Canım eşim çocuk cerrahı işte sağlıkçı olunca böyle oluyor. Vil ile tanıştık biz canım bi 10 dakka oturduk.Aslında uzak değil yakınız aynı semtteyiz ama o çalışıyor çok görüşemiyoruz
aaaaaaaaaaaa çocuk cerrahı heee ayyy benim ömeri o ameliyat etsin yaaa
kaydirigubbakcemile3
tanıdık birine ihtiyacım var
sanki tanımadığım doktora güvenemeyecek gbiyim şaka bi yana
çok zorrrr bizim için ömer ameliyat olacak onu öle baygın vs...
ohhh vil izindeyken görüşürsünüz yada atla bana gell cnm
Geçmiş olsun buyrun gelin burada olsun ameliyatı neyi vardı
bak seni biraz daha gaz vereyimmm
geldinizmiii benim terasda mangal yaparız dışarıda o kadar yemeğe para vereceğimize
bende yaparızzzzzz ...hem çocuklar ev ortamında sende hymarry de rahat ederrrr
benim için önemli değilll benimkiler soframızı talan eder
burçin canım bulamıyorum benbilmiyorumkismile beb
sağol cnm yumurtalığı aşağa inmedi cnm
şaka yaptım hehehee
şimdi çıkıyorumm kızlarr işim çokkkkkkkkkk çok öptümmmmmmmm
Merhaba kızlar
Eylülcüğüm benim hiç geçmiyo artık özellikle orta ve yüzük parmak uçlarım artık pıt pıt düşecekler diye korkuyorum. Bugün eşim fizik tedavi ile görüşecek olmazsa oraya gideceğim. Bide o çok yemişim hissi var ya o bebekler mideye baskı yaptığından oluyor, birkaç dakikalık bulantı ve midede gıdıklanma hissi falan da oluyo bende.
Dırımkızı Allah kolaylık versin diş olayları çok zor benim birçok dişim protez ne ağlamalar na zırlamalar iyi bilirim.Dr'un iyiymiş Allahtan o çok önemli.Umarım kolay geçer
aaaa sende gel yarın canana kızzzzzz oda okmeydanına
okmeydanı özel hastanesi varmış ona yakınmışşşş
gel sende tanışırızzzzzzzzz
sağol cnm evet doktorum çok iyi allah içinn
cnm kocan ne iş yapar o kadar saat yanlızsın sen
bide ankarada vil var cnm tanışın uzakmısınızz
burçin canım çok güzel , bayıldım odanıza ben de böyle kibar bi oda olsun istiyorum maşallahhhhhhhhayırlı günlerde kullanmak nasip olsun inşallah
Kızlar size sorum olacak benim ya.
DR.4 hafta sonra 2.düzey ultrasyon istedi.Bana kalsa ben yaptırmak istemiyorum.Ama eşim illla yaptıracaz diyor.
Şimdi dr.önerdiği dr.ben 11 haftalık gittim ama dr.hiiiiiiiç memnun kalmadım.mır mır adam kendi kendine konuştu bizide hiç aydınlatmadı.tekrar ona gitmek istemiyorum.
Eşim memoriale gidelim diyor aradım ücreti 360 tl.miş,şişlide capanın dr.varmış orayı aradım 400 istiyor.
Sizin bana önereceğiniz 2.düzeyde dr.varmı,yoksa ücretler hep aynı sen git memorialemi dersiniz.
Çok kararsız kaldım yardıııııııım.
Ben Memoriala gitmiştim ayrıntılı ultrason için. Cihangir Bey Türkiye'nin en iyilerinden biri tavsiye ederim.
umut3 canım aklıma gelmişken,sana renkli ultrasyonlamı bakıldı,sonrasında cd,resim verildimi.onlar için ekstra ücret istedilermi.
Kızlar size sorum olacak benim ya.
DR.4 hafta sonra 2.düzey ultrasyon istedi.Bana kalsa ben yaptırmak istemiyorum.Ama eşim illla yaptıracaz diyor.
Şimdi dr.önerdiği dr.ben 11 haftalık gittim ama dr.hiiiiiiiç memnun kalmadım.mır mır adam kendi kendine konuştu bizide hiç aydınlatmadı.tekrar ona gitmek istemiyorum.
Eşim memoriale gidelim diyor aradım ücreti 360 tl.miş,şişlide capanın dr.varmış orayı aradım 400 istiyor.
Sizin bana önereceğiniz 2.düzeyde dr.varmı,yoksa ücretler hep aynı sen git memorialemi dersiniz.
Çok kararsız kaldım yardıııııııım.
Renkli ultrason, ileri derecede ultrason... gibi isimler aldığından ben büyük beklentilerle gitmiştim, sanki bebekleri çok net göreceğim sanmıştım ama bizim açımızdan normalde girdiğimiz ultrasondan çok farklı değil, hatta, ben 4 boyutluda baktırdığım için normallerinde çok güzel resimlerimiz de var. Bu ileri derecede ultrasonda organları net görüyor, kan akışını izliyor, burnuna alnınada bakıyor elbet ama net görüntü beklentisiyle gitme benim gibi.
İnşallah herşey çok yolundadır.
hemen hemen bu fiyatlar cnm,ama ünv.hastanelerindede çektirebilirsin,ama memorialden memnun kaldıydsan neden oraya gitmiyorsun ?
EYLÜL cüm dediğim gibi çapanın dr.şişlide özel muayenehanesi varmış orayı aradım.
Kadın ikiz gebeliklere 400 dedi.Ya bana çok geldi,nasıl yapsam kararsız kaldım.Sen hast.içindemi yaptırıcan 2.düzeyi?ama oradada çok kalabalık olur.neyse bir git bakalım yarın inşallah herşey yolunda giderde olursun rahatça muayeneni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?