Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kızlar ben kaçar misafir çagırayım dedim ama beni çagırdılar şimdi ben bi gezeyim laflayayım geleyim allaha emanet olun kocaman öptüm opuyorumnanaktan

eneeeemmm kaswam gelmiş kaçmış yaaaw,yetişemedim hay Allah...

babalara annelere kurban...............

sadece alt kuzum,o zaman oraya gideyim ben şişmeden daha,,

Merhaba arkadaşlar bende bir uğrayayım dedim hemen çıkacam parmaklarım çok uyuşuyo onun için dr'a gidecem akşama uğrarım artık

hayırlısı cnm iyi haberlerle inşallah

kızlar sizler nasılsınız iyi misiniz biz bugün 2. düzey ultrasona gidicektik yarın sabah gelin dediler keşke başka güne sallamadan alsalar ne güzel olur git gel olmasa .

yarın kar yağarsa nasıl gidicen eylülcüğm aman dikkat et,,,

kızlar sıkıntıdan bayılacagım şimdi. izdivaç seyrediyorum yaaa ben en iyisi birilerini çagırayım oturmaya
iki laklak yaparım :1hug:

yok anacığım bu tv de güngüz hiçbirşey yok insan sinir oluyor evde,,,ama bak sana gezme kapısı çıkmış moral olur,,,

canım kıyamam sana napalım biz de birbirimize sarılalım opuyorumnanaktan

yarın kar yağarsa nasıl gidicen eylülcüğm aman dikkat et,,,
,,,

canım acaba yarın birden mi bastırır bilmiyorum ki gzerçi beni eşim arabayla götürücek ama genede çok yağarsa kötü olur haklısın

kızlar nasılsınııı keyfiniz yerindedir inşallahhhh ayyy ben geceleri uyuyamıyorummm delircemmm yaa ne yapmam lazımmmm

Ayy çok şeker hatunsun sen..İstanbul'a gelince bize de misafir ol teyzesi....Güzel haberlerini almamıza çok az kaldı artık..opuyorumnanaktan

ayy canııımmmmm o senin şekerliğin,tatlılığın kuzucum benim..ben gelirken burayı bi sallar silkelerim..inşallah hepimize uygun bi zamana denk gelir KK'dan sonra bi de istanbulu sallarız :))
ayy düşünmesi bile çoookkkk eğlenceliii..yuppiiiiii!!!

kızlar ben kaçar misafir çagırayım dedim ama beni çagırdılar şimdi ben bi gezeyim laflayayım geleyim allaha emanet olun kocaman öptüm opuyorumnanaktan

gez gez bakalım..görcem ben seni bi kaç ay sonra..
şaka bi yana aman dikkat et de üşütme kendini emi cnm bnm?

kızlar nasılsınııı keyfiniz yerindedir inşallahhhh ayyy ben geceleri uyuyamıyorummm delircemmm yaa ne yapmam lazımmmm

uyku mu?o ne?? bilmiyorumkismile
sen hala çözüm arıyo musun bu duruma?ben çoktaaaannn vazgeçtim..şükrediyorum en azından yazın 40 derece sıcağında değiliz Allah'a şükür diye..napalım sağlık olsun..

evet haklısın burçincimdee bilmiyorummm sağa dönüyorum olmuyo sola dönüyorum olmuyooo sırt üstü hiç yokkk (( eşimle artık bıktıı vallaa adam haklı onuda rahatsız ediyorummm adam eee işe gidiyo uyumak zorunda hayırlısıyla bir geçse zamannnn

kızlar cicilere ikramlık şekerlerimizi ve çikolatalarımızı, göbüşlere de göbüşümü koydum..haberiniz ola :))

ben geldim iki lafladım iyi geldi valla
buçin yok kız nerde dişarısı bu yagmurda alt katta bir ablam var ona gittim geldim kuzum
yasamincim aynı uyku sorunu bendede var hele o ayak agrıları sen kaç haftalıksın bilmiyorum
ama benim hamilelikle ilgisi yok agrılarımın zaten çekiyordum agrıları tedavi olacaktım olamadan hamile kaldım eskiden zıplardım vururdum ayaklarımı acıdan yere şimdi onuda yapamıyorum .dr fazla kilo alma sakın dedi zaten agrıyor ileride hamileligin agrısıda eklenecek dayanamassın dedi ama ben vantuz gibi yemegide kilolarıda çekiyorum valla

kızlar cicilere ikramlık şekerlerimizi ve çikolatalarımızı, göbüşlere de göbüşümü koydum..haberiniz ola :))

burçin ben hazır almayayım dedim şü küçük patiklerden ördüm şuan 100 bulmuşum dahada örmem lazım içinede lavanta koyacagım bide dışını süsliyecegim arkalarınada dedim mıklatıs takayım bitsinde resmini koyayım çarşıya gidip süs mazemelerini almam lazım daha .seninkilerede bir bakayım

tatlım benim eşim bu işi yapıyor ya o yüzden uğraşmama gerek kalmadı..
el emeğinin değeri bi başka tabiki..

anam şekerlerde çok güzel ama süsü bozupta yemem ben o şekerleri .amaaaaaaaaa o göbişi yerim en kız ne güzel göbişin kendinede kilo almamışsın maşalahhhhhhhh

tatlım benim eşim bu işi yapıyor ya o yüzden uğraşmama gerek kalmadı..
el emeğinin değeri bi başka tabiki..

biliyorum canım okumuştum eşinin bu işi yaptıgını .ne güzel kız hazır geliyor bende masraf olmasın çok gelen giden olur yetiştiremem diye yapıyorum hiç sormadımda nekadar tanesi diye

anam şekerlerde çok güzel ama süsü bozupta yemem ben o şekerleri .amaaaaaaaaa o göbişi yerim en kız ne güzel göbişin kendinede kilo almamışsın maşalahhhhhhhh

sağol cnm bnm..valla 19 kilo aldım, ellerim ayaklarım şiş..hiç bi yüzük vs olmuyo yani ama kollar bacaklar hala sıskacık..bakalım nolcak doğumdan sonra..bir de şu çatlaklar olmasaydı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…