Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Anladım canım cok tşk ederim ..
Bende arkama 3 yastik koyup yatıyorum oturuyomus gibi ama artık saga sola yatıyorum bende onları ezerim die düşünyorum :kedi: iyice sacmaladım yaa aklinialirimsmile

Hmm anladım canım cok tşk ederim ilğilendigin için öyle uykum var mi anlatamam uyyamıyorum Çok üzgünüm çoook

meraba kızlar herkese iyi akşamlar nasılsınız ben yoktum bi kaç gündür keyfim yoktu falan filan ama güzel haberler aldım biv ablacım doğum yapmış ben bugün ona gidicektim annemlerle bi işim çıktı yarın giderim doğurmadan dedim bu gecede haberi aldım aramak istiyorum ama çekiniyorum yarın gündüz ararım belki ama o kargaşada yoğunlukta rahatsızda etmek istemem bakalım bebeklerinde kiloları maşallah çok güzelmiş pek fazla geçmişe bakamadım detaylı okuyamadım şimdi kaçıyorum atladığım bişiler varsa affola artık öptüm hepinizi

ben anlatayım kızlar bugün saat 3 gibi burada bir meydan var oraya gittim lcw bi girdim sanki beleş
tıklım tıklım çokk uzun süre bişiler baktım kendime dobişlikten olmuyor işteee
ama neyse son dk.hemde çok istediğim gibi bir pantolon aldım bide bluz aldım
üst kata ödemeye gittim ki ne görem kocişe göre kazaklar hemen ona 2 kazak bir hırka aldım...
ödemeler için 30 dk.bekledim oradan çıktım bir kozmatik mağzasına kalem,oje,toka,far,tarak makyaj mendili aldım bide kıza kendimi boyattımmmm .....misler gibi meydanın içine daldım bebek mağzasına hemen park yatak baktım en uygun ama en gösterişsiz olanı aldım sonucda sadece yatacak dedi adam sizinkilerin dikkatini bu oyuncaklar çekmez dedi...doğru çekersede evde var ondan takarım...
sonra bir hamiş arkadaşıma nıvea nın bakım setini aldım hediye ek olarak emzik kapı,emzik zinciri,tırnak makası,biberon,mama kaşığı ve yakalık aldım..çocuklarada sticker aldım...
çıktım koştura koştura eve gittim....aldıklarımı bıraktım ....halamlara gittim oradan halamı alıp markete gittim çocuklara mama ve bez aldım...aman bi yağmur servisle eve bıraktım herşeyi
halamla kaldıkmı yoılda dolmuş geçnmiyor yağmur deli gibi hemen ıvırzırvır satan mağzaya girdik esnaf annemin kankası alişle ömer hayranı...orada beklerken dolmuş geldi eve gittik yemek vs.şimdi girdim eve yaww duş alacaktım ama vazgeçtim çok yorgunum ...yarın sabah duş alırım süslenirim canana gideceğim oradanda dişciye gideceğimm.....benden bukadarrrrrrrrrrr

ooooo süper güüüüüüüüüüüüünnnnnnnnnn.. zemuszemus sefan olsun ohh ohhhh zemuszemus
ben de para harcamak istiyorum hem de çılgıncaaaaaaaaa..
Allah'ım artık normal hayatıma dönmem gerek çok bunaldım yaaaaa...

sağol cnm ayaklarım ağrıyoo annemde sesi çıkmadı bana tek kelam etmedi valla
yarında canana yanlız gideceğim annem hava soğuk çocuklar hasta olmasın ben bakarım dedi....

cnm benim sen biraz daha bekeleyecen o dediğini yapmak içinnn ama önün yazzz çocukların kırkından sonraaa fırr fırrr gezz

ayy inşallah.bakalım sağlık olsun, ağzımızın tadı olsun da gezme işini bi şekilde hallederiz..

