Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

teşekkürler burcincim cevap için.
bende o cd yi alacağım için cok heyecanlıyım:)
bu arada sanıyorum sıra sende:)
Allah kolaylıklar versin canım

Merhaba arkadaşlar bende bir uğrayayım dedim hemen çıkacam parmaklarım çok uyuşuyo onun için dr'a gidecem akşama uğrarım artık

canım sen halen kötü müsün uffffffff ni ye geçmedi bunlar bende de devam ediyo ama o delirten kramplar geçti. dikkat et özellikle ellerini yukarı kaldırınca yapıyor farketmişsindir. telefonla konuşurken falan oluyo geçmediği zaman ellerini aşşağı doğru dümdüz tut geçiyo

canım babam pazarda erkek giyimi satıyor 60 yaşına yakın ona canım sıkılıyor bu yaşta bu mücadele konuşamadım telde agladıgımı anlamasın diye ama mecbur işte kardeşim okuyor emekli ama maaşı kesiliyor napalım canım allah sağlık versinde

kızlar sizler nasılsınız iyi misiniz biz bugün 2. düzey ultrasona gidicektik yarın sabah gelin dediler keşke başka güne sallamadan alsalar ne güzel olur git gel olmasa .

canım haklı olabilirsin ama hiç canını sıkma çünkü alışmaya çalışmış insan evde durunca daha kötü oluyo . emekli olup evde oturnlarda genelde bi hastalık çıkıyo . sanırım sıkıntıdan oluyo. sağlıkları yerinde olsun da yeterki çalışsınlar.

vuslat merhaba canım geçen geçmişe bakarken adını görünce hatırladım bir haftadır yoksun aklıma geldi ne oldu diye kimse bişey demedi haberleri yok sanırım nasılsın

KIzlar merhaba.. ne kdr güzel bır olay sizinki.. bende isterdim ikiz bebek ama hayırlısı tabi... varmı bir yolu bunun 2. hamileliğimde benimde ikizlierim olsunopuyorumnanaktan

ALLAHIM SAĞLIKLA KOLLARIMIZA ALMAYI NASİP ETSSİNN a.s.

kızlar sizler nasılsınız iyi misiniz biz bugün 2. düzey ultrasona gidicektik yarın sabah gelin dediler keşke başka güne sallamadan alsalar ne güzel olur git gel olmasa .

şükür iyiyiz eylülcüm.olsun birgün daha büyümüş göreceksin kuzuları .
benim iki haftam var daha ilk defa bu kadar ara verdi dr normalde hafta
da gidiyordum .özledimmmmm kuzularımıııı

Merhaba arkadaşlar bende bir uğrayayım dedim hemen çıkacam parmaklarım çok uyuşuyo onun için dr'a gidecem akşama uğrarım artık

hay Allah yaa..git gel de anlat bakalım neymiş o uyuşmalar falan öyle..

teşekkürler burcincim cevap için.
bende o cd yi alacağım için cok heyecanlıyım:)
bu arada sanıyorum sıra sende:)
Allah kolaylıklar versin canım

amin canım sağol..evet sıra bana geldi..bi sürü arkadaş bozdu gerçi sırayı ama artık bekliyolar beni sanırım :))
inşallah hayırlı haberler alırsın sen de..

benim babam da 56 yaşında, emekli oldu ama hala çalışıyo..çalışmasam ölürüm diyo Allah korusun ama ben babalara hiiiiiççç kıyamam..
inan ben de ağladım şimdi..Allah babacığına güç kuvvet versin inşallah..

evet haklısın canım..benim babam da öyle diyor..ölürüm kesin diyo yani ve her sabah 8 de gidip dükkana akşam 8 de geliyo..
Allah sağlık sıhhat versin eksikliklerini göstermesin inşallah..

doğru söylüyorsunuz allah sağlık versin babam bir ara çalışmadı bir yıl kadar dr çıkmadı şimdi şükür daha iyi .allah herkezin annelerine babalarına sağlıklı kimseye muhtaç olmadan uzun ömür versin

Ben böyle bir babanın önünde eğilir ellerinden öperim....Rabbim babanı sana bağışlasın...

Kızlar geçmişi okumaya fırsatım yok...umarım herkes iyidir?Hepinizi kucaklarımmm......opuyorumnanaktan

Kızlar geçmişi okumaya fırsatım yok...umarım herkes iyidir?Hepinizi kucaklarımmm......opuyorumnanaktan

biz de seni,Afra'nı ve Safa'nı kocaman kucaklar ve muck muck muck öperizzz...
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

nefescim evet insan sabırsızlanıyo doktora gitmek için :) aslında benimki 15 günde bir çağırıcak sanırım çünkü bu randevu öyle oldu bu cuma randevumuz ama bu yarınki de 2. düzey ayrıntılı için .

kızlar Allah babalarınıza sağlık sihat ömür versin hayattayken bol bol vakit geçirin ben çok isterdim şu an olmasını bebeklerime çok sevinirdi sanırım ablamında bi tane vardı onu çok severdi. insan kokusunu bile özlüyo babasının

kızlar sıkıntıdan bayılacagım şimdi. izdivaç seyrediyorum yaaa ben en iyisi birilerini çagırayım oturmaya
iki laklak yaparım :1hug:

sevinmezmiydi canım benim torun evlattan öte. allahrahmet eylesin ben inanıyorum ki onlar görüyor bizleri allah evlatlarının ömrünü uzunetsin :Saruboceq:

biz de seni,Afra'nı ve Safa'nı kocaman kucaklar ve muck muck muck öperizzz...
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Ayy çok şeker hatunsun sen..İstanbul'a gelince bize de misafir ol teyzesi....Güzel haberlerini almamıza çok az kaldı artık..opuyorumnanaktan

Bende çok isterdim eylülcüğüm babamın yavrularımı görebilemesini ama Allah'ın takdiri ne yaparsın?Kokusunu,gülüşünü,omuzunu,merhametini....neyi özlenmiyor ki......Rabbim evlatlarımızı bağışlasın geride kalan sevdiklerimizi bağışlasın bize..sabır versin..Merhamet demekti babam benim.......Rabbim bizi cennette kavuştursun inşallah..Sarılırım sana da Eylül....:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…