aman yaa dişciye gideceğim dişimin dolgusu yok ,olmuş ağrıyoo yaaa
yarın aksam 6 da randevu verdiler...
canandan çıkıp çocukları eve bırakıp gideceğim offfffffffff stres oldum şimdi yaa dişciden çok korkarım yya
hahahaaasempatiksalakcinniçıkalımmmmmmmmmmmm gezelimmmmmmmmm içelimmmm:içelim:sempatiksalakcinni
hem bebek için 40ı çıkana kadar çıkmayın diyor daha yeni televizyonda dinledim bunun sebebi bebeğin ve annenin bu zamanlarda daha çabuk mikrop kapabileceğimiz. yaaaaaaaaaaa ama biz haziraanda doğuma gidicez kısmetse. o güzel havalarda evde mi olcaz yani
kızlar ben lış anlattım bu ki k gaz değil karnım semsert oldu sizin de bu aylarda öncesine kadar çok rahattım sizin de bu aylarda öyle oldu mu ???? bir hafta öncesine kadar sanki karnım kilo almışım gibi daha yumuşaktı. gerçi cuma doktora gidicem ama insan yaşamadığı için korkuyo . çünkü ben bebekleri halen tam hissetmiyorum doktor kıpır kıpır dedi ama ben sadece çok ufak kıpırtı hissediorum o da bebek mi değil mi anlamıyorum sadece bi kere dışarıdan elimizi koyunca hissettik
aman yaa dişciye gideceğim dişimin dolgusu yok ,olmuş ağrıyoo yaaa
yarın aksam 6 da randevu verdiler...
canandan çıkıp çocukları eve bırakıp gideceğim offfffffffff stres oldum şimdi yaa dişciden çok korkarım yya
burçin canım bebeklerin odasını hazırladın mı
ahhh ahh..gelcek mi o günler dırııııımmmm??
sanki çoookkk uzak çookk..
aaaaaaaaaaaaaaa yaza gelmeyecekmisinizzz
beraber yemek yerrken resim çektiririz ve sofrada sana bunu hatırlatırımmmmmmm
aaa ben bile korkmam dişçiden kız..korkma korkmaaa..
hazır hazır herşeyleri tatlım..ciciler topiğinde 5-6 fotoğrafımız var hatta..bak bakalım hoşuna gidicek mi..?
yuppiiiiiii zemuszemus
hayatım evet kırkında dışarı çıkmak iyi olmaya biilir
ama benim gibi kimsen yoksa hastanelerde çocukların tahlili vs.
için kuntekinte gibi gezersin....eee bizim bir bebeğimiz değil iki bebeğimiz var
sorunlar 2 kat oluyor...gezme amaçlı olmasa hastanelerde oluyorsun
hee kimi olmuyor o ayrı
diğer şikayetini tam anlamadım cnm ama yavaş yavaş hissediorsundur artık
ama sen anlamıyorsun.....şöle biraz güçlensin görürsün
caanım kıyamam haklısın tabi her zaman birilerini bulamayız ki Allah kolaylık versin sana tabi bize de inşallah . canım kimsen yok olur mu bak inan ki bi yardımım olabilirse ben senle dışarı çıkarken gelebilirim
karnım çok sertleşti gibi geliyor bana bunu anlatmak istedim böyle mi oluyor bu aylara gelince acaba daha yeni olmaya başladı sanki çok yemek yemişim gibi hissediyorum.hani çok yemek yersinde çatlayacak gibi oldum dersin ya seni rahatsız eder.
çok incesin cnm yaaa olumunekankayizsmile
senle gezmem ikiz gebeler kendini götüremezz beeekaydirigubbakcemile3
şaka bi yana cnm sen keyfine bak
karnının da öle olması belki geriliyor karnın cnm bebekler artık büyüyor cnm
doktoruna sor istersen
bu arada nerede oturuyorsun cnm sen
okmeydanındayım canım sen nerdesin
Merhaba kızlar
Eylülcüğüm benim hiç geçmiyo artık özellikle orta ve yüzük parmak uçlarım artık pıt pıt düşecekler diye korkuyorum. Bugün eşim fizik tedavi ile görüşecek olmazsa oraya gideceğim. Bide o çok yemişim hissi var ya o bebekler mideye baskı yaptığından oluyor, birkaç dakikalık bulantı ve midede gıdıklanma hissi falan da oluyo bende.
Dırımkızı Allah kolaylık versin diş olayları çok zor benim birçok dişim protez ne ağlamalar na zırlamalar iyi bilirim.Dr'un iyiymiş Allahtan o çok önemli.Umarım kolay geçer
Ne güzel buluşmalar falan ya, bende burada öksüz kedi yavruları gibi kimsem yok bu şehirde çok sıkılıyorum bazen. Eşim işe gidiyor bazen 36 saat gelmiyor tek başıma duvarlarla konuşmaya başlıyorum artık.
aaaa sende gel yarın canana kızzzzzz oda okmeydanına
okmeydanı özel hastanesi varmış ona yakınmışşşş
gel sende tanışırızzzzzzzzz
sağol cnm evet doktorum çok iyi allah içinn
cnm kocan ne iş yapar o kadar saat yanlızsın sen
bide ankarada vil var cnm tanışın uzakmısınızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?