en doğrusu sola doğru yatmak tatlım..rahimden kan akışı daha yoğun oluyomuş bebeklere ve daha güzel besleniyomuş yavrular..hatta bana dr protein ağırlıklı beslen her öğünden sonra en az yarım saat sola dönüp yat dedi..
bi yerde sırt üstü yatmakla ilgili bişi okumuştum ama dr sölemedi yani doğruluğunu bilemiyorum..okuduğum yerde sırt üstü yatmanın kordonun bebeğin boynuna dolanmasına neden olduğu yazıyordu..ben artık uzun oturur pozisyonda uyuyorum gerçi ama bu haftalara kadar hep sola dönük yattım..
.
Hmm anladım canım cok tşk ederim ilğilendigin için öyle uykum var mi anlatamam uyyamıyorum Çok üzgünüm çoookCanım sol tarfa yatmak en iyisiymiş bebişlerin için.
ben ilk hamileliğimde hep sırt üstü yatardım gündüzleri bebeklerimin hareketlerini daha net ve çok hissediyordum.dr söledim.Aama bana kızmıştı sakın yatma öyle bebeklere oksijen gitmiyor ondan çok hareket ediyorlar demişti.ama bu benim dediğim 7.aydan sonraydı.
ben anlatayım kızlar bugün saat 3 gibi burada bir meydan var oraya gittim lcw bi girdim sanki beleş
tıklım tıklım çokk uzun süre bişiler baktım kendime dobişlikten olmuyor işteee
ama neyse son dk.hemde çok istediğim gibi bir pantolon aldım bide bluz aldım
üst kata ödemeye gittim ki ne görem kocişe göre kazaklar hemen ona 2 kazak bir hırka aldım...
ödemeler için 30 dk.bekledim oradan çıktım bir kozmatik mağzasına kalem,oje,toka,far,tarak makyaj mendili aldım bide kıza kendimi boyattımmmm .....misler gibi meydanın içine daldım bebek mağzasına hemen park yatak baktım en uygun ama en gösterişsiz olanı aldım sonucda sadece yatacak dedi adam sizinkilerin dikkatini bu oyuncaklar çekmez dedi...doğru çekersede evde var ondan takarım...
sonra bir hamiş arkadaşıma nıvea nın bakım setini aldım hediye ek olarak emzik kapı,emzik zinciri,tırnak makası,biberon,mama kaşığı ve yakalık aldım..çocuklarada sticker aldım...
çıktım koştura koştura eve gittim....aldıklarımı bıraktım ....halamlara gittim oradan halamı alıp markete gittim çocuklara mama ve bez aldım...aman bi yağmur servisle eve bıraktım herşeyi
halamla kaldıkmı yoılda dolmuş geçnmiyor yağmur deli gibi hemen ıvırzırvır satan mağzaya girdik esnaf annemin kankası alişle ömer hayranı...orada beklerken dolmuş geldi eve gittik yemek vs.şimdi girdim eve yaww duş alacaktım ama vazgeçtim çok yorgunum ...yarın sabah duş alırım süslenirim canana gideceğim oradanda dişciye gideceğimm.....benden bukadarrrrrrrrrrr
ooooo süper güüüüüüüüüüüüünnnnnnnnnn.. zemuszemus sefan olsun ohh ohhhh zemuszemus
ben de para harcamak istiyorum hem de çılgıncaaaaaaaaa..
Allah'ım artık normal hayatıma dönmem gerek çok bunaldım yaaaaa...
sağol cnm ayaklarım ağrıyoo annemde sesi çıkmadı bana tek kelam etmedi valla
yarında canana yanlız gideceğim annem hava soğuk çocuklar hasta olmasın ben bakarım dedi....
cnm benim sen biraz daha bekeleyecen o dediğini yapmak içinnn ama önün yazzz çocukların kırkından sonraaa fırr fırrr gezz
ayy bu saat oldu tabi kimse yokkk
wavy cnm facede gördüm resimleri hairkasın göbek möbekkk yok yawwwwwwww
ben davul gibiyim tartıa çıkmıyorum
davul derken??
saçmalamaaaaa..fıstık gibisin ama belki seni rahatsız eden bi kaç kilo fazlalığın vardır..onu da azıcık diyet, birazcık sporla hallediverirsin canıımmmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?