çok zorluyor çok,,

eylülcğm zaten 5-6 ay arası tüm şikayetler başlıyormuş okuduğum kadarı ile benimde gaz sancım,burun tıkanıklığım,bel sırt ağrılarım hep bu aylarda başladı,halada devam ediyor allah bugünlerimizi aratmasın sabır ediyoruz sayılı gün nasıl olsaopuyorumnanaktan

dırım anacığım maşallah sanada ben nazar değdireceğim valla her tarafa yetişiyorsun bayanssulusmile

ahh ahh sorma canım..ben de istiyorum şöyle bir deliksiz uyumayı ama artık bebeklerin gelmesine de az kaldı..heralde bi kaç sene daha deliksiz uyumak haram bize :sinifsinif:

bana da ben devasa olmuşum gibi geliyo ama arkadaşlarım falan aaa biz tek bebekler daha büyük göbüşle gittik doğuma bu da bişey mi diyo..dr da geçen prş senin şimdi yarım dünya olman lazım, bebeklerden birini yuttun mu naptın dedi :))
amaaaa acayip çatladım, çok acayip hem de..ve 3 ayrı ürün kullanmama rağmen..dr kremi yağı sürüp yedirme biraz yoğun sür kendi emsin cildin dedi..1 aydır falan öle yapıyorum ama ne kadar değişir bilmem..
kadın olmak zor..

kızlar bişey sorcam..
kırkı karışmak ne demek?bnm yakın bi arkadaşım geçen hafta doğum yaptı, bana da az kaldı ya çpk bilmiş anasıyla kaynanası "görüşemezsiniz!!!" diyo..
ne olur görüşürsek ne şimdi bu yaa??
internetten baktım saçma sapan şeyler yazıyo ama görüşme ... olur gibi bişi görmedim..saçmalıktan ibaret olduğunu sölesin biri lütfeennn (

burçinimmm doğru değil derler ama ne biliyim ben eskilerin söylediklerine imtina ile yaklaşırım hep,
buna göre eğer sen hamileyken arkadaşın doğurur da gidersen o zaman sorun yok,
ama senin de bebeğin 40ının içinde onun da kırkının içindeyse işin içine başka şeyler girer derler,
internet gibi teknoloji aygıtının içinde de evet kırk çıkması şudur,dikkat edilmesi gerekir diye bişey yazsaydı bu bir tezat olurdu dimi hiihihihihih
zaten sen de yeni doğurunca bi yere çıkmazsın canım bekle ki kırkın çıksın nolcak..

yoookk ben zaten bi yere çıkamaaammmm..haklısın..ama dün telefonla konuşurken arkadaşım "ben beş dk hastaneye kaçıp sizi görürüm" dedi..iki anne de saldırdı kıza..aaa olmaz kırkınız karışıyo..sana göre bişey yok da burçine ve çocuklarına iyi olmaz falan dediler anlamadım ben de..dedim bizim kızlar beni kesin aydınlatır...
yoksa daha bebekler miniminiyken nereye çıkıyorum ben :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

Günaydın kızlar.nasılsınız.
Bende her sabah olduğu gibi bulantıyla kalktım yataktan,bir geçseydi bulantılarım artık hamileliğimin keyfini çıkarmak istiyorum.
Eşime kahvaltı hazırlıyım dedim ama ne mümkün,eşim girdi mutfağa o hazırlıyor artık idare edicez yapacak birşey yok.
HYMARY canım ya nerelerdesin,çok yoğunsun belli bu aralar.Perşembe günü hast.geldim.arabada her cama bakıyorum evi burdamı diye.Eşin nasıl oldu?
BUrcin canım dün senide merak ettik.Sıteye girdin diye hatırlıyorum ama kızlar bugün hiç girmedi dediler.ıyimisin tatlım.
PAMUKTA gelmiş,sen nasılsın canım.yoğun anneler gelemiyorsunuz artık.Bizlere bıraktınız buraları ama bizde hiiiiiç idare edemiyoruz.

günaydın kıslaaar..... iyi bir hafta diliyorum...inşallah herşey güzel gider................ üzücü haberler değil güzel haberler alırız inşallah...............

BUrcin şimdi anneme sordum.bizim zamanımızda diyor.iki kırkı çıkan kadını aynı yere kırk uçurmaya çağırmazlardı.sonra eve gelen bebek,evdeki bebeğe baskın çıkarmış.yani ilk evdeki bebek iyi gelişemezmiş.Ama ziyarete gider anne ondan hiç birşey olmaz dedi.
Ama artık kimse bakmıyormuş annem öyle söyledi.yani oda inanmıyormuş.

evet azıcık bi uğradım ama annemle babam uğradılar..sonra eşim geldi..hadi bu akşam girme nete dedi..beraber oturduk falan ondan çok kalamadım yani..yoksa iyiyim çok şükür..

günaydın kıslaaar..... iyi bir hafta diliyorum...inşallah herşey güzel gider................ üzücü haberler değil güzel haberler alırız inşallah...............

amiinnn inşallaaahhhh..

anladım canım..
Kayra ablam da anlattı biraz sağolsun msn de..öğrenmiş oldum..hymarry de ilgilendi..
ne dedim ben burda hemen öğrenirim demedim mi :)))
sağolun valla..

merhaba kızlar bugün saat 11 de kalktım yorulmuşum gecede çocuklar kalkmadı eee o saatte yatarlarsa sabah 9 da k<alkarlar....

burcin cnm kırk karışmasını duydum ama uymadımmmmmmmm çünki benim bebekler 28 günlükken ben onlarla hastaneye halamın gelinini ziyaret ettim ...valla bişey olmadıı

hee bak şimdi anneme sordum ..annem en az yarı kırkı çıkınca görüşebilirler dedi...

yaaa 8 ay yatmışım çocuklar doğmuşşş ben gezmeyecem banane yaaaa

özellikle şu kırmızı cümlene bunlar: vereliniortak Şeniz olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5 alkisalkisalkis :içelim: :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…