ayy bu saat oldu tabi kimse yokkk
wavy cnm facede gördüm resimleri hairkasın göbek möbekkk yok yawwwwwwww
ben davul gibiyim tartıa çıkmıyorum

ayy bu saat oldu tabi kimse yokkk
wavy cnm facede gördüm resimleri hairkasın göbek möbekkk yok yawwwwwwww
ben davul gibiyim tartıa çıkmıyorum

davul derken??
saçmalamaaaaa..fıstık gibisin ama belki seni rahatsız eden bi kaç kilo fazlalığın vardır..onu da azıcık diyet, birazcık sporla hallediverirsin canıımmmmm...

ay kıslar bir sürü sayfayı aynı anda açıyorum ve hepsini okuyorum ben gel gelelim yavrular yine çığırma nöbetine tutuldu. yani 3-4 topikte görünüyom ama yeni yazabiliyom..

dirim canım dikkat ettiysen o fotoların hiç birinde göbiş kısmım yok:))) yavrularla kamufle ettim:)))

ya bu arada geçmiş sayfaları karıştırdım biv ile ilgili haberi okuyamadım. durumu nasıl kaçıncı haftadaydı ve yavrular nasıllar kaç kilo doğmuşlar. biri bana bilgi verirmibilmiyorumkismile

davul derken??
saçmalamaaaaa..fıstık gibisin ama belki seni rahatsız eden bi kaç kilo fazlalığın vardır..onu da azıcık diyet, birazcık sporla hallediverirsin canıımmmmm...

hayatım diyet yapamıyorum sistem kuramıyorum
ama spor işi havalar azcık düzelsin balkonda koşmalara devam

yaa bana birazcık müsade..rahatsız oldum..otursam olmadı kalksam olmadı yatsam olmadı..
bi rahat şekil bulmalıyım kendime..
şimdilik hoşçakalın..nasılsa 4ten evvel uyuyamıyorum..bakarım yine (

wavy abla 34 haftada doğurduu

3000 gr oğlu 330 kız ama şekerleri düşüktü yoğunbakımdalardı sadece oksijen alıyolardı
ama dah bilmiyom

iyi gecelerrr
anam ben geçmişi okuyana kadar herkez gitmiş
buarada bivde doğurmuş erken bir doğum olmuş ama bebişlerin kilosu harika maşallahhhh.
cananımı kimler çıldırtmış böyle :umursamaz:umrsama bitanem tıka kulaklarını geçecek hepsi.sen güçlü
bir kadınsın anladıgım kadarıyla.
dırım en güzel hafta sonunu başını sen geçirmişsin maşallah cananada gitiyormuşsun yarın kokla bebişleri bizim için
burçin şükür daha buralardasın .sevindim iyimişsinde msn açıktı geçmişe bir dalmışım bir baktım kapalısın.
ben yorucu bir hafta sonu geçirdim ev curcunaydı malum yatılı 3 gün misafir vardı.benim oğlan zıvanadan çıktı hala yine dagıttı çocugu bukadar yüz verilmezki bir çocuga bizim oğlan iki gündür babayla beni paso yumrukluyor tabi ben zor tutuyorum kendimi eşim napacagını şaşırdı terbiye diye bişey kalmadı 3 günde pes yani. niye insanlar senin düzenine göre gitmezler bilmem ayyy bu sefer gerçekten sinirlendim
çocuk ağlama kırizine giriyor noldu anlayamadık sizi sevmiyorum demeye başaladı.gece uyuyamadı durmadan uyanıyor aglıyor bende gece yarısı yıkadım kendine gelsin diye iyiki yıkamışım kendine geldi mışıl mışıl uyudu ama bu hafta bayagı işimiz var heralde ayyy valla varya sinirden aglıyorum.bizim çocuk gitti başkasının çocugu geldi offfffff offffffff .

uyuyamadım, uyuyamıyorum, uyuyamayacağım mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
:1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2:

günaydın,günler aydın olsun herkeze,,,,

kızlar dün işyerime yakın albini çocuk mağzası var toptan ve parakende ayaklı alt penyeler vardı 1 pakette 2 tane 10 tl çok uygun geldi bana iyidir herhalde kalite olarakta albini mağazası,alışveriş yapan varmı,ayrıca bu altlardan kaçtane almak lazım acaba hazır ucuz bulmuşken alayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…