nero ayağa patikli tulummu sadece altmı ?
sadece altsa pahalı ama tulumsa ucuz ama şunu diyeyim eşimin piyasasında yeşil direkte alt üst penye takımlar ikibuçuk üç milyon???? düşünnnnnnn derim havuzlu hana karnın büyümeden git
alman şar t değilll yanii
hadi ben kaçar kokoşşş olcam yaa
Merhaba arkadaşlar bende bir uğrayayım dedim hemen çıkacam parmaklarım çok uyuşuyo onun için dr'a gidecem akşama uğrarım artık
kızlar sizler nasılsınız iyi misiniz biz bugün 2. düzey ultrasona gidicektik yarın sabah gelin dediler keşke başka güne sallamadan alsalar ne güzel olur git gel olmasa .
kızlar sıkıntıdan bayılacagım şimdi. izdivaç seyrediyorum yaaa ben en iyisi birilerini çagırayım oturmaya
iki laklak yaparım :1hug:
canım kıyamam sana napalım biz de birbirimize sarılalım opuyorumnanaktanBende çok isterdim eylülcüğüm babamın yavrularımı görebilemesini ama Allah'ın takdiri ne yaparsın?Kokusunu,gülüşünü,omuzunu,merhametini....neyi özlenmiyor ki......Rabbim evlatlarımızı bağışlasın geride kalan sevdiklerimizi bağışlasın bize..sabır versin..Merhamet demekti babam benim.......Rabbim bizi cennette kavuştursun inşallah..Sarılırım sana da Eylül....:teselli:
yarın kar yağarsa nasıl gidicen eylülcüğm aman dikkat et,,,
,,,
kızlar nasılsınııı keyfiniz yerindedir inşallahhhh ayyy ben geceleri uyuyamıyorummm delircemmm yaa ne yapmam lazımmmm
Ayy çok şeker hatunsun sen..İstanbul'a gelince bize de misafir ol teyzesi....Güzel haberlerini almamıza çok az kaldı artık..opuyorumnanaktan
kızlar ben kaçar misafir çagırayım dedim ama beni çagırdılar şimdi ben bi gezeyim laflayayım geleyim allaha emanet olun kocaman öptüm opuyorumnanaktan
kızlar nasılsınııı keyfiniz yerindedir inşallahhhh ayyy ben geceleri uyuyamıyorummm delircemmm yaa ne yapmam lazımmmm
kızlar cicilere ikramlık şekerlerimizi ve çikolatalarımızı, göbüşlere de göbüşümü koydum..haberiniz ola :))
burçin ben hazır almayayım dedim şü küçük patiklerden ördüm şuan 100 bulmuşum dahada örmem lazım içinede lavanta koyacagım bide dışını süsliyecegim arkalarınada dedim mıklatıs takayım bitsinde resmini koyayım çarşıya gidip süs mazemelerini almam lazım daha .seninkilerede bir bakayım
tatlım benim eşim bu işi yapıyor ya o yüzden uğraşmama gerek kalmadı..
el emeğinin değeri bi başka tabiki..
anam şekerlerde çok güzel ama süsü bozupta yemem ben o şekerleri .amaaaaaaaaa o göbişi yerim en kız ne güzel göbişin kendinede kilo almamışsın maşalahhhhhhhh
maşallaaah herkes burda................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?