Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

aaaaaaaaaaaa çocuk cerrahı heee ayyy benim ömeri o ameliyat etsin yaaa
kaydirigubbakcemile3
tanıdık birine ihtiyacım var
sanki tanımadığım doktora güvenemeyecek gbiyim şaka bi yana
çok zorrrr bizim için ömer ameliyat olacak onu öle baygın vs...

ohhh vil izindeyken görüşürsünüz yada atla bana gell cnm

Geçmiş olsun buyrun gelin burada olsun ameliyatı neyi vardı

ayy salyalarım aktı..çok süper olcak inşallaaahhhh..

burçin canım bulamıyorum benbilmiyorumkismile beb

ben bakıyım link koyarım şimdi..

sağol cnm yumurtalığı aşağa inmedi cnm

şaka yaptım hehehee

şimdi çıkıyorumm kızlarr işim çokkkkkkkkkk çok öptümmmmmmmm

git hadi bakalım..kolay gelsin..

canım bende de var ama o çok acı kramplar geçti. senin anlattığın gibi parmak uçlarımda uyuşma geçmedi. özellikle orta ve yüzük de haklısın bende de aynı ben de cuma günü doktora gidicem haber veririm sana da . kadın doktoruna sormadan sen ilaç verirlerse alma canım bakalım ne diycekler.

aaaa canan da yakınmış bana yarın 2. düzey ultrason için çapaya gitmemiz lazım ama ufffffffffffffff . randevusuz gidiyoruz bi tanıdık var acaba bizi içeri alır mı yoksa randevu mu alır bilmiyorum. işimiz hemen biter mi acaba ne güzel olur eşim bırakır hem de geçerken

gelince hemen soruyum erken gidersek erken biter işimiz

burçin canım çok güzel , bayıldım odanıza ben de böyle kibar bi oda olsun istiyorum maşallahhhhhhh hayırlı günlerde kullanmak nasip olsun inşallah

burçin canım çok güzel , bayıldım odanıza ben de böyle kibar bi oda olsun istiyorum maşallahhhhhhh hayırlı günlerde kullanmak nasip olsun inşallah

teşekkür ederiz canım..inşallah daha güzelleri senin minişlerinin olsun..
hepimiz aldıklarımızı sağlıkla eskitelim, alışverişlerimiz hiç bitmesin inşallah..

kızlar bir haftadır vuslat yok farkında mısınız şimdi ciciler topiğine bakarken hatırladım

Kızlar size sorum olacak benim ya.
DR.4 hafta sonra 2.düzey ultrasyon istedi.Bana kalsa ben yaptırmak istemiyorum.Ama eşim illla yaptıracaz diyor.
Şimdi dr.önerdiği dr.ben 11 haftalık gittim ama dr.hiiiiiiiç memnun kalmadım.mır mır adam kendi kendine konuştu bizide hiç aydınlatmadı.tekrar ona gitmek istemiyorum.
Eşim memoriale gidelim diyor aradım ücreti 360 tl.miş,şişlide capanın dr.varmış orayı aradım 400 istiyor.
Sizin bana önereceğiniz 2.düzeyde dr.varmı,yoksa ücretler hep aynı sen git memorialemi dersiniz.
Çok kararsız kaldım yardıııııııım.

canım benim doktorum da universiy-te hastanelerini sadece önerdi çapaya gidebilirsin dedi aslında benim de tereddütüm var ama yarın bakalım gidicez orda bi tanıdık varmış ona danışıcaz fiyatı abartı değilse hemen alırlarsa gireriz sana da söylerim ona göre.

EYLÜL cüm dediğim gibi çapanın dr.şişlide özel muayenehanesi varmış orayı aradım.
Kadın ikiz gebeliklere 400 dedi.Ya bana çok geldi,nasıl yapsam kararsız kaldım.Sen hast.içindemi yaptırıcan 2.düzeyi?ama oradada çok kalabalık olur.neyse bir git bakalım yarın inşallah herşey yolunda giderde olursun rahatça muayeneni.

Ben Memoriala gitmiştim ayrıntılı ultrason için. Cihangir Bey Türkiye'nin en iyilerinden biri tavsiye ederim.

Canım benim tedavimde memorialde olmuştu.Ben çok memnunum oradaki dr.ama 2.düzey için ilk kez gidicez karar verirsek.Şimdi biz direk randevu alıp gidebilirmiyiz yoksa dr.oradaki dr.yazmasımı gerekiyor.oooooof çok karışk sordym galibabilmiyorumkismile

umut3 canım aklıma gelmişken,sana renkli ultrasyonlamı bakıldı,sonrasında cd,resim verildimi.onlar için ekstra ücret istedilermi.

umut3 canım aklıma gelmişken,sana renkli ultrasyonlamı bakıldı,sonrasında cd,resim verildimi.onlar için ekstra ücret istedilermi.

Direk randevu alıp gidebilirsin, ayrıntılı ultrason olduğunu söyle ama. benimki yarım saat sürdü. CD kaydımız yok ama istersen verirler belki. Benim rutinde gittiğim dr her muayenede kayıt alıyor zaten, o yüzden ben sorma gereği bile duymamıştım. Resim alabiliyorsun ama, ve ekstra bir ücreti yok, bizim sadece bir tanesi yüzünü gösterdiği için her muayeneden o beyefendinin resmiyle ayrılıyoruz. özel sigortan varsa memorialda ayrıntılı ultrasonda ödeniyor, ben sadece %20 sini ödedim. Yalnız Cihangir Beye gidersen bol bol soru sor, sen sormazsan pek sohpeti yok :)

Son düzenleme:
Renkli ultrason, ileri derecede ultrason... gibi isimler aldığından ben büyük beklentilerle gitmiştim, sanki bebekleri çok net göreceğim sanmıştım ama bizim açımızdan normalde girdiğimiz ultrasondan çok farklı değil, hatta, ben 4 boyutluda baktırdığım için normallerinde çok güzel resimlerimiz de var. Bu ileri derecede ultrasonda organları net görüyor, kan akışını izliyor, burnuna alnınada bakıyor elbet ama net görüntü beklentisiyle gitme benim gibi.
ınşallah herşey çok yolundadır.

hemen hemen bu fiyatlar cnm,ama ünv.hastanelerindede çektirebilirsin,ama memorialden memnun kaldıydsan neden oraya gitmiyorsun ?

canım ben ilk gebeliğimdede girdim 2.düzeye,bende ilk senin gibi zannediyordum.çok net görücez diye malesef hiçte net görememiştik.Ya dr.anlatan biri değilse oda sıkıntı,insan ne soracağını bile unutuyor o an.
hemen hemen bu fiyatlar cnm,ama ünv.hastanelerindede çektirebilirsin,ama memorialden memnun kaldıydsan neden oraya gitmiyorsun ?

canım ben memorialde mikro tedavimden çok memnun kaldım.kadın doğumcular hakkında hiç bir bilgim yok.2.düzey için ilk kez gidicem.

canım zaten bir ay sonrasına gün veriyolar dedi doktor aslında bizim gidip geçen hafta randevu almamız gerekiyodu doktor sorun değil 1 ay sonra olsun zamanı oluyo dedi. randevu zamanına göre gidiyomussun. aslında kalabalık olması benim için önemli değil inşallah doğru düzgün bakıyolardır. bakalım bu tanıdık yardımcı olabilecek mi bize. tabi biz sgk olmadığı için ücretli gidiyoruz çok abartı bişey söylerler mi o da önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…