yok tatlım buradki arkadaşların çok çok büyük bir kısmı ki ben de dahil 2li 3lü vs yaptırmadık..ama dediğin gibi ayrıntılı ultrasona girdik..hatta ben onu bile pek abartmadım..yarım saat kadar sürdü..bebekler de öle aman aman poz vermedi zaten..çok şükür sağlıklı olduklarını öğrendik ve cinsiyetlerimiz kesinleşti..aldık cd mizi fotolarımızı geldik evimize..stres yapma rahat ol..herşey güzel olsun inşallah..
Merhaba arkadaşlar bende bir uğrayayım dedim hemen çıkacam parmaklarım çok uyuşuyo onun için dr'a gidecem akşama uğrarım artık
ahh canım geçmiş olsun babana..ne iş yapıyor tatlım?
burda da dünden beri çok fena yağmur var..durmak bilmedi..kara döncek diyolar ama hiç istemiyorm..hem doğuma öle gitmek istemem hem de düşücem diye korkuyorum..bakalım Allah'ın işine karışılmaz tabi...
Merhaba arkadaşlar bende bir uğrayayım dedim hemen çıkacam parmaklarım çok uyuşuyo onun için dr'a gidecem akşama uğrarım artık
canım babam pazarda erkek giyimi satıyor 60 yaşına yakın ona canım sıkılıyor bu yaşta bu mücadele konuşamadım telde agladıgımı anlamasın diye ama mecbur işte kardeşim okuyor emekli ama maaşı kesiliyor napalım canım allah sağlık versinde
kızlar sizler nasılsınız iyi misiniz biz bugün 2. düzey ultrasona gidicektik yarın sabah gelin dediler keşke başka güne sallamadan alsalar ne güzel olur git gel olmasa .
teşekkürler burcincim cevap için.
bende o cd yi alacağım için cok heyecanlıyım:)
bu arada sanıyorum sıra sende:)
Allah kolaylıklar versin canım
canım babam pazarda erkek giyimi satıyor 60 yaşına yakın ona canım sıkılıyor bu yaşta bu mücadele konuşamadım telde agladıgımı anlamasın diye ama mecbur işte kardeşim okuyor emekli ama maaşı kesiliyor napalım canım allah sağlık versinde
canım haklı olabilirsin ama hiç canını sıkma çünkü alışmaya çalışmış insan evde durunca daha kötü oluyo . emekli olup evde oturnlarda genelde bi hastalık çıkıyo . sanırım sıkıntıdan oluyo. sağlıkları yerinde olsun da yeterki çalışsınlar.
Kızlar geçmişi okumaya fırsatım yok...umarım herkes iyidir?Hepinizi kucaklarımmm......opuyorumnanaktan
Ben böyle bir babanın önünde eğilir ellerinden öperim....Rabbim babanı sana bağışlasın...
nefescim evet insan sabırsızlanıyo doktora gitmek için :) aslında benimki 15 günde bir çağırıcak sanırım çünkü bu randevu öyle oldu bu cuma randevumuz ama bu yarınki de 2. düzey ayrıntılı için .
kızlar Allah babalarınıza sağlık sihat ömür versin hayattayken bol bol vakit geçirin ben çok isterdim şu an olmasını bebeklerime çok sevinirdi sanırım ablamında bi tane vardı onu çok severdi. insan kokusunu bile özlüyo babasının
Ayy çok şeker hatunsun sen..İstanbul'a gelince bize de misafir ol teyzesi....Güzel haberlerini almamıza çok az kaldı artık..opuyorumnanaktanbiz de seni,Afra'nı ve Safa'nı kocaman kucaklar ve muck muck muck öperizzz...
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Bende çok isterdim eylülcüğüm babamın yavrularımı görebilemesini ama Allah'ın takdiri ne yaparsın?Kokusunu,gülüşünü,omuzunu,merhametini....neyi özlenmiyor ki......Rabbim evlatlarımızı bağışlasın geride kalan sevdiklerimizi bağışlasın bize..sabır versin..Merhamet demekti babam benim.......Rabbim bizi cennette kavuştursun inşallah..Sarılırım sana da Eylül....:teselli:kızlar Allah babalarınıza sağlık sihat ömür versin hayattayken bol bol vakit geçirin ben çok isterdim şu an olmasını bebeklerime çok sevinirdi sanırım ablamında bi tane vardı onu çok severdi. insan kokusunu bile özlüyo babasının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?