canım ben ilk gebeliğimdede girdim 2.düzeye,bende ilk senin gibi zannediyordum.çok net görücez diye malesef hiçte net görememiştik.Ya dr.anlatan biri değilse oda sıkıntı,insan ne soracağını bile unutuyor o an.
canım ben memorialde mikro tedavimden çok memnun kaldım.kadın doğumcular hakkında hiç bir bilgim yok.2.düzey için ilk kez gidicem.
uyuyamadım, uyuyamıyorum, uyuyamayacağım mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
:1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2:
bende........bende.....bende.... ne olacak bu halimiz böyle bizim:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ayy bilmiyorum canım nolcak ama bebekler gelmeden ben onların düzenine alışmaya başladım sanırım..gündüz uyu gece uyuyama( napalım sağlık olsun diyorum ama dün gece artık hıçkıra hıçkıra ağladım sinirimden..deliye döndüm valla..
Selam kızlar........nasılsınız........
Uyuyamamaktan şikayet edilmiş.Bilirim uykusuzluk çok zor,sinir sistemleri çöküyor resmen insanın.
Rabbim kolaylıklar versin hepimize inşallah.Ya ben artık hareketlerini hissetmeye başladım.Okadar güzel bir duyguki yeniden yaşamak mükemmel.
tünaydınlar ayy uyuya kalmışım yawww gece 1 kere kalktık sabahta 1ömere kalktım anneme verdim ben duşa girdim yıkadım bir daha uyudum alişim uyanmış yanımda oynuyordu beraber yatıyoruzda babamız yok yaaa....annem hemen çocukların çorbasını yaptı...canana götüreceğimiz bişi var onu yaptı...
kahvaltı yaptık çocukları besledik ben saçlarımı yaptım
çocukları giydireceğim ....bende makyaj yapacağım.......
erken çıkacaktık ama yalan oldu en az 40 dk. bulur çıkmamm...
nero cnm yaa markasını bilmem ama ayakları patikli şey pahalı geldi bana cnm yaa derim diyeceğimde
havuzluhan bu işte çok iyi ben bi dünya şeye 500 tl verdim ama nevresimden göğüs pedi biberon çorap yakalık ,yeleklere kadar alındı cnm iki bebeğe
selaaaaaaaaaaam kk nın göbüşlü güzelleri............................. herkes iyi inşallah .....sırayı bozan yok dimi....
Günaydınn Kıslarr
burcinn senin dogum ne zaman
Selam kızlar........nasılsınız........
Uyuyamamaktan şikayet edilmiş.Bilirim uykusuzluk çok zor,sinir sistemleri çöküyor resmen insanın.
Rabbim kolaylıklar versin hepimize inşallah.Ya ben artık hareketlerini hissetmeye başladım.Okadar güzel bir duyguki yeniden yaşamak mükemmel.
tünaydınlar ayy uyuya kalmışım yawww gece 1 kere kalktık sabahta 1ömere kalktım anneme verdim ben duşa girdim yıkadım bir daha uyudum alişim uyanmış yanımda oynuyordu beraber yatıyoruzda babamız yok yaaa....annem hemen çocukların çorbasını yaptı...canana götüreceğimiz bişi var onu yaptı...
kahvaltı yaptık çocukları besledik ben saçlarımı yaptım
çocukları giydireceğim ....bende makyaj yapacağım.......
erken çıkacaktık ama yalan oldu en az 40 dk. bulur çıkmamm...
nero cnm yaa markasını bilmem ama ayakları patikli şey pahalı geldi bana cnm yaa derim diyeceğimde
havuzluhan bu işte çok iyi ben bi dünya şeye 500 tl verdim ama nevresimden göğüs pedi biberon çorap yakalık ,yeleklere kadar alındı cnm iki bebeğe
selaaaaaaaaaaam kk nın göbüşlü güzelleri............................. herkes iyi inşallah .....sırayı bozan yok dimi....[/QUOTE
kayracım iyisindir inşallah bizde iyiyiz şükür siyah bir havanın haricinde
aman kayra neden bilmem ben sende korkuyorum sırayı bozacaksın diye hele göbişi gördükten sonra yerim ben o göbişi
istanbulda hava fena değil nefes cnm yaaa
ama yağışlı yaniii
selam arkadaşlar,nasılsınız?
sizin gibi kıdemli ikiz gebelere bir sorum olacaktı, dr larınız sizden 3lü test istemişlermiydi.
çoklu gebeliklerde cok net değerleri göstermediğini, hatta bazı değerleri yüksek cıktığı için sonucun kötü göründüğünü biliyorum, aranızda yaptıran varmıdır?
yaptırdıysanız, değerleriniz nasıldı?ben daha değerlerimi alamadım ama dr genelde olumlu konustu.
zaten 10gun sonra detaylı ultrasonum var, esas o önemli dedi.
canım esasında bazı dr istemiyor ama benimki istedi yaptırdı ikilide üçlüde iyi çıktı çıkmasaydıda önemsemezdim çogu ikiz gebelikte bu tesler yanıltabiliyor tek gebelikte bile ultrason taramaları iyi çıktıktan sonra sorun olmaz zaten deyerler aklımda deyil canım şimdi allah hayırlısını versin
slm kızlar güzel bir gün olsun .
izmirde pek güzel bir güne kalkmadık malesef gece 4 ten beridir yagmur var ama göz gözü görmüyor sokagı göremiyorsun allahım dışarda çalışanlara yardım etsin ilk başta babama bütün malları mafolmuş
sinirimden agladım istanbulda hava nasıl kızzlar kardeşimde orda kıyamam okulla yurt arası 2,5 saat
uyku uyku uyku nerde kızlar bulursanız banada haber verin .sabah beşe geliyordu uyudugumda.
şükür uyumuşum 11 kadar iyi geldi
burçincin son zamanlar insan heyecandan endişeden hiç uyuyamıyor ben 3 saat uykuyla dolaşırdım
ama sinir sistemi bitiyor insanın asabi oluyor insan
selam arkadaşlar,nasılsınız?
sizin gibi kıdemli ikiz gebelere bir sorum olacaktı, dr larınız sizden 3lü test istemişlermiydi.
çoklu gebeliklerde cok net değerleri göstermediğini, hatta bazı değerleri yüksek cıktığı için sonucun kötü göründüğünü biliyorum, aranızda yaptıran varmıdır?
yaptırdıysanız, değerleriniz nasıldı?ben daha değerlerimi alamadım ama dr genelde olumlu konustu.
zaten 10gun sonra detaylı ultrasonum var, esas o önemli dedi.
aman sevindim iyi olsun.
sizede oluyormu yoksa benmi böyleyim insanın kardeşi evladından farklı olmuyor ist kar yagdımı soguk oludumu çok sıkılıyorum bastıgın yer pamuk olsun kuzumun diyorum ayyy ben bu üç oğlanı askere nasıl gönderecegim yaaaaaa :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?